Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор, може би SONY 3D KDL-46HX750B

Featured Replies

Нищо сложно няма в избора пари да имаш. Ето с какво ще ни зарадват август месец от Сони - X9005

За тоя бюджет обаче ще може да се вземе от новите единствено Sony `42 W800 и даже няма да стигне всъщност.

За сметка на това със излизането на новите модели април месец старите модели ще им паднат цените и ще може да вземе HX850 както му се иска.

Не съм съгласен, че е толкова лесно. Да приемем, че ще гледа само филми в по-слабо осветена стая. В такъв случай HX850 просто посмъртно не е най-добрият избор, да не говорим, че не знаем дали и с колко цената ще падне, както и дали ОР може да чака докато падне цената и дали няма да има вече по-добър избор. Нещата никога не са толкова прости и, отново подчертавам, всичко зависи от това какво точно иска skalata_73.

Митко Каратисчето си го купува със месечната си заплатка и му остават даже да си купи скъпа флашка. Ама я се сети момчето, я не, че са пуснали модел 4К. Те нали всички говорят за 3D!

Това е офтопик!

4К телевизорите са абсолютна малоумщина, която изобщо не си заслужава парите. Вместо да се подобри репродукцията на цветовете, да се оправи моушън сканинга, да се постигне по-добро черно, да се увеличи деградацията на цветовете, ще увеличаваме резолюцията при положение, че човешкото око не може да усети разликата от 3-4 метра, а то от такова разстояние се гледа телевизия. Поредната маркетингова измишльотина. Неизмеримо по-важно е как се развиват OLED екраните отколкото някакви свръх-големи, но с нищо по-качествени от това, което е сега на пазара, LCD панелчета.

Редактирано от Xanatos (преглед на промените)

• Отговори 190
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо сложно няма в избора пари да имаш. Ето с какво ще ни зарадват август месец от Сони - X9005

За тоя бюджет обаче ще може да се вземе от новите единствено Sony `42 W800 и даже няма да стигне всъщност.

За сметка на това със излизането на новите модели април месец старите модели ще им паднат цените и ще може да вземе HX850 както му се иска.

Това първото, който го купи, ще е някой който не разбира. Какъв сигнал ще му подадеш, че да ти зарадва окото?

Резолюция 4 000!!! :D

• Автор

Благодаря на всички отзовали се в избора ми на телевизор и за постовете им.За да не цитирам всички поотделно от горните постове ще направя уточниние-лаптопа ми е Sony Vaio има си дори Blu-Ray записвачка и макар и видеокартата ми да не поддържа 3Д ( проверявал съм ) е достатъчно мощен и възпрозвежда Blu-Ray филми без никакъв проблем.Имам и оригинални Blu-Ray дискове -всичко е ОК.Телевизора ще се използва разбира се за гледане на цифрова телевизия и т.н.т.Малко или много си падам киноман :) Приоритет ми е да има много добра картина (общо казано)-интернети,скайп и прочее не ме вълнуват.Колкото до цената както вече казах мога да си позволя не повече от 2300 максимум.Ако април или май има някакъв шанс да паднат цените бих предпочел да изчакам ( ако това Sony 850  въобще има някакъв шас да падне до толкова )Колкото до 4К и OLED то на всеки му се иска ,но те са за ,,каратисчета,, и тем подобни-аз тези пари съм ги събирал около година и не мисля ,че ..нормален,,човек може да си ги позволи имайки предвид 5 цифрените суми,които струват.Ако този модел ,на който съм се спрял може да удовлетвори изискванията ми за телевизор да го вземам ,ако не да изчакам да паднат цените ,или пък да се насоча към друга марка?

Има а и да не падне до толкова поне по-слабия модел ще ти излезе по-евтино. Спестяването на някоя и друга стотачка никога не е лошо. Помня далечната 2009 г. как `32-ката на V5500 падна от 1 600 лв. на 1 000 лв. На няколко пъти и пада цената със по-стотина лева. Та това си е тенденция. Всъщност вече са почнали разни намаления (- 50 лв.) на цените и идиотски промоции с вкл. плеари и т.н. След месец ще е още по-ниска.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Даже и три да изчакате, пак няма да сгрешите. Преди вкарване на модели2013 ще има масово намаление на продуктите от 2011-2012 година, които с нищо не са по лоши от тези на 2013. И както имате 2300 лева, до тогава могат да са и 2600, за която цена ще вземете нещо, което ще е по добро и от това "Sony". Визирам модели от 3000 лева. Сам значете че ще бъде точно така.

• Автор

Даже и три да изчакате, пак няма да сгрешите. Преди вкарване на модели2013 ще има масово намаление на продуктите от 2011-2012 година, които с нищо не са по лоши от тези на 2013. И както имате 2300 лева, до тогава могат да са и 2600, за която цена ще вземете нещо, което ще е по добро и от това "Sony". Визирам модели от 3000 лева. Сам значете че ще бъде точно така.

Благодаря Ви за съветите и наистина ще взема да изчакам -всички тук така ме съветват и ще се доверя на съветите Ви (добре ,че попаднах на този форум,където има компетентни хора-аз дори не знаех ,че тепърва започват да навлизат новите модели)Все пак докато изчаквам ,ако може да ме посъветвате и за други марки и модели,към които да заостря вниманието си, че малко като фен на Sony явно не дооглеждам другите марки и модели и да не взема пък да сбъркам.ПП.мисля да стана и фен на Kaldata :)И дано не е в разрез с правилата на форума за странични неща освен темата ,но все пак и честит 5000 пост на LZ4JW :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

...наистина ще взема да изчакам..

В настоящият момент (първите месеци на годината) изчакването изглежда най-добрият вариант. Аз самият правя точно това в момента, макар че на пазара вече е това, което търся - http://www.technomarket.bg/products/09127548/philips-47pfl6008k Не съм на зор, а по-нататък ще се появят разновидности на основните модели (обикновено с чисто козметични разлики), но и цените ще започнат да падат, ако и в момента да са обявени за "промоционални". Тая игра техноверигите я играят всяка година, та си им знаем номерата (тая година няма голямо спортно събитие, което обикновено значително се отразява на цените). Моделите от 2012 г вероятно също ще поевтинеят, но и ще се поизчерпят, докато накрая останат мостри, които всеки пренебрегва.

Ако имаш възможност (не знам откъде си) иди няколко пъти до по-големите магазини от техноверигите, погледай се, позавърти се около купувачите, виж и внимателно си отбележи плюсове и минуси, натрупай информация. Никой няма да ти се скара, че си водиш записки. Аз винаги ходя с тефтер и си пиша, не ми пука кой какво си мисли отстрани.

Благодаря Ви за съветите и наистина ще взема да изчакам -всички тук така ме съветват и ще се доверя на съветите Ви (добре ,че попаднах на този форум,където има компетентни хора-аз дори не знаех ,че тепърва започват да навлизат новите модели)Все пак докато изчаквам ,ако може да ме посъветвате и за други марки и модели,към които да заостря вниманието си, че малко като фен на Sony явно не дооглеждам другите марки и модели и да не взема пък да сбъркам.ПП.мисля да стана и фен на Kaldata :)И дано не е в разрез с правилата на форума за странични неща освен темата ,но все пак и честит 5000 пост на LZ4JW :)

Първо - благодаря за поздравленията и добре си ни дошъл. Сам ще се увериш, че с благ тон и добри думи винаги ще получиш помощ от колегите тук, а и твоята в насоката, по която работиш няма да е излишна.За телевизора не бързай. Темата се развива и със сигурност ще се поддържа, защото е актуална за много хора.Има доста хора добре и много добре запознати с моделите, така, че ще ти е от полза .Тук ненапразно ще спомена "hlewoust"  "naruto" и много други, които имат много добри наблюдения с някои модели телевизори.А и с течение на времето, предпочитанията от една фирма към друга много често се променят, било то със техническите характеристики на изделията или с тяхната цена.Пожелавам ти успех и благодаря за добрите думи към всички съфорумници! Извинявам се че на "ТИ" но смятам, че в тези форуми сме си по близки и няма смисъл да се правим на "депутати".

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Първо - благодаря за поздравленията и добре си ни дошъл. Сам ще се увериш, че с благ тон и добри думи винаги ще получиш помощ от колегите тук, а и твоята в насоката, по която работиш няма да е излишна.За телевизора не бързай. Темата се развива и със сигурност ще се поддържа, защото е актуална за много хора.Има доста хора добре и много добре запознати с моделите, така, че ще ти е от полза .Тук ненапразно ще спомена "hlewoust"  "naruto" и много други, които имат много добри наблюдения с някои модели телевизори.А и с течение на времето, предпочитанията от една фирма към друга много често се променят, било то със техническите характеристики на изделията или с тяхната цена.Пожелавам ти успех и благодаря за добрите думи към всички съфорумници! Извинявам се че на "ТИ" но смятам, че в тези форуми сме си по близки и няма смисъл да се правим на "депутати".

.Благодаря Ви за топлото,,посрещане,, Радвам се ,че темата се харесва.Днес видях и прочетох и други подобни теми (не бях обърнал внимание вчера като се регистрирах)и дори забелязах ,че се е получило някакво ,,заяждане,,между съфорумници.Затова и още повече ми е драго че ме посрещате така (нали съм новобранка :) )Не бързам с покупката на телевизор-не и след като прочетох Вашите препоръки и мнения.Ще се радвам да се пообразовам поне малко в тази насока и да поразбера нещо повечко и за други марки и модели и дано след време (месец ,два или три) да успея и с Ваша помощ да направя правилния избор.Ще продължа да следя с интерес темата и дано наистина се хареса а и да е полезна не само за мен ,а и за други хора...Благодаря Ви още веднъж :) ПП.Добавих си аватарче :)

Благодаря Ви за съветите и наистина ще взема да изчакам -всички тук така ме съветват и ще се доверя на съветите Ви (добре ,че попаднах на този форум,където има компетентни хора-аз дори не знаех ,че тепърва започват да навлизат новите модели)Все пак докато изчаквам ,ако може да ме посъветвате и за други марки и модели,към които да заостря вниманието си, че малко като фен на Sony явно не дооглеждам другите марки и модели и да не взема пък да сбъркам.ПП.мисля да стана и фен на Kaldata :)

Аз пък ти препоръчвам изобщо да не чакаш, няма никакъв смисъл, стига да си готов да се припособиш към няколко условия.

1. Ако няма да използваш телевизора на силно осветено място

2. Ако нямаш нищо против телевизорът да харчи с около 50% повече (120-150W, горе-долу колкото една видео-карта среден клас)

То тогава, ако действително си падаш киноман, аз бих ти препоръчал плазма, или по-точно -Samsung D8000 или (моят фаворит) Panasonic ST50.

Каквото и да си говорим, плазмите продължават да предлагат най-добрата картина за цената си и феноменални нива на черното за сметка на максимална яркост. Само за справка - XH850 (цена за 46 инча 2900 лева), на който толкова му се дивите, има впечатляващите нива на черно от 0.04 cd/m2. На ST50 (цена 1800 лв) е 0.009. При гледане на филми в 2.35:1 формат през повечето време изобщо не се виждат ръбовете на екрана, толкова е черно. А флагшипът VT50 за 3 бона е може би телевизорът с най-добра картина постигана някога, като единственият телевизор, който може да се мери с него, е легендарният Куро, но него не го произвеждат от 5 години вече. 

Ако ще гледаш основно филми и слагаш картината на първо място просто това е най-доброто в момента на пазара, още повече че, като се има предвид какво ще предложат тазгодишните плазми, няма смисъл да се чака. НО трябва да имаш предвид минусите на плазмите.

1. Харчат повече. Разликата е малка, но харчат повече. Виждал съм изчисления, че ако си американец и гледаш телевизия по 5 часа на ден 50 инчова плазма ще ти струва около 40-50 долара повече годишно при по-високите им цени за ток. Не е особена разлика, но все пак.

2. Не са толкова ярки. Наистина не е проблем в повечето случаи, но ако е ярко осветена стаята, през деня просто няма да е оптимално решение. Също така изглеждат доста зле в магазините за техника на тяхното жестоко и силно осветление.

3. Стават топли при допир след известно време, малко повече от LCD и особено от LED.

За сметка на това Burn-in (т.е. ако остане статична картина на телевизора след това да не изчезва изцяло) е буквално невъзможно да се постигне на съвременните плазми.

В края на краищата ти решаваш. Всичко опира, както вече споменах, до това, което искаш от този телевизор. Но ако искаш усещане най-близко до киното, но не си готов за проектор и екран, си вземи плазма. Ако я караш по кежуъл и искаш просто ярък екран да си го гледаш до прозореца през деня, ориентирай се към LED.

ЕДИТ: Не че не можеш да изчакаш да паднат цените, но ако искаш по-скоро да се сдобиеш с нов телевизор, все пак има адекватни възможности ;)

• Автор

,,Каквото и да си говорим, плазмите продължават да предлагат най-добрата картина за цената си и феноменални нива на черното за сметка на максимална яркост. Само за справка - XH850 (цена за 46 инча 2900 лева), на който толкова му се дивите, има впечатляващите нива на черно от 0.04 cd/m2. На ST50 (цена 1800 лв) е 0.009. При гледане на филми в 2.35:1 формат през повечето време изобщо не се виждат ръбовете на екрана, толкова е черно. А флагшипът VT50 за 3 бона е може би телевизорът с най-добра картина постигана някога, като единственият телевизор, който може да се мери с него, е легендарният Куро, но него не го произвеждат от 5 години вече.,, 

Дилемата LCD или Плазма е също много интересна.Въпреки изискванията ми за ,,добра,,картина и това ,че наистина си падам малко кино маниак се спрях на LCD -тата поради причината ,която си посочил за плазмите-че остават остатъчни образи.Не знам обаче дали наистина при новите модели това е невъзможно.Иначе филми особено винаги гледам при спуснати щори и тъмна стая-не обичам нещо да ми блеска в очите.Май избора на тв се очертава да е доста сложен (поне за мен) Благодаря за мнението..

Колкото и да се говори, че са оправили проблема с burn in при плазмите - това не е така! Тоест проблема си го има... Въпросът е не дали ще прегори, а кога...

• Автор

Между другото-ровя си се в нета и се ,,образовам,,уж :) та искайки да понауча нещо и за плазмите (от по-предния пост) попаднах на една статия в която прочетох,че на плазмите с течение на времето ,,хубавата ,,им картина се губела-избледнявали цветовете им и т.н.т.Не съм пристрастен към никоя от технологиите и не знам дали тази статия е достоверна,но това прочетох...

И малко по като за темата -може ли малко коментари за тези модели http://www.technomarket.bg/products/09106464/toshiba-46wl863g http://www.technomarket.bg/products/09111022/sharp-lc-46le830e http://www.technomarket.bg/products/09119682/panasonic-tx-l47et50e Toшибата ми се вижда на много ниска цена пък като че ли има добри показатели ?

Тошибата е Беко със сменена лепенка. Турците ги правят доста такива. Виж и Финлукс също може да ти хареса. Иначе в оня форум със статията за 3D-то има специализирани теми по-марки където може да прочетеш впечатления от собственици на такива. Аз не останах никак доволен от картината и съответно за друго не съм и гледал. Но това е друг модел и теоретично може и да има разлика... пс. Картината на Панасоника беше много добра ако не му бъркам модела трябва да е бил същия. Въпроса е че мен 3D-то не ме вълнува а ти точно от него се интересуваш та най-добре да се разходиш и на място да ги гледаш.

• Автор

,,Иначе в оня форум със статията за 3-то има специализирани теми по-марки където може да прочетеш впечатления от собственици на такива,, Извинявам се naruto ,но не разбрах къде мога да прочета за тези впечатления от собственници на марки?

Във съответната тема за марката. Примерно за Тошиба. Но най-добре е да ги видиш на живо в магазина все пак това са много пари и си трябват лични впечатления.

Хващаш консултанта за гушката и го караш да ти даде цайсите и да ти пусне 3D-то на няколко модела. Ако трябва си носи тефтерче като hlevoust.

• Автор

Във съответната тема за марката. Примерно за Тошиба. Но най-добре е да ги видиш на живо в магазина все пак това са много пари и си трябват лични впечатления.

Хващаш консултанта за гушката и го караш да ти даде цайсите и да ти пусне 3D-то на няколко модела. Ако трябва си носи тефтерче като hlevoust.

Този форум Setcom Bg не го знаех.Благодаря naruto .Ще хвърля и там едно око...Още утре вечер ще наобиколя Технотата за да придобия и малко визуална представа за телевизорите :)

Колкото до 4К, в близките 4-5 години е излишно да се взима, имайки предвид че сме в България... Телевизията на такъв телевизор, ще е с отчайващо качество... По-зле отколкото е сега цифровата при SD сигнал на 1080p телевизор...

,,Каквото и да си говорим, плазмите продължават да предлагат най-добрата картина за цената си и феноменални нива на черното за сметка на максимална яркост. Само за справка - XH850 (цена за 46 инча 2900 лева), на който толкова му се дивите, има впечатляващите нива на черно от 0.04 cd/m2. На ST50 (цена 1800 лв) е 0.009. При гледане на филми в 2.35:1 формат през повечето време изобщо не се виждат ръбовете на екрана, толкова е черно. А флагшипът VT50 за 3 бона е може би телевизорът с най-добра картина постигана някога, като единственият телевизор, който може да се мери с него, е легендарният Куро, но него не го произвеждат от 5 години вече.,, 

Дилемата LCD или Плазма е също много интересна.Въпреки изискванията ми за ,,добра,,картина и това ,че наистина си падам малко кино маниак се спрях на LCD -тата поради причината ,която си посочил за плазмите-че остават остатъчни образи.Не знам обаче дали наистина при новите модели това е невъзможно.Иначе филми особено винаги гледам при спуснати щори и тъмна стая-не обичам нещо да ми блеска в очите.Май избора на тв се очертава да е доста сложен (поне за мен) Благодаря за мнението..

Колкото и да се говори, че са оправили проблема с burn in при плазмите - това не е така! Тоест проблема си го има... Въпросът е не дали ще прегори, а кога...

Проблемът не просто е преувеличен, той не съществува изобщо ако внимаваш поне малко. Image retention - да (ако се вярва на интернет, аз не съм имал), burn-in - не. Това естествено го казвам на база моите наблюдения. Преди няколко месеца си взех плазма при все страха от burn-in. И въпреки това като пълен идиот прекарах първите 100 часа, които са най-ключови, основно в гледане на стари 4:3 филми и 2.35:1. 16:9, иди ме питай защо, почти не съм пускал.

Нямам си и идея къде е програмата за махане на Image Retention, която е вградена в телевизора. Просто не ми се е налагало да я използвам.

Не казвам, че ако ти вземеш плазма няма да се сблъскаш с каквито и да е проблеми, такова нещо не мога да гарантирам. Говоря само за себе си - image retention и в най-слабата му форма за момента не съм изпитал, камо ли burn-in. Бях изправен точно пред твоята дилема, направих leap of faith и за момента всичко е ОК, ще видим след година-две. Държа да отбележа също така, че телевизия не гледам изобщо (в смисъл, не съм си прокарал даже), така че не съм имал възможността да се опитам да си "изгоря" екрана с логото на ВTV примерно.

Ако все пак твърдо си се запътил към ЛЕД, освен на Сонито обърни внимание на Phillips PFL6007, а предполагам и наследника 6008. Чувал съм позитивни неща и за Samsung F6400, но като цяло не се доверявам на Самсунг след като веднъж си обелихме с един познат, работещ в сервиз за телевизори, няколко думи по темата. И не съм единственият на форума с подобна история. За жалост така и не съм се запознал по-отблизо с предложенията на LG.

Като ходиш да гледаш телевизорите имай предвид обаче, че условията там са далеч от оптимални. Поради ярката светлина се надуват контраст и цветове до нива, които при нормални условия буквално биха навредили на очите ти. Това, което ще видиш на живо, просто няма да отговаря на картината, която ще получиш като разопаковаш телевизора вкъщи. Аз, както със сигурност няколко души, участвали в тази тема знаят, до края на този месец ще си взема едни що-годе по-качествени колони и не спира да ме забавлява фактът, че при аудиотехниката професионалните и потребителски ревюта са де факто безсмислени и просто трябва да чуеш на живо, докато при телевизорите важи точно обратното. :D

Здравейте.Реших да не отварям нова тема скоро и аз ще си взимам телевизорче но се колебая между 3
1. http://www.technopolis.bg/b2c/details/11967/P11090104/3D-Televizor-SAMSUNG-UE-40EH6030
2. http://www.technopolis.bg/b2c/details/11942/P11090103/LED-televizor-SAMSUNG-UE-32ES5500
3. http://www.technopolis.bg/b2c/details/11933/P11090103/LED-televizor-SAMSUNG-UE-40EH5000
Търся си телевизор който да има възможно най-добра картина 32/40 инча .Бюджета ми е 1000/1200
бих искал да разполага с интернет и web browser но не е от голямо значение .
Ако можете да предложите нещо по-добро за тези пари ...
Осветление на стаята ...100 w крушка :D а през деня е доста светло (разбира се като се пуснат пердетата проблема се оправя xD (прочетох няколко мнения и забелязах че задавате такива въпроси затова го казвам )
С intel GMA 4500M съм и не мисля че с нея ще подкарам 3D филми след като забива на 1080p ...
но ще го ползвам за цифрова телевизия и ако има нет/приложения ще си ги ръчкам .. xD
EDIT : Както можете да предположите фен съм на самсунг :D

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

• Автор

Здравейте отново :)И така...днес след работа отидох до Технополис. Реших да не задавам въпроси и да тествам,а като за начало само да гледам и да търся това ,което ме интересува-добрата картина.След околко час гледане ми направиха впечатление няколко марки и модели-philips pfl7007k,panasonik TX-LWT50E,samsung UE-ES8000 и sony KDL-46HX850 :) Поне за моето виждане за добра картина,то тези телевизори се справяха най-добре.Нямах време да отида до Техномаркет,но минавайки през мола се отбих и до магазина им там(там по мои впечатления има по-малко модели,отколкото в големия Техномаркет ,но както и да е)И какво стана..Гледам аз на ,,сектора,, на Sony на стената наредени ама точно един до друг моделите 46HX650  46HX750 и 46HX850 :) Заразглеждах ги аз-доста обстойно-отблизо,по-далеч,още по-далеч,пак от близо.Викам си м.ма му стара аз ли не съм добре със зрението или какво?Защо ли-ами естетвенно 850 беше с най-добра картина,но за мое учудване 650 пък беше с по добра от 750???Не знам-може би не бяха на еднакъв режим на картина и настройки ли?Не мога да си го обясня,но очевидно 650 беше по-доброто.Нямашe кого да попитам дали са на един режим и настройки,че там се навърташе някаво девойче (около 18-20 годишно),което само пренареждаше някави си брошурки и си говореше по телефона.Не знам изобщо каква беше-някава от персонала може би ,но очевидно обаче разбираше от телевизори,колкото аз от ядрена физика :) Е ако се бях заинтересувал явно щях да намеря някой от ,,разбирачите,, но не ми се занимаваше повече.Поне за мен като че ли си направих извода,че явно представата за картина може да се повлияе и от настройките на телевизора-нямам друго обяснение.Та това са моите първи впечатления от днес... ПП.Нещо обърках поста с цитиране май,но моля да ме извините-нов съм и ще свикна :)

skalata_73, това, че ходиш, гледаш и сравняваш, е само в твоя полза, но би следвало да съобразиш някои подробности. В голямата си част телевизорите работят в режим "както дойде", малцина са тия консултанти, дето си правят труда да подберат най-подходящият за прекалено осветения магазин режим. Затова се стига и до парадокси понякога, но в никой случай не е задължително по-скъпият телевизор да вади и по-качествена картина. А най-важното при сравняването на картината е, че ако телевизорът Х за мен е върхът на сладоледа, за теб може да е долнопробен боклук - какво да се прави, въпрос на възприятия е. Мисълта ми е следната - търси мнения, вслушвай се в тях, но накрая вземи това, което най-много ти допадне.

Има и друго - с едно гледане не става, както не става и само с гледане, нужни са и проби. В магазините вървят HD промо сигнал, какъвто вкъщи няма откъде да намериш. Да, там, в магазина повечето изглеждат ОК, ама ядовете започват от момента, в който замъкнеш телевизора вкъщи и го свържеш с кабеларката. HD каналите у нас все още се броят на пръсти, а и качеството им е твърде далеч от истината.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.