Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промоции на техника в магазинната мрежа

Featured Replies

Далаверата е, ако човек се награби и иде, може и с приятели, да си купи на Илиянци и прочие други борси. Магазините товарят цената от +100% до +Публикувано изображение

Ментета се продават и мошеници има и в магазините също, а в тези които няма и всички стоки са не само от добри марки, но и първокаченствени, колкото да речем модели, които не са произвеждани специално за Източна Европа....Мисля че сванахте... цените са още по-надути.

Евентуалните "отстъпки", не значи че продават на, или под, себестойност. Всъщност и с отстъпеният процент пак сте набутани. Всички маркови стоки си имат гаранция от производителя и в склада(ако не са някакви измамници) се пише и гаранционна карта. В доста складове продават и на малки партиди, или направо на дребно.

Динди, може би що се отнася до хранителните продукти имаш известно право...Докато не попаднат на някоя такава след срока й на годност...и не изтърват да прочетат етикета.

Има ли да се продават флагчета на Ливърпуъл в Техно...

А да, понеже имам някаква табелка. Хора, не купувайте готови компютри от бакалии с имена почващи с Техно.... :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Има ли да се продават флагчета на Ливърпуъл в Техно...

Не, флагчета (вероятно) се продават на Илиянци, а ако идеш с приятели и се награбите, може и да ви излязат на далавера.

...А серия 8ххх, какво повече има от този модел не можах много да разбера като гледах характеристиките?

Разликата е в подсветката, която в 8-ма серия е двустранна, а във всички под нея са само от едната страна, в случая лявата. А и панелът е 200 херцов, докато при 7-цата е 100 херца. Но аз не бих взел 8-ма серия дори и да имах тая финансова възможност, защото матрицата е S-PVA и активно 3Д, които са извън интересите ми.

Информацията е от таблицата тук - http://forum.setcombg.com/телевизори-и-проектори/36934-philips-lcd-tv-faq-на-първа-страница-обсъждане-мнения-част-3-a.html#post438193

9-та серия е практически илюзорна, защото е с резолюция 4К и 3Д без очила, което я прави по-скъпа от доста коли.

Да се похваля - благодарение на темата отворена от @hlevoust - се сдобих с уникален за мен телевизор - LG LM620S!;-)

Честит да ти е!

• 2 седмици по-късно...

Промоция 6-11% за периода 12-14 април в Технополис - 

http://www.technopolis.bg/catbanners/promo/index.html

• 3 седмици по-късно...

Момичета и момчета, в ТМ изкупуват стари телефони и дават ваучери с валидност 1 година от датата на изкупуването, отнася се за цялата мрежа в страната - http://www.technomarket.bg/

Занесох една чанта със стари телефони (повечето от които върнах обратно вкъщи) и си тръгнах с ваучер за 80 лв, предимно от SE, LG и Samsung, на повечето от които дори и точните модели не знаех.

А някой успяли да се възползва от промоцияте в техно маркет??

• 1 месец по-късно...

48 часа "Happy Hour" в ТМ с 5% отстъпка за всички стоки, включително и за промоционалните - на 22 и 23 юни. Подробности - http://www.technomarket.bg/

7% отстъпка в ТП в същия период - http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/start/(xcm=bulgarian)/.do

48 часа "Happy Hour" в ТМ с 5% отстъпка за всички стоки, включително и за промоционалните - на 22 и 23 юни. Подробности - http://www.technomarket.bg/

7% отстъпка в ТП в същия период - http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/start/(xcm=bulgarian)/.do

Aхам.Днес се възползвах и си купих тефлонова скара :) А ако знаеш какъв ужас е в Технополиса в Русе-не е истина.Правят някакъв ремонт и всичко е потънало в прах и мизерия,Най ми е жал за горките телевизорчета :D Дано днес и утре няма много,,изгорели,, с покупка на прашясали стоки :D Сори за спамчето :offtopic_s: ,ма исках да ,,подскажа,,с тоя си пост на какво прилича в момента Технополоса в Русе на евентуалните купувачи :)

Ами налага ми се да пропусна и да чакам следващата промоция - 949*0,93=883 лв, т.е. можех да си спестя 66 лв за това Sony, но бюджетът е планиран чак до края на септември и няма как.

Ами налага ми се да пропусна и да чакам следващата промоция - 949*0,93=883 лв, т.е. можех да си спестя 66 лв за това Sony, но бюджетът е планиран чак до края на септември и няма как.

Ами аз отидох без дори да знам ,че има промоция за да поразгледам телевизорите от любопитство-знаеш как е като някой има слабост към нещо ;) Обаче  ремонта беше точно зад сектора с TВ и ги бяха струпали като щайги с картофи и всички бяха изключени разбира се,дори не можеше да се минава покрай тях.Бяха потънали в прах горките,а и не само те ами целия магазин.Такова чудо не бях виждал.Ти горкия не ти върви с промоциите-предната я оттърва ,че беше по чужбина.Дано поне плеър си си взел като се върна ;)ПП.Иначе тази година с промоциите малко се попресилиха преди Великден и точно тогава нямаше и нещо им се развали ,,графика,, та не знае човек кога точно ще са---това ,за да е по темата-уш :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Плеър взех, иначе щях да пропусна натрупаните ваучери към ТМ, доволен съм много. Но това Сони за кухнята ще почака, следващата седмица ще съм отново из Европа, после морета, балкани, други..., та ще се обзавеждам през есента. 

Всъщност тия промоции до голяма степен са ориентир за последващите цени, макар и не на всички стоки.

Хм, отварям го коректно, зарежда ми LED телевизор SONY KDL-32W650, може нещо моментно да се е бъгнало, често им се случва.

Хм, отварям го коректно, зарежда ми LED телевизор SONY KDL-32W650, може нещо моментно да се е бъгнало, често им се случва.

A бе и аз го отварям коректно ,но не виждаш ли на какъв телевизор е ,,заглавната,,снимка ;) това имах предвид! :D  Публикувано изображениеТуй на какво ти прилича :D

Да, вярно, не обърнах внимание на картинката, а на модела. Но, както вече писах по-горе, съпортът на сайта на ТП е "без коментар".

• 4 седмици по-късно...

На 19 и 20 юли ще има 20% намаление на всички телевизори в Карфур - http://katalogpromocii.com/карфур-каталог-шок-цени-16-21-юли-2013

По непотвърдена информация (от 1-2 форума), се очаква някаква реакция от ТП и/или ТМ.

Maй някой ще се придобие със Sony W651 ;)  :offtopic_s:ПП.Адекватна реакция от другите вериги несъмнено ще има ;)

Е ако няма Sony W651 и нищо друго свястно поне ще може да си купи сирене за 3.90 или прясна риба с -20% отстъпка от Карфур.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Maй някой ще се придобие със Sony W651 

Да му е честит на този, който си го вземе, няма да съм аз. Нямам ни най-малка представа какво се предлага в момента в Карфур. За последно бях в един от софийските (в The Mall) преди около месец и изборът на телевизори бе повече от оскъден.

Най-близкият ми е Русе, но по разчет ще купувам телевизор поне след 2-3 месеца.

На 19 и 20 юли ще има 20% намаление на всички телевизори в Карфур - http://katalogpromocii.com/карфур-каталог-шок-цени-16-21-юли-2013

По непотвърдена информация (от 1-2 форума), се очаква някаква реакция от ТП и/или ТМ.

Че тя техниката в Карфур си е Техномаркет, каква реакция да има?...

А за Технополис днес до затварянето нищо не се знаеше, ако има нещо утре, ще пиша.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.