Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промоции на техника в магазинната мрежа

Featured Replies

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=96414

• Отговори 157
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хубаво написано ,,есе,, но...дотолкова.За чесане на езици става.За повечето тук е ясно защо се правят тези промоции-да не задълбаваме.Аз съм обаче от тия ,,овце,, които миналата година изчакаха тези промоции и заплатих за нещо (няма значение-някои тук знаят какво) почти 300 лв по-малко, отколкото то струваше предния ден!С очите си видях , че имаше и ,,стоки,, които бяха и с 500 лв по евтитни-ФАКТ! За някои може това да не са пари, но за целокупния народ са! Тааа не виждам защо от мухата се прави слон!

Но...всеки с мненията си....

• 4 седмици по-късно...

Oooo, не, пак ли ...  :brick wall:

Уф, то е само на телевизори, домашни кина, фотоапарати, камери и аксесоари  :)

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Айде на черния петък :cool: :

BlackFriday_980x125.png

black-friday-2015.jpg

...

Хубаво, ама не може да се влезе в сайта, зарежда се само тая картинка и ... до там. Как да си поръчам нещо, след като не знам какво има?

Знам, че го пише, прочетох го още в зори в пощата си, понеже имам абонамент. Но ако ми е нужен определен продукт, няма как да видя къде е наличен - не мога да тръгна от град на град, че да проверявам, я...

Оказа се, че и Техномаркет днес разчиства складовете си с 11% намаление на всичко.

Само дето има достъп до асортимента.

Но ако ми е нужен определен продукт, няма как да видя къде е наличен - не мога да тръгна от град на град, че да проверявам, я...

Търговски трик  :) отиваш за дадено нещо , няма го , но понеже си се навил , си купуваш подобно  :D

• 1 месец по-късно...

ТМ и ТП за пореден път се изложиха с тия промоции. Сайтът на ТП зарежда само черен екран, а в тоя на ТМ има съвсем кратък каталог, който едва ли върши някому работа, защото няма как да се разбере къде е наличен даден уред. Един приятел ми звънна днес и ме помоли да идем и да му вземем едно телевизорче с добра цена, ама така и не разбрахме къде е наличен и утре ще обикаляме като гламави поне из 3 града (има и 2 резервни), но без никаква гаранция, че ще купим модела. 

Ако това е информация, по-добре да я нямаше.

ТМ и ТП за пореден път се изложиха с тия промоции. Сайтът на ТП зарежда само черен екран, а в тоя на ТМ има съвсем кратък каталог, който едва ли върши някому работа, защото няма как да се разбере къде е наличен даден уред. Един приятел ми звънна днес и ме помоли да идем и да му вземем едно телевизорче с добра цена, ама така и не разбрахме къде е наличен и утре ще обикаляме като гламави поне из 3 града (има и 2 резервни), но без никаква гаранция, че ще купим модела. 

Ако това е информация, по-добре да я нямаше.

Като ходиш насам-натам по маркетите, имам една молба да погледнеш за една джаджа ... :)  - Sony Smart Bluetooth® Handset SBH52. В ТМ беше 139 лева, та ми е любопитно дали са намалили цената.

Аз лично днес минах и през Техномаркет и през Технополис.

Да ви кажа има наистина уникални намаления в Техномаркета, като при телевизорите средно бяха в порядъка на 200-700 лева от цените.

Който има нужда от някаква техника не е лошо да се разходи тези 2-3 дни да поразгледа на място.

Потвърждавам. Вече съм горд собственик на LG 42LB5500 на скромната цена от 549 лв. В Зора беше на 698, вярно, имаше опция на изплащане без оскъпяване, но все пак разликата е огромна. В Технополис беше също на 698, но с 10-те процента намаление - 623 лв. Е, няма екстри като Интернет, Фейсбук или 3D, но на мен не ми и трябват. И моделът е отпреди година, но пък картината е супер, с хубави цветове, без да правя каквито и да е калибровки. Дори нашите некачествени цифрови канали (ползвам ефирна телевизия) се виждат с доста прилично качество. Имаше една неприятна подробност - не даваха да се пробва (става дума за Техномаркет - Хасково, за другите градове не знам), защото народът грабеше като луд и консултантите изобщо нямаха време да се занимават с проби, та бях малко на тръни, докато си го занеса вкъщи, но, слава Богу, извадих късмет - нямаше мъртви пиксели или други дефекти. Аз - доволен. :)

Като ходиш насам-натам по маркетите, имам една молба да погледнеш за една джаджа ... :)  - Sony Smart Bluetooth® Handset SBH52. В ТМ беше 139 лева, та ми е любопитно дали са намалили цената.

Съжалявам, но едва днес чета коментара ти, защото в почивни дни твърде рядко влизам във форума.

Посетих 2 магазина на ТМ, но моделът телевизор, който търсехме, не бе наличен. Аз взех една простичка пералня за село за 379 лв (от 499 лв).

Съжалявам, но едва днес чета коментара ти, защото в почивни дни твърде рядко влизам във форума.

Посетих 2 магазина на ТМ, но моделът телевизор, който търсехме, не бе наличен. Аз взех една простичка пералня за село за 379 лв (от 499 лв).

Няма проблем, отидох да проверя за джаджката. В сони център същата е 159 лева, май. Без промоция, в ТМ беше 139, като разбира се, тази цена е просто защото я няма и от доста време не са я получавали, както ми каза момичето. Типично за нашите търговци е тази практика да обявяват евтини стоки, които ги нямат налични. Ако се излъжеш и отидеш на място ти пробутват нещо с много лоши характеристики на почти същата цена. Ето затова, предпочитам да си пазарувам от ebay. Някои неща там са двукратно, ако не и десетократно по-евтини. Последното което си поръчах е Jabra CLIPPER, което тук е 99 лева, в ebay 40 лева с безплатна доставка... Та да ме извиняват, промоциите в нашите магазини са идиотски. Особено ме дразнят emag, веднага сменям канала като видя тяхна реклама. Дори не е нужно от ebay, достатъчно ми е да се разходя до Ресет или Мост за да купя повечето им стоки много по-изгодно. И така, аз също се излъгах да отида до ТМ - магазина беше доста празен, макар че м/би защото беше последния ден от промоцията. Харесах си една безжична ютия на Тефал, намалена от 200 на 139 лева, ама прецених, че ютията за 19 лева от Lidl ми върши идеална работа...

• 2 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

В Техномаркет има намаления до 50% на техника и има наистина доста добри намаления.
До 17.04 можете да се възползвате.

В Зора също има подобна промоция, която тече тия дни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.