Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промоции на техника в магазинната мрежа

Featured Replies

...Да му е честит на този, който си го вземе, няма да съм аз. ..

Ми то щото и ти искаше такъв бе приятел,или чакаш да видиш какви са херците ;) Иначе ,ако дойдеш до Русе и не ми се обадиш,ще ти се разсърдя да знаеш ;)  :offtopic_s:

• Отговори 157
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

...или чакаш да видиш какви са херците...

Не чакам херци, но нямам финансова възможност - другата седмица отиваме на море, през август на планина, после... та така.

Че тя техниката в Карфур си е Техномаркет, каква реакция да има?...

Не ме интересува чия е, а на каква цена се продава.

Не ме интересува чия е, а на каква цена се продава.

Да, и мен също :) . Мисълта ми е, че не са конкуренция, за да очакваш и ТМ да сваля цените.

Въпреки, че няма да ме учуди.

Да, и мен също :) . Мисълта ми е, че не са конкуренция, за да очакваш и ТМ да сваля цените.

Повярвай ми,ако в ТП има ,ще има и в ТМ- ;) Един бас :)  :offtopic_s:

.. Мисълта ми е, че не са конкуренция, за да очакваш и ТМ да сваля цените.

Няма повод за чудене - официално това са две отделни вериги, а взаимоотношенията им са друга тема. Ако ТП не е реагира на Карфур, то вероятно и ТМ ще пасува, защото Карфур не е играч на пазара за черна и бяла техника. Но при реакция от ТП ТМ няма друг ход, освен мигновен отговор.

Ще видим какво ще се случи към 10 ч в събота.

Ще видим какво ще се случи към 10 ч в събота.

Ами - нищо особено :) .

Поне тук във варненския Карфур не видях интересни модели. Нямаше и навалица от грабещи клиенти :) . Странното според ме беше, че нямаше процентно намаление на цените, направо бяха налепени нови. Така човек не може да разбере дали действително има 20% отстъпка. А и май не е много законно ...

Минах и през ТМ и ТП - "империите" не смятаха да отвръщат на "удара"  :D ...

Какви империии ако хората имат малко култура на пазаруване, ТМ иТП ще фалират за няма и 1 година - ако не си оправят цените. Всяка една стока може да се сравни с друг магазин примерно аз много харесвам Техномикс - имат актуален онлайн магазин. Всеки един продукт дори бил той 100 или под 100 лева има фрапираща разлика спрямо ТМ и ТП - примерно няколко стоки по около 100 лв. прегледах имат между 15-30 лева разлика в + за ТМ и ТП, е на продукт за 100 в Техномикс, "империите" да отвръщат на удара с 130 :D... Просто имат повече реклама това е всичко ;) Да не говоря, че нещата над 1000 лева имад по над 100 лева разлика. Да не говоря, че и персонала в неимперията е в пъти по - добър, по - компетентен и ми обръщат всеки път внимание. Аааа и правят истински промоции! - Не не правя реклама, просто и аз преди ползвах ТМ и ТП, но видях, че просто не стават за нищо от никъде!

П.С. - Да не съм офтопик - в момента имат много добра промоция на марката "Bosch" и "Philips"

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Предварително се разбрахме, че коментарите в темата не се считат за реклами на магазини, така че тоя въпрос не подлежи на коментар -  търсим само и единствено всеобщата полза.

... Всяка една стока може да се сравни с друг магазин примерно аз много харесвам Техномикс - имат актуален онлайн магазин...

Сигурно си прав за цените, не знам, но току що им погледнах сайта - фирмата има 6 магазина в София и 1 в Пловдив, как да пазарувам от тях, пък дори и да е най-изгодната верига в страната? Дори да има 100 лв разлика (не се съмнявам в думите ти), аз ще ги похарча за разликата в горивото и изгубеното време. Мога да си купя онлайн пералня, хладилник или съдомиялна, но не и телевизор, има твърде съществена разлика.

Чудесно е да има конкуренция, но в случая тя се отнася практически само за столичани. А там със сигурност има и други, локални магазини, които поддържат по-ниски цени от тия на ТМ и ТП. В провинцията такива няма - днес продават климатици, утре спално бельо, а след месец - дрехи на килограм, а след два има само табела, че помещението се дава под наем... Не мога да купя каквото и да е от такива, защото при нужда към кого да предявя претенциите си?

П.П. Напълно споделям мнението за изключително ниско квалифицирания персонал на ТП и ТМ, особено на втората.

Да са живи и здрави че направиха ТМ и ТП във Монтана  :) веднага фалираха всички кръвопийци във града и околностите  :D

Преди да ги имаше , от яд съм ходил до София на 300 и кусур километра да си купя някакъв уред за над 300 лева - цените по нашия край бяха толкова завишени че със разликата си покривах горивото и по големия избор :D

Едно сравнение преди години , един телевизор ЛГ с кинескоп във Лом струваше 550 лв а същия в ТМ спокойно си го взимаш със 100+ лева надолу , да не говорим ако се пазариш пък във Илиенци  :)  не знам има ли още стоки там .

Та за провинцията магазините са добре дошли .

ПП. Да не забравим за какъв процент отстъпка ползват големите вериги , дори са и вносители на доста марки , та те винаги са и ще бъдат коректив :D едва дали кварталния магазин ще може да им подбие цената :)

А за неграмотния персонал , ами трудно се намират  красиви - пък и умни ;)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Преди време техномаркет и технополис правиха такава промоция на всички уреди. Понеже имам сега да обзавеждам цял апартамент искам да купя всички уреди наведнъж при такова намаление. Знам че е малко тъпо да ви питам за такова нещо, но все пак някой може да знае нещо: Дали ще има според вас скоро такова намаление?

Преди време техномаркет и технополис правиха такава промоция на всички уреди. Понеже имам сега да обзавеждам цял апартамент искам да купя всички уреди наведнъж при такова намаление. Знам че е малко тъпо да ви питам за такова нещо, но все пак някой може да знае нещо: Дали ще има според вас скоро такова намаление?

Отиваш при управителя и зависи от това колко си добър във преговорите - минимум 5% ще ти свали , аз за 200 лева се пазаря за отстъпка , камо ли да обзавеждам апартамент . Действай и както казах - най малкото 5% :D

Действай и както казах - най малкото 5%  :D

Че те 5% дават при пазаруване онлайн  :eek:

Така като гледам - човекът се надява на нещо към 50 % :) 

Че те 5% дават при пазаруване онлайн  :eek:

Така като гледам - човекът се надява на нещо към 50 % :)

50% в Илиянци :)

• 7 месеца по-късно...

Вече официално обявена и ,,Великденската разпродажба,,  в Зора от 10 до 13 април ! Очаква се и в Технополис и другите вериги, които още се мотат, но няма къде да идат Публикувано изображение

Вече официално обявена и ,,Великденската разпродажба,,  в Зора от 10 до 13 април ! Очаква се и в Технополис и другите вериги, които още се мотат, но няма къде да идат Публикувано изображение

Жалко, че вече си накупих всичко, и няма да се възползвам  :D

И в Технополис са обявили промоция тази сутрин - 5% за лаптопи, GSM, таблети и промо продукти, и 5% за всичко останало. Важат и за онлайн покупки, за разлика от другите вериги, където отстъпките са само във физическите магазини. Само Павилионът и Синтезисът се скатават  :mad: . Добре, че не разчитах на тях ... 

ПП. И за да сме точни - отстъпките са "до 50%" , и до изчерпване на наличностите. Което значи, че хубавите отстъпки ще са за изчистване на единични бройки мостри и залежали количества. Което, разбира се, не пречи много хора да си купят хубави неща на добри цени :) .

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Жалко, че вече си накупих всичко, и няма да се възползвам  :D

И в Технополис са обявили промоция тази сутрин - 5% за лаптопи, GSM, таблети и промо продукти, и 5% за всичко останало. Важат и за онлайн покупки, за разлика от другите вериги, където отстъпките са само във физическите магазини. Само Павилионът и Синтезисът се скатават  :mad: . Добре, че не разчитах на тях ... 

Те се появяват по Коледа и то защото примерно Канон пуска големи отстъпки и cashback :)

А утре в Плевен откриват Карфура, дано има някакви промоции.

...ПП. И за да сме точни - отстъпките са "до 50%" , и до изчерпване на наличностите. Което значи, че хубавите отстъпки ще са за изчистване на единични бройки мостри и залежали количества. Което, разбира се, не пречи много хора да си купят хубави неща на добри цени :) .

Така е, има много съблазнителни предложения (имам предвид телевизорите), но едва ли без "допълнителни аргументи" ще се стигне до някои от тях - ограничени количества, бля, бля... А определено си струва, особено пък с оглед на новото, което предстои през 2014 г. Миналата седмица в чужбина имах възможността да се позапозная с над дузина предложения от новите модели и не съм впечатлен от видяното - очертава се (поне засега) доста сериозна разлика между класовете за сметка на средните. Така че тоя уикенд е много подходящ за покупки, стига да се домогне човек до желаното.

Успех на всички!

От Техномаркет вчера си взехме едно телевизорче за 620 кинта, LG 42 инча, доволно. Иначе беше тъпкано с народ, половин час сме чакали на касите...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.