Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Остава да работи като процес ли ?

Да затварям лиско и остава процес и няма стартиране отново ако не го спра от task manager-a се получава следната грешка .

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Пробвай да инсталираш memory fox  и да заложиш да не помни историята

Memory fox освобождава рам памет  по време на работа,не знам опитай въпрос на проба -грешка,аз нямам проблеми с новата версия нито в Линукс нито в Джама

Можеш да направиш следното,изтегли си версия 30 бета 5 от тук!

После отиди в "Инструменти" - - > "Настройки" - -> "Лични данни" и даваш на "Никога няма да помни историята" и натискаш "Добре",после кажи как е?! ;)

Винаги ползвам тези настройки .Нужно ли е да слагам и добавка?

Пробвайте да махнете отметката пред "Изчистване на историята при изход от Firefox". Има вероятност браузърът да се бъгва при опит за изтриване на информацията.

Последвах съвета на колегата http://www.kaldata.com/forums/user/46471-eternal-life/ позабърсах следи от старата инсталация ,инсталирах бетата и в момента проблема го няма.

Понеже не харесвам firefox 29 реших да си сложа 28.

Преинсталирах си уиндолс-а, защото и без туй му беше дошло времето и сложих firefox 28. От настройки/обновяване/ съм дал опция никога да не се обновява. Също съм спрял и търсачката да се ъпдейтва и въпреки това след рестарта на компютъра той заапочна да се ъпдейтва. Спрях го веднага и проверих настройките и те си бяха забранени за ъпдейт. След това влязох в Program files / mozilla firefov и изтрих трите файла, които са именувани update и въпреки че съм ги изтрил пак след рестарт се мъчи да се ъпдейтва и ми изписа че е станала някаква греша с обновяването.

КАк може тотално да се забранят ъпдейтите

Инструменти - - > Настройки - - > Разширени - - > Обновяване - - > Никога не се проверява за обновявания ( не е препоръчвано : риск за безопасността ) - - > Добре

Точно това правя както съм описал по горе и пак тръгва да се обновява.

Странно!

Пробвай тогава следното :

Ънинсталирай Firefox-а,след което рестартирай компютъра!

След рестарта натисни Win+R и напишете %AppData%  и се огледай за папка Mozilla ,след което я изтрий!

Същата процедура направи по отделно и с тези две директории :

%UserProfile%Local SettingsApplication Data

%AllUsersProfile%Application Data

После  натисни Win+R и напиши regedit и в HKEY_CURRENT_USERSoftware и в HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE изтрий Mozilla , Mozila.org и MozilaPlugins ,след което рестартирай и инсталирай версията която искаш,после си спри нета и забрани ъпдейта на Firefox-а!

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Направих следното и засега не се е ъпдейтвал. Инсталирах 28 и преди да го стартирам блокирах интернет достъпа. След това влязох в настройките и спрях всякакви упдейти.

Здравейте,
Мозилата ми отказа да се стартира от два дни, дори и след рестарт на компютъра. Имам страшно много и важни букмаркове. Може ли да ми помогнете с идеи за програми, с които да експортирам въпросните букмаркови. После ще преинсталирам мозилата и евентуално да мога да си ги възстановя.

Приемам всякакви идеи и предложения.

Здравейте,
Мозилата ми отказа да се стартира от два дни, дори и след рестарт на компютъра. Имам страшно много и важни букмаркове. Може ли да ми помогнете с идеи за програми, с които да експортирам въпросните букмаркови. После ще преинсталирам мозилата и евентуално да мога да си ги възстановя.

Приемам всякакви идеи и предложения.

MozBackup - много полезна програмка в такива случаи.

Аз ползвам  менажера на мозилата да си експортна букмарковете а за паролите ползвам добавката Password Exporter 1.2.1 .  От 2 години нямам загубени нито парола нито букмаркове.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

В момента на лаптопа ползвам Chrome , но адски много ме дразни , а firefox 29 е същата като хром и пак ме дразни, ако си сложа Firefox 26.... ще работи ли нормално?

В момента на лаптопа ползвам Chrome , но адски много ме дразни , а firefox 29 е същата като хром и пак ме дразни, ако си сложа Firefox 26.... ще работи ли нормално?

За да не се дразните, прочетете тази тема! http://www.kaldata.com/forums/topic/209734-mozilla-firefox-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-3/

Не харесвам темите.... ами преди мозилата беше мозила а не К*чка на Гоогле Хром.....и защо , еми преди мозила нямаше табове скапани , беше по яка ох не искам да коментирам.

Това исках да постигна (чиста 26 ца с няколко добавки) 1 пиниз от мен как да не се ъпдейтва никога!

- Тествано и проверено лично от мен: Изключвате интернета на компютъра, инсталирате която искате версия и веднага спирате автоматичните ъпдейти, и пускате нета..няма грешка...

Публикувано изображение

Редактирано от Data66 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.