Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е жената до теб?

Каква е дамата до теб? 12 гласували потребители

1. 1. Руса или Чернокоса

• Чернокоса като абанос
      33%
    • Руса като слънцето
      50%
    • Червенокоса ( ОБИЧАМ червенокоси жени ) :D
      16%
  2. 2. Каква е тя?

• Сприхава и сладка
      0%
      0
    • Лоша
      0%
      0
    • Добра
      18%
    • Зла но бързо и минава
      6%
    • Умна и красива
      37%
    • Страхотна
      37%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Тук е момента да кажа Момци събирайте се. Четохме достатъчно какво искат дамите, време е да кажем и ние своето.

Опишете вашата жена, дама, сърце, цвете до което се будите сутрин или пък бихте искали да се будите сутрин. Качества и плюсове, минуси които бихте искали Тя да притежава.

Тази тема е с цел малък експеримент, моля не се увличайте в простотии защото на никой не му се чете това, бъдете честни и откровени (все пак и дами ще я четат така че да бъдем любезни и учтиви, пък кой знае току ти излязъл късмета) 

Е.....дерзайте.

:D

Моля дамите също да се включат с някой друг коментар понеже тук май ще се формира КОЧ компания, а без жени никак не е интересно.

Благодаря

Леле с какви глупости се занимават хората по форумите... :D  :eek:

• Автор

Леле с какви глупости се занимават хората по форумите... :D  :eek:

Добре че има умници като теб да правят баланс :D

Моля дамите също да се включат с някой друг коментар понеже тук май ще се формира КОЧ компания, а без жени никак не е интересно.

Благодаря

Е как ще кажете какво искате, ако ние не ви го кажем... ;) 

99% от мъжете сега питат жените си какво искат ! :D 

• Автор

Имаше виц за мъж който стоял под леглото, а жена му крещяла в стаята с точилка в ръка: "Излизай бе Гошо!", а той тропа със юмрук в пода- "НЯМА! ТУКА ЩЕ СТОЯ ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е МЪЖА В КЪЩАТА"

Това са едно 90% от типа МАЧО мен, цитирам "Аз моята я въртя както си искам" звъни му телефона 5 мин след това.

"Да мило, добре мило, веднага мило ок ще те чакам пред НДК след 6 минути ОК обичам те."

:D Sad True Story

Майсторлъка на жените е че ни накарат да се чувстваме аха велики амаааааа каишката е на нашата гуша :D 

Пък ние нали по бавно се развиваме и си вярваме 

Редактирано от Semper Fidelis (преглед на промените)

• Автор

Тази тема май ще си остане празна, жени ли нямата или просто ви е кахър да кажете айде де!! Дайте по смело :D

Нашата жена не я виждам у списъка! Как да гласувам? :(

Темата не върви, защото изисква да се опише само една дама. А знаем че за мъжете това е труден избор...коя да опише, законната, любовницата, колежката, мацката от снощи или мечтаната :help:  Автора да сложи едно мн. ч. в заглавието и да види как темата ще се отприщи :newspaper:

Темата не върви, защото изисква да се опише само една дама. А знаем че за мъжете това е труден избор...коя да опише

Има една категория мъже които сме влюбени в колите си и не върви да описваме временни явления в живота си които са създадени само да те ядосват.

Ухааа-тама за жени,значи требва се разпиша :) Ами...нали попмните дядо Стефчо (коцкара) ко е казал-,,Няма грозна жена,,Всички са убави-тъй,че -по темата-жена ми до мен е Убава.Тя е сприхава и сладка;лоша;добра;зла,но бързо и минава;умна и красива;страхотна!!!Ама не само щото тъй е рекъл дя,т ти Стефчо,ами наистина си е така :) Който твърди обратното за жената до себе си ,значи нещо не е у ред :grimace::D

Има една категория мъже които сме влюбени в колите си и не върви да описваме временни явления в живота си които са създадени само да те ядосват.

абсолютно си прав - що ми трябва някое временно явление кат вас

Тази тема май ще си остане празна, жени ли нямата или просто ви е кахър да кажете айде де!! Дайте по смело :D

Какво искаш да ти дадем по-смело? Жената? Ами аз моята ти я давам, но без право да ми я връщаш обратно. Хвани се в ръце и изтупай килима пред комшийките а не ги убеждавай че ти си истинският "мачо"!

абсолютно си прав - що ми трябва някое временно явление кат вас

Абе, мила моя! Аз в твоят живот временно явление ли съм?

Абе, мила моя! Аз в твоят живот временно явление ли съм?

Ти не - ти си ми постоянната величина

:*

Жената до мен - 100 - 120 кила , носи само поли до глезените щото не си бръсне краката , и винаги смърди на пържени кюфтета и лук . Пие бира от шишето и то по каса на ден. Положителното е ,че човек няма нужда (смисъл) да ревнува .

Кофтито е , че псува като хамалин и хърка .

Даа, живот ли бе да го опишеш !

Моля , разрешете ми да цитирам (приблизително , че не ми се рови из книгите) Богомил Райнов от "Само за мъже" (криминале изпълнено с много мъдрост):

"...Жената е като котката ! И не че много ти трябва котка у дома , ама нали комшията си има котка в къщи , някак си е неудобно ти да си нямаш котка у дома...".

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BB_%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B2

А се знае , че котката се привързва към мястото и принадлежащите му вещи , включително мъжа разглеждан като вещ (!), като източник на благинки , а не към човека сам по себе си....... има пари - има любов , няма пари - няма любов ...!

При мъжа е обратно - като кучето ! Привързва се към човека и е готово да го следва до край света.....

За това , когато на жена се каже , че е кучка - това следва да се разглежда като комплимент !..... :)

Та стигаме до старата история за кучето и котката и тяхното съвместно съществуване !  :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Няма как да опиша жената до себе си без да ми завидите, та затова и ще си затрая ;)

Моля , разрешете ми да цитирам (приблизително , че не ми се рови из книгите) Богомил Райнов от "Само за мъже" (криминале изпълнено с много мъдрост):

"...Жената е като котката ! И не че много ти трябва котка у дома , ама нали комшията си има котка в къщи , някак си е неудобно ти да си нямаш котка у дома...".

Цитатът е много уместен, само ще си позволя малка поправка - от романа "Умирай само в краен случай" е (мистър Дрейк в поредния си философски пристъп пред Емил Боев) :).

Няма как да опиша жената до себе си без да ми завидите, та затова и ще си затрая ;)

Цитатът е много уместен, само ще си позволя малка поправка - от романа "Умирай само в краен случай" е (мистър Дрейк в поредния си философски пристъп пред Емил Боев) :).

Да бе ! Отдавна беше....! Радвам се , че има и други дето не четат само комикси и гледат "Трансформърс"....Благодаря за поправката !  :)

• Автор

Какво искаш да ти дадем по-смело? Жената? Ами аз моята ти я давам, но без право да ми я връщаш обратно. Хвани се в ръце и изтупай килима пред комшийките а не ги убеждавай че ти си истинският "мачо"!

Ами не ти искам жената едно на ръка. Второ да се хвана в ръце и да тупам килима?

:D Нещо си се объркал тук другарю Но както и да е :) радвам се че колкото и да не върви темата все пак се говори нещо по нея,

Лека и усмихната вечер :)

Редактирано от Semper Fidelis (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.