Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MalwareBytes' Anti-Malware - проблеми, дискусии, мнения

Featured Replies

да отварям скритите папки и там да го търся ли тоя файл

:rolleyes: 

ами той Жорето един ми дал само, а те си излизат много, пак същите като на прикачения по-горе

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тези, които видят такова число за базата данни на MBAM: 911122006 (това е само пример), да не се притесняват. От днес има нов вариант за номериране на базата данни за MBAM, справка: Malwarebytes New

• Тази новина много ме зарадва! Ха, дано MBAM да ги мачка всичките Туулбари и нежелани приложения, че така съм им набрал покрай близки и приятели.

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Има нова версия на почистващия инструмент поддържащ вече и версия 3. За тези, които имат проблеми с нея може да почистят с него и да я инсталират наново. https://forums.malwarebytes.com/topic/196

Публикувани изображения

......ми прати файла си C:Documents and SettingsaiaApplication DataMozillaFirefoxProfilesdpg9abvq.defaultprefs.js и ще го едитна ръчно и след това само ще трябва да го заместиш в папката на Мозилата и готово

:D

:D

готово, отворих я скритата папка

но изобщо няма там Мозила

готово, отворих я скритата папка

но изобщо няма там Мозила

Има я,просто не бързай и огледай :)

Има я,просто не бързай и огледай :)

няма, в Application Data няма лисана

те са малко там, всичките ги прерових, има на ИЕ папка там, на Медия плейър има, на Уиндоса има - ама на Мозила няма

В адресната лента на Windows Explorer копирай следния ред:

%userprofile%Application DataMozillaFirefoxProfiles

и натисни Enter. Качи файла prefs.js например във file.bg и публикувайте линка в следващия си коментар.

Иначе това, че си засича сам драйвъра като рууткит мисля, че е оправено в билд 1010 (би ли пробвал френд) и след това пиши дали проблема е още налице за да знам дали да го докладвам. :)

Поздрави, ще драсна пак довечера, че излизам по работа. ;)

Да, това е файла и скоро не е почистван...само че нещата намерени от MBAM ги нямаше във файла, което значи, че все пак програмата ги е премахнала успешно.

Ок..изтегли този файл и го копирай на десктопа => http://file.bg/f286600gleJp Затвори браузъра и копирай prefs.js от десктопа в папката на Мозила (%userprofile%Application DataMozillaFirefoxProfiles) и презамести файла в папката. След това сканирай отново с MBAM и виж дали проблема остава. А и би трябвало и браузъра да е по-олекнал след премахването на достата потенциално нежелани приложения. :)

замених му го, сканирах, пак същото

ходим си до Карантина да ги трием пак

:(

1.txt

Доста странно, тъй като в файла направо си липсват. Този път поне в лога ти се споменава, че редовете са заменени. Я пробвай с една нова последна проверка...доста странна ситуация (освен ако не засича несъществуващи редове)...

пак сканирах и сега вече се махнаха, ни едно няма йееее

успя както винаги

:clap:

Malwarebytes Anti-Malwarewww.malwarebytes.orgДата на сканиране: 13.5.2014 г.Час на сканиране: 01:27:12Дневник: 2.txtАдминистратор: ДаВерсия: 2.00.1.1004База от данни за злонамерен софтуер: v2014.05.12.08База от данни за рууткити: v2014.03.27.01Лиценз: PremiumЗащита от злонамерен софтуер: РазрешеноЗащита от злонамерени страници: РазрешеноChameleon: ЗабраненоОС: Windows XP Service Pack 3Процесор: x86Файлова система: NTFSПотребител: aiaТип сканиране: Сканиране за заплахиРезултат: ЗавършеноСканиране обекти: 227216Изминало време: 7 мин. 37 сек.Памет: РазрешеноНачално стартиране: РазрешеноФайлова система: РазрешеноАрхиви: РазрешеноРууткити: РазрешеноShuriken: РазрешеноПНП: РазрешеноПНИ: РазрешеноПроцеси: 0(No malicious items detected)Модули: 0(No malicious items detected)Ключове в системния регистър: 0(No malicious items detected)Стойности в системния регистър: 0(No malicious items detected)Данни в системния регистър: 0(No malicious items detected)Папки: 0(No malicious items detected)Файлове: 0(No malicious items detected)Физически сектори: 0(No malicious items detected)(end)

благодаря благодаря благодаря

:wors:

• 2 седмици по-късно...

При опит да се инсталира МБАМ ми дава тази грешка : The filename directory name or volume label syntax is incorect.

Има ли някакво реяение

От коя папка стартираш изпълнимия файл? Някои папки със странни characters в тях могат да объркат инсталационните помощници...

Здр  от папката от която съм я изтеглил . Забелязах че не само МБАМ не може да се инсталира но и други програми

Пак го казвам...има нещо нередно в името на папката ти явно (ако скоро си я преименувал и има скрити непозволени букви). Пробвай да преименуваш папката на applications примерно, а изпълнимия файл на MBAM го преименувай на setup.exe и виж дали инсталацията стартира. Ако не, тогава удари една проверка за грешки на системния дял с командата от стартиран cmd.exe като администратор (chkdsk c: /x /f /r) и после рестарт.

Пак го казвам...има нещо нередно в името на папката ти явно (ако скоро си я преименувал и има скрити непозволени букви). Пробвай да преименуваш папката на applications примерно, а изпълнимия файл на MBAM го преименувай на setup.exe и виж дали инсталацията стартира. Ако не, тогава удари една проверка за грешки на системния дял с командата от стартиран cmd.exe като администратор (chkdsk c: /x /f /r) и после рестарт.

ОС  е Уин Ек Пи ,Би Бой и то този начин не се решава проблема 

Windows-a на бг език ли е? Да си променял нещо по Environment Variables? Кога забеляза проблема? (имаш ли някаква стара точна на възстановяване да опиташ)? В интернет за тази грешка 99% от случаите проблема е именно заради непозволени символи в имената на папките или на изпълнимите файлове. Коя версия на програмата се опитваш да инсталираш (последната ли - Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012 Final)?

Сори, че се намесвам, но мога два съвета да дам, които ако не оправят проблема, поне няма да го влошат. Първият е да repair-неш Уиндоус, ако пазиш диска, с който си го инсталнал. Второто е да ъпдейтнеш Уина с всички налични кръпки и да видиш след това как са нещата. Уин проверява какво има и няма на компа ти, за да работи нормално и освен обновления по сигурността на системата, може да достави и липсващ елемент от системата.Относно самия проблем ми звучи като счупен Windows Installer. Може и друго да е разбира се, но казваш, че е с всички програми, така ли? Защото, ако е само антивирусен софтуер, проблема е за HJT отбора.Откога е проблема? Нещо спомняш ли си да си правил по-особено, по времето, когато се е появил? Да си ползвал регистров чистач или оптимизатор-"помагач" скоро? От десктопа става ли инсталацията? На мен преди много време ми се случи, след като бях прекъснал деинсталацията на една програма, нещо се обърка. След това инсталаторите се включваха само от десктопа. С пълен ъпдейт помня оправих нещата. 

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Би Бой Уин-а е на Англиски  версията която искам да инсталирам е 1.75 но странното е че последната версия я инсталирах защото 1.75 от тази грешка не можах да я инсталирам. Но новата версия не ми хареса и я деинсталирах. А на въпроса на на Методи мога да споделя че съм спрял ъпдейтите  но и аз имам съмнение дали е от тях 

Би Бой Уин-а е на Англиски  версията която искам да инсталирам е 1.75 но странното е че последната версия я инсталирах защото 1.75 от тази грешка не можах да я инсталирам. Но новата версия не ми хареса и я деинсталирах. А на въпроса на на Методи мога да споделя че съм спрял ъпдейтите  но и аз имам съмнение дали е от тях 

Не в смисъл да е от тях, ами просто е възможно чрез инсталиране на пълен набор ъпдейти, автоматично Уина да се fix-не сам.

Не бях я ползвал отдавна и днес я инсталирах. Пунах скан на C (55GB) и след 7 часа :shock11:  още ровеше Program files!!! Беше намерило 2 PUP-a в темпа. Не ми се вижда нормално толкова дълъг скан!!!

Редактирано от McLane (преглед на промените)

И този вариант с актуализациите не стана. Всичко си е както трябва и пак я дава тази грешка

Не бях я ползвал отдавна и днес я инсталирах. Пунах скан на C (55GB) и след 7 часа :shock11:  още ровеше Program files!!! Беше намерило 2 PUP-a в темпа. Не ми се вижда нормално толкова дълъг скан!!!

От кога не си чистил temp файлововете и кеша?

Преди скан с МВАМ пускай едно почистване с CCleaner

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.