Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MalwareBytes' Anti-Malware - проблеми, дискусии, мнения

Featured Replies

Нищо не съм променял....

8044643u.png

И при мен е същото. Ама е на. Няма. 

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 181,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тези, които видят такова число за базата данни на MBAM: 911122006 (това е само пример), да не се притесняват. От днес има нов вариант за номериране на базата данни за MBAM, справка: Malwarebytes New

• Тази новина много ме зарадва! Ха, дано MBAM да ги мачка всичките Туулбари и нежелани приложения, че така съм им набрал покрай близки и приятели.

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Има нова версия на почистващия инструмент поддържащ вече и версия 3. За тези, които имат проблеми с нея може да почистят с него и да я инсталират наново. https://forums.malwarebytes.com/topic/196

Публикувани изображения

Знам от кога е. Ама при мен, и колега, не се обнови сама. 

• 3 седмици по-късно...

Здравейте колеги!

Как е положението с програмата при вас? Обнови ли се до новата версия? При мен все още си стои на версия 2.0.4.1028 а гледам, че новата вече е 2.1.6.1022

Дали да не взема да почистя с mbam-clean.exe и да инсталирам новата на чисто? Или да изчакам още?!

Здравейте колеги!

Как е положението с програмата при вас? Обнови ли се до новата версия? При мен все още си стои на версия 2.0.4.1028 а гледам, че новата вече е 2.1.6.1022

Дали да не взема да почистя с mbam-clean.exe и да инсталирам новата на чисто? Или да изчакам още?!

Недей да чакаш. И аз чаках, ама файда няма. Директно си свали новата версия.

Недей да чакаш. И аз чаках, ама файда няма. Директно си свали новата версия.

ОК. Първо деинсталирам от Контрол панела, после пускам mbam-clean.exe после рестарт и едва тогава новата нали?

ОК. Първо деинсталирам от Контрол панела, после пускам mbam-clean.exe после рестарт и едва тогава новата нали?

Ми аз не си играх толкова. Просто я деинсталирах, и инсталирах новата. :) Ама твоя метод, е правилен. Да ползваш приложението им, за деинсталация.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ми аз не си играх толкова. Просто я деинсталирах, и инсталирах новата. :) Ама твоя метод, е правилен. Да ползваш приложението им, за деинсталация.

Е, аз ще им ползвам тулчето ;) за всеки случай..

Благодаря!

Колега а тия трите елемента как да ги поставя сега в Изключения. Преди с десен бутон върху реда ставаше, ама сега не виждам опцията Постави в изключения?

http://prikachi.com/images.php?images/973/8088973N.jpg

Като им махнах отметките и продължих, излезе опцията Пренебрегвай винаги..Стана работа..

Приятна вечер! :)

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Е, аз ще им ползвам тулчето ;) за всеки случай..

Благодаря!

Колега а тия трите елемента как да ги поставя сега в Изключения. Преди с десен бутон върху реда ставаше, ама сега не виждам опцията Постави в изключения?

http://prikachi.com/images.php?images/973/8088973N.jpg

Като им махнах отметките и продължих, излезе опцията Пренебрегвай винаги..Стана работа..

Приятна вечер! :)

Е в настройки, избираш 'Изключения' и там ги добавяш. Или не става при теб?

Е в настройки, избираш 'Изключения' и там ги добавяш. Или не става при теб?

Не натиснах бутона Премахни избраните, а махнах отметките на трите обекта и на бутона се появи NEXT, натиснах го и ми даде опцията Пренебрегвай само този път или Пренебрегвай винаги. Избрах да ги пренебрегва винаги за да не ми ги засича повече ;)

Вече всичко е наред.

Прощавайте за тъпия въпрос ама... Тая програма ще си пречили с НОД 32 версия 8? Дори при включени всички опции за защита - в реално време ? Принципно в сайта и си пише че няма проблем, но все пак по принцип много неща се пишат но най - добрия отговор се дава от ползватели :).

Редактирано от vanci (преглед на промените)

Прощавайте за тъпия въпрос ама... Тая програма ще си пречили с НОД 32 версия 8? Дори при включени всички опции за защита - в реално време ? Принципно в сайта и си пише че няма проблем, но все пак по принцип много неща се пишат но най - добрия отговор се дава от ползватели :).

Не съм забелязал проблеми при съвместната работа,но аз предпочитам да я ползвам за скенер.Съвременните антивируси включват комплексна защита,като дефиниции,не виждам защо трябва да се включват някоко реалновремени скенера,вероятноста в един момент нещо да се обърква е голяма.Което в никакъв случай,не означава че не трябва да се прави контролна проверка.Аз съм задал на Malwarebytes да сканира през 3 дни.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Благодаря!

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

някой да знае какъв й е проблема на последната версия ?

Искаше ъпдейт и сега новата версия не се включва автоматично, няма й я иконката долу до часовника ами трябва от десктопа да я включа. Че и минимизирана само работи.

:(

Здравейте,

Искаше ъпдейт и сега новата версия не се включва автоматично, няма й я иконката долу до часовника ами трябва от десктопа да я включа. Че и минимизирана само работи.

Да не си, активирала демо версията? Най-добре, деинсталирай и я инсталирай отново. И ако нямаш закупен ключ, не активирай пробния период. В тази тема, https://www.kaldata.com/forums/topic/243286-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BA-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4/ колегата е дал линкове за деинсталаторите, на различни програми. Ползвай този за програмата, и тогава я инсталирай отново.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Здравейте,

Може да пробваш да върнеш настройките по подразбиране( в менюто "общи настройки" )или в менюто " допълнителни настройки -препоръчителни настройки" и да видиш какъв ще е резултата...

изтрих я новата и пак стара инсталирах

е иска си ъпдейт и си ми стои с триъгълниче сега долу ама новата като иска ключове вече

е иска си ъпдейт и си ми стои с триъгълниче сега долу ама новата като иска ключове вече

За реалновремена защита се изисква активиране на програмата,освен ако не си в тестов период,провери дали имаш такава...Това че е в трея,не означава че си защитена... :ph34r:

Защо не свали, новата версия, от сайта им? Пробва ли, с деинсталатора, от темата която ти показах?

За реалновремена защита се изисква активиране на програмата,освен ако не си в тестов период,провери дали имаш такава...Това че е в трея,не означава че си защитена... :ph34r:

е до сега как си работеше, никога не е правила такива глупости при ъпдейт аз да не я ъпдейтвам за пръв път, ползвам я от години

какъв тестов период няма такъв, просто си излезе прозореца че има нова версия и мазало после

някакви червени точки сега ми турили на лиценз и на резидентна защита

мани ами и старата дето инсталирах и тя не ще да се залепи долу до часовника пфуу

Защо не свали, новата версия, от сайта им? Пробва ли, с деинсталатора, от темата която ти показах?

от контрол панела я изтрих новата омазаната

не е ли едно и също

аз от тук от Калдата си тегля не им знам сайта и никога не съм го ползвала

Изобщо не съм сигурен че е работила...предполагам само ,че е стартирала със системата и толкова...ползвала си я най-вероятно като скенер..Блокирала ли ти е някога страници?

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Нова версия 2.1.8.1057!Внимание за ползващите премиум-след обновяването лиценза става срочен за 395 дена!Лекa вечер!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.