Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

То, като гледам и тук във форума никой не ми прилича на политически безпристрастен. Само някои дето хитреят и се правят на уж.......  :mad:

Та, протестите продължанат, но хубаво е, че лъсна истината за тях, като дупе без гащи. Т.е едни, които не дават за нищо на света власта и други които са готови на всичко и на всяка цена да вземат власта. За БСП и ГЕРБ говоря. Това е истината и не остана нормална жива твар, която да не го разбра. Алтернатива няма. Та за какво протестираме???? А, ха - всеки с магаретията си, анархия да има щото в мътни води риба се лови. Обикновените хора да си гледат работата, да протестират и когато цирка свърши - да си кусат попарата.

Не, ти не си от комунистите, само повтаряш мантрите им за това как "нямало кой друг", "кой ще дойде". Хич не звучиш като някой, който ходи по срещи на Позитано за инструкции, какво да говори и спами по форумите. Каот направени по калъп сте всички комунета и звучите еднакво. Разберете, че ви личи.Че само БКП (БСП, ДПС, Батака и Бюреков) и ГЕРБ ли са на политическата сцена, няма ли други партии?Запомнете, хора. Само и единствено управляващата мафия има интерес да ви набива в главите, "че нищо няма да се промени и затова по-добре да си траете". Не бъдете скапани роби, поне веднъж...

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

Че само БКП (БСП, ДПС, Батака и Бюреков) и ГЕРБ ли са на политическата сцена, няма ли други партии? 

Че кои? Кунева, Цонев, Бареков, Рассате - невероятна алтернатива хи, хи. Ще ме допълниш ли? това ли е новата идея на протестиращите?

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Като спрете да блажите от тях, защото няма да има пари и за партийните тролове, какво ще правите? Поне веднъж замисляли ли сте се?

Че кои? Кунева, Цонев, Бареков, Рассате - невероятна алтернатива хи, хи. Ще ме допълниш ли? това ли е новата идея на протестиращите?

Трябва ли едни и същи да ни управляват толкова години.Костов мисля беше най-добре,може да ме оплюете сега.

Като спрете да блажите от тях, защото няма да има пари и за партийните тролове, какво ще правите? Поне веднъж замисляли ли сте се?

:shock11:  :angry:

Нищо не разбрах от поста ти а и не мисля да се опитвам да вникна, щото това си е чиста загуба на враме. 

Ето какво разбрах тази вечер. За да не кажете че поствам пристрастни линкове, то ще се наложи да проверите сами истинноста в интернет.

Тази вечер сума ти електронни медии публикуваха резултатите от няколко социологически агенции. Та ако изборите бяха днес, то първа политическа сила е БСП следвана от ГЕРБ, Реформаторски блок и ДПС  Бареков пък ще опита скоро да превземе поне 3-тото място

Ако герберчетата не спрат да кладат интриги то най вероятно ще станат съвсем скоро 3-та или 4-та политическа сила.

Какво ли целят протестите тогава - май никой не знае, та дори самите протестиращи!!!

Ако имаше алтернатива, то до сега трябваше да се е популяризирала, легитимирала, организирала - трябваше в момента да е поне 2-ра политическа сила Какво имаме в момента.....?????

:giggle1:  :bubblegum:

Та ако изборите бяха днес, то първа политическа сила е БСП следвана от ГЕРБ, Реформаторски блок и ДПС

Ако имаше алтернатива, то до сега трябваше да се е популяризирала, легитимирала, организирала - трябваше в момента да е поне 2-ра политическа сила Какво имаме в момента.....?????

Да защото БСП и ДПС си имат твърд електорат.И винаги са имали.При 50% избирателна активност какви да са резултатите?

Нищо не разбрах от поста ти а и не мисля да се опитвам да вникна, щото това си е чиста загуба на враме. 

Ето какво разбрах тази вечер. За да не кажете че поствам пристрастни линкове, то ще се наложи да проверите сами истинноста в интернет.

Тази вечер сума ти електронни медии публикуваха резултатите от няколко социологически агенции. Та ако изборите бяха днес, то първа политическа сила е БСП следвана от ГЕРБ, Реформаторски блок и ДПС  Бареков пък ще опита скоро да превземе поне 3-тото място

Ако герберчетата не спрат да кладат интриги то най вероятно ще станат съвсем скоро 3-та или 4-та политическа сила.

Какво ли целят протестите тогава - май никой не знае, та дори самите протестиращи!!!

.....  :)

Относно алтернативата ,и да имаше такава ,сегашните политически пумияри ще ги сринат с интриги,и ще продължат да омагьосват конете с капаци ........,че няма алтернатива.

П.П.Ако си шеф на фирма ,и имаш един пълен некадърник,ще го държиш ли на работа ,само защото няма с кого да го заместиш ??

Едит: само полека с обидните сравнения...

Редактирано от algor (преглед на промените)

Колега. Свали капаците и ще видиш, че няма сегашни, както там си ги нарекъл. Всичките ни политици, напълно отговарят на онова определение. Включително и тези, на които по необясними за нас причини, може би, симпатизираш.

За пореден път лъжеш. Най-отговорно го твърдя. Днес излезна резултат единствено от казионната и комунистическа Галъп, която няма нищо общо с истинския Галъп интернешенъл.

В България има много други агенции за проучване (повечето също зависими), които дават съвсем други резултати. Алфа рисърч винаги и на избори и за протести се разминават жестоко с другарите от Галъп, а и често познават. Защо ли?

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Този епитет съм използувал поне 100 пъти за политиците ни ,айде наказвайте... това няма да промени меннието ми,както и начинът ми на изказване.

Когато мисля ,че някой е к***а,го наричам така ... айде лека вечер.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Този епитет съм използувал поне 100 пъти за политиците ни ,айде наказвайте... това няма да промени меннието ми,както и начинът ми на изказване.

Когато мисля ,че някой е к***а,го наричам така ... айде лека вечер.

Не се опитвай да се изкараш мъченик сега.

Обидните квалификации бяха по повод Black Power, а не за политиците.

Поне имай капка достойнство, за каквото парадирате всички напоследък.

пп. Пише се правилно пОмияр, а не пУмияр.

Не се опитвай да се изкараш мъченик сега.

Обидните квалификации бяха по повод Black Power, а не за политиците.

Поне имай капка достойнство, за каквото парадирате всички напоследък.

пп. Пише се правилно пОмияр, а не пУмияр.

Не виждам с какво съм обидил power-а в поста ,в който си писал.Би ли пояснил ?

Единственото ,което би могло да го обиди,е че не споделям политическите му възгледи,въпреки че не разбрам как можеш да имаш възгледи ,когато не виждаш по-далече от носа си :)

Кой и какви политически възгледи изповяда и защитава няма значение. Дори обратно - хубаво е ,че всеки има възможнаста да изповяда възгледите си. Не е хубаво обаче когато започнат да се ръсят обиди или намеци за такива, било пряко или не пряко. Не е начина това за спор и говори  много лошо за възпитанието на дадения човек.

В една друга тема бях обявен за правакатор само зороди това, че изразих мнението ,че "Правителството на Пламен Орешарски ще изкара пълният си мандат"

Ето сега ще изразя пък друго мнение т.е , че протестите стават все по - разнопосочни, неориентирани и манипулирани, че тези протести няма да доведат до нищо ново и добро.

Не виждам причина, поради която да не може да се води нормален диалог, като при това всеки да отстоява своята позиция - аргументирано и с неуспорими факти. Не на инат и на пук.

Кой и какви политически възгледи изповяда и защитава няма значение. Дори обратно - хубаво е ,че всеки има възможнаста да изповяда възгледите си. Не е хубаво обаче когато започнат да се ръсят обиди или намеци за такива, било пряко или не пряко. Не е начина това за спор и говори  много лошо за възпитанието на дадения човек.

В една друга тема бях обявен за правакатор само зороди това, че изразих мнението ,че "Правителството на Пламен Орешарски ще изкара пълният си мандат"

Ето сега ще изразя пък друго мнение т.е , че протестите стават все по - разнопосочни, неориентирани и манипулирани, че тези протести няма да доведат до нищо ново и добро.

Не виждам причина, поради която да не може да се води нормален диалог, като при това всеки да отстоява своята позиция - аргументирано и с неуспорими факти. Не на инат и на пук.

Искам да ми цитираш обидният епитет,заради който си ме репортнал,и заради който Алгор ми е пипал поста !

П.П.Това което algor е замазал с точките беше "ти наистина ли си толкова заблуден" ,и което беше адресирано към black power.Ако това е обидният епитет,ще го броя за тенденциозно "сръчкване" от страна на екипа на сайта !!

Black Power, беше наречен "провокатор" заради постоянното повтаряне на едно и също и умишленото "ъпване" на темата с едно и също: "Правителството ще си изкара мандата, вервайте ми" в различни вариации в момента, в който в темата се възцари затишие за по-продължително време или пък в момента, в който започнат да пишат много хора, а не защото си на различно от моето мнение. Беше ти посочена и причината за това, както и начинът, по който реагирах аз на него, за да не чета 100 пъти едно и също. Знаейки прекрасно всичко посочено дотук, това, което в момента правиш, си е чисто вкарване на интрига.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Black Power, беше наречен "провокатор" заради постоянното повтаряне на едно и също и умишленото "ъпване" на темата с едно и също: "Правителството ще си изкара мандата, вервайте ми" в различни вариации в момента, в който в темата се възцари затишие за по-продължително време или пък в момента, в който започнат да пишат много хора, а не защото си на различно от моето мнение. Беше ти посочена и причината за това, както и начинът, по който реагирах аз на него, за да не чета 100 пъти едно и също. Знаейки прекрасно всичко посочено дотук, това, което в момента правиш, си е чисто вкарване на интрига.

Аз нещо май нещо не разбирам.Това към мен ли е ?

И ако да ,дали се опитвам да правя интрига от един изтрит ред в пооста ми,в който няма нито един обиден епитет ?

Аз нещо май нещо не разбирам.Това към мен ли е ?

И ако да ,дали се опитвам да правя интрига от един изтрит ред в пооста ми,в който няма нито един обиден епитет ?

Не, чети внимателно:

Black Power, ...

За теб нищо не съм казвал. Трябваше да го цитирам, ама само заради това да го разрешавам и после пак да го забранявам...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

ами накратко, не персонифицирай с никнейма и няма да те хокат

:D А как да персонифицирам?

Днес протестът е уникален, просто уникален

Студентите искат оставка, КНСБ пък не щат и се дърпат. Малко встрани са се събрали няколко бакшиша, които нито искат, нито не искат оставка, а да ги оставят да ни возят с таралясниците си, докато започнат да им падат колелата в движение :D

:D А как да персонифицирам?

Пояснил съм за тези, които могат да си изпросят нещо по 2.9; 2.12 и 2.13, ако не се изхитрят да го правят както трябва.

Днес протестът е уникален, просто уникален

Студентите искат оставка, КНСБ пък не щат и се дърпат. Малко встрани са се събрали няколко бакшиша, които нито искат, нито не искат оставка, а да ги оставят да ни возят с таралясниците си, докато започнат да им падат колелата в движение :D

КНСБ на теория са анти на КТ "Подкрепа". Така че позицията им няма как да е различна.

аз пък си мисля че двете са излишно звено в схемата, само точат пари от членски внос

В България е така, не си спомням нещо съществено да са постигнали. Я виж в щатите индустриалните синдикати, например на работниците в автомобилостроенето, дали не са смислено нещо. Там само да кажат, че ще излязат на протест и губернаторът си търси памперс.

Привърженици на "България без цензура" и Николай Бареков - Дудука днес се събраха пред президентството в знак на протест, че не са поканени на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност.ха ха ха

Не защото съм длъжен и не, че трябва да го правя, но хайде това ще ми е послединя пост по темата обидени и обиждащи.

Относно алтернативата ,и да имаше такава ,сегашните политически пумияри ще ги сринат с интриги,и ще продължат да омагьосват конете с капаци (като теб), че няма алтернатива.

Това ти е едната част и е достатъчна.

Втората беше още по-груба, но няма значение.

Казах и по-горе - всеки може да сбърка, но поне имайте доблест и чест да си признаете.

Още повече никой не е наказан и няма да е.

И въобще не става дума за наказания.

Цялата обстановка навсякъде около нас е изнервена и пълна с напрежение.

Тук, в раздел Политика и Новини (за които аз отговарям) няма да допусна да се получат простотиите от улицата.

Говорете, пишете, проправяйте път на идеите, които защитавате, но спазвайте добрия тон и уважавайте хората с различна гледна точка.

Простичко е и не боли - вЕрвайте ми.

Докато не настъпите котето по опашката никой няма да бъде наказан и никой не преследва който и да е от вас - избийте си тези глупости от главите.

Ако целта беше някой да стои наказан, то актуалните теми за протестите и За и Против правителството нямаше да бъдат толкова набъбнали и даже с продължения.

Стига офтопик!

От тук нататък се върнете на темата и приятно писане на всички.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.