Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се взриви телефона ми, да оверклокна харддиска и т.н.

Featured Replies

Имам следния телефон: Nokia 2700 и нямам намерение скоро да го сменям. Има ли опасност и той да се взриви ако го рутна, че искам да стане малко по-смарт.  От падане и ритане няма проблем. Падал е често и от високо също (рекорда му е от 9 метра на строеж). Също така кажете къде е по-безопасно да се държи, ако все пак реши да гърми, а аз съм на близо. Често стои в джоба и се притеснявах до сега само от радиацията му, но след тази тема вече си мисля че всички телефони гърмят... :huh:

Не мисля, че този модел може да се "руутне". На тези телефони със такъв хардуер, никога не е имало случей на взривяване...За радиацията - ако си го купил от европа, радиацията отделяна на GSM антената на този телефон е 0.84 вата на килограм ако е до главата, ако е до тялото е 0.7 вата/килограм, като това са нормални стойности, впредвид, че европа не допуска телефони със излъчване над 1.6, така, че няма от какво да се притеснявате. Ако искаш да го направиш по-смарт - мисля, че имаше една програма с, която да се направи тези старите телефони на нокия, да имат мулти-таскинг. Но това зависи и от модела и от какъв му е рам чипът и с колко мегабайта е, но незнам дали ще стане на твоя телефон. Имай впредвид, че може и мултитаскинга да не работи стабилно и да има бъгове, защото просто рам-паметта на телефона е малко за мултитаскинг и затова производителят не го е включил във софтуера...

• Отговори 341
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:offtopic_s:

Не успях да се сдържа ...

Публикувано изображение

Ами ако се ънруутне телефона таймера за бомбата ще спре ли?

Ами ако се ънруутне телефона таймера за бомбата ще спре ли?

А, то та пуснеш таймера се иска не рут а специален РОМ, бомбаджийски :)

Не мисля, че този модел може да се "руутне". На тези телефони със такъв хардуер, никога не е имало случей на взривяване...За радиацията - ако си го купил от европа, радиацията отделяна на GSM антената на този телефон е 0.84 вата на килограм ако е до главата, ако е до тялото е 0.7 вата/килограм, като това са нормални стойности, впредвид, че европа не допуска телефони със излъчване над 1.6, така, че няма от какво да се притеснявате. Ако искаш да го направиш по-смарт - мисля, че имаше една програма с, която да се направи тези старите телефони на нокия, да имат мулти-таскинг. Но това зависи и от модела и от какъв му е рам чипът и с колко мегабайта е, но незнам дали ще стане на твоя телефон. Имай впредвид, че може и мултитаскинга да не работи стабилно и да има бъгове, защото просто рам-паметта на телефона е малко за мултитаскинг и затова производителят не го е включил във софтуера...

Всичко беше написано със сарказъм, защото използвам телефона само по предназначение: намирам контакт и звъня. Не съм си и помислял да си правя експерименти специално с този телефон. Навремето имах една nokia със symbian os мисля че беше. Там  бъзикахме  доста с едни приятели по софтуера с разните му приложения и накрая го продадох на печалба. Иначе не съм фен на тези джаджи които струват колкото половината ми лаптоп в момента, а някои и го минават по цена...

Вейдъреееее поздрави ни с една песен от твойте по случай купона бре :whist:  :beer: -за къде купон без песни :singer:

И на Ибиса гърмели телефони.....

Имам следния телефон: Nokia 2700 и нямам намерение скоро да го сменям. Има ли опасност и той да се взриви ако го рутна, че искам да стане малко по-смарт.  От падане и ритане няма проблем. Падал е често и от високо също (рекорда му е от 9 метра на строеж). Също така кажете къде е по-безопасно да се държи, ако все пак реши да гърми, а аз съм на близо. Често стои в джоба и се притеснявах до сега само от радиацията му, но след тази тема вече си мисля че всички телефони гърмят... :huh:

Нека си стои в джоба ти. Само му включи вибрацията, че да ти "погъделичква" и "мандаринките"

Бате Стефкоооо Вече си в празни приказки и забава :top secret:  А честито :)  :beer:

Тоя тел гръмна ли кво ли, ама не мога да лайквам вече :(

Руутни си лайковете :lol6:

Да рутна, да рътна, ама ако гръмна :speak:

Възникна грешка

Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня. За Потребители той е 5 гласа за VIP потребители е 15 на ден.

Баси....тва от бая години, не беше ма навестявало.... :huh:

Да рутна, да рътна, ама ако гръмна :speak: Възникна грешка Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня. За Потребители той е 5 гласа за VIP потребители е 15 на ден.   Баси....тва от бая години, не беше ма навестявало.... :huh:

Sorry! Ама много си обичлив и за това така...

Бате Стефкоооо Вече си в празни приказки и забава :top secret:  А честито :)  :beer:

Виждам бе приятелче! Аз се досетих, че темата е за там, но понеже работя и на другият комп, викам, може и да съм се объркал нещо!Да сме живи и здрави всички, а кого ще РУТНЕМ, всеки ще си избере.   :beer:

"Баси....тва от бая години, не беше ма навестявало....  :huh:"

10 лева.....и си в джаза.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да рутна, да рътна, ама ако гръмна :speak:

Възникна грешка

Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня. За Потребители той е 5 гласа за VIP потребители е 15 на ден.

Баси....тва от бая години, не беше ма навестявало.... :huh:

пусни шарана уе

хаха честито на мен през ден ми се вясва тва

аз много ви обичам и Админа Велик лимит ми туря

:lol6:

Тоя тел гръмна ли кво ли, ама не мога да лайквам вече :(

Хаха.. Аз също, а темата е много весела :)

Нека си стои в джоба ти. Само му включи вибрацията, че да ти "погъделичква" и "мандаринките"

Това задължително ще го направя ама се притеснявам както ги гъделичка да не вземе да ги захапе мандаринките, че тогава не знам какво ще правя :shock11::no-no:

хахаха

18 потребител(и) четат тази тема

9 потребители, 5 гости, 4 анонимни

пусни шарана уе

хаха честито на мен през ден ми се вясва тва

аз много ви обичам и Админа Велик лимит ми туря

:lol6:

Като гледам туй голямото ДЕКОЛТЕ и на мен ми се иска да ти туря лимита! :*

Редактирано от Гост (преглед на промените)

хахаха

18 потребител(и) четат тази тема

9 потребители, 5 гости, 4 анонимни

И ГДБОП са тук, ама под прикритие.....

И ГДБОП са тук, ама под прикритие.....

Предполагам и някои с чалми също следят темата и се учат как да направят телефони бомба. Всеки телефон бомба в ръцете на врага!

Обаче странно... Без да съм РУТВАЛ, отново мога да лайквам... Да не би защото е в "Празни приказки и забава"?...

Като гледам туй голямото ДЕКОЛТЕ и на мен ми се иска да ти туря лимита!

Баце кат рече деколтета, та са сетих, че щех да зимам жената от мамка и......ама съм пийнал бая май. Чеки и викна некое такси, мое да се случи някой сериен убиец шофьора....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.