Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се взриви телефона ми, да оверклокна харддиска и т.н.

Featured Replies

Като гледам туй голямото ДЕКОЛТЕ и на мен ми се иска да ти туря лимита! :*

ааа не можи

луд лимит нема

:jumping11:

• Отговори 341
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обаче странно... Без да съм РУТВАЛ, отново мога да лайквам... Да не би защото е в "Празни приказки и забава"?...

И аз лайкнах 4-5 и пак ма фърли в очакване.....има нещо гнило тука....

Отместихте темата от основния проблем под форма на бъзици с автора.. Проблемите не трябва са се крият както по социалистическо време а трябва да им се дава гласност и да се решават. Във всеки слух има малко истина. Отворете тубата и има куп димящи самсунги не ги знам с рут ли са или без.

И аз лайкнах 4-5 и пак ма фърли в очакване.....има нещо гнило тука....

Ами, шефа рутва сървъра в момента и за това... От мен да знайш!

Отместихте темата от основния проблем под форма на бъзици с автора.. Проблемите не трябва са се крият както по социалистическо време а трябва да им се дава гласност и да се решават. Във всеки слух има малко истина. Отворете тубата и има куп димящи самсунги не ги знам с рут ли са или без.

Я дай някой линк, че мързи да се протягам до търсачката

Баце кат рече деколтета, та са сетих, че щех да зимам жената от мамка и......ама съм пийнал бая май. Чеки и викна некое такси, мое да се случи някой сериен убиец шофьора....

Ако искаш толкова да се отървеш да ти кажа какво направи един познат. Купи на жена си скутер. Ефекта не закъсня ама се оказа с 7 живота включително и приятелките и имаха повече от един живот ама останаха без кожа от асвалтови екземи.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

хахаха

18 потребител(и) четат тази тема

9 потребители, 5 гости, 4 анонимни

Аз още в първия си пост предрекох,че ша има голям купон ;) -после да не кажете ,че само Белго е врачка :D

Аз още в първия си пост предрекох,че ша има голям купон ;) -после да не кажете ,че само Белго е врачка :D

ми не си ни разкривал тайните си умения бе тигърче

:P

ми не си ни разкривал тайните си умения бе тигърче :P

А това е грешка!!! пп я кажи какви числа да пусна за неделният тираж!

Имам едно предложение!

Да опитаме и съм сигурен че форумът може да влезе и в още една класация! Но да си кандидатстваме естествено, за да се зачете от...Гинес! "От кой форум могат да се напишат най -много глупости" Да са отново в "празни приказки и забава" или там, както решат главните.  Ще спечелим, повярвайте ми.

Имам едно предложение! Да опитаме и съм сигурен че форумът може да влезе и в още една класация! Но да си кандидатстваме естествено, за да се зачете от...Гинес! "От кой форум могат да се напишат най -много глупости" Да са отново в "празни приказки и забава" или там, както решат главните.  Ще спечелим, повярвайте ми.

Сигурен съм! нашият тренинг си е на световно ниво!

Може ли утре,че от тоя голям купон ми се е размътил мозъка и не виждам кълбото :lol6:

Ти по топките ли си, гадаеш ве :ohmy: 

Може ли утре,че от тоя голям купон ми се е размътил мозъка и не виждам кълбото :lol6:

Може. бтв, обмислял ли си кариера в хардуерната част на форума? Бихме се възползвали от гадателските ти възможности! Ще договорим заплащане!

по циците ми гадае ама между нас да си остане

Е ти по какво искаш? Като дойде някоя да ѝ гледат и "Хайде сега да потъркаш кристалните топки и да поемеш съдбата в своите ръце"

"Отворете тубата и има куп димящи самсунги не ги знам с рут ли са или без."

Има,има! И аз съм срещал тези публикации и то не един път.

Може. бтв, обмислял ли си кариера в хардуерната част на форума? Бихме се възползвали от гадателските ти възможности! Ще договорим заплащане!

Абе може Мод и без пари даже-ма ако сяка вечер има тук такъв купон ми са чини ,че ша са размина с възможностите си---то на тоя юруш тук трудно се издържа (за купона де) :lol6:

по циците ми гадае ама между нас да си остане

Ти па що ма издаде ма ей шматко :huh:

"Отворете тубата и има куп димящи самсунги не ги знам с рут ли са или без."

Има,има! И аз съм срещал тези публикации и то не един път.

Ти си със японска марка споко ! Корейските да му мислят! :D

Sorry! Ама много си обичлив и за това така...

Аз пък си руутнах лайковете преди мноооооооооооооооооого време и сега не знам защо мога да лайквам повече от 5 поста :D И се надявам, че администраторите няма да ми руутнат пак лайковете, че ше взема да се гръмна... САМ :D

Ти па що ма издаде ма ей шматко :huh:

реклама да ти направя уе лудо

:P

В следващия епизод на агент 007 познайте дали няма да е със самсунг. И как ще обезвреди врага с телефона си !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.