Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се взриви телефона ми, да оверклокна харддиска и т.н.

Featured Replies

Не съм чувал за овърклокване на хард диск!

Носи го на сервиз и се моли да ти спасят информацията, че стана яко за смях вече в две теми.

• Отговори 341
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ааа аз да питам, как мога да си овърклокна захранването и да го направя повече ватове? Пробвах с чуха, обаче сега кутията на компа ми е някак смачкана, как да оправя проблема?

мисля че съм у правилната тема бум блях пляс

:jumping11:

щот кат написах на търсачката лудо младо сън засънило и те тука ма прати

в дън гори Тилилейски

как се руутва завеян заблеян индивид от мъжки пол ъ

Не Ви ли направи впечатление, че на момчето просто му е приятно да пише глупости цели 8-9 страници.Най-малкото модераторите биха бързо се досетили ако погледнат откъде и с кой "ник" пише!Още повече, че си пише, без да обръща внимание на вашите коментари Става въпрос за твърдите дискове, а темата на първият, тя е ясна!

Не Ви ли направи впечатление, че на момчето просто му е приятно да пише глупости цели 8-9 страници.Най-малкото модераторите биха бързо се досетили ако погледнат откъде и с кой "ник" пише!Още повече, че си пише, без да обръща внимание на вашите коментари Става въпрос за твърдите дискове, а темата на първият, тя е ясна!

трай да си пишем за секс тука бе ъъъъъъ че си и ти

нема да разваляш купона

:P

Мамка му стара, тия хардискове са тикива боклуци...

А не са. :P По-скоро зад клавиатурното същество е и си мисли, че с вдигане на волтажите скоростта се покачва.

А не са. :P По-скоро зад клавиатурното същество е и си мисли, че с вдигане на волтажите скоростта се покачва.

уаа супер

:cheerleading2: 

друго ко се покачва

Двама програмисти седят на прозореца, единия вижда летяща чиния: - Гледай, гледай, на някой пак му е хвръкнал диска!

Съжалявам за тъпия въпрос но ми казаха че руутнатите телефони Samsung винаги се взривявали това вярно ли е защото се притесних много телефона е чисто нов и е руутнат.

Като ти е руутнат Андроида става много мощна бомба, ама само севернокорейците да не видят, че.....

уаа супер

:cheerleading2:

друго ко се покачва

И скоростта на някой секс играчки се покачва с повишаване на напрежението.

И скоростта на някой секс играчки се покачва с повишаване на напрежението.

моя Пешо па само с три скорости баси

:(

Задна има ли? :D

ко ? не

тоз модел нема

:D

Сега ще ти разкажа как може да ти гръмне телефона, ако телефона ти е с Android може да го Root-неш и да му смениш кернела. Теглиш си No-frills CPU Control Овърклокваш колкото можеш и после пускаш 20-30 пъти е този бенч .

Сега ще ти разкажа как може да ти гръмне телефона, ако телефона ти е с Android може да го Root-неш и да му смениш кернела. Теглиш си No-frills CPU Control Овърклокваш колкото можеш и после пускаш 20-30 пъти е този бенч .

Може ли с малко по-гоУеми букви,че не вИди ?

На това му се вика "да ти отворят очите" :)

Хилиме се ние тука 11-та страница в темата,и дойде човека да ни покаже за какво иде реч :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Може ли с малко по-гоУеми букви,че не вИди ?

На това му се вика "да ти отворят очите" :)

Хилиме се ние тука 11-та страница в темата,и дойде човека да ни покаже за какво иде реч :)

за таквиз дърти кат мене големи требат големииии

букви бе

:D

Когато го свързвах за на първите два пина, изобщо не трепваше когато му пусна захранване, на другите два - същата история. Но на вторият и третият развъртя се за няколко секунди и спря. Пробвах пак, отново се развъртя за няколко секунди и спря. Сложил съм му сата конектор към дъното на компютъра ми, и захранването към самата платка но просто не ще да тръгне и операционната не разпознава нищо. Пак си свързах моторчето върху платката, но пак не ще да тръгне. Пак се развърта за няколко секунди и спира. Какво мога да направя по въпроса. Забравих да направя бекъп, а на него ми е всичката информация и документи от работата !!!! Включително и снимките от семейството !!! Мамка му стара, тия хардискове са тикива боклуци...

Кажете ми, как мога да си спася данните ? Трябва да поръчам от ebay същата платка и да разпоя чипа от различният фърмуер и да запоя моя чип. От ибей, няма гаранция дали ще работят...Май трябва да го давам на сервиз...

Офф, големи боклуци станаха тия хардове...Пуснах 1 волт повече и моторчето изгоря... Боклуци отвсякъде...Сега ще трябва да търся сервиз...Ето и снимка на платката, няма нищо изгоряло по нея, поне видимо няма.

ето снимка : Публикувано изображение

Извинявам се за лошото качество на самата снимка, но камерата на телефона ми е само два мегапиксела...

Добреее... Тролването ти се отдава. Ще получиш лайк за това от мен. Ама спри вече, че ме заболя стомахът от смях! Не е здравпословно!

Не го слушай пич-смеха е здраве-троли си,троли си :D

и лудостта и тя здраве пич троли си троли си

:P

Бе изглежда ми доста упорит, поне 6-7 ще ги "оправи" :)

Луд умора няма!!! Аз залагам на 8-9 минимум! п.с. Ама много са некачествени тези хард дискове!

Нема ,нема братле-питай мене :D

и мене

:jumping11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.