Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се взриви телефона ми, да оверклокна харддиска и т.н.

Featured Replies

Еппааа събрахме се :D

мчи как

тука е лудницата под прикритие

:lol6:

• Отговори 341
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:hush: Тихо,че ша додат ония с осмирителните ризи :D

давай да си лудейм докат ги нема нъл

:P

^ :no-no::shock11:

Олеле какво става тука ? Слушам и не вярвам на очите си... :D:biggrin:

ко ?

зарево над Драва ко

чакаме ги с нетърпение

тука, тука, при нас

Залагам, че първия опит ще завърши с прегряване.

След гърмящи телефони и пушещи дискове, може да видим и горящ компютър, ако продължава в същият дух...

След гърмящи телефони и пушещи дискове, може да видим и горящ компютър, ако продължава в същият дух...

и бягащи мишки

Туко виж започне да клоква монитора, за да вдигне резолюцията...  :help:  :lol6:

Туко виж започне да клоква монитора, за да вдигне резолюцията...  :help:  :lol6:

Аз пък искам да му вдигна цветната температура, то тя е в градуси, значи да загрея монитора?

Не е той :)

Капитана ги сканира на летището за лудницата мда

Зимата настапва и трябва да са отоплявам

Имам 3 архаични лаптопа и зимата ги ползвам за електрическа духалка, като включа и 3те лапа AIDA стресс тест и понеже не сам ги чистил от години, духат доста топло и вентилаторите си духат доста шумно заради темпуратурите може би. Всичките лаптопи прегряват и държат около 95-100 градуса и ги оставям така цяла нощ да ми отопляват помещението. Ма за сажаление един от лаптопите се прецака като му се износи вентилатора и почна да трака и шуми, а от другите два единият му изгоря процесора, само другият работи ма сас един лаптоп ми стана много студено в стаята и не може да я стопли добре. Ам добре чи настъпи лятото ма сега па идва зимата и са чудя ко да прая само със един лаптоп аз напрао ще изперкам от студ !!! Единият е Acer Travelmate 2700 и само той още си е здрав, останалите два са някви на Compaq - единият от тях е със дурон 600 мхз, а другият е с пентиум 400мхз ма пак топлеха добре, на първият му гръмна дурона, на другият вентилатора му почна да дрънчи и да трака. Те са стари и тъй или инак няма за кво да ги ползвам, поне да ме отопляваха...Ама изгоряха. Ама въпроса е от къде да намеря части за толкоз стари лаптопи, откъде да купя дурон-а ? Па за другия ще видя ако мога отнякъде да купя малък вентилатор. Предпочитам този начин за отопление щото ми консумират много малко ток, за трите максимум 120-130 вата вместо 2 киловата за някоя духалка...

Все пак според вас заслужава ли си да се мъча да сменям части или просто да измисля някакъв друг начин за отопление ? Но ми трябва нещо малко по-ефективно, да консумира по-малко ток и да топли доста.

Кво? Сериозно ли? Май ще се впишеш в бисерите....

Да, сериозно пиша. Тези лаптопи са толкова стари, за абсолютно нищо не мога да ги ползвам и за нищо не ми трябват, барем поне за това да ми вършат работа.

Да, сериозно пиша.

Гръмни се. п.п И аз пиша сериозно!

Ъммм, аааа, ха...

А вие си мислехте, че си правя майтап, като препоръчвах този начин за отопление в темите за лаптопи и игри...

Публикувано изображение

Тази тема, мисля си, че е за добавяне към някоя друга...

Хей, колеги, имаме си вече и лаптопи за отопление към гърмящите телефони и пушещите дискове...

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

или просто да измисля някакъв друг начин за отопление ? Но ми трябва нещо малко по-ефективно, да консумира по-малко ток и да топли доста.

Вземи си женска, топлят, духат, готвят, не консумират ток.,.........Економично, брат! :ph34r:

Вземи си женска, топлят, духат, готвят, не консумират ток.,.........Економично, брат! :ph34r:

Но консумират зелена "енергия"... В долари, или евро... И ако не са употребява правилно отказва да изпълнява предназначението си...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.