Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се взриви телефона ми, да оверклокна харддиска и т.н.

Featured Replies

реклама да ти направя уе лудо

:P

Е убау ,ма аре млъкни вече,че ша разберат и де крия топките :hush:

• Отговори 341
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Горкото афтурче.....оня ден се регнало, пусна една тема и го отчаяхме от живота.....Дано не побегне от ужас от форума.... :no-no: :no-no:

Горкото афтурче.....оня ден се регнало, пусна една тема и го отчаяхме от живота.....Дано не побегне от ужас от форума.... :no-no: :no-no:

Късно друже, късноооо

Кво горкото бре-то стана герой :D

Кво горкото бре-то стана герой :D

Не всички са идиоти кат нас с тебе....некои не носят на майтап.

Мисля, че задминахме постове/минута и от тема в тийн форум за новата прическа на Джъстин Бийбър!

Честно казано малко се съмнявам това да стане от само себе си. Да изгори сам телефона до такава степен (външна намеса) и това изгаряне на крака трябваше да е малко по-правоъгълно и надолу. Не знам кой си носи 5-7-9-10 инчовете телефони в джоба и пуснати по широчина, а не по дължина надолу.

P.s. Преди около месец на един мотосъбор в Сливен тормозих бандита (suzuki gsf 600 bandit - naked bike ) на летището по къси гащи (235-240 км в ч) и после като го прибирах и дърпах назад опърлих десния крак на мотора и над месец зарастваше изгоряното - доста е кофти. Та това от телефона изглежда по сериозно от моето. Общо взето се съмнявам в достоверността на тази побликация, но нека експертите кажат...

Мисля, че задминахме постове/минута и от тема в тийн форум за новата прическа на Джъстин Бийбър!

Със сигурност :lol6:

Със сигурност :lol6:

Ето виж, ние сме сериозен форум. Говорим за световно значим проблем, как терористите от Самсунг искат да ни заличат. Не се занимаваме с глупости!

Една от причините да влизам във форума е да чета и да се успокоявам. Все си мисля че съм зле ама като прочета някои други такива заглавия на теми и се успокоявам. Има автори на теми които ми водят със светлини години и нямат стигане.

Ето виж, ние сме сериозен форум. Говорим за световно значим проблем, как терористите от Самсунг искат да ни заличат. Не се занимаваме с глупости!

Ела в Ракия, мастика и мезе и глей колко сме сериозни

Не знам кой си носи 5-7-9-10 инчовете телефони в джоба и пуснати по широчина, а не по дължина надолу.

Това ще е до време, след някоя друга година на самсун телефоните няма да се побират по джобовете. Например има слухове че SGS 47 ще е с размерите на врата.

Тая взривоопасна тема, взриви базата данни на форума. Вие се забавлявате, ама точно такива слухове трябва да се пускат измежду младежите, та да кротнат и да не си съсипват телефоните от ръчкане. Сега само да измислим нещо подобно за фейсбук... :D

Тая взривоопасна тема, взриви базата данни на форума. Вие се забавлявате, ама точно такива слухове трябва да се пускат измежду младежите, та да кротнат и да не си съсипват телефоните от ръчкане. Сега само да измислим нещо подобно за фейсбук... :D

Ами аз последно чух че специално за този модел на самсунг са измислили приложение за фейсбук и като те хване гаджето, че гледаш новите снимки от морето на стара изгора и телефона гърми пред главата и ти пърли веждите, които повече не израстват, а носът се обръща нагоре и събира после дъждовна вода. Не знам, сигурно е истина... :):rolleyes:

Аз кат им рекам,че да си идиот е убау нещо :D

не сме сами видя ли тигърчето ми ихаааа

:jumping11: :jumping11:

Ами аз последно чух че специално за този модел на самсунг са измислили приложение за фейсбук и като те хване гаджето, че гледаш новите снимки от морето на стара изгора и телефона гърми пред главата и ти пърли веждите, които повече не израстват, а носът се обръща нагоре и събира после дъждовна вода. Не знам, сигурно е истина... :):rolleyes:

Убу че съм с LG....и не влизам във фейса.....

Попаднах на интересен коментар от снимката с гръмналия тел, правописа е съхранен: "

12 Petar Yordanov 09.07.2013 | 16:12
nostradamus e kazal che kato smartphonite pochnat da garmqt, shte nastapqt tejki vremena za chovechestvoto !!! :D "

Трябва да се подготвяме за най-лошото. Размина ни се през 2000та година, оцеляхме и декември покрай маите, коледа и нова година със всичкото свинско и ракия, но това не знам как ще го преживеем... :eek:

Възможно ли е да се взриви телефона ми

Публикувана от ji4ko, Днес, 21:01  

за статистическия институт и за Гинес тоже

:cheerleading2:

Мамка му и таксист....ай, не е сериен убиец, преживях го, ама поне сексманияк да беше....баси :(

Така... Малко по-сериозно отклонение във веселата тема :)

Рута, сам по себе си няма да навреди. Има обаче файлове и процеси, които не трябва да спират или да се премахват, например, Overheat Control (защита от прегряване) - такъв файл присъства в моя телефон... И в този ред на мисли, понеже вече куцо и кьораво почна да се прави на хакер, появяват се всякакви "сготвени" ромове, не само от пичовете от XDA... Кой знае какво може да си качи някой на телефона... Или пък да премахне, ако пипа където не му е работа. Тъй че, кой знае... Но пак да кажа, рута сам по себе си няма с нищо да навреди... Може потребителя да си навреди, защото все още не ги правят достатъчно дуракоустойчиви телефоните. Донякъде, за да предпазят телефона от некадърна намеса, затова и новите телефони не са рутнати (е, другата причина може да е, че са претрупали някои от телефоните с боклучав софтуер, който не искат да можеш да махнеш...). Батерията също е достатъчно сложна, и в нея присъства контрол срещу прегряване и т.н. Ако телефона е изпускан и батерията по някакъв начин е повредена, по-добре би било да се замени, дори и да работи все още.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Мисля че трябва да се сложи етикат "Важна" на темата и да внимават всички с телефоните си.

Требва да има и сапьорска тема вече...щото видиш :ph34r:

В раздела за GSM-ите нали ;)

Пича може да сложи малко С4 вместо батерия.Такъв заряд ще даде на телефона ,че ше го чуят в съседния квартал кат му звънят.

Аз се стресирах и си махнах батерията: Публикувано изображение

А това е от преди 1 седмица. Гледам че текущия капацитет е минал фабричния... Сигурно защото се отнасям добре и зареждам лаптопа само с еко енергия се е рутнала батерийката и направо се е клокнала, дано само не гръмне...

Редактирано от bolgarin (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.