Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Начи... тази тема от няколко седмици си стои на U.ra и затова не я поглеждах много. Чак сега забелязах, че и други са се "вредили" нещо да кажат (макар и всичко пак с U.ra да приключва). Поздрави за празника, аз обаче не мога нищо да не правя, защото от 9 часа съм завъртяла телефоните, а шефката (еврейката) ми е съставилa един списък със задачи... с трепет очаквам да го прочета, вчера отказах. Публикувано изображение

П.П. Освен това на въпросната шефка имам да й купувам... подарък ли, не знам и аз кво, ама има рожден ден точно днес.

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Начи... тази тема от няколко седмици си стои на U.ra и затова не я поглеждах много. Чак сега забелязах, че и други са се "вредили" нещо да кажат (макар и всичко пак с U.ra да приключва). Поздрави за празника, аз обаче не мога нищо да не правя, защото от 9 часа съм завъртяла телефоните, а шефката (еврейката) ми е съставилa един списък със задачи... с трепет очаквам да го прочета, вчера отказах. Публикувано изображение

П.П. Освен това на въпросната шефка имам да й купувам... подарък ли, не знам и аз кво, ама има рожден ден точно днес.

Темата юдаизъм и ислям са ПРЯКО свързани с термата християнство, нали? ;)

Темата ваишнавизъм са свързани с темата шайви и шакти, нали?*ако въобще ти говорят нещо, тез понятия)?..

;)

Е, какъв е проблемът?... да кажем , че има И ОПОСРЕДСТВЕНИ ВРЪЗКИ, така ли?. :P . нещо немската логика не ти сработи?.. Да не е ийдиш-логика?.. ;)

Директен въпрос? Нали Исус Христос бе 'навестил' соломоновия храм да им каже някои неща?...к'о стана сега, пак си правим 'оглшуки' ли?... Или като мюслитата лицемерно ще го приемаме за 'пророк' само защото бил в Мала Азия, а ще си правим неща от Дравидия?....

....ма де да знам дали ти говорят нещо тези неща, щото ти много ийдиш го раздаваш?... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Освен Йом Кипур какви скорошни сатанински празници да очакваме!?

За спирането на електричеството Profruit се майтапи,нали?

Въобще дори! Публикувано изображение:P

Давай U.Ra,оспами и тази тема ;)

Публикувано изображение

Това е музикалния инструмент Шовар,с който се известява настъпването на

Йом Кипур.

на руски,повече за шовар:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%80

...

Дали "спам" или 'Спас' всеки сам да прецени..Ти искаш като при сатурнианския ислям(и юдаизъм и комунизъм) всеки да има едно мнение? Публикувано изображение ...Свиквай с плурализма?.... Иначе по-добре се откажи от интернет, а?...че много 'спам'?.. :)

знам, че на тебе не ти е приятно, когато няма строй, което е странно със широко-скроения Стрелец, .....абе ти да не си Хабиби с Овнешкия марш на скок?.... :P

"

Бъди така добра, ако не разбрираш нещо, ако не искаш да питаш, поне да дадеш шанс на другите, а?... Публикувано изображение

тези шофари и шопари ли не било спама сега? Публикувано изображение .... Всеки може да взме и да цитира и копира енциклопедията, нали, бъди поне веднъж искрена, де?... ;)

"spam" на английски е "кълцано месо" и едва ли ще дойде от мене, Публикувано изображение особено ако прегледеш последната ми публикация от блога, която е в релация с темата...

http://u-ra.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

Въобще дори! Публикувано изображение:)

Интересно :P

Лек пост Идан и успешен запис!

Всъшност с рога се търби след свършването на празника,нека

Профрут каже,като му пуснат тока.

Именно за това парче стваше дума, че дава връзката евреите с циганите, произхождащи, като извънкастови от ВЕДАичеаката сакрална държава.

Но века се нарича КАЛИ, век на раздори, измама и интриги, където 'царе' сте вие... :P

....ако проследиш етимологията ще откриеш, че ползвате плагиатски знакът и звука на Вишну 'У' и знакът-звук на Брахма(който се сте изкопирали за Абрахма)- "Р". :)

както и раста-фари=то на аватара ти, е на Шива...бе много сте крали, много... Публикувано изображение

Благодаря! Съвсем сватбено го подкарахме Публикувано изображение .

Но ето какво се пее:

Hava nagila

Hava nagila

Hava nagila ve nis'mecha

Нека се веселим и бъдем щастливи.

Hava neranenah

Hava neranenah

Hava neranenah ve nis'mecha

Нека пеем и бъдем щастливи.

Uru, uru achim!

Uru achim b'lev sameach

Събудете се братя.

Събудете се братя с щастливи сърца.

Uru achim, uru achim!

B'lev sameach

Събудете се братя.

С щастливи сърца.

Както може да ти направи впечатление изключетлно черни наклонности се показват зад текста, според групата учени тук, втълпяващи това си отношение и всезнаещи по религиозните въпроси!

ДЕМОН-страция на фалшиво его(ахам)! ;)

Значи, понеже ти усещам силно егото ти, реших да отправя един апел към тебе и другия там юдеин, както към мусулманката 'Алия'. Съвсем позитивно и с градивна критика. :P

СПРЕТЕ ДА КОЛИТЕ ЖИВОТНИ в името на вашите 'моно-богове' яхве и алла! Съвсем дружески ви уведомявам, че това не само, че не измива греховете ви, но и ви приписва още повече! Публикувано изображение

Относно 'вписването в книгата на Живота' : то НЕ става САМО по ваше желание. За вас, семитите по вяра, КРАЙНА ИНСТАНЦИЯ Е ИСУС ХРИСТОС. Никакви равини(или имами) не решават това! В дълбока илюзия сте и има последствия не само за за другия , но за този ваш живот....

Ура, усещачо мой, като сме почнали със съветите, дай и аз да отправя един приятелски ;). Почни, моля те, да пишеш на български, нищо не ти се разбира.

А, като усещаш егото ми сигурно усещаш и как горя от нетърпение и друго нищо не правя освен да колям туй онуй, нали? Защо ли си мислиш, че съм опънал палатката посред гората, далече от всяка цивилизация подсвирквайки и подсмърчайки си заобиколен от сънародници, отглеждащи пилци?

Умувам си тука (колкото и да съм глупав и невещ по тези въпроси), но защо така упорито си решил и куп други присъстващи, че трябва непременно и на всяка цена да опорочите вижданията ни и всячески да ни промените?

Нещо те гризе от вътре ли какво? Не ти дава мира? Да не би да е и малко завист, че ти не си част от парада?

А, Алия, не знам каква религия има, но напоследък признавам е любезна :), и си личи, че чистосърдечно иска да научи нещо ново...Докато ти, драги ми Всезнайко освен да вървиш винаги на опъки и да си мислиш, че всички ние трябва да се тръшкаме от кеф и следваме онова в което вярваш не показваш напредък ;)

Хайде стигат ти съветите хаххаха Публикувано изображение

Интересно ;)

Лек пост Идан и успешен запис!

Всъшност с рога се търби след свършването на празника,нека

Профрут каже,като му пуснат тока.

Благодаря ;)

Хахаххаха Публикувано изображение ще искаш и запис да ти направи.

Именно за това парче стваше дума, че дава връзката евреите с циганите, произхождащи, като извънкастови от ВЕДАичеаката сакрална държава.

Но века се нарича КАЛИ, век на раздори, измама и интриги, където 'царе' сте вие...

....ако проследиш етимологията ще откриеш, че ползвате плагиатски знакът и звука на Вишну 'У' и знакът-звук на Брахма(който се сте изкопирали за Абрахма)- "Р".

както и раста-фари=то на аватара ти, е на Шива...бе много сте крали, много...

Да, да, знаем ги ние, разбираш ги невероятно нещата...Ти и твойте индо - виндо сте най-добрите...остави ни нас да си интригантстваме и раздорничим

Ура, усещачо мой, като сме почнали със съветите, дай и аз да отправя един приятелски ;). Почни, моля те, да пишеш на български, нищо не ти се разбира.

А, като усещаш егото ми сигурно усещаш и как горя от нетърпение и друго нищо не правя освен да колям туй онуй, нали? Защо ли си мислиш, че съм опънал палатката посред гората, далече от всяка цивилизация подсвирквайки и подсмърчайки си заобиколен от сънародници, отглеждащи пилци?

Умувам си тука (колкото и да съм глупав и невещ по тези въпроси), но защо така упорито си решил и куп други присъстващи, че трябва непременно и на всяка цена да опорочите вижданията ни и всячески да ни промените?

Нещо те гризе от вътре ли какво? Не ти дава мира? Да не би да е и малко завист, че ти не си част от парада?

А, Алия, не знам каква религия има, но напоследък признавам е любезна :hush:, и си личи, че чистосърдечно иска да научи нещо ново...Докато ти, драги ми Всезнайко освен да вървиш винаги на опъки и да си мислиш, че всички ние трябва да се тръшкаме от кеф и следваме онова в което вярваш не показваш напредък

Хайде стигат ти съветите хаххаха

Благодаря :)

Съжалявам не съм усвоил иври още. Не мога всичко на веднъж, нали?... ;)

Не колиш ли пилци?. ;) .. за Кошер-фууд?... "KFC" Kosher Fried Chicken?... Публикувано изображение

Пак те подсещам, че юдаизма е дегенерат на будизма и равините са просто дева-ирали брахмини.

Ако ми дева-иираш(не 'демон'-стрираш) 4 предварителни качества за Духовно израствен, едното от което е неупотреба на всякако месо, как да си изкривя душата за да не ти завидя? :ph34r: ... ма може би искаш да ти завидя за раста-фарските букли на Шива ли?... Публикувано изображение

http://www.vbox7.com/play:65ca40a1

ехеееее, много ме впечатли, много, ашкоулсуун на езика на Алиа! Публикувано изображение

Искам,да.

В youtube може и да има..който знае иврит може да даде линк

Снимки от празника,виж 1,6,7-9 цък-цък

А Ю-рата иска да ни направи Вишнависти... Публикувано изображение

Да се откажем от месото,религиозните канони и традиции и да се кланяме на

Слънцето-Шива,което не наказва за грехове...ревнува май наистина.. Публикувано изображение

Юдаизъм- будизъм,това пък от къде го измисли Публикувано изображение

пп.нещо бъркаш езиците Ю-рашко :rolleyes:

Искам,да.

В youtube може и да има..който знае иврит може да даде линк

Снимки от празника,виж 1,6,7-9 цък-цък

А Ю-рата иска да ни направи Вишнависти... Публикувано изображение

Да се откажем от месото,религиозните канони и традиции и да се кланяме на

Слънцето-Шива,което не наказва за грехове...ревнува май наистина.. Публикувано изображение

Юдаизъм- будизъм,това пък от къде го измисли Публикувано изображение

пп.нещо бъркаш езиците Ю-рашко :rolleyes:

Не, ма Лайла моя! Не искам да сте като мене. Само не ги убивайте бедните животинчета, че било 'религиозно убийство'...дрън-дрън -ярении! Публикувано изображение

за това, че юдаизма е произлязъл от будизма го чух преди време във Варна от един йордански лекар. Много начетен и интелигентен, зодия Лъв. :P Почти всички араби имат специфичен акцент, като приказват на български, този не можеш да познаеш акцента му! ;)

така, че, не 'сме сами', както се казваше в космоса....ахаха :P

Деца мои, любопитни още, вот вам я!

Profruit, незнам с какво се занимаваш човек, но със сигурност е трябвало да станеш писател :)...супер увлекателно пишеш!!!

Съжалявам не съм усвоил иври още. Не мога всичко на веднъж, нали?... ;)

Усвои това:

Иврит. С детерминатив -т за женски род. Това и аз го знам вече. Публикувано изображение

пп.нещо бъркаш езиците Ю-рашко :)

Абе и аз тва викам, ама не вдява и тва е. Виж кво каза брата евреин по-горе. Не се развива това момче... Публикувано изображение

Деца мои, любопитни още, вот вам я!

Подред. HAVA NAGILA е песен и това е ясно. С ключова фраза Hava nagila lyrics разбираме превода на английски. Тази песен е много популярна, зародила се е в Австралия през '70 -те, пее се по сватби, нещо като менделсоновия марш. Езикът обаче не е иврит, класически немски идиш. Евреите в Германия, Австрия, Унгария, Румъния, Молдова, Белорусия и части на Украйна говорят този език. Това са ешекеназимите. Преселници евреи са пренесли езика в САЩ и Канада.

Що се касае хашмал-а (електричество-то). Имам генератор на педали и докато пиша въртя педалите с краката като луд. Тук се е получил развален телефон. "Никакво електричество" означаваше, че религиозните няма да го ползват изобщо. Даже има самаряни, които и на кенеф няма да ходят до появата на първите три звезди.

Девойката от бундес републиката, да не се терзае с подаръка. Единственият подарък на бат-мицва/бар-мицва, хатуна (сватба), йом уледет (рожден ден) е плик с пари. Може и чекове. Всички други форми на подаръци са загуба на ориентация. Парите в плика трябва да покриват разходите по куверт в скъп ресторант. Просто е и това е практика. Хубаво е да си напишете името, та един ден като ви върнат жеста с празненство от ваша страна, да си върнете капиталовложението. Напълно сериозно го заявявам. Песента в момента на духане на свеща е "йом уледет ту ю, йом уледет ту ю". Сериозно. Състоятелните поръчват клоун с балони, батут, а за порасналите има агенция "Банана". Някоя знойна силиконка за 900 шекела/час.

Разяснения

Елиезер бен Йе'уда е белоруски евреин и той е възкресил иврит преди 120 годин в този вид, които се говори днес в Израел. В арабския език и иврит няма понятие презиме, бащино име. Има малко име и фамилия. Бен се превежда момче и се слага в името да подскаже, че касае мъж. Например Тодор бен Пешев. Ще ви насоча към статия и там се срещат доста имена.

Ир мелах се превежда Цариград.

Мецада/мацада е дошла ит елинската дума масада и значи крепост. Искам да ви покажа снимка от тази мецада, защото тя е значим символ за Израел и евреите-зелоти.

Израел е първата държaва, която притежава американски самолети стелт. Договорените четири стелта са налице. Преди седмица кацнаха няколко тежки С-7 самолети. Те докара оборудване, което ще изгради най-високата антена в света. Ако не се лъжа 650м височина. Тази антена ще се обслужва от 68 американски офицери, които са пряко подчинени на пентагона. Антената ще следи Иран и в случай на запуск на ракета от там ще даде шанс от 13 мин на населението да се покрие в бомбоубежища. Антената се строи в момента в непосредствена близост до Демона. В Демона се намира ядрен генератор, които не произвежда електричество , а служи за лаборатория на студентите по физика да речем.

Искам да ви подскажа, че докато пиша това мнение допивам последния си туборг 330ml и сте ми длъжници. Демона е в Негев. Струва си да отиде там единствено през месец март. Днес през деня е 40'С, а вечер след 17.00 става +15'С. Там е Еин Геди, 'Ар Гамел (планината на камилата) и мецада. С какво е интересна мецада. Тя е била последно убежище на евреите. Рим е овладял Палестина, разрушил е Втория храм, но мецада стояла като последна цитадела на евреите. Това е било времето на всички екшън-герои познати от Холивуд-Клеопатра, Цезар, Ирод, Давид, Флавии.Крепостта била обсадена и втора година не падала. Римляните започнали да влачат пръст, да строят подстъп към крепостта. Две години подред,. Насип след насип нагоре. Обсадените решили да умрат. Всеки мъж заклал децата си, а после жена си. Жребий избрал девет мъже, които да заколят мъжете и пак жребии избрал един, който да заколи останалите осем. Последният си направил харакири. Всичко изгорили без храната, за да покажат на римляните, че жените им няма да ходят обезчестени, а деца им в робство. Храната оставили да се разбере, че те ще бъдат роби единствено на Бог и са умрели не от глад.

В Израел има специално бойно отделение дувдеван (череша). Това са командоси. Те полагат клетва именно тук и казват: "Ще умрем, но крепостта втори път няма да дадем".

В далечината е котловината на Мъртво море.

Мецада на руски

Публикувано изображение Публикувано изображение

Олееее, така опашата лъжа не бях чувл наскоро! :):lol6:

Айде ето едно парче на Дали да, от ерата на каменния век... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IzVmndR2kpk...feature=related

бе ти да не си ашкенази?...мнгоо барут, много кибрит .. Публикувано изображение

Даже има самаряни, които и на кенеф няма да ходят до появата на първите три звезди. :)

Девойката от бундес републиката, да не се терзае с подаръка. Единственият подарък на бат-мицва/бар-мицва, хатуна (сватба), йом уледет (рожден ден) е плик с пари. Може и чекове. Всички други форми на подаръци са загуба на ориентация. Парите в плика трябва да покриват разходите по куверт в скъп ресторант. Просто е и това е практика. Хубаво е да си напишете името, та един ден като ви върнат жеста с празненство от ваша страна, да си върнете капиталовложението.

;):lol6::P

Ох.... ще умра от смях. И все пак... подарих й рози. Тя е естет, Везна и.... мъжът й е червив от пари. Не й трябва моят плик.

Искам да ви подскажа, че докато пиша това мнение допивам последния си туборг 330ml и сте ми длъжници.

Ох, личи ти... Публикувано изображение

(Избърсвам си сълзите от смях)

П.П. Ама немска бира пиеш, а?

Profruit, незнам с какво се занимаваш човек, но със сигурност е трябвало да станеш писател :)...супер увлекателно пишеш!!!

Още не му е късно да се заеме по сериозно с това. Публикувано изображение

Искам да ви подскажа, че докато пиша това мнение допивам последния си туборг 330ml и сте ми длъжници. Демона е в Негев. Струва си да отиде там единствено през месец март. Днес през деня е 40'С, а вечер след 17.00 става +15'С. Там е Еин Геди, 'Ар Гамел (планината на камилата) и мецада. С какво е интересна мецада. Тя е била последно убежище на евреите. Рим е овладял Палестина, разрушил е Втория храм, но мецада стояла като последна цитадела на евреите. Това е било времето на всички екшън-герои познати от Холивуд-Клеопатра, Цезар, Ирод, Давид, Флавии.Крепостта била обсадена и втора година не падала. Римляните започнали да влачат пръст, да строят подстъп към крепостта. Две години подред,. Насип след насип нагоре. Обсадените решили да умрат. Всеки мъж заклал децата си, а после жена си. Жребий избрал девет мъже, които да заколят мъжете и пак жребии избрал един, който да заколи останалите осем. Последният си направил харакири. Всичко изгорили без храната, за да покажат на римляните, че жените им няма да ходят обезчестени, а деца им в робство. Храната оставили да се разбере, че те ще бъдат роби единствено на Бог и са умрели не от глад.

В Израел има специално бойно отделение дувдеван (череша). Това са командоси. Те полагат клетва именно тук и казват: "Ще умрем, но крепостта втори път няма да дадем".

В далечината е котловината на Мъртво море.

Оставам с впечатление че това клане го приемаш за нещо много героично?Явно всичко зависи от момента при твоите съждения.Одобрявам.Вери уел мистър А......н! Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

:lol6: :lol6: :lol6:

Ох.... ще умра от смях. И все пак... подарих й рози. Тя е естет, Везна и.... мъжът й е червив от пари. Не й трябва моят плик.

Ох, личи ти... Публикувано изображение

(Избърсвам си сълзите от смях)

П.П. Ама немска бира пиеш, а?

ВеСна ли е?... Публикувано изображение Обожавам ВеСните... :rolleyes:

Наистина са естети! Публикувано изображение

Могат да преоблекат Момо с равинска шапка и къдрици:

http://www.muhammaddressup.com

Публикувано изображение

Тиш! Срам за мен Profruit!!! Няма да се повтори!

Ноооо както и подозирах талант голям! Особено частта с феите трябва да е особено интересна и да подклажда и дава материал за писанията.

Парчетото в подписа много ромско и по- :) малко римско е. Публикувано изображение

Открий 10 прилики!:

http://www.vbox7.com/play:1d49406c

Парчетото в подписа много ромско и по- :go ahead: малко римско е. Публикувано изображение

Открий 10 прилики!:

http://www.vbox7.com/play:1d49406c

Дааа, сложено е там специално за надарени учени като теб! :)

Ха! Браво бе! То имало полза понякога и от теб :speak: напомни ми, че е време за промяна!

Редактирано от Idan (преглед на промените)

Дааа, сложено е там специално за надарени учени като теб! ;)

Ха! Браво бе! То имало полза понякога и от теб :P напомни ми, че е време за промяна!

хихихихи, да не се обидиш сега КРЪВНО?... :PПубликувано изображение ......нямам нищо напреки кръвта ти! Публикувано изображение

между другото, никът ти модификация на "Eden"-garden ли е?.. :P

ПС: как мина празника, :sobbing: .....имаше потърпеши пернАти пЕрковци?... :cupid:

:rolleyes:

Адхок, имам конкретно предложение: Погледни поне в един речник. (Дотук се ограничава моята помощ, че да си размърда и някой друг мозъка - и той има нужда от спорт...) П.П. Като се замислиш. услуга ти правя - така ще поумнееш, а не обратното. Още една подсказка (за речника де): Христос на гръцки се пише Χρηστος.

Ох, човече прочети една нормална книга. Кво да ти каже, то нема кво...

Хахаха, за Марс.

Идан... хм, името наистина ли значи това? Интересно, а Ethan знаеш ли как се пише на иврит? Значи нещо от типа на "стабилен, постоянен". Явно е друго име.

Алефке, да вземеш да ми прочетеш блога по-задълбочено ли? :rolleyes: ...като махнеш шегите, закачките,базиците и гъбарканията ще откриеш неща(ако имаш перцепцията, де!)които не унтерщуцват(съпортват) както семисткия характер на немския, въпреки, че ти си йидиш-повляна. :)

....кое не "ти е ясно" и не ти харесва знам! Публикувано изображение Че не може да направиш връзка, че протосемитския или финикийския е всъщност един от дравидските езици на Лемурия, потънала в Индийския океан, знам. ти си я караш по йудиш.... Публикувано изображение

"Марс"?....да!... изучавай го знаедно със Сатурн те ти дават семитските извънкастови култове, произлезли от лунните ведически. ма ти не обичаш да се занимаваш с култове, знам, ти си 'виртшафтлихес зоциал' ;)

Дааа, сложено е там специално за надарени учени като теб! ;)

Ха! Браво бе! То имало полза понякога и от теб :P напомни ми, че е време за промяна!

Idan,привет!

Новия ти подпис е страхотен,жалко че не успях да видя стария.Какво значи все пак ? Шалом знам че беше мир....Ако не бъркам. :)

моля ти се azbuki,

Само не ми се иска да те наричам тъпа.

А ел е наставка и е останала от старо време като свети, висш. Затова се приема за благородно ако след името си имаш такова окончание. РафаЕл, СамаЕл (паднал ангел), БелиЕл (също паднал)... МихаЕл, УриЕл.

Други са от-овете. СаваОт, АстарОт (Ищар), Азагтот...

Айде малко по-конкретно да отговориш сега защо точно името на религията е Юдеизъм. Ако не знаеш, по-добре замълчи.

Alef-ката не е тъпа, но и са наредили нас да не ни подостря. :) Такава директивата, спусната отгоре.. Публикувано изображение

Иначе си прав за наставките, които за семитите са 'представки' поради това, че при тях ВСИЧКО е обърнато! :P

http://u-ra.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.