Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Anne - моите болести.История, нови оплаквания.Съвети и лечения.

Featured Replies

По - лошо от това да дереш кожите на болните и да превръщаш здравето на търговия, няма!  И да, здравеопазването трябва да е безплатно, както беше при социализма! Не на мен с тия приказки, че не е било така! Лекарите сега дерат пациентите за пари, за да си купуват скъпи коли, почивки в чужбина, да си правят частни кабинети и болници........... Липсата на човечност е меко казано чудовищна! :angry22:

И да, хората като нямат пари, търсят спасение и упование във вярата и чудотворните икони, заради мизерници като лекарите! После що хората умират като мухи, какви били тези статистики..........Ами ето какви, провежда се чист ГЕНОЦИД! :angry22: :angry22: :angry22:

Жалко, че моралът не значи нищо днес!

• Отговори 372
  • Прегледи 45,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Определено вече няма да чета и още повече да отговарям на Анчето .Проблема и според мен е както и писах преди няколко дни -ХИПОХОНДРИЯ - тя е за психолог  - да не ми се обижда така си мисля аз-  това ми е последния пост в нейни теми.

Определено вече няма да чета и още повече да отговарям на Анчето .Проблема и според мен е както и писах преди няколко дни -ХИПОХОНДРИЯ - тя е за психолог  - да не ми се обижда така си мисля аз-  това ми е последния пост в нейни теми.

шъ съ сетиш тиииии........... :D

Към Anne:

Лекарите работят за парите си, докато някои други само търкат стола пред компа или задника си в леглото и се чудят за коя болежка да се хванат....Дълговременният мързел и самосъжаление са ти основен проблем в случая, Anne. И не ми се хвали с това колко си страдаща и болна. Има много работещи инвалиди, дори се борят за равни права с останалите.

Това ми е последният безплатен съвет на медицинска тема към теб.  

Към Anne:

Лекарите работят за парите си, докато някои други само търкат стола пред компа или задника си в леглото и се чудят за коя болежка да се хванат....Дълговременният мързел и самосъжаление са ти основен проблем в случая, Anne. И не ми се хвали с това колко си страдаща и болна. Има много работещи инвалиди, дори се борят за равни права с останалите.

Това ми е последният безплатен съвет на медицинска тема към теб.  

Аз имах братовчедка инвалид, Бог да я прости, и работеше всеки ден.

Тогава имаше ТПК-та за инвалиди, сега също има центрове за социализация, в Слатина близо до мен има такъв център.

Гордея се с нея, тя не се оплакваше и беше вечно усмихната и лъчезарна.

Мислех че здравето за теб наистина означава нещо.

Но не.

Хвалиш се във фейса че имаш нов компютър.

Тогава повече не ни плачи тук ако обичаш.

След като за теб компютъра е по-важен от лечението ти...

След като за компютър има пари но не и за изследвания...

Жива и здрава

Бог да е с теб !

• 1 месец по-късно...

Здрасти, искам да ви питаам нещо. Днес мама ми слага капки на окото ( чета с едното око, иначе виждам и със двете) и не бях почистила добре, имах гурели, а капките са за сухи очи. Знам, че е опасно да попаднат гурели в очите, така че питането ми е може ли от малко гурели в окото да се ослепее? :(  Въпросът ми е съвсем сериозен и не е за бъзици.

Здрасти, искам да ви питаам нещо. Днес мама ми слага капки на окото ( чета с едното око, иначе виждам и със двете) и не бях почистила добре, имах гурели, а капките са за сухи очи. Знам, че е опасно да попаднат гурели в очите, така че питането ми е може ли от малко гурели в окото да се ослепее? :(  Въпросът ми е съвсем сериозен и не е за бъзици.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Моля Ви, дай ми отговор по - бързо. Знам, че диагноза по нета не се поставя но......... втори ден лявото око, с което по принцип не чета и не гледам и което е кривогледо, много се зачервява, кръвните съдове по - точно се зачервяват, особено след капките "Систейн ултра".  Малко ми се замъглява и не виждам за кратко на моменти,  дясното ми око има леко червеничко в бялата област. Главата отзад леко ме боли, не знам очните нерви ли саа, кръвоизлив ли е...... не боли силно, но на моменти. В депресия съм и съм много уплашена, има ли вероятност да ослепея? Да, ще ида на лекар, но родителите ми работят и днес не може. Може ли да ми кажете на какво се дължи това според вас?? Трябва ми бърз отговор. А утре пък имам и рожден ден........

Вероятно някакво главоболие. Преди много време имах период няколко дни като ставам от сън така нареченото "клъстерно главоболие". Най-гадното от всички видове. Трябваше да го чакам с часове да мине. Появява се повече при мъжете, но е характерно, че заедно с главата боли и винаги само едно око. По-точно слепоочието.  Рядко срещано е и не го пожелавам на никого. Ужасна болка, която не се лекува с нищо. Минава от самосебе си.

Само предпожение!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да, но странното е,  че се зачервява повече, като ми е топло, а на хладно червеното се успокоява и изчезва, като си намокря окото с студена вода и ми е добре, но адски мразя студеното.

Вероятно някакво главоболие. Преди много време имах период няколко дни като ставам от сън така нареченото "клъстерно главоболие". Най-гадното от всички видове. Трябваше да го чакам с часове да мине. Появява се повече при мъжете, но е характерно, че заедно с главата боли и винаги само едно око. По-точно слепоочието.  Рядко срещано е и не го пожелавам на никого. ужасна болка, която не се лекува с нищо. Минава от самосебе си.

Само предпожение!

Получавам го след страхотен секс последно време

Анче спри да си поставяш диагнози от интернет ! Няма ти нищо, спокойно ще ти мине ! Мен също ме наболяват очите, но знам че причината е стоенето пред монитора !

Хайде загасяй компютъра, и си почини.  :wink12:

Моля Ви, дай ми отговор по - бързо. Знам, че диагноза по нета не се поставя но......... втори ден лявото око, с което по принцип не чета и не гледам и което е кривогледо, много се зачервява, кръвните съдове по - точно се зачервяват, особено след капките "Систейн ултра".  Малко ми се замъглява и не виждам за кратко на моменти,  дясното ми око има леко червеничко в бялата област. Главата отзад леко ме боли, не знам очните нерви ли саа, кръвоизлив ли е...... не боли силно, но на моменти. В депресия съм и съм много уплашена, има ли вероятност да ослепея? Да, ще ида на лекар, но родителите ми работят и днес не може. Може ли да ми кажете на какво се дължи това според вас?? Трябва ми бърз отговор. А утре пък имам и рожден ден........

:drum2:

Ами ходих на очна лекарка заради болките в главата -  нищо ми нямало на очите 

Публикувано изображение

На гладна кокошка краката са и къси.

От толкова лъжи и простотия някой ден ще ослепееш наистина и тогава ще се сещаш с болка за цялата измама, която си изливала с години във форума.

Слушай кво, мизерник такъв, наистина не са ми добре очите. Опитах да полегна и да поспя малко на тъмно, но адски ме заболя главата отзад а сърцето ми нещжо бие много бързо. :( :( :( А едното око е все така червено. Не знам това увеит ли е............ Не мога да си измеря кръвното, щото апарата не ме хваща, 30 кг съм.

Като не си добре има лекари, обърни се към тях.

Няма нужда - виж поста и, който съм цитирал и където казва, че мнението на докторите е, че на очите и няма нищо.

А тя през ден пуска теми за зачервявания, протърквания, че и за насъбралите се гурели в очите и говори все едно, че това е последен писък на модата.

• 4 седмици по-късно...

Зная, че много ви се оплаквам и че все не ми вярвате. Но кажете ми, това, че не понасям слънчевата светлина опасно ли е? Симптом на нещо сериозно ли е? :( :( :(  Ще ви бъда благодарна за един откровен и истински отговор.

Зная, че много ви се оплаквам и че все не ми вярвате. Но кажете ми, това, че не понасям слънчевата светлина опасно ли е? Симптом на нещо сериозно ли е? :( :( :(  Ще ви бъда благодарна за един откровен и истински отговор.

Не е опасно.И аз не понасям слънчевата светлина и затова и зимата ходя със слънчеви очила.Иначе примижам като кътр.

Не е опасно,дори е супер....Превръщаш се във вампир и ще си здрава и силна още  минимум хиляда години .

Не е опасно,дори е супер....Превръщаш се във вампир и ще си здрава и силна още  минимум хиляда години .

но ще трябва да си набавя кръв

а не е толкова лесно

може и да е, може и да не е.

какво каза очната ти лекарка ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.