Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Аз гледах "Пещерата на златната роза 3"

s1442121.jpg

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

AADCD74A.jpg

Продължението на Before sunrise...Добро е...

Хмм, на теб кой ти каза за този филм, а? Подозирам същата персоня, която осведоми и мен :angry:

А аз гледах този-краят е не само потресаващ, ами и шокиращ и в същото време отвратителен и разтърсващ...

The_Mist_poster.jpg

:) Преди няколко дни отидох на кино. Да гледаш филм в добре озвучена зала е несравнимо! Но много съжалявам, че си избрах "В името на краля". Според резюмето трябвало да бъде приказен филм, подобие на "Властелинът на пръстените". Нищо подобно!!! Ефектите бяха ограничени, главният герой Джейсън Стейтъм не пасваше за ролята (да вади ряпи и после да си бие с уродливи същества :angry: ) по-добре да си играе в екшъни, зъл маг , който по нищо не прилича на "върховното зло" и ред още недоизпипани неща. Моето мнение е, че филма не си заслужава хвалбите. :)

В последния филм който гледах "10 000 г. пр. Новата ера", ефектите не бяха нищо кой знае какво. Героят беше както винаги прекалено добър (като човек)!

Преди да го гледам по списанията го бяха описали като нещо прелестно!

Иначе не е лош!!!

Последният беше... Batman The Movie (1966). Ефектите, костюмите и като цяло целият сюжет бяха супер смешни. Но все пак филма е на 42 години...

Последният филм който се опитах да гледам беше "100 милиона п.н.е.". След като стоически издържах първите 15 минути и се натъпках с успокоителни успях да го прецъкам до края с надеждата че може би някъде все пак става нещо умно и добре направено. Както вероятно се досещате надеждата ми отлетя грубо по жицата на мрежовия кабел. Сега чакам коефицента му да стане 1 че да го изтрия.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Тези дни се отдадох на филмова фиеста :love:

Снощи гледах

936171~Sky-Captain-and-the-World-of-Tomorrow-Posters.jpg

а тази сутрин...

american%20history%20x.jpg

а в събота...

kingdom-poster-0.jpg

и още няколко покрай тях;). Общо взето отидох до видеотеката и взех разни филмчета, макар, че като изключим "American History X", който съм го гледала и преди години, от другите имаше какво да се желае. Но стават...

Ако позволите, нека се включа и аз :P. Напоследък нямам много време за филми, но последните които гледах (вчера беше това) бяха :Sweeney Todd" и "Day Zero". Първият ми беше доста забавен. Една жестока и брутална история, но поднесена по различен за останалите ужаси начин. С две думи - хареса ми. Жалко, че не можах да го гледам на кино sad.gif

Другият... хм, не беше нищо особено. Очаквах повече напрежение, мислех, че е на военна тематика, а единственото от нея, беше повиквателното и толкоз. Това по скоро беше поглед в човешката психика и начините й да се бори с трудностите. Е, не е от най - добрите филми, но става за губене на време ;)

Последните филми които гледах бяха "Step up" (2006) и "Step up 2:The streets" (2008) както и "See no evil".Какво да кажа...Първите два ми харесаха и нещо пробудиха желание да се запиша да танцувам нещо :baby: .Но третият е като всеки останал филм на ужасите.

Hollow man - става за гледане,не е някакъв супер хит,но за убиване на време.

Вчера гледах "Улични крале" / Street Kings /. На мен ми хареса, пък и отдавна го чаках. Все пак от две години Киану Рийвс не беше снимал.

The Bank Job-изненадващо добър филм,въпреки че действителният случай,по който е създаден вероятно е доста "разкрасен".

The Other Boleyn Girl-също много добър филм,поне според мен.Само краят беше малко тъжен sad.gif

Once upon a time in China 4 ... и без Jet Li пак става за гледане

Напоследък не съм гледала нещо стойностно.

Иначе си следя полицейските сериали (не сапунените,

опазил ме Господ от колумбийски саги :magnifier:

Zeitgeist - Трябва да се гледа от всеки!
Ти беше последният от този форум който не го беше гледал. ;) Други пропуснали го май няма. biggrin.gif

Аз гладах за последно Пърл Харбър по FoxLife. През послените седмици за филми не ми остава време... от тез пусти хамерикански сериали и танцови реалита. :angry:

ПП: Дам, с dundi_d плакахме заедно на него. Колко сълзи и сополи, като умря нащо момче... голяма мъка беше. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Ти беше последният от този форум който не го беше гледал. :rolleyes: Други пропуснали го май няма. biggrin.gif

Аз гладах за последно Пърл Харбър по FoxLife. През послените седмици за филми не ми остава време... от тез пусти хамерикански сериали и танцови реалита. :P

ПП: Дам, с dundi_d плакахме заедно на него. Колко сълзи и сополи, като умря нащо момче... голяма мъка беше. :P

LOL...Ами...нямаше цайт рийсънтли, дарлинг. :P Освен това преди да прочета описанието на филма, дълго време бях в заблуждението, че става въпрос за немски документален филм описващ епохата на Меровингите...и го бях зачеркнал от списъка си за дълго, дълго време :P

LOL...Ами...нямаше цайт рийсънтли, дарлинг. :shy11:Освен това преди да прочета описанието на филма, дълго време бях в заблуждението, че става въпрос за немски документален филм описващ епохата на Меровингите...и го бях зачеркнал от списъка си за дълго, дълго време :)

ще ме прощавате, че е отговоря на това само с емотинка...

:lol6: :lol6: :lol6::lol6: :lol6: :lol6:

Аз гледах този

untraceable_galleryposter.jpg

Не знам дали ми хареса, защото Даян Лейн ми е любимата актриса, но определелно ми допадна (който обича да гледа хакерси изпълнения, в случая е престъпления онлайн- нека дърпа и няма да съжалява)

Пърл Харбър

Той няма нужда от препоръки- гледала съм го 14 пъти ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.