Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

the_elegant_universe.jpg

"Елегантната Вселена" - много интересен и достъпен филм по едноименната книга на астрофизика Брайън Грийн,запознаващ ни с основите на Струнната теория - така наречената "Теория на всичкото". Ако се интересувате от такива неща,гледайте го. Струва си.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Майкъл Клейтън е доста добчър филм, иначе поледният,който съм гледал е Elephant Man(1980)

Ми снощи като се прибрахме дръпнах два филма които беше пуснал aXXo в mininova:

27-dresses.jpguntraceable_galleryposter.jpg

И двата според мен са една идея над средното ниво, всеки в жанра си.

'Over her dead body'

overherdeadbodygalleryppv0.jpg

Играят Ева Лонгория и Пол Ръд, а другата главна героиня има такова мъжко лице... :) Като цяло забавна комедия, т.е. не съм се хилила баш през цялото време, но имаше дооста забавни моменти, повече отколкото в комедиите, които излизат напоследък и само дето се водят комедии...

Gia-Poster-C10133162.jpeg

сдухваш, сценарият е тип "Реквием за една мчета" и "Хероин". Още по-депресарското е, че е правен по дневника на супермодела Джия, която се саморазрушава заради тъпите наркотици. Тая мацка има голям потенциал, съдейки по цитати от написаното от нея, и ми стана много гадно, че се срива и накрая умира от СПИН заради заразена игла... Филмът е документален и е пипнат добре-една от добрите роли на Анджелина... Препоръчвам ви да не го гледате преди лягане, защото аз лично дълго не можах да заспя. Тоя род жанрове те уцелват в главата... за съжаление тази й роля, както и участието в "Луди години", останаха в сянка заради Лара Крофт, която според мен е виновна за впечатления на много мои познати , че е посредствена като актриса.

Редактирано от Aqua_Fontana (преглед на промените)

"Gia" е един от малкото филми с Джоли, които ми харесват. И е по-истински случай. На мен ми хареса...филма говори много. И за модата и за славата и за парите и за последствията от всичо това, но не по онзи ужасно тривиален и скучен начин.

Видях, че го има на DVDRip от DiAMOND и реших да му метнем два погледа:

hr_National_Treasure_poster.jpg

ПП: Шокирана съм, че Serenity е харесала "Over her dead body"

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Tom & Jerry Tales 2008

16axtvr.jpg

Реших да се върна баш в детството(не че съм много голям, ама така се казва)!

"Gia" е един от малкото филми с Джоли, които ми харесват. И е по-истински случай. На мен ми хареса...филма говори много. И за модата и за славата и за парите и за последствията от всичо това, но не по онзи ужасно тривиален и скучен начин.

трябва да гледаш и "Луди години". Аз си го дръпнах заради Уинона Райдър, която ми е любима, но и Андж играе страхотно...

"Try Seventeen" (малко смахнат филм), "Sleepy Hollow" и "Secret Window" (доста добри трилъри)

Brotherhood of the Wolf (2001) --- Незнам как съм го изпуснал, добър филм ...........

последното, което гледах беше поредната серия на Stargate SG-1 и след малко пак ще гледаааам :speak:

PS_i_love_you_166064b.jpg

Най-накрая се наканих...Добър филм...

jumper-poster-big.jpg

Страшно много ме изкефи ... готино филмче :nono:

трябва да гледаш и "Луди години". Аз си го дръпнах заради Уинона Райдър, която ми е любима, но и Андж играе страхотно...

Даже на DVD го имам този филм :huh:..

Хубав е и Джоли определено играе добре там, нищо чудно, че прибра и Оскара...

Летателен план (Flightplan)

flightplanposterbe1.jpg

Резюме : Ако някой ви отнеме всичко, за което жиееете, докъде бихте стигнали и какво бихте били готови да направите за да си го върнете?

Спиращ сърцето трилър издържан в традицията на Хичкок с участието на двукратната носителка на Оскар Джоди Фостър (Най-добра актриса, Мълчанието на агнетата, 1991; Обвинената, 1988), както и на Шон Бийн и Питър Сарсгаард.По време на международен полет дъщерята на Кайли Прат (Фостър) неочаквано изчезва безследно. Но дали наистина е така? Никой не вярва, че момиченцето изобщо се е качило на самолета. Отчаяна и сама, Кайли може да разчита единствено на себе си, за да разреши мистерията и да открие дъщеря си.

Лично на мен ми хареса. Биваше си го филмчето, както винаги добра роля на Джоди Фостър :)

Еми биваше си го филмчето...... на мене ми хареса малко кървища..... ама всичко си е ок иначе ;) актиорите ми харесаха доста :) който не го е гледал да си го дръпни ;)

hitcher.jpg

goyasghostposter.jpg

Тежък и противоречив филм,който оставя странен привкус след гледане...Като цяло ми хареса.

Току-що приключих със :

Poster.jpg

На почитателите на Стивън Кинг сигурно им е харесал-спор няма.личното ми мнение е следното :Сюжет-писател, преживял загубата на малката си дъщеричка,и в резултат на което е загубил вярата си в бога и в свръхестественото обичкаля странта, спи в хотели със славата на обитавани от призраци, и пише книги за тях.Попада в една стая, от която никой досега не е измъкнал жив, той преживява един час в команията на най-големите си кошмари и ужаси, изживява един катарзис и в крайна сметка излиза от там като победител и възтановил вярата и семейството си.

Линията е спазвана добре, въвеждането във всеки един ужас-също на много добро ниво, заради това поставям за сюжет *****

Ефекти-добре са се постарали авторите на филма, не са прекалили със специалните ефекти, за филм от този жанр-съвсем прилично ниво.Също *****

Музика-е-тук е можело и по-добре да стане.Композиторът не представя нищо вълнуващо.Звуковото оформление на ефектите беше на добро ниво.Заради това-***

Общо взето филмът не представя нищо ново, приятен е за гледане,ако имате 1 час и 44 минути за убиване-може да му отделите внимание.Обща оценка по моята система му слагам ****

erheah.jpg

Изтърпях точно 30 минути от тоя филм...Голяма боза.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.