Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Аз гледах "Жената котка" с Холи Бери. Хареса ми, но аз си падам по такива филмчета. Макар че имаше моменти, в които се бяха поунесли и си личеше, че прекаляват с измишльотините, но все пак ми допадна ;)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Току-що приключих с "The Spiderwick Chronicles" ;)

Честно да ви кажа-хареса ми.

Филмчето започва със страхотно начало, приказният сюжет се разлива на места, но бързо го вкарват в релсите.Вкарани са и малко размишления за съвременното семейство, а финалът си е на място, е и донякъде предсказуем, което е и чарът на тези филми.

Приятно разнообразие и хумор донякъде внасят доброто домашно духче и птицеядецът (така и не можах да му запомня името), както и облеклото на предводителя на гоблините.

Анимацията е на доста високо ниво, ефектите са си на мястото и не се прекалява с тях.Няма прекъсвания или сцена, в която да се чудиш "аджеба, от де го взе пък туй ? ".Постарали са се хората да го направят.Спор няма.

Сюжет-5 (версията, че майката няма къде да отиде с децата си,след като мъжът и я е изоставил издиша, защото от Ню йорк да се забиеш в пустоштта....Пък и тия деца все пак и на училище трябва да ходят, нали ?)

Ефекти-6

актьорска игра-5 (не че имам нещо против, но на места не бяха чак толкова ужасени, колкото би трябвало )

В крайна сметка-който реши да го гледа, ще се наслади на филм, подобен на "хрониките на Нарния", но без недостатъците на последния.Ако са ви харесали "хрониките на Нарния"-и този ще ви хареса.

Ако ли не-по-добре не го гледайте.

Занимавайте се с нещо друго-например да си плетете пуловер.

Само не ми казвайте, че се превръщам в стар, вдетинен мърморко.Няма да го преживея.

United 93

35860ae1ee9ffe2d.jpg

филмът е доста тежък за гледане ....и разказва за 90те минути полет на четвъртият отвлечен самолет в деня на най-ужасната терористична атака на американска земя: 11 септември, 2001 г. ЗАСЛУЖАВА СИ ГЛЕДАНЕТО

Аз гледах "Жената котка" с Холи Бери. Хареса ми, но аз си падам по такива филмчета. Макар че имаше моменти, в които се бяха поунесли и си личеше, че прекаляват с измишльотините, но все пак ми допадна :doh:

Котката на Мишел Пфайфър в Batman Returns (1992) ми харесва повече.

Jet%20Li%20is%20Fearless.jpg

Ако си падате по филми за бойни изкуства,това ще ви хареса. Добра роля на Джет Ли,и като цяло увлекателно филмче за гледане...

My Mom's New Boyfriend

Приятен и забавен филм.

Току-що и аз го изгледах. Нямах кой знае какви очаквания за този филм. Свалих си го заради заглавието biggrin.gif Но да си призная беше ми доста забавно, макар да не харесвам много-много Антонио Бандерас, а на самия финал се смях сама с глас ;) Препоръчвам го, ако ви се гледа нещо леко, забавно и отпускащо :angry:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

DefinitelyMaybePoster_000.jpg

Не знам как да нарека жанра. Не е от типа комедия в която се заливаш от смях, по-скоро е от този драматично-шеговития, житейски хумор. Не е тъжен или дълбокосмислен, но е човечен, достъпен и разбираем. Има използвани клишета, но им прощавам. Филмът не грабва вниманието от първата минута, а увлича постепенно. "Определено, може би" си заслужава отделеното време и ще се хареса не само на феновете гледащи "Как се запознах с майка ти". Както се вижда от постера, романтиката в него е дело на майсторите от "Наистина любов" и "Дневниците на Бриджит Джоунс"... личи си подхода им. :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Току-що и аз го изгледах. Нямах кой знае какви очаквания за този филм. Свалих си го заради заглавието biggrin.gif Но да си призная беше ми доста забавно, макар да не харесвам много-много Антонио Бандерас, а на самия финал се смях сама с глас :lol6: Препоръчвам го, ако ви се гледа нещо леко, забавно и отпускащо ;)

Пък аз го гледах до повече от половината и не ми стана интересно и го спрях. Хубавото да не било накрая :)

" Hot Fuzz" - на мен лично ми хареса ,въореки че беше на моменти скучен.Харесвам английски филми направени със стил :)

sevenyearsintibetver2ll5.jpg

Истинската история на Хайнрих Харер, австрийски алпинист, който става приятел с Далай Лама по време на китайското превземане на Тибет...

Отдавна исках да го гледам, много добър филм.

The Oxford Murders- Убийства в Оксфорд (2008)

The.Oxford.Murders[2008]DVDRip-aXXo.jpg

Току-що го изгледах. Първо четох коментарите в торента, които бяха противиречиви относно филма. Но аз реших да го гледам заради жанра. За пръв път се впечатлих от играта на Илайджа Ууд- забравих образа му от Властелина и видях, че има нещо в него (на визия не го харесвам изобшо). Филмът е доста добре замислен, направен и изигран. Много ми допадна, заслужава си да се види, кара те да си раздвижиш малко мозъчните клетки :eek:

Imdb link

Свали си го, ако искаш

8766-large.jpg

Интересен филм...Показва докъде може да стигне жаждата за власт...Струва си гледането.

beach-the-leonardo-di-caprio-advanced-3700258.jpg

Припомних си последният филм, който ми хареса на Дани Бойл (последните му неща доста понакуцват). Тук за пръв път харесах актьорската игра на Леонардо Ди Каприо. Филмът е добър, който не го е гледал - препоръчвам го. :speak:

Снощи изгледах "Мемоарите на една гейша", след прочита на книгата/по настояване на Бианка, за което съм и благодарна/. Филма ми се стори толкова жалък и окастрен... не показва и половината от истинската история.

pic5365.gif

Преди малко изгледах един филм, от който останах очарована - "Брулени хълмове". Невероятен. Препоръчвам го на всички, пропуснали да го гледат, като мен до сега...

117792135648839.jpg

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

the%20ninth%20gate.jpg

"Деветата порта"

Филмът няма нужда от коментар - абсолютна класика...Задължителен за гледане.

Снощи изгледах "Мемоарите на една гейша", след прочита на книгата/по настояване на Бианка, за което съм и благодарна/. Филма ми се стори толкова жалък и окастрен... не показва и половината от истинската история.

Абсолютно.

Единственото му хубаво нещо е визията - дизайнерите на кимона и декори са си свършили работата прекрасно.

Иначе филмът беше тотално осакатен. Наети китайски актриси с кофти английски, беше недопустимо. Но филмът е американска продукция, за това не се учудих много.

Току-що приключих с "Хрониките на Нарния: Принц Каспиан" :yanim:

761-poster.jpg

Филмчето става.

Направено е в традицията на първите "Хроники", действието се развива 13 века след първата част.Отново срещаме любимците си от първата част.

Нещата, които ми направиха впечателение са , че на места в действието се вмъкват неща, които се чудя от къде са се взели.Другото е , че в края на филма има намек за прекратяване на сагата ( на въпроса на Люси кога ще се върнат, сестра и казва, че те с големия брат няма да се връщат в Нарния, защото вече са порастнали) .

Приятни емоции и шегички внасят Ловеца на труфели (симпатичен язовец), Трумпкин ( джудже-скептик )и най-вече Рийпичийп (който ме кара дали да не се сменя аватар с картинка на мишка).

Препоръчвам го на всички, които обичат фентъзи, а за тези, които са гледали първата част на "Хрониките"-гледането на този филм е просто задължително !

cool.gif

Сега си припомних Into the blue. Много ми харесва този филм. През цялото време се наслаждаваш на необятната океанска шир, красота от всякъде... Да не говорим, че комбинацята от Пол Уокър и Джесика Алба е огромна радост за очите ми. Но и сюжетът си го бива. Ако вевнтуално не сте го гледали, заслужава си :ph34r:

IntoTheBlue.jpg

Слетобед, след като написха поста си , видях, че Whitehart е гледал "Ninth Gate", установих, че не съм го гледал - и.....

Току-що приключих с него.

Наистина е филм, който трябва да се гледа.Просто класика в жанра.

contactver2oz1.jpg

Контакт

Отдавна се канех да го гледам. Страхотен е, определено надмина очакванията ми, най-вече заради начина, по който разглежда темата! Искам да отбележа, че филма е по Карл Сейгън (астроном и астрофизик, автор на книгата и консултант във филма), а режисьор е Робърт Земекис. Към това може да добавим и страхотната актьорска игра на Джоди Фостър.

Препоръчвам го на всички, които обичат фантастиката и логически издържаните и смислени филми.

Контакт

Отдавна се канех да го гледам. Страхотен е, определено надмина очакванията ми, най-вече заради начина, по който разглежда темата! Искам да отбележа, че филма е по Карл Сейгън (астроном и астрофизик, автор на книгата и консултант във филма), а режисьор е Робърт Земекис. Към това може да добавим и страхотната актьорска игра на Джоди Фостър.

Препоръчвам го на всички, които обичат фантастиката и логически издържаните и смислени филми.

Един от най-любимите ми филми...Добре,че ми го припомни - не съм го гледал от сума ти време. Ще си го дръпна днес да го изгледам отново. Филмът наистина е невероятен...

Един от най-любимите ми филми...Добре,че ми го припомни - не съм го гледал от сума ти време. Ще си го дръпна днес да го изгледам отново. Филмът наистина е невероятен...

;)

един от скромните ми приноси в българското интернет-пространство е перфектно направения и пуснат в нета преди време филм "Контакт" на ДВД...

ако не успееш да го намериш активен и ако желаеш разбира се казвай и ще ти го метна...

;)

един от скромните ми приноси в българското интернет-пространство е перфектно направения и пуснат в нета преди време филм "Контакт" на ДВД...

ако не успееш да го намериш активен и ако желаеш разбира се казвай и ще ти го метна...

Благодаря,вече го изтеглих... ;)

Аз нещо съм го подкарала на филми, които вече съм гледала. Припомням си такива, които знам, че са ми харесали доста, ама съм ги позабравила. Този е един от тях :)

secretwindow.jpg

Джони Деп не ми е от любимите актьори, но си го бива да се изявява в такива "психарийки"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.