Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Мразя този филм!!!

Той измести досегашния ми фаворит, Пърл Харбър, който съм гледала поне 14-15 пъти. Мислех, че никой филм, колкото и да ми хареса, няма да измести Пърл. Но ето, че сега се случи. Това вече е новият ми най-любим филм. Яд ме е, че го гледам чак сега. Как е възможно да не съм го гледала досега...А уж обичам такива филми. Нямам думи да изкажа какво почувствах, докато го гледах, затова ще замълча...

Филмат е много добър наистина ;)

Аз за пореден път гледах The Mist и за поредн път ми стана много кофти,че свърши така...

Сега мисля да си потърся книгата д апрочета :)

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

170283.jpg

;)

"Обичам те откакто те срещнах, но до днес не си позволявах да го почувствам истински. Винаги мислех за бъдещето. Взимах решенията от страх. Днес, заради това, което научих от теб...всеки избор, който направих беше различен и животът ми се промени напълно. Научих, че ако го правиш, живееш живота си пълноценно. Няма значение дали имаш 5 минути или 50 години..."

Какво бихте направили, ако ви остава един ден живот с любимия човек?!

Гледахме снощи с мъжа "Явлението" /The Hapenning/.

Селото и Шесто чувство ми харесаха повече на Шаямалан. И този бива, но.... само дотам.

Гледах го на кино. Нещо се губеше идеята. Определено очаквах повече и съм разочарована от филма.

Месец любов или Сладък ноември...

Няма, няма и като си го взема да го гледам, после от рев не мога да се покажа навън по 24 часа biggrin.gif

The other Boleyn girl

boleynog5.jpg

Филмът наистина си заслужава, хареса ми много.

tideland_wallpaper_1024x768.jpg

"Приливна земя" на Тери Гилиъм. Психарийка отвсякъде...Нещо средно между приказка и филм на ужасите biggrin.gif

Творбите на Тери Гилиъм почти винаги са смешни, абсурдни и пълни с измислици. “Земя на приливите” е изпълнен с визии на границата между реалното и фантазията, неизменна част от всеки един филм на Гилиъм. Самият режисьор определя „Земя на приливите” като успешна комбинация между „Алиса в страната на чудесата” и трилъра на Хичкок „Психо”.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

amelie.jpg

Препоръчвам го на всички, които не са загубили вярата си в чудесата, и че любовта може да ти се случи и по най-невероятния начин :camera2:

ecos.gif

"Гласове от мрака" с Кевин Бейкън. Интересно и увлекателно филмче. Сюжетът - След като бива хипнотизиран, мъж започва да вижда духа на младо момиче и мистерията около нейното убийство се разиграва пред него.

Хенкок и Пътуване до центъра на Земята.

И двата филма са за гледане на кино, иначе се губи ефекта на спец ефекта. :P:)

:speak:

Редактирано от foty (преглед на промените)

Някой гледа ли ,,The Eye,,(ужаси)

с Джесика Алба?

the-eye-poster-jessic-alba.jpg

Kакво мислите за филма

страшен ли е?

зависи какво имаш предвид под страшен , става хорърчето, струва си да се гледа само заради Дж. Алба . Иначе все пак как да не е страшен , жанра му е ужаси :huh:

Million Dollar Baby - стана ми мноо гадно накрая sad.gif

once.jpg

Много лек и искрен филм. Препоръчвам субтитри - дори и английски. Филмът е ирландски, а братята ирландци имат вредния (вроден) навик да приказват с един акцент....

Иначе филмът е лек, музикален, истински и определено докосва. Човек може да намери частица от себе си в героите. Впечатли ме реалността и естествеността на филмът. И изборът на героинята накрая. Определено бях очарована от филм, чиято рецензия прочетох в сп. "Bravacasa" biggrin.gif

зависи какво имаш предвид под страшен , става хорърчето, струва си да се гледа само заради Дж. Алба . Иначе все пак как да не е страшен , жанра му е ужаси ;)

Благодаря ти за отговора :)

има ужаси и у-жа-сииииииии!!!!!

За всеки случай ще го гледам

през деня :)

Някой гледа ли ,,The Eye,,(ужаси)

с Джесика Алба?

Kакво мислите за филма

страшен ли е?

И аз мисля, че страшен е силно казано. Но си заслужава определено :P

:)

"Обичам те откакто те срещнах, но до днес не си позволявах да го почувствам истински. Винаги мислех за бъдещето. Взимах решенията от страх. Днес, заради това, което научих от теб...всеки избор, който направих беше различен и животът ми се промени напълно. Научих, че ако го правиш, живееш живота си пълноценно. Няма значение дали имаш 5 минути или 50 години..."

Тоя филм е невероятен, ама много се реве на него. Но за романтиците е задължителен

Мно забавна комедия :) заслужава си да се гледа biggrin.gif

и аз си я дръпнах, но не съм я гледала още :)

3340b94350hd1.jpg

Секс комедия - 5 различни секс връзки ... а бе филмчето е яко! Определено ще се хареса на женската аудитория :)

:P

Ей т'ва филмче много ми хареса :)

a_time_for_dancing_small.jpg

Мда, хареса ми, разбира се. Аз обичам такива филми, макар че този е доста тъжен...Но показва едно истински приятелство между две момичета, както и това, че винаги има нотка на завист между момичетата sad.gif

"Явлението". Типичен филм на Майкъл Найт Шаямалан - целият е пропит с чувство на мистерия и невидима заплаха,което си е негова запазена марка. На мен лично ми хареса,въпреки че не е кой знае какъв шедьовър. На фона на повечето холивудски бози обаче си е доста добър...

Гледах го два пъти вече

Много обичам такива филми

red_dragon_big.jpg

Ей сега изгледах RED DRAGON. Ииии...уау! Хареса ми. Много ми хареса.

Харесвам Едуард Нортън в този филм. Харесах го и в Painted Veil. Доколкото си спомням Бианка уважава този актьор. Бибе, ще ми предложиш ли още такива негови роли. Само не го искам да е лошия като в Down in the Valley. Защото още не мога да си оправя вкуса от злия Ралф Файнс в Червения дракон. Като си набележа някого в някоя роля и после ми се иска друг актьор да беше изиграл другите му кофти персонажи. Което не означава, че не съм харесала Ралф как си е изиграл ролята. Ама си падам по Хийтклиф и затова така говоря.

А относно Антъни Хопкинс...от него ме е страх. Не го харесвам този човек...... ohmy.gif:)

Гледат ми се още такива филми, може и по-обикновени криминални....

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Много лек и искрен филм. Препоръчвам субтитри - дори и английски. Филмът е ирландски, а братята ирландци имат вредния (вроден) навик да приказват с един акцент....

Иначе филмът е лек, музикален, истински и определено докосва. Човек може да намери частица от себе си в героите. Впечатли ме реалността и естествеността на филмът. И изборът на героинята накрая. Определено бях очарована от филм, чиято рецензия прочетох в сп. "Bravacasa" biggrin.gif

Много добро филмче с много добри песничики :) жалко че само 1 от тях си намерих sad.gif

823396007_1336622570_c17034808ca0777cf70b81b73e62ad34c117c1c0.jpg

В главната роля Мартин Лоурънс играе известният водещ на популярно толк шоу на име Р. Джей Стивънс, който е напуснал домът и семейството си. След като неговите родители настояват той да се върне в родния си град за 50-тата им годишнина от сватбата, той си стяга багажа, 10 годишния син и новата му приятелка и се запътва към Джорджия. Време е да им покаже, че вече не е непохватното дете, с което всеки се е заяждал. Поне такъв е планът му...

Хареса ми,приятно филмче ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.