Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Аз гледах този PREMONITION и не ми хареса кой знае колко. Нещо напоследък не се впечатлявам от филмите, които гледам, а искаааам......

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Sound Of Thunder го гледах преди време,като излезе по кината. Доста банално филмче,с изтъркан сюжет...Става за развлечение,но не е стойностен филм.

А току-що изгледах:

apollo13qb3.jpg

За този филм няма нужда да се говори много.Една дума е достатъчна - велик... :)

dancingvm5.jpg

Очаквах повече... Филмът е по действителен случай, ревлив...

895d95be47cc.jpg

Молодой компьютерный гений Николай Орланов, добившийся к своим 30-ти и славы, и достатка, и успеха у женщин однажды утром после бурно проведенного вечера обнаруживает у себя в постели загадочную китаянку Ли. Легкое приключение перерастает в одержимость. Однако оказывается, что на пути у страсти стоит не только непредсказуемость новой возлюбленной, но и китайская мафия, в криминальных делах которой замешана Ли.

Надявам се да знаете руски :):P:shock11: :shock11:

Иначе като цяло филмчето е добро, хареса ми :shock11:

onesheet_oct.jpg

Припомних си го. Няма какво да се коментира. Невероятен филм, разтърсващ финал...

Припомних си го. Няма какво да се коментира. Невероятен филм, разтърсващ финал...

Ей това е един от най-любимите ми филми. cool.gif

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

ПРИЗРАК

1069017_orig.jpg

На мен пък ми домъчня за Патрик Суейзи,а и винаги се зареждам с още

вяра след филма

Сигурно минах 100-тното гледане отдавна

:nono:

2vcz7k3167e126cf6.jpg

"Копой" не е за всеки. Определено ще се хареса на тези които си падат по театралните поставновки, а за останалите - зависи от настроението, интелекта, годините, опита и ред други фактори. За да не повтарям, ще цитирам дословно едно чуждо мнение което се препокрива изцяло с моето.

Някои биха го нарекли брилянтен, но аз ще се въздържа от определения. Джъд Лоу ме намачка, много, защото от една страна е продуцент, от друга - главно действащо лице. И както някога с удоволствие и учудване открих, че Бен Афлек и Мат Деймън са нещо далеч повече от просто две холивудски усмивки, гледайки написаният от тях Добрият Уим Хънтинг, сега някак си съвсем затвърдих усещането, че Майкъл Кейн го може, а Джъд Лоу е неотразим. За незапознатите - Sleuth (този от 2007-а) е филм, в който играят всичко на всичко два актьора и е направен под вещото ръководство на Кенет Брана. Не свършва неочаквано, но има неочаквана дълбочина в характерите в него. Сякаш някой е вадил и прал кирливите ризи на две наистина мръсни души. Та гледайте го, ако ви доскучае винаги може да fastforward-нете малко. И си пригответе торбата с английския, защото ще разберете what to fuck I’m actually talking about.

ПП: Не съм гледала старата версията и не мога да правя аналогия, а и не изпитвам нужда да се убеждавам в качествата на оригинала.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

"Копой" не е за всеки. Определено ще се хареса на тези които си падат по театралните поставновки, а за останалите - зависи от настроението, интелекта, годините, опита и ред други фактори. За да не повтарям, ще цитирам дословно едно чуждо мнение което се препокрива изцяло с моето.

ПП: Не съм гледала старата версията и не мога да правя аналогия, а и не изпитвам нужда да се убеждавам в качествата на оригинала.

Хмм, накара ме да се замисля. Аз харесвам Джъд Лоу, харесвам и театрални постановки. А, щом той е и продуцент, значи ще го гледам ;)

501088~Possession-Posters.jpg

Вчера си припомних и този. Невероятен филм е :) И той ми е в колекцията с любим ;) и на всичкото отгоре става дума за поезия :)

Вчера си припомних и този. Невероятен филм е :wors: И той ми е в колекцията с любим ;) и на всичкото отгоре става дума за поезия :snowballfight:

Голям майтап. biggrin.gif Какъв феноменален пропуск от моя страна! Какъв актьорски състав комбинацията от който ме заинтригува повече от самия филм! biggrin.gif От момента в който Gwyneth Paltrow взе в ръцете си онзи Оскар за влюбената в Шекспир, тя е в игнор листата ми /вината не е изцяло нейна, но/. От момента в който Aaron Eckhart сложи върху главата си короната за красота на Ерин Брокович, той е във фейворит листата ми. biggrin.gif И хората играещи второстепенните роли не са ми безразлични. Виждайки Jeremy Northam нямаше как да не се сетя за Емма /знаете кой му партнира там, нали/, пасва идеално. Jennifer Ehle също, обожавам я от BBC екранизацията превъплатена като горда и безразсъдна /за разлика от орязаната версия на Keira Knightley/. Като за капак Lena Headey. biggrin.gif Мислите ми съчетаваха тези имена и асоциативно свързваха заглавия с тяхно участие. Честно, толкова се забавлявах, че почти не обърнах внимание на сюжета. Май ще трябва да гледам "Possession" още веднъж. Не останах впечатлена след първия поглед и искам да му хвърля втори за да разбера дали разсейването ми е причината. biggrin.gif

ПП: Не съм чела новелата, но някои от репликите са великолепни, независимо първоизточника им.

- You cut me, madam.

- I'm sorry, I only meant to scratch.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Последно гледах Хорейшио.

перфектна картина, направо ми е кеф да го гледам.

Recep_Ivedik_Fuchs_big.jpg

Страхотна комедия! biggrin.gif Евалата на братята турци... biggrin.gif

Голям майтап. biggrin.gif Какъв феноменален пропуск от моя страна! Какъв актьорски състав комбинацията от който ме заинтригува повече от самия филм! biggrin.gif От момента в който Gwyneth Paltrow взе в ръцете си онзи Оскар за влюбената в Шекспир, тя е в игнор листата ми /вината не е изцяло нейна, но/. От момента в който Aaron Eckhart сложи върху главата си короната за красота на Ерин Брокович, той е във фейворит листата ми. biggrin.gif И хората играещи второстепенните роли не са ми безразлични. Виждайки Jeremy Northam нямаше как да не се сетя за Емма /знаете кой му партнира там, нали/, пасва идеално. Jennifer Ehle също, обожавам я от BBC екранизацията превъплатена като горда и безразсъдна /за разлика от орязаната версия на Keira Knightley/. Като за капак Lena Headey. biggrin.gif Мислите ми съчетаваха тези имена и асоциативно свързваха заглавия с тяхно участие. Честно, толкова се забавлявах, че почти не обърнах внимание на сюжета. Май ще трябва да гледам "Possession" още веднъж. Не останах впечатлена след първия поглед и искам да му хвърля втори за да разбера дали разсейването ми е причината. biggrin.gif

ПП: Не съм чела новелата, но някои от репликите са великолепни, независимо първоизточника им.

- You cut me, madam.

- I'm sorry, I only meant to scratch.

ohmy.gif Не мога да повярвам, че не го беше гледала. Първо, защото, ако не се разсейваш, филмът наистина си заслужава. Второ-само като видях Лена Хейди, ако щеш ми вярвай, ама на мига се сетих за теб biggrin.gif Та заради това си мислех, че си го гледала.

П.П.Цитатът, който си извадила по време на филма ме накара да си похиля малко ехидно :) Много ме изкефи. Междудругото аз доста рових след това за този филм и книгата из нета и намерих няколко от поемите, които много ми харесват ;)

Иначе вчера вечерта се посмях малко със Сидни Уайт

sydney-white-poster.jpg

Леко, забавно, разтоварващо, дори малко романтично филмче. Става за релакс. Има и майтапчета biggrin.gif

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

1072208_orig.jpg

Гледайте го,заслужава си

:)

Гледайте го,заслужава си

:speak:

Да,хубав е филма.И аз съм на същото мнение.

Страхотна комедия! biggrin.gif Евалата на братята турци... biggrin.gif

Хаха, жесток е филма, нали? На места със сълзи съм се смял biggrin.gif

А аз гледах Изкуството на войната 2 (Предателството)

ftd71309qp6.jpg

Определено ми хареса филма, но е далеч от първата част.

Послания от мрака

691000_orig.jpg

За такива като мен,които обичат мистиката и посланията от Отвъдното-до края не знаете какво ще стане

biggrin.gif

А Ричард Гиър си е без коментар

cool.gif

Walk%20To%20Remember%20poster.JPG

Преди няколко дена potrebitel ме подсети за този филм и реших отново да го гледам. Наистина невероятен филм. Драма, която въздейства.

Vittorio De Sica - Amanti

Затрогваща, нежна история за една неповторима любов. Романтичен, тъжен, много ми хареса.

И с хубава музика.

Всъщност филмът не е чак толкова слаб - показателен факт е,че успях да го изгледам докрай... biggrin.gif Бързо обаче ще го забравя - сюжетът е доста банален,а и някак не мога да възприема Алек Болдуин в тази роля...Ако искаш да убиеш час и половина,ок. Но само дотам. :)
Качествата на този филм са силно преувеличени. 20 минути, толкова успях да го изтърпя. А за час и половина от това и дума не може да става. Честно Данчо, не знам как си издържал, това твойто е проява на героичен мазохизъм. biggrin.gif

Следващите две заглавия по се ядваха.

88minutes_001.jpg

88.Minutes[2007]DvDrip[Eng]-aXXo - никак не е лош, има качества. Не е много смислен, но е добре замислен. Държи те до известна степен в напрежение "какво ли ще стане", но това което става - не ме задоволи напълно. ;)

fractureposter.jpg

Fracture[2007]DvDrip[Eng]-FXG - хареса ми, методичен и изпипан. Макар да усетих развръзката някъде към средата, пак си го биваше. :)

505475.jpg

Next[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo е на ред в списъка и ни чака.

Така е - ако има мюзикъл, който си струва да се гледа това е Before Sunrise, а музиката и Бръмбърчетата вътре ме върнаха в едни времена... голямо Благодаря за препоръката.

Ето нещичко:

3-Iron

3iron2.jpg

Directed by Kim Ki-duk

Като цяло луда работа :)

Но си струва

Режисьорът не обича много репликите :P

The Great Dictator

p_1405.jpg

А това бих го гледал пак ;)

Особено много ми харесва финалната му реч (завършекът)

Приятно гледане, преживяване, трептене ...

Редактирано от Shinefrend (преглед на промените)

(Batman) The Dark Knight

darkknightposter1.jpg

Невероятно.

Отидете на кино, защото това е филм, който си заслужава парите.

След невероятния "Batman Begins", новият филм направо ме отнесе. Вижте величието на Леджър, прекрасната игра на Бейл и гения на Нолан.

Леджър прави ролята на живота си, не трябва да има маясто за сравнение с Никълсън. Джокерът ни се разкрива като гиний на злото. Само как си играе с нервите на Брус Лейн и с живота на хората. Толково зловещ, а в същото времи хитър и изобретателен.

Гари Олдман направи и в двата филма невероятни роли, поклон му правя.

За Фрийман, мисля, няма смисъл да коментирам - невероятен, както винаги.

Бейл се превърна в един от любимите ми актьори. Толкови симпатичен и само как успява да ни предаде объркания Лейн.

Много ми хареса персонажа на Харли Дент, но няма изпадам в подробности, за да не развалям изненадата.

Майкъл Кийн като Алфред ми е много симпатичен. Комбинацията Бейл - Кейн прави чудеса.

Братята Нолан са направили нещо невероято. Диалозите са толкова смислени и дълбоки, карайките да се потопиш изцяло във филма. Вижти филма, приятели, защото това е филм, който трудно ще забравите. Тове не филм за поредния супер герой, това е нещо много по-дълбоко !

Редактирано от cemetery of London (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.