Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Alvin.And.The.Chipmunks

ето ви едно закачливо филмче за губене на време което ще събуди ДеЧковците във вас (а те мноого обичат компютърната анимацийка) cool.gif

Т`ва и аз го гледах! Не беше лошо!

А иначе вчера ходих на "Черния Рицар"

post-176214-1218176338_thumb.jpg[

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Днес изгледах и последната сериа от Войната на таралежите, невероятен филм, защо вече не правят такива....

Сега ще си изтегля Таралежите се раждат без бодли laugh.gif

Днес изгледах и последната сериа от Войната на таралежите, невероятен филм, защо вече не правят такива....

Истински шедьовър, но все не мога да го намеря с достатъчно добро качество, между репликите шумът е отвратителен.

Shooter...миналата година му се каних, каних на тоя филм, но така и не го изгледах. Доста ми го хвалиха тия дни и реших да му метна едно око. Голяма грешка съм направил, като не съм го гледал по-рано. Интересен от първата до последната секунда.

Alvin.And.The.Chipmunks

ето ви едно закачливо филмче за губене на време което ще събуди ДеЧковците във вас (а те мноого обичат компютърната анимацийка) cool.gif

Филмчето наистина си е забавно, но ме издразни само едно - изтъркана история. В един момент просто знаеш какво следва, как ще се развият нещата и как ще свърши филма.

penelope.jpg

хубава приказка, много ми хареса :)

poster5464.jpg

Филма става,но на моменти са преувеличи доста.

Все пак си заслужава гледането :)

Истински шедьовър, но все не мога да го намеря с достатъчно добро качество, между репликите шумът е отвратителен.

Еми не е много лош това което го гледах.. шум имаше но не е много натрапчив. А и по канал българия ли къф беше като го даваха шумът съшто го имаше, то май си е от самия филм :)

Последните дни изгледах няколко филмчета с цел да се приспя...и заспах! Искам най-накрая нещо, което да ми задържи погледа :huh:

Little.Miss.Sunshine - имах големи очаквания, но филмът не беше нищо особено. Имаше 2 трогателни момента и толкова.

Premonition - трилър...идеята на филма само по себе си е оригинална, но беше леко объркващ т.е. трябва да си концентриран т.е. не става за разпускане.

Penelope - красив плакат, красиви актьори, красиви декори...много тъпа история.

Редактирано от marisa (преглед на промените)

1089712_orig.jpg

Чакам с нетърпение 4-ти сезон

този неска го гледах, и не знам какво точно и аз очаквах от филм, в който геройте са кукли на въжета, но въпреки това от време на време ме развеселяваше :)

988278~Team-America-World-Police-Posters.jpg

skeleton_key_front_cover.jpg

"Шперцът"

Голяма глупост. Създателите на "Предизвестена смърт" този път са се изложили. Честно казано не ми хареса, даже не можах да го догледам целия

Аз днеска изгледъх Таралежите се раждат без бодли :speak: също добър БГ филм laugh.gif

Гледам адски много филми. Започнах да не ги помня вече.

Та последно снощи гледах ''45'' и Секса и градът''

За ''45'' мога да кажа че беше пълна боза ....една от най-големите бози които съм гледала. Препоръчвам ви да не си губите час и половина да го гледате. В главната роля е Мила Йовович и тя е единственото хубаво нещо на моменти.

''Сексът и градът'' е филм, който също не бих гледала отново. Трябваше да го кръстят ''Сватба в Ню Йорк''. Общо взето със заглавието се изчерпва целият филм. Доколкото си спомням в самия сериал имаше доста интересни и забавни моменти, но те си остават там някъде в началото на първите сезони. Не ви го препоръчвам ;)

51zfmm8rdjl.jpg

Един уникален филм за нещата от живота и няколко урока, които трябва да научим. Заслужава си гледането, определено ;)

Един уникален филм за нещата от живота и няколко урока, които трябва да научим. Заслужава си гледането, определено :baby:

Да, това определено е един много смислен и дълбок филм.

MV5BMTM2NjQ0Mjg5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ3ODEzMQ@@._V1._SX134_SY193_.jpg

Много добре направен епичен филм. И откъм декори и атмосфера, и откъм история. Препоръчвам го на всички, които харесват исторически драми.

MV5BMTIzMTQwMzEyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjc4MDU3MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

Очаквах малко повече, отколкото видях. Но пък е едно ефектно, динамично и горе-долу разтоварващо филмче. Екстра като за лятото cool.gif

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Светлина в мрака

1098171_orig.jpg

Можеш ли да избягаш от Миналото?

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Можеш ли да избягаш от Миналото?

Кажи поне струва ли си да се гледа?

Zeitgeist The Movie

zeitgeist.jpg

Следкато дълго време гледам, как всички казвате че филма всички трябва та го гледат и че не е останал във форума човек който да не го е гледал, му се наканих и го изтеглих.

Със всички вас съм съгласна филма е зашеметяващ - непознавам друг филм в който да има толкова интересни и вярни неща в един филм. В първите 5 мин малко ме стресна и бях на косъм да го спря, но не съжалявам че продължих да го гледам напротив.

П.П Моля, всички който пишат в тези тема, както и в други - не слагаите само постера на даден филм, а и заглавието, защото се случва след време постера не работи и човек започва да се чуди кой е този филм, а онзи? Благодаря предварително ;)

Редактирано от samon (преглед на промените)

Кажи поне струва ли си да се гледа?

"Светлина в мрака" - има Любов,има мистика

Действието се развива на самотен остров

Деми Мур е в ролята на писателка,преживява загубата на детето си и отива там

Всъщност тя няма нужда от две мнения-не само че ми е любимата актриса

Дано и на теб ти хареса филма,пиши

cool.gif

Вчера гледах Wanted. Бива си го филмчето, на мен ми хареса..

А днес гледах Пърл Харбър. Май отдавна не бях пускал нещо, което да ме разчуства. Няма две мнения по въпроса - велик филм!

аз днес гледах "Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood"1174325467_dont_be_a_menace.jpg

е те такава простотия няма...(много смях)

little-buddha-DVDcover.jpg

формата не е друго освен празнота,

празнотата не е друго освен форма,

формата е точно празнота,

празнотата е точно форма.

Усещане, разбиране, различаване, осъзнаване

са така загадъчни, както и това.

всички дарми/2/ са форми на празнотата,

неродени и неунищожими,

нито замърсени, нито чисти, без загуба, без придобивка.

Така в празнотата няма никаква форма.

Никакво усещане, разбиране, различаване, осъзнаване,

никакво око, ухо, нос, език, тяло, ум,

никакъв цвят, звук, мирис, вкус, докосване, феномени,

никакъв видим свят, никакъв свят на съзнанието,

никакво невежество и никакъв край на невежеството,

никаква старост и смърт

и никакъв край на старост и смърт,

никакво страдание, никаква причина за страдание

никакво прекратяване, никакъв път,

никаква мъдрост и никакво постижение.

Никакво постижение и така

Бодисатва живее Съвършенството на Мъдростта

без никаква пречка в ума.

Никаква пречка, следователно никакъв страх,

далеч отвъд заблудените мисли -

това е нирвана.

Добър филм за запознаване с основните принципи на будизма...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.