Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Restraint

Тц, не ми хареса...На горката мацка хич не и провървя, а ми стана симпатична. Но пък имаше свежи идеи...интересно как от едно клише можеш да сътвориш нещо ново...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Zimmer 1408 /Стая 1408 най-вероятно ще да е на бълг. език/ - по роман на Стивън Кинг е доколкото разбрах, ама не съм 100% сигурна де...

Ужас е естествено, типично в стила на Кинг и типично пак за него има хепи енд /макар че може да се поспори колко е хепи, ама поне гл. герой се спасява и е жив в края на филма/... Страшен е филма, но като знам, че при Стивън Кинг винаги нещата се оправят и доброто побеждава, го изгледах с мисълта, че квото и да стане все пак героя ще се спаси... Така и стана де... От 10 точки му давам 7...

25961.jpg Вчера го гледах по Нова за трети път, ако не се лъжа. Определено е филм, който си заслужава да се види, ама не ми се вярва да не сте го гледали. А и много ми харесва как Гибсън си е влязъл в ролята

The Yards

mv5bmtc4mda1mta4nl5bml5cq4.jpg

Въпреки противоречивите коментари, които четох за филма, на мен страшно ми хареса :) . Не знам как не съм го гледал до сега :question:

Dancer in the dark - този филм ми изпълни душата. Последните 30 минути от филма си изплаках очите. Изключително стойностен мюзикъл!

Ох, гледах го преди години и до ден днешен потръпвам като се сетя за финалната сцена с Бьорк...

Гениален филм и мнго тежък!

Ларс фон Триер е наистина гениален режисьор.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Big Stan / Големият Стан (2008)

big_stan.jpg

Много приятно филмче.

Не очаквах и останах приятно изненадана, защото напоследък комедиите са много тъпи.

Не се колебайте - наистина приятна, развлекателна и разтоварваща комедия!

Maa 1976 Обичта на майката

1120086_orig.jpg

Много ревем на тия индийски филми,ама си ги обичам

Особено ако има слонове

А точно този филм го търсих над 20 години

http://www.lapache.info/index.php?page=tor...8c1ba775410d83e

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Тъкмо изгледах hellboy нищо особено...

Харесаха ми как бяха напревени елфите, страшно ме изкефиха :friends1: и принца беше доста добър с оръжието... Смъртта също беше направена добре :eek:

waitress_movie_poster.jpg

Един депресарски филм за млада жена, омъжена за един негодник...разбира се с happy end. Филм, който изгледах но не бих повторила. Заради Кери ръсел го гледах

Един депресарски филм за млада жена, омъжена за един негодник...разбира се с happy end. Филм, който изгледах но не бих повторила. Заради Кери ръсел го гледах.
Мога да потвърдя. Много смотан беше, аз даже не си спомням хепи енда. Гледах го преди няколко месеца и не бих искала да си го припомням.

Picture This

MV5BMTM1MzQ2Njg4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQzNjA4MQ@@._V1._CR0,0,700,700_SS80_.jpg

Свежарско... типичната американска комедия за гимназията. Но пък.. разтоварващо :)

505958~Never-Back-Down-Posters.jpg добро за тинейджърите особено с малко бий и любов филмче.

Всеки има своята битка!!!

Spartacus-The-Mini-Series.jpg

За трети път го гледах и пак не толкова съсредоточено, както исках, а все с търчене напред-назад. Но филмът си е много добър, а за главният герой няма какво да говоря :)

Beyond Loch Ness / Ужасът Лох Нес (2008)

1109107_orig.jpg

Не се препоръчва за малки деца,бременни и хора със сърдечни проблеми!

Made Of Honor / Шаферът (2008)

137837cd2f75509f.jpg

Филмът е лек и приятен за гледане. Не е с уникален сюжет, но си струва да се гледа, най-малкото за да разпуснете малко .

Dr.Jekyll And Mr.Hyde

Като цяло филмчето не е лошо...ама според мен не е кой знае какво! :)

Моето нахално момиче / My Sassy Girl

sassygirl.jpg

Бих го нарекла трезв и добре балансиран... разказва се за строене на мостове. Е, може би не е съвсем така, но... проверете. ;)

pos5941.jpg

Сега изгледах Хаос и ми харе са филмчето бешо доста добре :( хареса ми също това, че лошия успя да избяга :) и не го хванаха biggrin.gif

Поредната добра роля на Джейсън Стейтам

Sleepers.jpg

Благодаря пак на Митака, че ме подсети за този филм. За пръв път го гледах преди повече от 10 години май, малко след като излезе. Определено ми харесва, да не говорим, че й актьорският състав ми допада. Начело с Робърт де Ниро, а и Брад Пит, Кевин Бейкън пък влиза много добре в образа на лошия, както винаги

City of Angels / Град на Ангели (1998)

6cfb3dd9cbdaca66.jpg

Просто си го припомних...един невероятен филм.

Красив ум....

Това един велик филм :whist:

Показва че сред най-лудите има невероятни гений и, че сред най-гениалните умове има невероятни луди biggrin.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

City of Angels / Град на Ангели (1998)

6cfb3dd9cbdaca66.jpg

Просто си го припомних...един невероятен филм.

Нали. Невероятен е и е красив на всичкото отгоре. Никалъс Кейдж е просто изключителен, как само си влиза в ролята. Особено когато избира да стане човек, и как опитва от всичко земно, как се радва само...като дете. Наистина това е велик филм!

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.