Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Брулени хълмове (1970)

Погледайте нещо стойностно,класика

Аз такива филми гледам-не бози

И аз за пореден път гледах Брулените хълмове /междувременно съм гепила отново книгата/, но версията с Жулиет Бинош и Ралф Файнс. Честно казано не съм гледала предложената по-горе версия, но толкова съм влюбена в тази от 90-та г., че като реша да си пусна филма, пускам по-новия. Ще трябва обаче да гледам и предложения от haidukpikaso.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Keith

wxn72049oi1.jpg

Очаквах поредното американско колежанско филмче, но останах изненадан. Филмът наистина е много хубав.

fight_club_front.jpg

Отдавна не го бях гледал.Един от най-любимите ми филми...Абсолютно невероятен...Задължителен за гледане. :rolleyes:

attila.jpg

Обичам да гледам исторически филми. Хареса ми.

Тази неделя го даваха и по една от телевизиите.

последния филм ,който гледах беше восъчната къща.. :question:;)

хахах няма нужда от описание

house_of_wax_album_cover.jpg

Хора да изпълняват задачи дадени от стан :) .

;):)

Отдавна не го бях гледал.Един от най-любимите ми филми...Абсолютно невероятен...Задължителен за гледане. :)

aбсолютно ...

Невероятен екшън :)

Към всички любители на такива филми: Гледаите го, няма да съжалявате ;)

Не съжелявам и също ви го препоръчвам, а ако и на вас ви хареса можете да си припомните и този също - Cellular Напрежение и динамика по последния момент

"Love Notes" като превода трябва да е не със значението на бележки, а на тонове/ноти.

Малък романтичен ТВ филм с участието на Antonio Cupo и Laura Leighton. От типа на екранизираните любовни романи.

- за следобедна дрямка с отворени очи

"Freedom writers"

Freedom.Writers.2007.DVDRip.XviD.AC3-WAF.jpg

Филма наистина е добър и впечатляващ с моменти на трогателност и драматизъм, но защо ли толкова ми прилича на този

Mindsposta.JPG

Не само избора на тематика, но сюжетите си приличат едно към едно. И в двата филма се разказва за историята на учителка, която се стреми по различен начин да промени възгледите на група проблемни ученици, намирайки точният подход към групичката. И всичо това направено по начин, който да заинтригува и завладее зрителския интерес.

Новата версия наистина е добра, но ако трябва да сравнявам двата филма за мен "Dangerous Minds" си остава класика

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Righteous kill

cnu91846oh4.jpg

Страхотен филм. Както обикновено, блестяща игра на Робърт Де Ниро и Ал Пачино.

Аn American Crime => Разтърсващ филм - по действителен случай. Много е тежък, не го препоръчвам на деца и майки!! :wors:

anamericancrimevo0.jpg

Baby Mama - комедия, лека, отпускаща... хареса ми :)

babymamamovieposterom8.jpg

Keith

Очаквах поредното американско колежанско филмче, но останах изненадан. Филмът наистина е много хубав.

Хм...наистина филма е много хубав. Заслужава си гледането :huh:

Отдавна не го бях гледал.Един от най-любимите ми филми...Абсолютно невероятен...Задължителен за гледане. :angry:

Този филм мога да го гледам 100 пъти и пак няма да ми омръзне!!! "Да загубиш всяка една надежда - това е началото на свободата..." - какъв лаф, баси!

1800023240p.jpg

Невероятен филм...Стойностен и замислящ...Каквото и да кажа за филма,ще е малко,така че - гледайте го.

Ще ви помоля да пишете и името на филма,за да не се получават такива работи:

92bd2fd5c76e2176.JPG

Не за друго но след време,когато постерите не се виждат и не се знае кой е филма,поста трябва да се изтрие.

"Златният компас"

golden_compass.jpg

Нали съм си едно пораснало дете, обичам тези приказки. Прилича на Stardust като жанр, но се различава значително. Интересното е, че завършека на филма е направен така, че да предразполага за продължение. Хареса ми идеята за нашата душа която е извън тялото ни и е в образа на животно което може да се трансформира. Много приятно филмче.

аз последно гледах ФАЛСТАРТ ..знам че е доста стар и все го подминавах като си избирах филм но дойде и неговият ред - страшно ме впечатли тази необикновена любовна история :speak:))

51axYO8bO0L._SL500_.jpg

"The Bank Job" е голямо разочарование. Очаквах на екрана Jason Statham и Saffron Burrows да си паснат чудесно и може би щеше да се получи, ако нямаше толкова невероятни неща в историята която казват, че е базирана на истински случай. Те двамата са такива сладури и си мислях, че ще ми хареса всичко което ми предложат - е, не стана така.

the-bank-job-002-450.jpg

Има много по-качествени заглавия за банкови обири, за компрометиращи снимки на политици, за корумпирани полицаи и дори за всичко това взето заедно. Жалко, симпатични са ми, но и играта и сценария и режисурата не ми допаднаха.

848328_DV_L_F.jpg

Последният филм, който гледах:

The Andromeda Strain (2008)

Хммм... един римек на КЛАСИКАТА от 1971 година и по невероятният роман на М. Крайтън . Направо не мога да порярвам че той е сценарист на новия филм , такъв свободен прочит на романа . Добра игра на актьорите / колкото им се отдава / , добри / не отлични / визуални ефикти , НО е нещо като претоплен обяд , щом си чел романа и си гледал старата версия на филма ... !

Чела съм книгата на Майкъл Крайтън и я обожавам; не съм гледала предишна екранизация. Като цяло се придържам към мнението на Митко, така или иначе не седнах да гледам филма с големи очаквания - специално в този жанр винаги предпочитам книгата пред motion picture-a. Мога да кажа, че съм удовлетворена от филма a010.gif на кратко.

Редактирано от iveta7
Дълъг цитат (преглед на промените)

Ммммм каква хубава идея ми даде, ще го пробвам това филмче, отдавна не съм гледала нещо такова.

По темата, както някои от последните отчели се в темата, гледах "Кейт".

Очаквах повече.

Keith

И аз го гледах днеска, става филмчето но A walk to remembar повече ме кефи :angry:

За последно гледах това:

The Mist (2007)

mist_poster.jpg

Невероятен филм!!! след като го изгледах стоях пред екрана 5 минути от кеф. Много качествен и смислен филм!

[Не се препоръчва за хора със слаба психика! :P :P]

Редактирано от vladols (преглед на промените)

специално от Дзифт очаквам доста, като се имат предвид качествата на Явор Гърдев като треатрален режисьор. Които е гледал негови постановки знае за какво говоря :P. Ако не се лъжа това му е дебюта на големия екран

Чела съм книгата на Майкъл Крайтън и я обожавам; не съм гледала предишна екранизация. Като цяло се придържам към мнението на Митко, така или иначе не седнах да гледам филма с големи очаквания - специално в този жанр винаги предпочитам книгата пред motion picture-a. Мога да кажа, че съм удовлетворена от филма a010.gif на кратко.

Това ще трябва да се гледа.

Ммммм каква хубава идея ми даде, ще го пробвам това филмче, отдавна не съм гледала нещо такова.

За златния компас слушам много неща и все лоши.

Иначе последно гледах Кръстникът, отново ;)

За златния компас слушам много неща и все лоши.
Не ме разбирай погрешно, и аз не съм възхитена, но пък не са кой знае колко подобните заглавия и всеки с подобна насоченост заслужава адмирации, а и дятето в мен е пристрастно. Не отричам, че можеше да е по-добър, на места е дори леко объркващ, но аз лично не бих го критикувала. Гледай го, не вярвам да съжаляваш, аз определено съм доволна. Е, може да не съм очарована, но не съм и разочарована. :P

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.