Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

hitchhikers011705.jpg

Много е яко филмчето, със сигурност книгата е по-добра, но кой би се отказал и от 2 часа смях и абсурди, под формата на филм cool.gif

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Bangkok Dangerous / Опасностите на Бангкок

bangkokdangerousposterty3.jpg

Имах големи очаквания за този филм, а нещо излезе повърхностен :/ Нищо чудно че е "5.4/10" в IMDB ...

Aз почнах да се повтарям. Гледах за втори път Definitely, maybe-много ми е сладко това филмче :wors:

По btv гледах за втори път Daredevil, a след него Диемата ми припомниха един забравен филм, която бях гледала преди доста години, а именно

Final analysis

45796_3.jpg

Поредното докоазателство, че по-старите филми са много добри :)

Clean Break или Unnatural Causes, не знам кое е оригиналното заглавие, за това ги пиша и двете.

cleanbreak2008kz6.jpgunnatural20causesic0.jpg

Готино трилърче, определено ми хареса.

The Accidental Husband / Случайният съпруг (2008)

fb5c5d9b1cbc0a5f.jpg

Не очаквах кой знае какво,но все пак филма е приятен.Перфетктен за неделя следобяд ;)

Повтарям за неразбралите: Пишете имената на филмите!

Много хубав филм! Гледах го за втори път и отново се убедих, че наистина си заслужава да се гледа- не е обичайната американска боза :-)

Съвършен! Струва си всеки от 5-те Оскара - http://us.imdb.com/title/tt0169547/

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Bangkok Dangerous / Опасностите на Бангкок

Имах големи очаквания за този филм, а нещо излезе повърхностен :/ Нищо чудно че е "5.4/10" в IMDB ...

Не знам дали, защото нямах очаквания за филма, дали, защото харесвам Никълъс Кейдж като актьор, дали, защото скоро не бях гледала подобен филм, но на мен лично ми хареса много, не ми беше никак повърхностен даже. А пък краят беше много неочакван, което винаги е плюс за филмите. Според мен си заслужава да се гледа :)

guess_who_1.jpg

Жанр: Романтична комедия

Година: 2005

Производство: САЩ

Времетраене: 106 минути

Виж също: Официален сайт, Филмът в енциклопедия IMDB

Актьори: Зое Салдана, Джудит Скот (I), Барни Мак, Аштън Къчър, Робърт Хофмън, Джесика Кофел

Режисьор: Кевин Родни Съливън

Сценарист: Джей Шерик

Оператор: Карл Уолтър Линденлауб

Продуцент: Бети Томас

Сюжет:

Някои актьори са създадени за изразяване на недоволство и Бърни Мак е един от тях. От намръщената му физиономия, през разширените му от скептичност очи до ниския му глас, готов бързо да се покачи с една или две октави, той е комичен парадокс - раздразнителен егоманиак. Висок и добре подплатен, той е огромна мечка с плюшено мече, скрито някъде дълбоко.

Интересна комедия, макар и до някъде предвидима!

Bangkok Dangerous

Не знам дали, защото нямах очаквания за филма, дали, защото харесвам Никълъс Кейдж като актьор, дали, защото скоро не бях гледала подобен филм, но на мен лично ми хареса много, не ми беше никак повърхностен даже. А пък краят беше много неочакван, което винаги е плюс за филмите. Според мен си заслужава да се гледа :)

И на мене ми хареса :P определено повече ми хареса от Hitman biggrin.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Final analysis

Поредното докоазателство, че по-старите филми са много добри ;)

Преди известно време се бях сетила за този филм и исках да го гледам, но като не се сещах как се казва ;) Благодаря ти че ме подсети.

Е, това бе последният филм който гледах :)

Three burials of Melquiades Estrada

Един уникален филм за едно истинско приятелство. Такова приятелство в днешно време няма...

Задължително е гледането

филмът определено е интригуващ. Радвам се че Томи Лий Джоунс избяга от холивудските клишета и снима предимно подобни филми. ако питаш мен, тук става дума по-скоро за дадена дума и изпълнението на обещание. Жалко че в наши дни, подобни хора са изключителна рядкост.

Интересна комедия, макар и до някъде предвидима!

Ами то е римейк на доста популярен едно време филм, трудно може да е непредвидим biggrin.gif

Иначе аз да се разпиша с Max Payne - нищо интересно, не бих казал, че филмът съвсем не става, но в никакъв случай не е от класата на играта. Жалко, че почти няма свестен филм по компютърна игра.

Редактирано от iveta7
Премахнати постери от цитатите (преглед на промените)

Mad Max 2 / Лудият Макс 2 (1981)

Mad%20Max.jpg

Филма наистина е страхотен и си заслужава гледането.

Mad Max 2

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

In the Realm of the Hackers /

В царството на хакерите (2003)

hackersnr7.jpg

Описание :

Изправен пред обвинения, които могат да доведат до присъда от десет години затвор, компютърният хакер, известен като Електрон, се появи в съда днес. Това е първото дело за компютърно престъпление в Австралия. Компютърните хакери в този филм избраха да останат анонимни и са заменени от актьори. Думите им обаче са взети от аудио интервюта и подслушвани от полицията записи. "Кажи ми със собствени думи какво удоволствие ти доставя да проникваш в компютри отвъд океана? Не е заради някаква лична облага или нещо подобно, просто удоволствието да проникнеш в системата. Имам в предвид, че веднъж като си вътре, често се отегчаваш и въпреки че все още имаш достъп до системата, може никога да не влезеш отново. Това е предизвикателство и егото ти пораства от това, което правиш, докато други хора също опитват и се провалят."

Филмът е много добър ...

Преди известно време се бях сетила за този филм и исках да го гледам, но като не се сещах как се казва :) Благодаря ти че ме подсети.

Е, това бе последният филм който гледах :)

Радвам се, че съм помогнала :P Аз много мразя да ми се гледа повторно някой филм, а да не мога да се сетя за името му...

филмът определено е интригуващ. Радвам се че Томи Лий Джоунс избяга от холивудските клишета и снима предимно подобни филми. ако питаш мен, тук става дума по-скоро за дадена дума и изпълнението на обещание. Жалко че в наши дни, подобни хора са изключителна рядкост.

Всъщност да, по-скоро дадената дума е водеща в историята, но все пак си имаше и приятелство между двамата. Сега, като се замисля, ми убягва кое беше първото погребение..

Сексът и града-хареса ми! cool.gif

Всъщност да, по-скоро дадената дума е водеща в историята, но все пак си имаше и приятелство между двамата. Сега, като се замисля, ми убягва кое беше първото погребение..

Общо взето двете неща вървят ръка за ръка :baby:. Накара ме да се замисля и... аз не мога да се сетя, хм. Ще трябва пак да се гледа biggrin.gif

Wall-E

wall-e-poster3.jpg

Доста интересно филмче :)

Ако решите да го гледате, в началото може да ви се стори малко скучно, но не се отказвайте. После става забавно и сладурско. Аз лично му се радвах :P

Ива.. Ива.. Че как да не му се радваш biggrin.gif, изключителна анимация :)

Ива.. Ива.. Че как да не му се радваш biggrin.gif, изключителна анимация :angry:

Уоллии, Уоллии

хех, сега, като си мисля за него, пак ми става едно такова драго :ph34r:

Последният филм, който гледах...

_large.jpg

това е последния филм...

Leon

15470905_Leon.jpg

Най добрият филм правен някога :P Показващ готовноста за саможертва........

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Случайният съпруг (2008)

The%20Accidental%20Husband.jpg

Романтична комедия за убиване на времето и набиване на пуканки (чипс,семки и т.н.)

:P

The Mist

hvwal4.jpg

"Мъглата" по Стивън Кинг

Хареса ми, филмът определено не е направен, за да покаже някакви измислени чудовища. Според мен е направен, за да покаже чудовищата, които всъщност се крият в нас, хората. Наистина смислен филм. Препоръчвам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.