Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Clean Break или Unnatural Causes, не знам кое е оригиналното заглавие, за това ги пиша и двете.

cleanbreak2008kz6.jpgunnatural20causesic0.jpg

Готино трилърче, определено ми хареса.

И аз го гледах вчера,но нещо не ми хареса sad.gif

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

"Мъглата" по Стивън Кинг

Хареса ми, филмът определено не е направен, за да покаже някакви измислени чудовища. Според мен е направен, за да покаже чудовищата, които всъщност се крият в нас, хората. Наистина смислен филм. Препоръчвам.

Този филм го прави краят. Направо е брутален!!!

Clean Break или Unnatural Causes, не знам кое е оригиналното заглавие, за това ги пиша и двете.

cleanbreak2008kz6.jpgunnatural20causesic0.jpg

Готино трилърче, определено ми хареса.

Идеята беше добра, но реализацията куца нещо, според мене. Онзи уж си призна, че той е убиеца а се оказа че е жената :headphones:

u23d.jpg

U2 3D в IMAX.

Невероятно преживяване...За пръв път гледам 3D филм и усещането е неописуемо. Все едно бях там...За всички фенове на Ю Ту - задължително за гледане!

U2 3D в IMAX.

Невероятно преживяване...За пръв път гледам 3D филм и усещането е неописуемо. Все едно бях там...За всички фенове на Ю Ту - задължително за гледане!

Данчо, интересно ми е колко беше времетраенето. Аз съм ходила на няколко 3D филма, но не и на концерт. Любопитно ми е и имаше ли нещо допълнително освен изпълненията на живо, като бакстейдж или друго.
Данчо, интересно ми е колко беше времетраенето. Аз съм ходила на няколко 3D филма, но не и на концерт. Любопитно ми е и имаше ли нещо допълнително освен изпълненията на живо, като бакстейдж или друго.

Това е първият пълнометражен 3D филм,излъчен в България - час и половина времетраене...Нямаше бонуси - просто компилация от 2-3 концерта на Ю Ту в Южна Америка от турнето им Vertigo Tour. Но си струваше - останах зашеметен след прожекцията...Звукът също беше абсолютно невероятен... ;) Отново казавам - все едно бях там...

За последно The Edge / Острието (1997)

2fff1ae2a62c668d.jpg

Случайно го хванах по HBO.Старичък,но хубав филм.

Перфектна актьорска игра от страна на Антъни Хопкинс и не само.Заслужава си гледането.

Papillon / Пеперудата (1973)

B0000399W.jpg

„Пеперудата" е една вълнуваща история за авантюрата, оцеляването и непобедимия стремеж към свобода - историята на Папийон, който за 13 години каторга във Френска Гвиана прави няколко опита за бягство, с една единствена цел -да бъде свободен.

Филма е направо страхотен,няма да съжалявате ако го гледате.Ето и линк към него:######.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Wall-E

Доста интересно филмче :P

Ако решите да го гледате, в началото може да ви се стори малко скучно, но не се отказвайте. После става забавно и сладурско. Аз лично му се радвах :)

Тва е едно от най-милите и чисти филмчета, които съм гледала, човек има нужда от подобни преживявания от време на време :)

Редактирано от iveta7
Намален размер на цитата (преглед на промените)

Гледах Edan Lake, много добър филм. Не бях гледал от доста време качествен трилър.

Медицинската учителка Джени и приятелят й Стив избягват за романтичен уикенд. Стив, който обмисля да предложи на Джени да се оженят, е открил идеалното място за това - самотно езеро, заобиколено от гъсти гори и очевидно там е пусто наоколо.Усамотението на двойката е разрушено, когато група от противни деца обграждат мястото, където са отседнали. Веселйки се шумно, за да провокират възрастните, групата деца открадва вещите на влюбената двойка и унищожават колата им, оставяйки ги в безизходица. Когато Стив им се противопоставя и умерения му нрав избликва в гняв той пострадва от неочаквана и жестока атака. Докато Джени пък бяга, търсейки помощ, тя става участник в брутална и безмилостна игра на котка и мишка, мъчейки се по всякакъв на чин да се измъкне от младите си преследвачи и да открие начин да излезе от гората. Изтощена и объркана в крайна сметка тя успява да се добере до сигурността на града и да се срещне с родителите ...

Taken

taken-poster.jpg

Много ми хареса...ако изключа дразнещата актриса, която играеше щерката съм без забележки.

Bangkok Dangerous

Не знам дали, защото нямах очаквания за филма, дали, защото харесвам Никълъс Кейдж като актьор, дали, защото скоро не бях гледала подобен филм, но на мен лично ми хареса много, не ми беше никак повърхностен даже. А пък краят беше много неочакван, което винаги е плюс за филмите. Според мен си заслужава да се гледа :)

На мен също ми хареса филма. Вярно, че не е от най-добрите роли на Кейдж, но филмът никак не е лош.

А последно гледах Eagle Eye (Орлово око)

eagleeyegr1.jpg

Хареса ми, много действен, гледа се на един дъх.

Полицейска академия 7

63033267.jpg

Филма е направо върха,както и останалите части.Смеха е гарантиран.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Tropic Thunder

tropic_thunder_ben_stiller.jpg

Бях на гости и решихме да гледаме филм, избраха този. Никога не съм харесвала пародии и подобен тип комедии. Не ми хареса определено, на всичкото отгоре беше в комбинация от невероятния актьорски състав от Бен Стилър+ Джак Блек+ Матю Макконъхи- това са трима от актьорите, които са ми мноооого антипатични, оставаше само да участва и Оуен Уилсън и щях да умра... :down:

П.П.Все още се чудя как така и Том Круз учатсваше, аз на негово място не бих се съгласила на подобна роля :rolleyes:

Единствено Робърт Дауни Джуниър се справи добре, според мен, той играеше негър и в началото ми беше доста трудно да го позная biggrin.gif

Tropic Thunder

Бях на гости и решихме да гледаме филм, избраха този. Никога не съм харесвала пародии и подобен тип комедии. Не ми хареса определено, на всичкото отгоре беше в комбинация от невероятния актьорски състав от Бен Стилър+ Джак Блек+ Матю Макконъхи- това са трима от актьорите, които са ми мноооого антипатични, оставаше само да участва и Оуен Уилсън и щях да умра... :down:

П.П.Все още се чудя как така и Том Круз учатсваше, аз на негово място не бих се съгласила на подобна роля :angry:

Единствено Робърт Дауни Джуниър се справи добре, според мен, той играеше негър и в началото ми беше доста трудно да го позная biggrin.gif

Филмът почва добре, идеята също не е лоша, но по някое време става доста скучен, нещо доста типично за филмите на Бен Стилър. Явно човекът си има разни виждания за комедията и за това кое е смешно и кое не, които само той си разбира biggrin.gif

Иначе Том Круз поне се справи добре с ролята, отива му и най-вероятно след 10на година ще изглежда така :huh: Робърт Дауни, ако не знаех че участва, никога нямаше да се сетя, че е той. Изключителен актьор :).

Вчера гледах 36 - http://www.imdb.com/title/tt0390808/

Френски криминален екшън. ОТ една наглед изтъркана и предъвквана история, французите са успели да скалъпят свестен филм. Без кой знае колко излишен драматизъм и сантиментални сцени, действието се развива страшно бързо, което е само плюс, тъй като не остава време да ти доскучае :). Още се чудя как американците не са почнали да правят римейк.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

kung_fu_panda.jpg

Много приятна анимацийка.. :P

За последно гледах Little Manhattan / Малкият Манхатън (2005)

f10accfa45a978c8.JPG

Голямо нещо е любовта,особено показана през погледа на дете biggrin.gif

Хареса ми ...добре замислен филм.

Ето трейлъра.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Направен по едноименния роман на Никълъс Спаркс...

"Nights in Rodanthe"

979.jpg

Съвсем случайно забелязах цитати от книгата в един сайт, а после разбрах, че дори има и филм, който наскоро е бил направен. И реших, че не мога да го пропусна. Невероятно романтична и красива история... :lol6: Филмът е супер, препоръчвам.

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

The Accidental Husband / Случайният съпруг (2008)

http://store.picbg.net/pubpic/0A/5F/fb5c5d9b1cbc0a5f.jpg

Не очаквах кой знае какво,но все пак филма е приятен.Перфетктен за неделя следобяд :P

Повтарям за неразбралите: Пишете имената на филмите!

The Accidental Husband / Случайният съпруг (2008)

Това гледах и аз. Ставаше, приятно филмче. Гледах го заради Джефри Дийн Морган, който ми е изключително симпатичен. Жалко, че не се намира какво друго да се гледа с него.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.