Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Смъртоносна надпревара

51bebec9b64c7a60.jpg

Само по обложката познах че филма ще ми хареса.Даже филма ми прилича на една игра,на която в момента не се сещам името :angry:

Все пак си заслужава гледането...обаче с хубаво качество или най-добре на кино.Сега ще си чакам "Бързи и яростни 4" - много харесвам филми с коли ;)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Горещо препоръчвам!!! Изключителен филм, една изключителна актьорска игра на Джейк Джиленхаал и Рийз Уидърспуун!

Мда, съгласна съм, че си заслужава. Вчера най-накрая успях да го игледам, след като го имах свален от поне две седмици. Отдавна не бях гледала подобенфилм, мога да каже, че е леко тежък, но усетих, че точно такъв филм имах нужда да гледам. Наистина си заслужава да се гледа :angry: За сюжета няма да говоря, за да може да си го гледате

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Another Cinderella Story

102646.jpg

Стра съм вече за такива филми...

Paris, je t'aime

412px-ParisJetaimePoster_eng.jpg

Разкошен, завладяващ филм. Във всяко едно отношение.

Изкуплението Шоушенк

641da5f438987e34.jpg

Един от малкото филми,който никога няма да ми омръзне.

Мисля че всеки го е гледал и няма нужда от коментар.Просто класика!

Изкуплението Шоушенк

Мда, така си е. Но интересното при мен е, че съм го гледала поне 5 пъти, а никога от самото начало... :speak:

Death Note

20060410deathnote-movie.jpg

А бе тия Японци много слаби бе. Замисъла добър, но толкова недодялан и с толкова пропоски и неясни моменти.

P-PosterWebLarge-474x720pixels72dpi.jpg

Out at the wedding е романтична комедия. Разказва се за лъжите, сексуалната ориентация, расизма... и любовта. Едно забавно, объркано, семейно недоразумение което ме накара да се смея с глас. biggrin.gif

Изкуплението Шоушенк

Налълно съм съгласен.Всяко ново гледане ми разкрива детайли които не съм забелязал предния път.

catch-me-if-you-can.jpg

Невероятен филм! Заслужава си да се гледа! :-)

Невероятен филм! Заслужава си да се гледа! :-)

Да,гледал съм ги него.Страхотен е .Ама ми се гледа пак 'Зелената миля" или "Зеленият път" и после "Плажът".

Death Note

А бе тия Японци много слаби бе. Замисъла добър, но толкова недодялан и с толкова пропоски и неясни моменти.

Според мене филмът е доста добър :) Ако нещо не ти е станло ясно си изтегли анимето да ти стане по ясно biggrin.gif

Аз последно гледах A Nightmare on Elm Street Харесва ми филмчето ::) останаха ми ще две част. Фреди наказва яко ;)

Да,гледал съм ги него.Страхотен е .Ама ми се гледа пак 'Зелената миля" или "Зеленият път" и после "Плажът".

Ооо, "Зеленият път" е просто невероятен филм..а книгата..как ми напомни за него, ще взема да го гледам пак :-)

Според мене филмът е доста добър :nono: Ако нещо не ти е станло ясно си изтегли анимето да ти стане по ясно biggrin.gif

Ти май не си ме разбрал. Наистина филма си го биваше, но имаше доста моменти, които трябваше да поизгладят и оформят примерно:Как ей тъй само по убийствата разбраха че кира е студент. Та той да не убива по графика от програмата си. И още няколко такива нагласени моменти, които не са съвсем баш и ме издразниха

А края беше някак....съвсем недодялан. Нали все пак с тази книга може само да контролира смъртните случаи, а той написа съдбата на агентката. И накрая тоя L яде чипс и к'во трябва да значи това-разкрил го е така ли? Хм :clap:

Но стига толкова, все пак всеки си има мнение

А сега по темата: Гледах за пореден път The terminal, но стига толкова biggrin.gif това ми бе за последно

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

7970_1.jpg

Филма го изгледах на един дъх... cool.gif

p_14909.jpg

-Праведно убийство-

Робърт Де Ниро и Ал Пачино се снимат отново заедно тринадесет години след успешния хит на Майкъл Ман “Жега”/1995/. Този път те няма да се дебнат, застанали от двете страни на закона, а се борят за една кауза.

" Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп " с Харисън Форд

Woman on top / Жена на върха (2000)

c735999be9e5bfd4.jpg

Приятно филмче,макар действието да се развиваше доста бавно.Хареса ми как започна:

Имало едно време, в земята на Боса Нова,Живееше момиче на име Изабела.Когато тя се родила, господ я благословил с неземна красота.

но ако се вгледаш имала един недостатък повръщала като пътува.

Оказа се че не повръща само когато пътува...когато прави секс и не е отгоре също го прави biggrin.gif Което се оказа,голям проблем...

На моменти забавен,скучен,бавен...странен филм.

Разкрита мечта-романтичен...

clipboard01tq0.jpg

Legends of the Fall / Легенди за страстта (1994)

2c7339c384361bde.jpg

Няма такъв филм.Класика от всякъде...уникален,силно въздействащ,велик.Филм който може да те трогне и разплаче.

Кенет Уелш, Брад Пит, Антъни Хопкинс, Джулия Ормънд, Хенри Томас ... - перфектна актьорска игра.

Legends of the Fall / Легенди за страстта (1994)

Няма такъв филм.Класика от всякъде...уникален,силно въздействащ,велик.Филм който може да те трогне и разплаче.

Кенет Уелш, Брад Пит, Антъни Хопкинс, Джулия Ормънд, Хенри Томас ... - перфектна актьорска игра.

ohmy.gif Ама ти не го ли беше гледала досега?

Той е един от ървите филми, който гледах, когато си прекарахме кабелната телевизия. Ако знаеш, колко съм плакала накрая, не е истина...Филмът наистина е уникален, един от фаворитите ми (май са доста, ама...)

Редактирано от iveta7
Премахнат постер от цитата (преглед на промените)

Просто си го припомням.Едва ли има някой който не го е гледал...

Birds of America

birds-of-america.jpg

Пуснах си тия птички. В този филм се вижда един различен Матю Пери, обаче изтърпях едва 20-тина минути. Не бях в настроение за депресантски филми...

Смъртоносна надпревара

Само по обложката познах че филма ще ми хареса.Даже филма ми прилича на една игра,на която в момента не се сещам името :rolleyes:

Все пак си заслужава гледането...обаче с хубаво качество или най-добре на кино.Сега ще си чакам "Бързи и яростни 4" - много харесвам филми с коли :)

А тази надпревара само четях и слушах за нея. Та най-накрая и аз я изгледах. Наистина еприковаващ вниманието екшън. На Джейсън много му тича да играе такива роли :) Обаче се изкефих, че му партнира именно Натали Мартинез. Тя ми стана много симпатична от сериала Fashion house biggrin.gif

american-beauty.jpg

Много хубав филм! Гледах го за втори път и отново се убедих, че наистина си заслужава да се гледа- не е обичайната американска боза :-)

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Three burials of Melquiades Estrada

31743.jpg

Един уникален филм за едно истинско приятелство. Такова приятелство в днешно време няма...

Задължително е гледането

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.