Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

специално от Дзифт очаквам доста, като се имат предвид качествата на Явор Гърдев като треатрален режисьор. Които е гледал негови постановки знае за какво говоря :lol6:. Ако не се лъжа това му е дебюта на големия екран

Иначе последно гледах Кръстникът, отново :lol6:

Да, това му дебюта на големия екран, но ако не го знаеш предварително няма начин да разбереш, че е така! Харесвам и театраните му постановки - именно те ме зарибиха по театъра и изобщо този тип изкуства...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

За златния компас слушам много неща и все лоши.

Имаше свежи идеи(много ми харесаха демоните, нали много си падам по филми, където има фокус-мокус), но на моменти беше малко скучновато. Като цяло филмчето е приемливо, но само толкова.

По темата...

Гледах The Mist (2007) и моите искрени благодарности към vladols. Филмчето е страшно и напрегнато и наистина те кара да се замислиш. Тва хората сме страшна работа, особено като ни натъпкат в тесни пространства. Краят е нещо, което не мога да му простя. biggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не ме разбирай погрешно, и аз не съм възхитена, но пък не са кой знае колко подобните заглавия и всеки с подобна насоченост заслужава адмирации, а и дятето в мен е пристрастно. Не отричам, че можеше да е по-добър, на места е дори леко объркващ, но аз лично не бих го критикувала. Гледай го, не вярвам да съжаляваш, аз определено съм доволна. Е, може да не съм очарована, но не съм и разочарована. :)

Непременно някой слънчев ден ще го оценя подобаващо ;)

Чела съм книгата, но наистина нямам търпение да видя и филма! :clap:

Трейлърчето http://vbox7.com/play:a3043137

the-jacket.jpg

The Jacket - с Ейдриън Броуди и Кийра Найтли

Насладих му се от първата до последната минута. Невероятен филм,един от най-стойностните,който съм гледал в последно време.

По темата...

Гледах The Mist (2007) и моите искрени благодарности към vladols. Филмчето е страшно и напрегнато и наистина те кара да се замислиш. Тва хората сме страшна работа, особено като ни натъпкат в тесни пространства. Краят е нещо, което не мога да му простя. biggrin.gif

Филма наистина си заслужава. Пък и края ми хареса. Не е както всеки друг. Мисля, че замисъла беше в това, че човек в старанието си да предпази най-близките си хора или да им спести мъките той може да направи фатална грешка (както беше във филма).

А последния филм който гледах беше "HITCH". От доста време му се каних и най накрая го изгледах. Предполагах, че ще е поредната романтична-тривиална историйка, но останах с добри впечатления.

Virgin Snow / or / First snow

200px-Virgin_Snow_(film).jpg

"Min, a Korean boy, moves to Japan with his father who is a potter. One day at a local shrine, he meets Nanae, a beautiful Japanese girl with stunning eyes who is aspiring to be a painter. Min falls in love at first sight and finds out that Nanae attends the school to which he has just transferred. Their friendship develops fast despite their cultural and language difference. Yet when Min's grandmother suddenly falls ill, Min hastily returns to Korea without having the time to explain Nanae the situation. After his grandmother regains her health, Min hurries back to Japan but Nane is nowhere to be found. Had his true feelings for Nanae not been apparent to her? Why has Nanae disappeared without a word?"

Източник

"Приказен корейски филм

Снежен бриз от красота и нежност

Песен за душата дочувам ... "

П.С.

от монахът каращ колело ще останете очаровани + от музиката още по ... "якусоку" ;)

айде, със здраве

+ има го изцяло качен в youtube

Редактирано от Shinefrend (преглед на промените)

The man who wasn't there

The_Man_Who_Wasnt_There.jpg

Хареса ми. Малко странен филм,черно-бял,муден и тежък...Въпреки това му се насладих - Били Боб Торнтън е голям актьор и в този филм наистина прави добра роля.

Death Defying Acts

death-defying-acts-poster-1.jpg

Първите 30 минути ми беше много интересно, след това стана манджа с грозде. Като цяло се радвам, че го изгледах най-малкото заради Катрин Зита Джоунс, която винаги я гледам с удоволствие.

Rigged

poster1_full.jpg

Спрях да го гледам на 20 минута.

Desperation

DesperationDVD.JPG

По Стивън Кинг. Разочарована съм...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Pathology

pathology-finalp-big.jpg

Общо взето става, само дето има мн брутални сцени; хората с по-слабо сърце, както и гнусливите да не го гледат /не е пропоръчително/. И според мен трябва да се забрани за лица под 16 години...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Hancock

730-poster.jpg

...не е нещо особено.Малко фантастика,с Уил Смит cool.gif

И..Много хубав филм-разтоварващ!

Да си остане във Вегас

p_8268.jpg

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Най-накрая и на мен ми останаха два часа свободно време за филм ;) И по препоръка на Geronimo гледах този:

Righteous kill

Страхотен филм. Както обикновено, блестяща игра на Робърт Де Ниро и Ал Пачино.

Само като видях, че са двамата, веднага се сетих за добрите стари времена и Жега. Сърбят ме ръчичките да напиша каква е разликата с него, но ще се удържа и няма да кажа, защото наистина трябва да се гледа този филм. Аз не съм толкова привърженичка на Ал Пачино, но Де Ниро за пореден път се утвърди като моят любим герой, направо е блестящ. самия сюжет също приковава вниманието. Абе, с две думи- гледайте го

Продължавам с поредицата: Love Comes Softly. Стигнах до:

L24563D.jpg

Много разтоварващи филмчета, красив пейзаж, романтични моменти и оптимизъм, който не се натрапва :headphones:

The Objective

the_objective_large.jpg

Странен филм...Започва добре,и почти през цялото време успява да задържи интереса. Краят обаче е доста мъгляв и трудно разбираем. В целия филм витае някакво усещане за мистерия...Което е разбираемо,тъй като е правен от създателите на "Проклятието Блеър"...Като цяло - става за убиване на час и половина.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

The Objective

Странен филм...Започва добре,и почти през цялото време успява да задържи интереса. Краят обаче е доста мъгляв и трудно разбираем. В целия филм витае някакво усещане за мистерия...Което е разбираемо,тъй като е правен от създателите на "Проклятието Блеър"...Като цяло - става за убиване на час и половина.

Хубаво е филмчето, ама пустия му край не го схванах

thestepfordwivesdvdcovefk4.jpg

Обикновено нещата не са такива, каквито изглеждат...

ха-ха Foxlife? и аз го гледах 2 пъти, и ми хареса нещо различно е...

StormOfTheCentury.jpg

но иначе гледах и Бурята на века - става филма, хареса ми, препоръчвам го за тези, които си падат по жанра, но аз гледах само първите 3 епизода... sad.gif но това няма да ме спре да го доизгледам ;)

Редактирано от frason (преглед на промените)

ха-ха Foxlife? и аз го гледах 2 пъти, и ми хареса нещо различно е...

Да, Foxlife, но е и част от колекцията ми - много харесвам Никол Кидман, а и The Stepford Wifes действително е по-различен филм, струва си гледането.

Closing the ring

0488380.jpg Много хубав и силен филм - от малкото филми който найстина да харесам. Силата на една любов, не може да бъде забравена!!!

Без буми оставам за Angel eyes:

poster_1211880064_2728.jpg

Страхотени филми!!!

Препоръчвам ви да ги гледате!!!!! :newspaper:

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Confidence

172773.1010.a.jpg

Хич не е лош филмът, ама хич. Да не говорим, че актьорсия състав много ми допада ;) Обичам да гледам филми с няколко звезди накуп, и то ако оправдаят очакванията ми :)

Ще ви помоля да пишете и името на филма,за да не се получават такива работи:

92bd2fd5c76e2176.JPG

850b75e492625cc8.JPG

ohmy.gif Как човек може да разбера за кой филм става въпрос?

Не мисля че на всяка страница от темата трябва да пиша едно и също!

stay-alive-dvd-poster.jpg

"Остани Жив" ....падам си по такива смахнати филмчета... :rolleyes:

Вчера започнах да гледам Taken, а току-що си го доизгледах

taken-2008.jpg

Харесах :)

"Барби и Диамантеният замък" ......

BarbieDiamondCastleDVD.jpg

Много добро филмче- Барби и нейната приятелка Тереза се забавляват чудесно :angry:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

"Изкуплението Шоушенк"

p_1454.jpg

Доста е стар филма ,но си заслужава.

Гледала съм го 100 пъти ,много ми харесва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.