Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Гледахме снощи с мъжа "Явлението" /The Hapenning/.

Селото и Шесто чувство ми харесаха повече на Шаямалан. И този бива, но.... само дотам.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

the-happening-poster.jpg

"Явлението". Типичен филм на Майкъл Найт Шаямалан - целият е пропит с чувство на мистерия и невидима заплаха,което си е негова запазена марка. На мен лично ми хареса,въпреки че не е кой знае какъв шедьовър. На фона на повечето холивудски бози обаче си е доста добър...

Ами вчера гледах "Бягство от затвора - сезон 1",Ама за филм последният беше "Coming to America / Пристигане в Америка" с Еди Мърфи cool.gif .Отдавна не бях се смял тъй,много забавен филм.Препоръчвам го на всички. biggrin.gif

"Явлението". Типичен филм на Майкъл Найт Шаямалан - целият е пропит с чувство на мистерия и невидима заплаха,което си е негова запазена марка. На мен лично ми хареса,въпреки че не е кой знае какъв шедьовър. На фона на повечето холивудски бози обаче си е доста добър...

Съгласен съм... филмчето е добро, и те кара да се замислиш за вредите които нанасяме на природата ;)

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Съгласен съм... филмчето е добро, и те кара да се замислиш за вредите които нанасяме на природата :)

Бе то да се замисля успя да ме накара, ама и шубето ме хвана. После с мъжо на тераската /докато дръпне една цигара/ бая се взирах в дръвченцата пред блока. А и тъмничко беше..... ohmy.gif

Иначе аз гледах Before Sunrise и Before Sunset. Освен, че са страхотни филми, ще кажа и че ще бъдат записани на двд и така се нареждат в колекцийката ми от най-хубавите за мен филми.

Shrooms_poster.jpg

Група американски тийнейджъри, падащи си по приключенията пристигат в Ирландия, след като експертът по гъбите Джейк им е обещал незабравимо пътуване. Въпреки предупрежденията на Джейк относно това кои гъби не трябва да ядат, нещата се объркват много зловещо и младежите получават ужасяващи видения. Паникьосаните хлапета са атакувани от ужасяващи призрачни същества, но по-лошото е че те никога не знаят дали това е истина или е просто поразителна халюцинация.Но след като групата започва систематичнода бъде избивана, скоро става ясно че не е толкова важно дали тези призрачни същества са истински или не, по важно е че това което се случва със самите тийнейджъри е истинско...

Интересен беше ;)

последния филм, който гледах бе College Road Trip. Мен ми хареса, зававен беше и също увлекателен

последния филм, който гледах бе College Road Trip. Мен ми хареса, зававен беше и също увлекателен

и на мен, макар , че май без превод го гледах, но ми хареса.

nim_s_island_movie_poster.jpg

Това е последният филм, който гледах. Определено ми допадна. Първите 10-тина минути се чудех дали да не го спра, ама после ми стана интересно. Леко, забавно и отпускащо филмче е. особено сладка ми беше Джоди Фостър в ролята на откачената писателка, много добре я изигра.

Юле, в началото не обърнах внимание кои са актьорите, но още с първите думи чух много познат глас и после се убедих и с очите си, че това беше сладурката Абигейл от "Определено, може би" ;)

П.П.Много се замислих дали наистина тюлените могат да пръцкат biggrin.gif

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

И на мен ми хареса. Става за отпускане.

От няколко дни гледам "Zeitgeist". За съжаление все се случва нещо и не мога да го изгледам. Но доколкото го изгледах мога да кажа, че е невероятен! Само да поясня, че става въпрос за документален филм, а не игрален. Но ви уверявам, че с всяка изгледана минута представите ви света и за това, в което сте вярвали значително ще се поклатят... Заслужава си!

От няколко дни гледам "Zeitgeist". За съжаление все се случва нещо и не мога да го изгледам. Но доколкото го изгледах мога да кажа, че е невероятен! Само да поясня, че става въпрос за документален филм, а не игрален. Но ви уверявам, че с всяка изгледана минута представите ви света и за това, в което сте вярвали значително ще се поклатят... Заслужава си!

И аз като теб го гледах на части biggrin.gif ,но определено си заслужава.

последният филм който гледах...хмммм....Teeth..ако сте го чували..става въпрос за момиче което има зъбата вагина и я е страх от секса... в последствие се научава да контролира зъбките си там долу...

последният филм който гледах...хмммм....Teeth..ако сте го чували..става въпрос за момиче което има зъбата вагина и я е страх от секса... в последствие се научава да контролира зъбките си там долу...

страшнооо тъп филм. Аз сега гледах Ханкок със що годе добро качество и мн му се изкефих

страшнооо тъп филм. Аз сега гледах Ханкок със що годе добро качество и мн му се изкефих

мда и аз очаквах да е интересен по описанието...замисъла на режисьора определено е бил як но филма не е станал точно както са искали..въпреки че ми хареса донякъде... (някои определени сцени де)

404px-The_chamber_poster.jpg

"Камерата" - много добър филм,по романа на Джон Гришам. Струва си гледането.

Група американски тийнейджъри, падащи си по приключенията пристигат в Ирландия, след като експертът по гъбите Джейк им е обещал незабравимо пътуване. Въпреки предупрежденията на Джейк относно това кои гъби не трябва да ядат, нещата се объркват много зловещо и младежите получават ужасяващи видения. Паникьосаните хлапета са атакувани от ужасяващи призрачни същества, но по-лошото е че те никога не знаят дали това е истина или е просто поразителна халюцинация.Но след като групата започва систематичнода бъде избивана, скоро става ясно че не е толкова важно дали тези призрачни същества са истински или не, по важно е че това което се случва със самите тийнейджъри е истинско...

Интересен беше :yanim:

Филмчето е добро, само че на средата на филма се усетих кой ги трепи :)

06abfff3f17a316e5dba72e47c194aa0bde3a857truman_show_ver1.jpg

Хареса ми, както и другите филми на човека с "гуменото лице" :)

shutter_poster.jpg

Младоженците Бен /Джошуа Джаксън/ и Джейн /Рейчъл Тейлър/ заминават за Токио, където е новата месторабота на модния фотограф. Семейството пристига няколко дни по-рано и наема вила, за да отпразнува за кратко своя меден месец. По време на една от разходите си в гората, двойката претърпява инцидент с колата, който довежда до смъртта на местно момиче.

След като възвръщат равновесието си, влюбените разбират, че няма и следа от тялото й. Те започват новия си живот в Токио, малко объркани от тази мистерия. В един момент Бен започва да забелязва странни неясни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че мъглявините визуализират духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение.

Добър е филма но не е кой знае какво.

chaos_theory.jpg

Въпреки всички суперлативи,които изчетох в замунда,не ми хареса особено...Става за убиване на времето,но само дотам.

406px-A_Walk_To_Remember_Poster.jpg

Мразя този филм!!!

Той измести досегашния ми фаворит, Пърл Харбър, който съм гледала поне 14-15 пъти. Мислех, че никой филм, колкото и да ми хареса, няма да измести Пърл. Но ето, че сега се случи. Това вече е новият ми най-любим филм. Яд ме е, че го гледам чак сега. Как е възможно да не съм го гледала досега...А уж обичам такива филми. Нямам думи да изкажа какво почувствах, докато го гледах, затова ще замълча...

Аз последно гледах Кунг-Фу Панда. Доста забавно филмче. :)

и аз мисля да го гледам. сина го гледа преди време и каза ,че е хубав.

обаче той го гледа без суб. , а аз го искам със субтитри .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.