Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

И аз не съм му заклета фенка ,но харесвам някои филми с него .Та вчера се загледах във филма `Развратникът` по нова тв и го изгледах. Много грим понася тоз човек , та чак и в окото му бяха сложили леща. А Джон Малкович за малко да не го позная.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Преди няколко часа гледах Марко Поло.Интересен,приключенски! biggrin.gif

what-happens-in-vegas__scaled_500.jpg

Романтичната комедия разказва за двама души, които се събуждат след разюздана нощ в Лас Вегас и откриват, че са се оженили. Освен това единият от тях е спечелил джакпота в заведението, след като е заложил жилището на другия. И докато се опитват да разделят парите и да решат какво да правят с брачното свидетелство, те се влюбват.

Филмът ми хареса.Интересен,забавен...заслужава си гледането!

penelope.jpg

Единственото нещо което ме подразни е, че го гледам чак сега... 8 September 2006 (Toronto Film Festival) ...знаех си аз, че трябва да емигрирам в Канада. :)

А сега сериозно, това е филм който се гледа на един дъх точно както се чете хубава приказка. Идеално приключение за малки принцеси, а също и за всички които се харесват такива каквито са :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Never back down -Един по-скоро мъжки филм. Но незнайно защо ми допадна. Много улични битки има в него. Единственото, което ме подразни бе клишираният завършек. Доброто момче хапна първо доста бой и после се изправи и натупа лошия. Но поне като идея ми хареса- защо едно добро момче иска да се бие и в крайна сметка си остава добро ;) Ако обичате такива филми, това е вашият филм. Само дето още няма субтитри

never_back_down.jpg

Филмът ми хареса.Интересен,забавен...заслужава си гледането!

Същото и тук. И на мен ми допадна.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

4 месеца, 3 седмици и 2 дни

7199poster.jpg

4 месеца, 3 седмици и 2 дни е румънски игрален филм от 2007 година. Въпреки ниския си бюджет филмът получава множество награди и номинации, сред които са златната палма от фестивала в Кан и златен глобус за най-добър чуждоезичен филм.

Очарована съм,много добър филм.

БЕЗМИЛОСТНИ ХОРА (RUTHLESS PEOPLE) ,обичам да гледам позабравени филми.

А и музиката е хубава.

B00005T7I0.01.LZZZZZZZ.jpg

Ultraviolet с Мила Йовович

Тъпа работа ...

windchill_posterbig.jpg

Би трябвало да е трилър с елементи на хорър,но е една голяма глупост.Не го гледайте!

Би трябвало да е трилър с елементи на хорър,но е една голяма глупост.Не го гледайте!

Един от малкото филми, които не успях да издържа и загасих. Наистина голяма глупост!

10286557.jpg

Само хубави отзиви бях чувал за този филм,но на мен не ми хареса...Издържах 1 час и после го спрях...

p_6998.jpg

Филмът, направен от създателите на "Ледена епоха", както и книгата на Доктор Зеус, представя един находчив слон на име Хортън (Джим Кери/ Руслан Мъйнов), който случайно чува вик за помощ, идващ от малка прашинка носеща се из въздуха.

След като разбира, че тази прашинка подслонява цял град на име Хувил, обитаван от микроскопични хора начело с техният кмет (Стив Карел /Мариан Бачев), той решава да им помогне. Въпреки обидите и присмеха на своитете съседи, Хортън е решен да запази прашинката, защото твърдо вярва, че „всеки е важен, дори да е малък”.

много добър филм с невероятна актьорска игра...

препоръчвам го на всеки...

koc1shtfeat.jpg

Днес явно не ми е ден...От този успях да изтърпя само 40 минути...

Само хубави отзиви бях чувал за този филм,но на мен не ми хареса...Издържах 1 час и после го спрях...

Ооо Амели Пулен.И на мен ми го бяха прехвалили,но останах разочарована.

much-ado-about-nothing-DVDcover.jpg

Аз разведрих неделната скука с екранизацията по Шекспировата пиеса"Много шум за нищо".Весел,забавен,с внушително актьорско присъствие.Препоръчвам за ценителите на мерената реч

Не знам как да нарека жанра. Не е от типа комедия, в която се заливаш от смях, по-скоро е от този драматично-шеговития, житейски хумор. Не е тъжен или дълбокосмислен, но е човечен, достъпен и разбираем. Има използвани клишета, но им прощавам. Филмът не грабва вниманието от първата минута, а увлича постепенно. "Определено, може би" си заслужава отделеното време и ще се хареса не само на феновете гледащи "Как се запознах с майка ти". Както се вижда от постера, романтиката в него е дело на майсторите от "Наистина любов" и "Дневниците на Бриджит Джоунс"... личи си подхода им. :)

Този си го слагам в колелцията от любими романтика, ако мога пък аз така да го определя. Грабна ме, много ми допадна. Даже е много по-добър според мен от споменатите от теб "Наистина любов" и "Дневниците на Бриджит Джоунс" ;)

Пък аз го гледах до повече от половината и не ми стана интересно и го спрях. Хубавото да не било накрая :ph34r:

Ами да, финалът беше най-смешен. Не е нещо неочаквано, даже напротив. Но просто наична, по който бяха направили сцената ме изкефи тотално/

2882870510102835003S600x600Q85.jpg

Забавно е филмчето.Весело,неангажиращо,няма какво да се кривя-хареса ми. biggrin.gif

200804091028010.opredelenomojebi.jpg

Много хубав романтичен филм... е, искаше ми се да има малко по-различен край, но самата истори ябеше хубава. Имаше някои забавни моменти, малко драма и много любов (даже малко в повече). До последно не се знаеа как ще свърши. Със сигурност ще се хареса на запалените романтици.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.