Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

аз май-после се реших и гледах Reqiuem For A Dream..филма е супер смислен...но е ужасно тежък...последните 20 минути от филма не съм спряла да рева...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

The other Boleyn girl

Филмът наистина си заслужава, хареса ми много.

И аз го изгледах вчера. И на мен ми хареса доста, макар че на моменти много се дразнех от самите факти. Въобще как са стояли нещата с браковете навремето...Но самият филм е добър. Натали Портман много ми хареса как си изигра ролята, Ерик Бана също, а Скарлет си беше Скарлет :P

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Някой гледа ли ,,The Eye,,(ужаси)

с Джесика Алба?

Kакво мислите за филма

страшен ли е?

За мен не беше стращен хареса ми идеята и как беше реализирана. Даже ако трябва да го сравня с Явлението - Окото ми хареса повече.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

cassandras-dream.jpg

Cassandra's dream с Колин Фаръл и Юън Макгрегър. Интересен филм,показващ,че някои граници не бива да бъдат преминавани...

robin460.jpg

Вчера си припомних как този красавец търчи напред-назад с лъка в "Робин Худ-принцът на разбойниците". Разбира се, хареса ми, както и преди ;)

Явлението

thehappening1largeky4.jpg

Очакванията ми бяха по-големи. Идеята е добра, но от реализацията очаквах повече. Като цяло, май тоя път Шаямалан се е поизложил. Иначе става за гледане :)

The Dark Knight

The_Dark_Knight.jpg

Просто нямам думи. Най-добрият филм на 2008. Не напразно е на първо място в IMDb :)

Аз подкарах няколко филмчета по Стивън Кинг.

Гледах Dolores Claiborne. На мен ми хареса. Тази Дженифър Джейсън Лий само на мен ли ми прилича на Деми Мур?

Misery

И той ми хареса. Много й ходи на Кати Бейтс да играе съмнителна леля... :ph34r:

The Langoliers

Честно казано, въпреки не дотам високата оценка в имдб, аз съм много доволна от филма. Т.к. се бях отчаяла, че няма да намеря вече някаква фантастика, която да ми допадне, бях много изненадана, че точно този филм ми хареса, т.к. заглавието ми звучи несериозно.... Всъщност точно тази част с ланголиерите и появата им във филма /колкото и кратка да беше/ ми беше излишна, ако бяха оставили тези ланголиери само в съзнанието и страховете на Г-н Туми /това Балки ли беше/, щеше да ми хареса повече. Необяснимо ми беше отде се взеха, отде знаеше баща му на Туми за тях, че го е плашел цял живот, аз ли нещо не доразбрах.... Иначе филмът си ми хареса доста. Ама мнооого дълъг ми се видя. Четох, че Стивън Кинг участвал във филмите, правени по книгите му. В този филм играел Том Холби. Кой беше този човек във филма, че аз не можах да го позная.

earthlings.jpg

Резюме :

ЗЕМЛЯНИ (EARTHLINGS) е пълнометражен документален филм за абсолютната зависимост на хората от животните (за домашни любимци, храна, облекло, забавление и научни изследвания), но освен това илюстрира нашето пълно неуважение към тези "донори." Филма е озвучен от награденият Joaquin Phoenix (ГЛАДИАТОР) и включва музиката на Moby.

С дълбок поглед в магазините за любимци, фабрики за кученца и подслони, както и фабриките за развъждане, търговията на козина и кожа, спортната и развлекателната индустрия, и накрая медицинската и научната професии, ЗЕМЛЯНИ използва скрити камери и не показвани досега кадри за да опише ежедневните практики на някои от най-големите индустрии в света, всички от които разчитат изцяло на животните за печалба. Мощен, информативен, и провокиращ размисли, ЗЕМЛЯНИ е най-обширния продуциран до сега филм за връзката между природата, животните, и човешките икономически интереси. Има много значими филми за правата на животните, но този ги надминава.

Филма не се препоръчва на хора със слаби нерви! Както и на деца!

Направо съм потресена от филма.Не го изгледах до край.Стана ми много гадно за горките животинки :)

Сексът и градът

1064914_orig.jpg

Щура като мене-за това я обичам Сара Джесика Паркър

:help wanted3:

И Крис Нот не е за изхвърляне хич

:help wanted3:

аз май-после се реших и гледах Reqiuem For A Dream..филма е супер смислен...но е ужасно тежък...последните 20 минути от филма не съм спряла да рева...

И аз най-сетне го гледах и на мен не ми хареса. Филмът е добър, реалността е такава, всичко е така, но на мен не ми хареса. Не ми се ревеше докато го гледах, гадеше ми се.

SHORTCUT-TO-HAPPINESS.jpg

Тъпотийка...Присъствието в този филм на Дженифър Лав Хюит и Алек Болдуин е напълно резонно,чудя се обаче как Сър Антъни Хопкинс се е навил да участва в подобна боза... biggrin.gif

И аз най-сетне го гледах и на мен не ми хареса. Филмът е добър, реалността е такава, всичко е така, но на мен не ми хареса. Не ми се ревеше докато го гледах, гадеше ми се.

Филмчето си е доста брътално, и аз като го гледах стомаха ми беше разтроен няколко дена подред...... но наистина показва реалността

Тъпотийка...Присъствието в този филм на Дженифър Лав Хюит и Алек Болдуин е напълно резонно,чудя се обаче как Сър Антъни Хопкинс се е навил да участва в подобна боза... biggrin.gif
Хе-хе, аз търсих това заглавие преди няколко месеца, но го нямаше по тракерите, чудно защо. Дори в Арената е премахнат DVDSCR. Въпреки мнението ти, смятам да го изгледам този пряк път към щастието. :rolleyes:От къде го изтегли?

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Хе-хе, аз търсих това заглавие преди няколко месеца, но го нямаше по тракерите, чудно защо. Дори в Арената е премахнат DVDSCR. Въпреки мнението ти, смятам да го изгледам този пряк път към щастието. :rolleyes:От къде го изтегли?

Shortcut to Happiness - ###### :wors:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

madeofhonorvj5.jpg

романтична комедийка - става за убиване на време. Най-добрият приятел на булката е помолен да бъде нейна шаферка biggrin.gif

Хе-хе, аз търсих това заглавие преди няколко месеца, но го нямаше по тракерите, чудно защо. Дори в Арената е премахнат DVDSCR. Въпреки мнението ти, смятам да го изгледам този пряк път към щастието. :wors:От къде го изтегли?

Всъщност филмът не е чак толкова слаб - показателен факт е,че успях да го изгледам докрай... biggrin.gif Бързо обаче ще го забравя - сюжетът е доста банален,а и някак не мога да възприема Алек Болдуин в тази роля...Ако искаш да убиеш час и половина,ок. Но само дотам. :rolleyes:

Пирфектну, DVDRip :rolleyes: и то за 30 минути biggrin.gif Вече знаете какво ЩЕ гледам.

Последното нещо което гледах беше същото като windmill -> Made Of Honor

Ако Патрик не беше какъв сладур, въобще нямаше да го изгледам. Нали знаете какъв провал беше "Булката беглец"... ами почти на същото ниво е.

Е, не..тоя филм много ми хареса. Особено края ме разби biggrin.gif

Крайно време е някой да ми каже какво се случва в края на този филм. Гледах до средата някъде и ми стана тъп и го спрях и сега навсякъде чета, че краят бил разбиващ. biggrin.gif

Сега гледам едно забавно сериалче "THE IT CROWD" ("Компютърджии")-1, 2 сезон. Много ми хареса. Даже мие любим от всички други комедийни сериали. Само незнам дали има и 3-ти сезон. Ако има и него ще изгледам с удоволствие. biggrin.gif

itcrowdwwwdd.png

Никога не се предавай

never_back_down.jpg

Ми ко да кажа, свежо.., но не е успял да се измъкне от клишето, в което обикновено попадат подобен тип филм. Кво да се прави топлата вода вече е измислена и сме я гледали хиляди пъти... biggrin.gif

Скок във времето

1067608_orig.jpg

Такъв филм не се разказва,трябва да се види

Аз лично си го прибавих към колекцията

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.