Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Аз пък си питам Кал и искам да ми отговори защо да не мога да трия и да обединявам.За къде се пазят тия постове?

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

какво да кажа, вършат си ПЕРФЕКТНО работата

Аз пък си питам Кал и искам да ми отговори защо да не мога да трия и да обединявам.За къде се пазят тия постове?

Приятелю , ще ти отговоря вместо Калин ;) ! Винаги можеш да помолиш някой от колегите да редактира мнението ти ... и ако има основателна причина , никой няма да ти откаже !

Успехи !

В един конкретен случай, когато модератор се заяде с мен, а аз му обясних културно ( и не чак толкова), че не му отива да се заяжда с потребител... Общо взето НЕ. Но това явно модераторите страдат от болест (величие, гордост голяма, че имат 5к + мнения и че са едва ли не всезнаещи...), а доста често само си чешат пръстите и не помагат конкретно с нищо. Това си е лично моя критика, дано не винаги сте такива де.

Приятелю , ще ти отговоря вместо Калин ;) ! Винаги можеш да помолиш някой от колегите да редактира мнението ти ... и ако има основателна причина , никой няма да ти откаже !

Успехи !

Да се надяваме.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Това мога да го правя и сам.Нито съм инвалид нито просяк.Искам повече власт в ръцете си.

Не бъди лаком за власт приятелю ... лошо нещо е !!!

В един конкретен случай, когато модератор се заяде с мен, а аз му обясних културно ( и не чак толкова), че не му отива да се заяжда с потребител... Общо взето НЕ. Но това явно модераторите страдат от болест (величие, гордост голяма, че имат 5к + мнения и че са едва ли не всезнаещи...), а доста често само си чешат пръстите и не помагат конкретно с нищо.

Това си е лично моя критика, дано не винаги сте такива де.

Във Вашият случай важи точка 2.19.

Да не би да си мислите, че в този случай отива само на Вас, а не и на модератора? Той тогава за какъв чеп е поставен? Сам сте написал: ..."( и не чак толкова)" Дадена е възможност на модератора да прецени - ако сте недоволен, има администрация, към която можете да се обърнете.

И отново приканям Всеки от Вас, който пише точно в този подраздел. Ненапразно е заглавието

"Доволни ли сте от екипа на Калдата?"

Да се посочват конкретни данни а не писане с недомлъвки. Щом човек си търси правата, ще трябва да спазва и тези, за които се е подписал и приел при регистрацията.

Не бъди лаком за власт приятелю ... лошо нещо е !!!

Аз се пошегувах.Артист съм.

... друг е въпроса за отношението на някои потребители със висок ранг в сайта към останалите.

Изобщо не трябва да се поддаваш на нафукаността на старите кучета. Пиши смело, аргументирано и със самочувствие. И аз усещах нещо подобно в началото.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Всеки има право на мнение :D а дали е аргументирано си зависи от самият него ;) Относно какво съм недоволен от калдата съм пуснал теми и съм казал какво точно не ми харесва и защо и никой не ми се е разсърдил и обидил :idea: така , че при коректност от всеки потребител екипа отговора според възможностите си :)

Във Вашият случай важи точка 2.19.

Да не би да си мислите, че в този случай отива само на Вас, а не и на модератора? Той тогава за какъв чеп е поставен? Сам сте написал: ..."( и не чак толкова)" Дадена е възможност на модератора да прецени - ако сте недоволен, има администрация, към която можете да се обърнете.

И отново приканям Всеки от Вас, който пише точно в този подраздел. Ненапразно е заглавието

"Доволни ли сте от екипа на Калдата?"

Да се посочват конкретни данни а не писане с недомлъвки. Щом човек си търси правата, ще трябва да спазва и тези, за които се е подписал и приел при регистрацията.

Ще ти обясня на кратко, а ти прецени кой е прав кой е крив: Пускам тема и питам за литература на български свързана с покера. Мода се включва и пише, че едва ли не съм много тъп за да се зарибявам по покера. Отговорих нещо за майка му и отнесох банана. Впоследствие намерих това което ме интересува.

Но мисълта ми е друга: ти питаш за нещо във форум и очакваш да ти се отговори адекватно след като въпроса е поставен адекватно, а не да почне едно разглаголстване извън темата и да почват дразгите. Поставя се конкретен въпрос и се очаква конкретен отговор. Заради тези неща понякога не съм доволен от екипа на Калдата. Иначе сайта е готин.

Екипа си върши добре работата и това показва,че са експерти в това което правят.Единственото което не ми харесва и явно за това са отговорни web-дизайнерите на сайта, е че началната страница на сайта която за мен е много претрупана с информация и статии.Също така много се дразнят (не само аз) от изскачащите реклами и безинтересните анкети които стоят със седмици.Това е мое мнение и не искам да обидя никой,просто споделям моите впечатления от сайта,а друг е въпроса за отношението на някои потребители със висок ранг в сайта към останалите.

Аз говорих, и предлагах преди... Ама кои слуша ?

посещавам сайта от 9.01.2009г..всеки ден съм тук,всеки ден,научавам нови неща,като се радвам на добро отношение. всичко това се дължи на екипа.доволен съм,продължавайте все така. :withballoon2:

Да, понеже ти си мега коректният потребител-заяждане, фамилиарничене,оффтопик...

До Екипа и всички останали-Да, знам, че си прося наказание. Извинявам се. Но на вас, не на него.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да, понеже ти си мега коректният потребител-заяждане, фамилиарничене,оффтопик...

До Екипа и всички останали-Да, знам, че си прося наказание. Извинявам се. Но на вас, не на него.

Присмял се куку на пипи :)

Нали е тазманийски дявол. :)

Няма лек срещу провокаторите. Бан на никове, бан по IP, бан по име, бан по фамилия, бан по ЕГН не помага, ако целокупното форумно население отговаря на провокациите им.....

Най-доброто нещо, което можете да прилагате към общи дразнители е Ignore!

Всеки един ваш отговор, налива вода във воденицата на тези, които ви провокират

Вярно е ама модераторите мене не искат да ме игнорират.Да не виждат какво пиша аз.

Вярно е ама модераторите мене не искат да ме игнорират.Да не виждат какво пиша аз.

мда, то ти ако продулжаваш така ще получиш и по-дълга забрана (я за писане, я тотална) :)

Знам я твойта сопа.Млъквам.Ако и доктора откаже да ме спасява ще си остана с белези. :)

Няма лек срещу провокаторите. Бан на никове, бан по IP, бан по име, бан по фамилия, бан по ЕГН не помага, ако целокупното форумно население отговаря на провокациите им.....

Най-доброто нещо, което можете да прилагате към общи дразнители е Ignore!

Всеки един ваш отговор, налива вода във воденицата на тези, които ви провокират

Прав си колега защо да отразяваме подобно събитие, нека просто да ги оставим незабелязани защо да им падаме до нивото

Всъщност съм доволен. Освен едно нещо...контрола на модераторите. При всяко нарушение следва обосновка в раздела за целта! ------------------------------------------------------------------- Няма да влизам в подробности... Има достатъчно умни и съвестни хора в екипа... както навсякъде ...с няколко малки грешки.

Всъщност съм доволен.

Освен едно нещо...контрола на модераторите.

При всяко нарушение следва обосновка в раздела

за целта!

-------------------------------------------------------------------

Няма да влизам в подробности...

Има достатъчно умни и съвестни хора в екипа...

както навсякъде ...с няколко малки грешки.

То това се отнася и за другата страна - за ползвателите на форума. "Има достатъчно умни и съвестни хора в екипа...

както навсякъде ...с няколко малки грешки."

А за контрола на модераторите - Ами че именно затова са поставени, а не за украшение. Като човек навършил 40 години, мисля, че трябва да си го разбрал.А обяснения на всекиго от модераторския екип - не е задължително да се дават. Мисля, никого не сме ощетили и нямаме желание никого да наказваме.

И предупреждаваме по няколко пъти преди да пристъпим към наказание. Разбира се при много груби нарушения се действа моментално. Мислете за нас като за полицаи

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.