Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Айде кажи го тука въпроса,иначе няма как да се прецени.

Не смятам ,че трябва точно тук да споделям въпрос към админа... Ако исках да го постна тук, щях да го направя, и нямаше да питам по-горна инстанция...

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма как да попаднат теми в раздела за HJT ако не я сложиш там или не поискаш сложена тема другаде да бъде преместена там ! Няма нищо автоматично там ! Просто HJT раздела си има свои правила и трябва да се прочетат и спазват и всичко си идва на мястото ! Само , че спазването на правилата не е отличителна черта на българина ! Българина прави точно обратно - нарушава правилата и после се чуди защото бива наказван ! И в този и много други случаи има наказани хора точно затова - не спазват правилата и после модератори им били виновни ! Спазвайте правилата и тогава няма да има недоволни и спам !

Страхотни сте,много пъти съм намирал професионална помощ тук и тук е мястото да искажа безкрайните си благодарности към екипа супер сте хубаво е че ви има професионален сайт създаден от префесионалисти разбира се.

Много се отклоних.Аз също мога да кажа добри думи за екипа.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Няма как да попаднат теми в раздела за HJT ако не я сложиш там или не поискаш сложена тема другаде да бъде преместена там ! Няма нищо автоматично там ! Просто HJT раздела си има свои правила и трябва да се прочетат и спазват и всичко си идва на мястото ! Само , че спазването на правилата не е отличителна черта на българина ! Българина прави точно обратно - нарушава правилата и после се чуди защото бива наказван ! И в този и много други случаи има наказани хора точно затова - не спазват правилата и после модератори им били виновни ! Спазвайте правилата и тогава няма да има недоволни и спам !

Това вече почнах лично да го приемам, защото пишеш към мен, а говориш общо за неспазване на правила и подобни. Моля те да уточниш мен ли визираш, българина като цяло, потребителите на форума ли обобщаваш или нещо друго.

Под "автоматично" имам друго предвид, мислех, че се подразбира.

haidukpikaso, съгласен съм с теб и в този смисъл и аз заставам зад Ицо, спор с него нямам, нито пък с друг от екипа. Да са живи и здрави да помагат на който има нужда.

Значи въпрос от лично естествено,приумица,отмъщение?

Пич, нямаш ли си друга работа?

P.S. Питай админа, той ще то каже най-добре.

Това вече почнах лично да го приемам, защото пишеш към мен, а говориш общо за неспазване на правила и подобни. Моля те да уточниш мен ли визираш, българина като цяло, потребителите на форума ли обобщаваш или нещо друго.

Под "автоматично" имам друго предвид, мислех, че се подразбира.

haidukpikaso, съгласен съм с теб и в този смисъл и аз заставам зад Ицо, спор с него нямам, нито пък с друг от екипа. Да са живи и здрави да помагат на който има нужда.

За неспазване на правилата не визирам теб !

Ако се поровиш из форума ще намериш много теми относно вируси и т.н. които не са в раздела на HJT.Освен това на много хора съм препоръчвал когато има проблем вируси там да си пускат теми ! Просто HJT са хората които имат голям опит и достатъчно познания да помогнат на всеки загазил ! Моя или твоя съвет може да се окаже правилен , но може и да сме много далеч от истината ! При тях просто има изградена система по която се работи и тя винаги дава резултати и там не се разчита на случайността , а на натрупани знания и опит който аз или ти едва ли ги имаме !

Пич, нямаш ли си друга работа?

P.S. Питай админа, той ще то каже най-добре.

Не съм ти пич.

Можеш поне годините си да напишеш.

За неспазване на правилата не визирам теб !

Ако се поровиш из форума ще намериш много теми относно вируси и т.н. които не са в раздела на HJT.Освен това на много хора съм препоръчвал когато има проблем вируси там да си пускат теми ! Просто HJT са хората които имат голям опит и достатъчно познания да помогнат на всеки загазил ! Моя или твоя съвет може да се окаже правилен , но може и да сме много далеч от истината ! При тях просто има изградена система по която се работи и тя винаги дава резултати и там не се разчита на случайността , а на натрупани знания и опит който аз или ти едва ли ги имаме !

ОК, така е.

Към екипа - страхотна работа вършите! Предложението ми - би било добре, ако е възможно да се направи, новите теми в раздела (HJT) да не излизат на главната страница на сайта, където са последни теми от форума. Според мен, така ще се предотврати и спама в темите, когато не влизат случайни потребители, а само следящите темата.

Не съм ти пич.

Можеш поне годините си да напишеш.

О, да господарят нареди...

Последния път когато пусках тема в HJT форума, видях дебилното им отношение.Пуснах тема за проблем с моята машина, получих стандартния отговор за логове и подобни.Пуснах ги, и като видяха какво имам на машината май се уплашиха, 2-3ма погледнаха темата и никой нищо не писа повече, а аз чаках "експертно" мнение за вирусите.Пуснах още 1 пост с надеждата че някой не е забелязъл темата, уви те бяха вече наплашени явно, по скоро не им се занимаваше, защото знаеха че няма решение на моя проблем.Е не се оказаха прави, сам май се справих по добре :whist:

off-topics

Айде бе,никой нищо не писал! Дрънкаш глупости,колкото да не заспиш,я виж кой ти е отговорил последно в твоята тема и отговор от теб до ден днешен няма?

О, да господарят нареди...

Тука сме в раздел въпроси,предложения свързани със сайта.Дай да го видим този въпрос.Май е детска приумица и затова не искаш да го постнеш.Аз също ще се изкажа,че имам добри впечатления от HJT.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Тука сме в раздел въпроси,предложения свързани със сайта.Дай да го видим този въпрос.Май е детска приумица и затова не искаш да го постнеш.

Продължавай да си въобразяваш и стига си спамил...

Пич, объркал си рейса, виж заглавието...

Ще помоля Alex&Ramesses_B.H.Л и Viiipeer, ако са доволни или недоволни от екипа, да се изкажат, а не да се отклоняват от темата. Благодаря!

Ще помоля Alex&Ramesses_B.H.Л и Viiipeer, ако са доволни или недоволни от екипа, да се изкажат, а не да се отклоняват от темата. Благодаря!

Аз съм доволен, просто изказах мнение и Alex&Ramesses_B.H.Л се впи в мнението ми, като пиявица със своя спам.

Малко късно се включвам днес и виждам някои интересни мнения и предложения - изказани предимно от един единствен съфорумец. Много ми е интересно останалите потребители нямат ли някакви мнения по дадени въпроси или просто не им се занимава да го споделят водени от лафа "кучетата си лаят, кервана си върви". Аз лично не съм съгласен с това определени теми от който и да било раздел да не излизат в началната страница на сайта. За мен така както е направен сега е много добре и като се замисля, като че ли основно по тази причина влизам често в сайта - първо преглеждам последните форуми, естествено много от темите не ме интересуват, но има и много, които като прочета коментарите в тях и се подсещам за нещо или научавам нещо полезно.

Мен лично ме дразни това, че админа тук е "недосегаем", ако му пишете нещо на ЛС, чакайте писмо от умрял...

:go ahead:

:go ahead:

Нямам навика да пиша на админите, веднъж ми се наложи и ми беше отговорено своевременно и коректно.

Дано не ми се налага де.

Нямам навика да пиша на админите, веднъж ми се наложи и ми беше отговорено своевременно и коректно.

Дано не ми се налага де.

То теми си има,така е-там се пише.

Но когато и аз съм имала проблем и съм използвала ЛС-ми се отговаря винаги.

Благодаря за което.

HJT разделът има собствени правила, които няма да бъдат променени и няма да се позволи на всеки да се меси в него поради важността му. Това е все едно да оставят вратата на близкия трафопост отворена, за да може всеки от махалата да се рови в него! Премахването на вируси без преинсталация не е за хора без дълбоки познания. Който се справя сам нека продължава, никой никого не задължава да пита за помощ, но пък и никой няма да позволи тук на самонабедили се разбирачи да се месят в нещо градено с толкова труд. Правилата на раздела важат, а за тези, които не ги спазват, важи 2.19 от правилата на форума.

Лин, не виждам нищо конструктивно в кириката ти. Модераторите на раздели имат право на преценка дали темите са за съответните раздели. И ако някой не е съгласен с решението им, би могъл да обсъди действието на модератора по нормален начин с него без да вдига пушък до небесата. Ясно е, че има няколко групички от потребители, които държат при всеки одобен повод да си дърпат сутиените взаимно. Шефката е преценила, че темата ти не е за там и я е преместила. Не виждам никакво грубо отношение от нейна страна.

Амбър, постът ти е в нарушение на 2.8 от правилата, съветвам те в бъдеще да се съобразяваш с това.

Viiipeer, kal e отговорил до сега на всяко мое лично съобщение, включително и на тези от времето, когато не бях в екипа. Замисли се за важността на съобщението си и върху това колко човека му пишат всеки ден. Предполагам, че и Бойко Борисов не отговаря на всяко любовно писмо. Не е и длъжен...

Alex&Ramesses_B.H.Л и Viiipeer, престанете да спамите. Има си лични съобщения, в които може да се обяснявате във взаимната си любоff!

Viiipeer, kal e отговорил до сега на всяко мое лично съобщение, включително и на тези от времето, когато не бях в екипа. Замисли се за важността на съобщението си и върху това колко човека му пишат всеки ден. Предполагам, че и Бойко Борисов не отговаря на всяко любовно писмо. Не е и длъжен...

За да му пиша, значи е имало защо и самия факт, че не мие отговорил, може само да говори лошо за репутацията на сайта. Повече няма да пиша по темата!

За да му пиша, значи е имало защо и самия факт, че не мие отговорил, може само да говори лошо за репутацията на сайта. Повече няма да пиша по темата!

Хм, а не се ли замислихте че кал вижда нещата от по-висока точка и това, което на вас ви се струва важно съвсем не е такова в общия контекст? И защо си мислите че (примерно) след вашето писмо не са взети съответните мерки, но те не са видими за вас?
  • Администратор

Здравейте, имам две писма от вас, в които ме приканвате да отменя наказанието ви наложено от модератор. Наказанието ви е било за обиди към член на модераторския екип. На такива писма не виждам с какво мога да отговоря, за това и не съм го направил.

Всеки друг който ми е писал за нещо различно от отмяна на наказание е получил отговор.

Поздрави и успех.

Всеки друг който ми е писал за нещо различно от отмяна на наказание е получил отговор.

С това не съм съгласна.Моя въпрос си беше чисто технически,нито за отделна тема,нито за занимаване целия форум с него.

Както и да е.

Поздрави и успех.

• Администратор

С това не съм съгласна.Моя въпрос си беше чисто технически,нито за отделна тема,нито за занимаване целия форум с него.

Както и да е.

Поздрави и успех.

Здравейте,

За вашия проблем си има цял форум: Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта. Ако имате някакъв проблем със сайта там е мястото да попитате. Персонални проблеми или искане на помощ относно използването на сайта не са причина да пишете на администратор. На такива съобщения също не отговарям както и на молби за търсене на някоя програма или "крак" за нея.

Поздрави и хубав ден.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.