Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Но ето какво ми се припомня наново - че когато модератор (от феновете на Празните приказки) пожелае да затвори една тема, без да има причина за това, това става по еднотипен начин. Ето последният ми доклад: "Апропо това никога не съм го разбирал. Модератор те пита, ти отговаряш и това е повод за затваряне на темата. Някой би го нарекъл диалог, за мен е просто изпитан метод, като поредната клевета, която да послужи за повод за нещо което е планирано още с поглеждане кой е автор на това или онова."

Не съм написал доклада, защото вярвам, че той може да промени нещо, а за да мога да отговоря, т.е. да не си утежнявам виновното състояние с още писане не по темата.

Дръпчо ... не поправим си ... хора говори за мен и тази тема

Как е направено това

но тогава бе в раздел " Всичко останало " със име на темата " Всичко останало " , най - културно му обясних във вторият пост че много добре знае правило 2.3

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

предложих му два раздела къде да преместим темата и да си оправи заглавието ... а той пак тръгна да търси " теория на конспирация " ! Или щеше да е по добре направо да я метна в коша и да се реши проблема ... Ама НЕ викам си " Бъди човек ! " и какво стана ... пак излязох лош ... че и намесвам колегите ...

Дръпчо , от сега на натък местя всичко където реша , това важи само за твоите теми , и да не се сърдиш ... можеш да се допиташ да т.2.19

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Даже понякога се чудя къде мога да напиша добра дума за някой който ми е помогнал, но нито има време да чете спам раздела, нито след труда който е хвърлил безвъзмездно мога да му дам повече от едно "благодаря".

Кажи му Благодаря на ЛС -

аз това правя винаги

:wors:

• 4 месеца по-късно...

Колкото и да не ми се искаше, но отново имам причина да не съм особено доволен от екипа. Вчера случайно устнових, че за някои от последните новини в тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=148900 е указан неверен източник. Попитах автора на поста, дали източника не е друг, и поисках линк към новината в посочения сайт. Очаквано такъв линк не ми бе даден. Постовете бяха набързо редактирани, а моите тихомълком изтрити без следа, от анонимен модератор без никакво обяснение. Какви правила наруших аз ? Може ли да се приеме за сериозна новина, която завършва така : "Източник:PcWorld ,IDG News и спамърите в Калдата !" ?

Колкото и да не ми се искаше, но отново имам причина да не съм особено доволен от екипа.

Вчера случайно устнових, че за някои от последните новини в тази тема http://www.kaldata.c...howtopic=148900

е указан неверен източник. Попитах автора на поста, дали източника не е друг, и поисках линк към новината в посочения сайт.

Очаквано такъв линк не ми бе даден. Постовете бяха набързо редактирани, а моите тихомълком изтрити без следа, от анонимен модератор без никакво обяснение.

Какви правила наруших аз ?

Може ли да се приеме за сериозна новина, която завършва така : "Източник:PcWorld ,IDG News и спамърите в Калдата !" ?

Ken темата е " Доволни ли сте от екипа на Калдата? " ! Цитираният от теб потребител и мой приятел все още не е член на екипа , така че няма в какво да обвиняваш нас !

2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни). Администрацията на форума не се задължава да заличава постове и теми по желание на авторите им, както и по желание на трети страни, ако прецени, че те не нарушават с нищо законите на държавата и правилата на форума.

Ken темата е " Доволни ли сте от екипа на Калдата? " ! Цитираният от теб потребител и мой приятел все още не е член на екипа , така че няма в какво да обвиняваш нас !

Значи той има право да трие чужди мнения, така ли ?

Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни).

Точно това имах предвид.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Значи той има право да трие чужди мнения, така ли ?

Това че ти не ги виждаш , това не означава че той ги е трил ! Има си колега , отговарящ за раздела той е преценил и редактирал караницата Ви !

Лек и приятен ден !

Това че ти не ги виждаш , това не означава че той ги е трил ! Има си колега , отговарящ за раздела той е преценил и редактирал караницата Ви !

Лек и приятен ден !

Нали точно това обяснявам : някой модератор изтри моите постове, в които исках линк към новината. Не е имало караница.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=148900&view=findpost&p=1908886

Нали точно това обяснявам : някой модератор изтри моите постове, в които исках линк към новината. Не е имало караница.

http://www.kaldata.c...dpost&p=1908886

Изтрити са и негови постове ... и съм склонен да сложа такъв източник на новината , защото там не спирате да си мерите ... спирам и останалото мнение си го запазвам за мен ! И Кен , не забравяй че монетата има винаги две страни , хващаш се като удавник за сламка за да докажеш че ти си прав ... е прав си сега ще пиша лично съобщение на споменатия потребител да махне споменатия източник , макар че както казах има резон в думите му !

Успешен ден ти желая !

Изтрити са и негови постове ... и съм склонен да сложа такъв източник на новината , защото там не спирате да си мерите ... спирам и останалото мнение си го запазвам за мен !

Първото ти изречение е неразбираемо за мен.

И Кен , не забравяй че монетата има винаги две страни , хващаш се като удавник за сламка за да докажеш че ти си прав ... е прав си сега ще пиша лично съобщение на споменатия потребител да махне споменатия източник , макар че както казах има резон в думите му !

Как стигна до извода, че се хващам като удавник за сламка за да докажа, че съм прав ?

Забелязах разминаване в информацията и поисках уточнение.

Единствените ми въпроси бяха :

Може ли да се приеме за сериозна новина, която завършва така : "Източник:PcWorld ,IDG News и спамърите в Калдата !" ?

ЗАЩОТО само ти се заяждаш за една дума , защото си си запънал като костилка на дупе , защото ... защо ме караш да пиша думи , който не искам да напиша !

И се не се прави на такъв , какъвто не си ! Много добре разбираш първото изречение , имаш достатъчно ум в главата си , убедил съм се в това . Направо се чудя по някога как издържат колегите в този раздел , все си мисля че " отвеяните от вятъра " са събрани в раздел " Религия, Мистика, Езотерика " , НО в " Сигурност и антивирусна защита " ги слагате в джоба си по **** !

Ха със здраве !

ЗАЩОТО само ти се заяждаш за една дума , защото си си запънал като костилка на дупе , защото ... защо ме караш да пиша думи , който не искам да напиша !

И се не се прави на такъв , какъвто не си ! Много добре разбираш първото изречение , имаш достатъчно ум в главата си , убедил съм се в това . Направо се чудя по някога как издържат колегите в този раздел , все си мисля че " отвеяните от вятъра " са събрани в раздел " Религия, Мистика, Езотерика " , НО в " Сигурност и антивирусна защита " ги слагате в джоба си по **** !

Ха със здраве !

Виждаш ли откъде тръгнахме и къде стигнахме ?

Излезе, че ако посочиш грешка, направена от приятел на модератор, е заяждане.

Не прииначаваи историята в твоя полза ! Така бих регирал ако не ми бе приятел , поста е реактиран и смятам въпроса за приключен !

Лек ден ти желая !

Един от коментарите ти в темата в "Новини свързани със сигурността"

Този, който те хваща в издънки.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=171438&pid=1908907&st=0&#entry1908907

От тук следва....

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

...и заминава в коша!

Друго да не ти е ясно?

Един от коментарите ти в темата в "Новини свързани със сигурността"

http://www.kaldata.c...0

От тук следва....

...и заминава в коша!

Друго да не ти е ясно?

Да. Не ми е ясно защо се появи само този пост от изтритите ?

Явно съм ти задал въпрос с много повишена трудност.

Онези постове, които изтри, не нарушаваха правилата на форума.

С тяхното изтриване, ти превиши правата си.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ха със здраве !

Това, какво ще рече? Че пишещите във въпросния раздел са второ качество потребители? И модераторите на раздела, също ли?

Какво е имал пред вид? Нека обясни, защото метафората "отвеяните от вятъра", предполага, че ни слага в по-особен вид категория, което на фона на цензурираното с няколко звездички определение, съвсем не предполага нещо хубаво!

Аз предпочитам да съм отвеяна от вятъра,отколкото глупендер пък

:P

Какво е имал пред вид? Нека обясни, защото метафората "отвеяните от вятъра", предполага, че ни слага в по-особен вид категория, което на фона на цензурираното с няколко звездички определение, съвсем не предполага нещо хубаво!

Не съм искал да обидя никого от пишещите в този раздел ! Просто публикуващите там , са по абстрактни хора , такова с по голяма фантазия , гледащи на светта с друго око ... а в раздела " Сигурност и антивирусна защита " трябва да са здраво стъпили на земята , НО не е така !

Ако съм обидил някого , моля да ми прости ! Специални извинения към darkterminal , всичкo най- най -най !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз предпочитам да съм отвеяна от вятъра,отколкото глупендер пък

:ass:

Напълно съм съгласен.Обикновено хората които имат собствено мнение не са добри дошли в повечето форуми.Да не се обидят но и тук не е изключение.Темите се създават най вече от модераторите и то copy/paste :nono: и който иска да коментира. Опитвал съм да създам тема но трябва одобрение свише. :speak: и ... резултатът е че дори и не правя опит.

РР.всъщност кой ли съм аз че да давам мнение но не ми пука дали ще съм в тоя или който и да е форум :ph34r:

.... Опитвал съм да създам тема но трябва одобрение свише. :ph34r: и ... резултатът е че дори и не правя опит.

........

П.П.2 Аман от хейтърски глупости , каква тема си се мъчил да направиш и къде ! То и аз се мъчих да кацна на Марс , ама не стана ... и се събудих , и бе 3 без 15 :speak: !?!!

Напълно съм съгласен.Обикновено хората които имат собствено мнение не са добри дошли в повечето форуми.Да не се обидят но и тук не е изключение.Темите се създават най вече от модераторите и то copy/paste :mad: и който иска да коментира. Опитвал съм да създам тема но трябва одобрение свише. :whist: и ... резултатът е че дори и не правя опит.

РР.всъщност кой ли съм аз че да давам мнение но не ми пука дали ще съм в тоя или който и да е форум ;)

Преди да изказвате такива ултимативни мнения дайте примери. Само в един раздел темите имат нужда от одобрение. И ако виждате теми, създадени от модератори, то голямата част от тях са просто продължение на други теми, които са заключени, защото примерно са минали 100 страници и са станали прекалено тежки за разглеждане

П.П.2 Аман от хейтърски глупости , каква тема си се мъчил да направиш и къде ! То и аз се мъчих да кацна на Марс , ама не стана ... и се събудих , и бе 3 без 15 :whist: !?!!

Начина по който реагираш само показва че съм прав.В противен случай щеше да ме опровергаеш с факти.Е-ее да ама не.По лошото е че го приемаш лично и никакъв отговор по същество.

РР.както казах по горе не ми пука дали ще ме напсуваш,изтриеш или баннеш.Отказа за дискусия ми стига. ;)

Начина по който реагираш само показва че съм прав.В противен случай щеше да ме опровергаеш с факти.Е-ее да ама не.По лошото е че го приемаш лично и никакъв отговор по същество.

РР.както казах по горе не ми пука дали ще ме напсуваш,изтриеш или баннеш.Отказа за дискусия ми стига. :P

Да се смее ли човек с Вас или да плаче !?! С този пост доказвате хейтърската си същност . Винаги съм готов за диалог и мога да приема критика , за разлика от Вас ! Как да Ви опровергаe човек , като имате само една тема във форума и тя е от рода пак за мразя и мърморя ! Както е казал в по преден пост мой колега и приятел capnemo , не бъдете голословен , опровергай те ни с факти ! Къде и как сте се мъчили да правите тема и защо не е публикувана ?

Аз така и не разбрах какво значи Хейтър.Тук много се употребява.Hanibal някои потребители си опитват да блеснат с проницателност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.