Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Плюс още две групи:

Махналите се заради друг потребител: когато екипа не се намеси правилно в спор между потребители, или вземе грешна страна заради пристрастие (или недочитане  :cool: ).

Разбира се, има случаи когато един напуска защото друг се е махнал, което допълнително утежнява ситуацията (ако екипа е виновен).

Чувстващите се "излишни". Имайки в предвид постоянното натрупване на теми, проблемите стават по-сложни с времето (т.е. летвата в специализираните форуми се вдига, а модераторите не допускат повторение) и темите, върху които масовият потребител може да даде отговор или да зададе въпрос без да спами - постепенно намаляват, а с тях и интереса към форума. Още един повод да се даде възможност да се повтарят теми (в разумни граници разбира се).

А, към "променилите се" искам да добавя и тези, които са се научили да търсят в Интернет и вече нямат нужда от форума. Поредният оксиморон в политиката на Калдейта - "научете се да ползвате търсачката". Ако потребителите станат толкова добри с ползването на търсачки, то няма да имат нужда от форума, т.к. Гугъл ще им върши работа  далеч по-добре...

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може ли някой друг освен член на екипа да подкрепи господин Йови в плоското си изказване? :ph34r: Така затвореното общество няма да изглежда толкова затворено поне този път. И стига с тези правила, стига. Толкова изтръкано звучи вече, че дори не е интересно за никой. Наистина Q-tech е прав. Защо не обърнете внимание на тези, които си тръгнаха заради други? Защо не обърнете внимание на тези, които когато се появят виждат нежеланието на другите, с което те ги посрещат? Защо не погледнете лицемерието между самите вас - екипа? Защо не спрете да се правите на такива на каквито не сте, а да се биете в гърдите колко сте истински? Защо не спрете с лигавщините поне на местата (говоря за теми и сериозни дискусии, колкото и малко да са те), на които няма нужда от "остроумието" ви? Толкова сте смешни в очите на човек, който гледа отстрани? Защо не спрете да се държите грубо, арогантно и надменно към новите потребуители, за да се опитате да ги задържите, а не да си бъдете 15 човека, група, която не желае външни посетители? Защо просто не бъдете себе си? Защо не се вслушате, поне за мъничко в това, което ви казват в случая Малина, vorfax и някои други потребители? Защо веднага отричате всичко, което ви се каже като критика? Защо по дяволите мислите, че винаги сте прави? Винаги. Толкова е интересно, когато просто гледаш от страни без да участваш в дискусиите. Много пъти съм започвал да пиша, но съм се спирал, защото след 3 сек. осъзнавам, че е напълно излишно да го правя. Просто няма смисъл. Наистина няма смисъл. Част от екипа плюс десет други потребители са превърнали форума в чат, а не във форум. Точно за това не съм доволен от екипа. Няма го гостоприемството, което имаше преди години. И няма как да бъда доволен, когато те (екипа) вместо да се грижат за това на посетителите да им бъде комфортно тук, те не проявяват разбиране и не са никакви домакини, а се стремят да запазят това, което имат, да не би някой да се намеси, да каже нещо и може би по някакъв начин да им го отнеме. И наистина, нали не си мислите, че ни казвате нещо ново? Нима мислите, че ние искаме сръдливите, или може би тези, които обиждат и т.н. ? Просто няма как да харесвам екип, който е толкова променен и така самозабравил се мислейки, че едва ли не управлява интернет пространството и от него зависи в каква посока ще тръгне IT индустрията, екип, който вместо да привлича, отблъсква новите потребители, а кара част от старите, които все още мислят да погледнат нещата от друг ъгъл и да преосмислят много неща. Осъзнайте се, докато е време. Не дръжте само на количеството и не се успокоявайте от това, че имате стотици нови потребители днес, защото колелото се върти и всички виждаме колко бързо се срива репутация на IT насочен сайт за дни. И нека този екип мисли повече преди да действа, нека бъде по-толерантен спрямо потребителите си, които го правят това, което е.

Щом имаш наблюдения от преди години, значи трябва да помниш, че тогава подобни теми бяха недопустими. Всяка тема, в която се споменаваше думичката "модератор" се затваряше. Постове, които бяха извън темите се триеха директно без предупрежденията, които не ви харесват.

• Администратор

Здравейте :ph34r: Винаги съм се усмихвал широко, когато започнат да ни обвиняват, че някой си бил тръгнал, друг бил дошъл трети бил заминал за Индия и не знам си още какво :lol6: Разберете и запомнете форума е с широко отворени врати за вход и изход - всеки сам избира на къде да поеме и поради каква причина. Да ни обвинявате за всеки които си е дръгнал и за всеки които е дошъл е все едно да ни обвините и за глобалното затопляне. Да някой хора може да са си тръгнали заради наше действие или бездействие, но тук са 180 000 регистрирани потребители как да угодим на всички. Винаги ще има недоволни и няма как да не е така. Не сме гостоприемни към новите потребители .. как да го разбирам това? Стоим пред компютрите, чакаме някой да се регистрира и го почваме. Или пък на всеки който се регистрира да му пращаме девойки облечени в носии с погача и мед за добре дошъл? Айде стига глупости .... Някой нещо се обиди на някой и айде екипа му е виновен фръцка се и започва да пише глупости как сега като си тръгне и ще настъпи абсолютен апокалипсис всичко ще се срине и никой няма да посещава форума - сякаш той е бил Далай Лама и всички са влизали за да четат неговите всевишни мисли и прозрения. Обвинявате ни, че държим на количеството а не на качеството - това не ли признание и противоречие на мислите че не сме гостоприемни към новите потребители - как като не сме гостоприемни това количество нараства или те са такива дето обичат да ги мачкат и ние тука ги газим наред ама на тях им доставя удоволствие и идват на талази ... Айде стига ... Или пък количеството е отговаряло на качеството - сякаш при регистрация сме сложили тест за интелигентност и се регистрират само тия, който не го издържат. Не сте ли вие тия които сте негостоприемни, като наричате всички новорегистрирани: некачествени. Или пък няма ли да е друга летвата, ако не се увеличаваше количеството да кажете ето некадърници няма нови потребители тука сте се превърнали в една затворена секта... В България хората обожават да критикуват - всеки е специалист по всичко и някой като направи нещо се появяват 10 човека които започват да се правят на специалисти и да дават акъл, ама кой бил хлебар, кой бил зидар всички стават сърдечни хирурзи ако спора го изисква... Айде стига ... От тази тема не съм видял нито една конструктивна критика ако щете ми вярвате. Иначе пак ако щете ми вярвайте тя щеше да бъде реализирана, както е с много до сега. А виждам само мрънкането на 10-15 човека, които се чувстват неоценени или обидени по една или друга причина на някой. Бетер детска градина. Айде стига .. Казвал съм го десетки пъти.. Форумът не е публичен дом, който влезе да излезе доволен, не е и старчески дом който влезе да остане до край. Забавлявайте се и приятни мигове във форумите. Поздрави на всички.

:rolleyes: Четири пъти "Айде стига...", за такъв кратък очерк :biggrin: Положението е ясно - има ядосани. Много моля, този ми пост да бъде възприеман, като конструктивна критика към админа с цел, избягване на тафтологията, не като спам ! :wub:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Да очакваме ли конкретни факти, или сапунката да продължава ?

Извинявай, но изказването ти е меко казано неадекватно. Изброих доста неща, които прочете, но бяха изтрити, не от мен във всеки случай.

Не съм тръгнал да гоня никого, не съм тръгнал да ругая никого, не съм тръгнал да съчинявам интриги или да прилагам цензура. Да си имаме уважението, а?

Не съм тръгнал да гоня никого, не съм тръгнал да ругая никого, не съм тръгнал да съчинявам интриги или да прилагам цензура. Да си имаме уважението, а?

Тц.

Уважение - всекиму, както гласи надписа в колбасарницата :) Ама не това е важното.

Важното е да има ядене и пиене на корем, а от време на време и по някоя сгодна женица .... :laughing4:

p.s.лично аз съм доволен от себе си - праното ми работи без грешка и смятам да се почерпя по този повод :help:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

От тази тема не съм видял нито една конструктивна критика ако щете ми вярвате.

kal, не ти ли е хрумвало, че просто не виждаш понякога това което гледаш? Можеш ли да дадеш пример за "конструктивна критика", защото си вадя изводите, че всъщност такава... не съществува. ВСЯКА критика която цели да направи някого по-добър човек и дай боже реализира целта си Е конструктивна.

iovi е модератор който много уважавам, но говорейки в множествено число подмина нещо. Всеки си носи кръста, а колективната отговорност не е ничия отговорност. Когато модератор те ругае публично и нарушава от първото до последното от писаните правила на форума, а накрая остане безнаказан и никой не му търси сметка, тогава думите, че мерки се вземат звучат без стойност. Съжалявам, много мразя да се повтарям, когато не искате да прочетете мнение на посетител тук, не му давайте среда която да триете...

Дръпчо , това вече го чухме ... не се повтаряш ... потретваш се ! Защо не ти изчезваха неща когато Кал сложи забрана да можеш сам да си триеш работите ? Ха отговори на този въпрос ?

Четох, четох и пак четох и така и не разбрах за какво се борят някои хора. От доста време съм регистриран, всеки ден чета форумите (тези които ме интересуват), чат-пат и пиша. Е защо, аджеба, нямам изтрит пост, а на други се налага да се правят на маймуни с нови регистрации, проксита, че и смяна на доставчик ? За мен отговора е един: Доказване! Пред кого и за какво, пак не ми е ясно! Може би трябва да спомена една велика мисъл, че "няма незаменими хора" и не е нормално всеки да се мисли за уникален, единствен и белязан от Бога, всъщност, може и да е нормално..... ама за това си имаше някаква диагноза :cool: Не виждам причина да съществува тема, само за да се изгъделичка самолюбието на единици потребители! ....или всъщност, трябва да я има.....а погъделичкайте ме малко и мене :shy11:

Четох, четох и пак четох и така и не разбрах за какво се борят някои хора. От доста време съм регистриран, всеки ден чета форумите (тези които ме интересуват), чат-пат и пиша. Е защо, аджеба, нямам изтрит пост, а на други се налага да се правят на маймуни с нови регистрации, проксита, че и смяна на доставчик ? За мен отговора е един: Доказване! Пред кого и за какво, пак не ми е ясно!

Щото си готин ... грешка нямаш приятелю ! Има много истина в думите ти ! Бравос !

• Администратор

kal, не ти ли е хрумвало, че просто не виждаш понякога това което гледаш? Можеш ли да дадеш пример за "конструктивна критика", защото си вадя изводите, че всъщност такава... не съществува. ВСЯКА критика която цели да направи някого по-добър човек и дай боже реализира целта си Е конструктивна.

iovi е модератор който много уважавам, но говорейки в множествено число подмина нещо. Всеки си носи кръста, а колективната отговорност не е ничия отговорност. Когато модератор те ругае публично и нарушава от първото до последното от писаните правила на форума, а накрая остане безнаказан и никой не му търси сметка, тогава думите, че мерки се вземат звучат без стойност. Съжалявам, много мразя да се повтарям, когато не искате да прочетете мнение на посетител тук, не му давайте среда която да триете...

Привет,

Аз не съм деловодител за да си отбелязвам конструктивните критики за това ще ти покажа само последното за което ни критикуваха и си заслужаваше да се помисли над въпроса и вече е факт: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=1142&showentry=8266

Иначе, ако искаш да бъда честен ти никога не си казвал нищо конструктивно освен когато докладваш някой бъг, и то често от това което докладваш само половината са реални бъгове в другите случаи я браузъра, я нещо друго, но не и реален бъг. Но както и да е не ми се водят диспути на тая тема. Та в повечето случаи да не кажа във всички пишеш много и не казваш нищо. Страхотно подреждаш думите в една страхотна последователност, но често лишена от смисъл и написано просто за да се вземе участие и да се напише нещо дълго. Отдавна не ги чета изобщо твоите постове освен ако не са в проблеми със сайта. Просто няма какво ново да кажеш.

Относно безнаказаността на модераторите - аз ви казах че тук мрънкат двама - трима, които имат лични причини ония някой му казал 2 думи и край. Модераторите са хора като вас - те не работят и не са на заплата във фирмата сдържани хора са, но когато някой им лази постоянно по нервите (като някой пишещи в тази тема) е нормално нервите да не се сдържат. В никакъв случай не ги оправдавам, но ги разбирам, защото аз най - добре знам какво е да работиш с няколко хиляди хора всеки ден и всеки с неговите си проблеми и изисквания. Та дали взимаме мерки или не не твоя работа и не мисля, че е нужно да ти се отчитаме какво и как правим. Само за информация ще ти кажа, че ако се установят злоупотреби на модератори задължително се взимат мерки и им се прави забележка (нали не очакваш да ги разстрелваме), при второ нарушение им се прави последно предупреждение и на третия път без думи направо изчезва от листата с модераторите. Ако пак държиш да ти давам примери такъв пресен има с модератор от HJT Team, които от близо 2-3 месеца вече не е такъв и причината беше точно такава за недопустимо отношение към потребителите. Това ще те накара ли да спиш по - спокойно вече вечер ?

Няма и не мисля да ти отговарям повече, аз принципно отдавна се бях отказал да ти отговарям на теб защото няма на какво, както казах ти рядко казваш нещо от всичко което пишеш. В повечето случаи само ни разиграваш да търсим кои ти е изрил поста, които ти сам си си изтрил.

Поздрави и спокойна вечер.

Просто няма какво ново да кажеш.

Кал, аз отдавна спрях да пиша в Калдата. Та погледни постовете ми - само спам, небрежни смешки, по едно време и само картинки, чак като рефлекс ми беше станало - изникват в съзнанието ми изображения, вместо думи.

Разбирам, че моите "проблеми" не представляват нещо съществено за теб, но в крайна сметка просто съм изразил своите лични ценности - на толерантност, на доблест и на ред. В един момент чак се усъмних, знаеш ли изобщо какво правят модераторите, след като не знаеше, че галерията ми е изпразнена и съм съгласен с теб, че като хора нищо чуждо не им е чуждо, но понякога очите бяха много широко затворени и от това страдаше и Калдата и нейните потребители. И държа на позицията си, че когато форума не защитава ценните си потребители, то значи приоритет е количеството, а не качеството.

Ако нарушаването на правилата които си писал за форума от модератори за теб е много говорене с малко казване, тук просто проличава толерантност, но избирателна.

Обвинявате ни, че държим на количеството а не на качеството - това не ли признание и противоречие на мислите че не сме гостоприемни към новите потребители - как като не сме гостоприемни това количество нараства или те са такива дето обичат да ги мачкат и ние тука ги газим наред ама на тях им доставя удоволствие и идват на талази ... Айде стига ... Или пък количеството е отговаряло на качеството - сякаш при регистрация сме сложили тест за интелигентност и се регистрират само тия, който не го издържат. Не сте ли вие тия които сте негостоприемни, като наричате всички новорегистрирани: некачествени.

Обвиняваме ви, че държите на количеството, не на качеството на потребителите, а не на темите и съдържанието. Лично аз съм твърдо зад количеството (ако може и качеството разбира се) на темите във форума. Но това не значи, че аргумента "потребителите ни се увеличават" е важният показател. Това, че броят регистрации се е увеличил откакто сте отворили форума е нормално явление.

От тази тема не съм видял нито една конструктивна критика ако щете ми вярвате. Иначе пак ако щете ми вярвайте тя щеше да бъде реализирана, както е с много до сега. А виждам само мрънкането на 10-15 човека, които се чувстват неоценени или обидени по една или друга причина на някой. Бетер детска градина. Айде стига ..

Фактът, че пренебрегвате собствената си анкета (от началната страница) - не може да бъде използван за конструктивна критика? Фактът че броят специалисти във форума ви видимо намалява (съдейки по отворените компютърни теми с по-сериозни въпроси) също ли не може да се ползва за критика? Фактът, че екипа ви повече от ЕДНА година не може да оправи проблеми като този с кодировката, също ли не бива да се критикува?

Кал, обясни ни на нас мрънкалата моля те, как да критикуваме "конструктивно" по друг начин дали се справяте или не, като нямаме достъп до базата ви данни и не можем да направим справка за текучеството на потребители, посетители и теми?!?

Аз знам само чрез едно - като гледам наличните фактите и от тях да вадя изводите. Освен горните три факта, имам и наблюденията по коментарите ви в новините, а именно че броят им е изключително малък. Дали това значи, че хората не ги вълнуват вашите новини, или че няма желаещи да коментират - не мога да преценя, но със сигурност това не би трябвало да трупа позитиви за новинарския ви екип и там също търпите критика. Уроци, ревюта... спирам дотук!

И накрая да подчертая - целта на моята критика не е да се заям с вас (екипа). Ако не ми беше приятно, съвсем естествено че нямаше да посещавам сайта ви и форума.

Целта ми е да ви напомня проблемите, така че да им обърнете повече внимание, защото ако има причини да не съм доволен от вас - то те ще са точно сред въпросните проблеми.

• Администратор

Кал, аз отдавна спрях да пиша в Калдата. Та погледни постовете ми - само спам, небрежни смешки, по едно време и само картинки, чак като рефлекс ми беше станало - изникват в съзнанието ми изображения, вместо думи.

Разбирам, че моите "проблеми" не представляват нещо съществено за теб, но в крайна сметка просто съм изразил своите лични ценности - на толерантност, на доблест и на ред. В един момент чак се усъмних, знаеш ли изобщо какво правят модераторите, след като не знаеше, че галерията ми е изпразнена и съм съгласен с теб, че като хора нищо чуждо не им е чуждо, но понякога очите бяха много широко затворени и от това страдаше и Калдата и нейните потребители. И държа на позицията си, че когато форума не защитава ценните си потребители, то значи приоритет е количеството, а не качеството.

Ако нарушаването на правилата които си писал за форума от модератори за теб е много говорене с малко казване, тук просто проличава толерантност, но избирателна.

форума защитава всичките си потребители защото за нас всички са ценни, нали не мислиш, че ако някой модератор обиди някой потребител ние отиваме гледаме дали потребителя е "ценен" и ако е такъв взимаме мерки, ако не го оставяме модераторите да си го псуват за да отпускат напрежението. Както казах много пишеш ама рядко нещо казваш - замисли се.

На всички доклади (които се броят на пръсти за което благодаря още веднъж на модераторите за сдържаността и достойното поведение) се обръща внимание и се взимат мерки, но разбира се няма да започнем да ви пращаме доклади от извършената проверка - щом това не е се повтаря значи е направено необходимото.

А какво аз виждам не се притеснявай противно на очакванията ти подобни неща бързо стигат до мен. Нали не мислиш, че някой вижда повече неща от мен?

Разбирам, че моите "проблеми" не представляват нещо съществено за теб, но в крайна сметка просто съм изразил своите лични ценности - на толерантност, на доблест и на ред.

Замисляш ли се въобще колко несвързани неща пишеш ? За каква толерантност, каква доблест и какъв ред става дума? С нищо не си показал, че някое от тези качества ти е присъщо.

Нали не мислиш, че някой вижда повече неща от мен?

Не, Кал, единственият повод да пиша в тази тема е, че имаше двоен стандарт, както и саморазправа от хора които злоупотребяваха с властта им дадена да помагат. И тук не иде реч за заяждания на WhiteHart дето решил да ми плюе поезията, да се изпуска че е хубава, пък после засрамен сам да си трие поста, това е лапешка история. Аз говорех за накърняване достойнството на потребители тук и за отзвукът в мен, когато същите са приемали като причина това за напускането си от форума. Аз смятам, че е възможно модераторът да си изпълнява задълженията, без личните му пристрастия да бъдат насочени към унижаването на потребители. Толерантност не значи да си добър с онези които харесваш, а да си добър, дори когато не ти харесват. И тук има много добри примери за това, като цяло модераторите които съм включил в графата "приятели" са хора които вземам за пример. Защо когато обаче напиша, че имат недобросъвестни колеги автоматично ме прави рецидивист и извън закона? Аз не съчинявам, а излагам факти. И ако помниш всичко започна с един безобиден въпрос "защо линкове които съм дал в раздел музика са изтрити?". Темата бе затворена. Не чух да е наказан модератор за това, но пък след предложението ми затварянето на темите да бъде обосновано, вече и аз престанах да се чувам. Само на мен ли звучи нелепо? Не се сещам за средство което не е опитвано срещу мен в опит да бъда достигнат, наранен, унижен пред другите. Аз не влязох във форумите на Калдата за да вземам, а за да давам, не за да трупам имидж като разни смешници, а просто да изразявам себе си, не да се големея, а да откривам човешко общуване. Честно да си кажа, някаква форма на мазохизъм е да виждам слабостта на хора които се чудят как да се заядат или ме провокират, само и само да са отгоре. И в тази тема това продължава. Имам си тема за комплексите. Аз не ги разглеждам като недостатъци, т.е. носителите им не трябва да бъдат винени за това, защото са били жертва на условията които са ги изградили. Вярвам в доброто, вярвам, че когато посочиш грешката на човек това му помага. Не ми е било смисъл на живота, нито съм вземал толкова навътре трепетите в граденето на виртуална елитарност. Имам скромен аватар, пиша сдържано и прилично, най-големият ми кусур е, че имам памет и очи, защото когато ги ползвам, това винаги е в мой ущърб.
  • Администратор

Обвиняваме ви, че държите на количеството, не на качеството на потребителите, а не на темите и съдържанието. Лично аз съм твърдо зад количеството (ако може и качеството разбира се) на темите във форума. Но това не значи, че аргумента "потребителите ни се увеличават" е важният показател. Това, че броят регистрации се е увеличил откакто сте отворили форума е нормално явление.

Как предлагаш да вдигнем качеството с тест за интелигентност при регистрация или да си пращат CV до теб за одобрение :lol6: И кой по дяволите определя какво е качество, ти ли? Това че разделите, които ТИ посещаваш не ти се струват качествени означава, че в другите раздели няма качествени неща? Форума отдавна не е тясно профилиран компютри а е форум за всичко. И неща които са качествени за едни може да не са за други и обратно. Аз смея да твърдя, че има много качествени раздели и форуми и хиляди потребители. Като не са ти качествени разделите, които посещаваш направи ги такива пиши ревюта публикувай статии както правят по другите раздели където общностите процъфтяват и се множат всекидневно и не мрънкат за глупости.

Фактът, че пренебрегвате собствената си анкета (от началната страница) - не може да бъде използван за конструктивна критика? Фактът че броят специалисти във форума ви видимо намалява (съдейки по отворените компютърни теми с по-сериозни въпроси) също ли не може да се ползва за критика? Фактът, че екипа ви повече от ЕДНА година не може да оправи проблеми като този с кодировката, също ли не бива да се критикува?

Анкетата и за миналия дизайн който сега горещо искаш беше същата даже още по плачевна и резултатите ни показват, че сме се справили повече от отлично. Нищо че положителните все още не преобладават това е логично защото никой не обича промените. Представи си какво ще стане ако се появя у вас и ти преместя телевизора - ще скочиш до небето. А сега да ти обясня резултатите над които не си се замислил и за секунда.. 51% не го харесват .. сигурен съм че поне половината от тях са гласували първосигнално само заради промяната както бих направил и аз, няма как да оцениш един дизайн за по-малко от 1 минута. Повявай ми бил съм в журито на много конкурси не става за 1минута. Та да приемем, че половината са гласували първосигнално айде нека са по-малко от 51% вместо 25 да са 20% тия които са оценили нещата в последствие .. да ги прибавим към тези 37% които са го харесали =57% ами какво да правим от тия 11% които се колебаят да решим ли че и там половината са затвърдили мнението си че им харесва а другите че не им харесва. Айде нека пак да са по-малко от 11% само 5% ще вземем и ще ги поставим при ония 57.. какво правим ? = 62 или ?

Виж угодия няма да има никога за всички с дизайна, но да сравняваш стария дизайн с новия е толкова нелепо, че ако отидеш в което и да е студио и им кажеш, че харесваш повече стария ще ги развеселиш много целия им екип. Новия е просто на светлинни години от стария и като изпълнение и като функционалност и като стандарти .. абе просто няма никаква база за сравнение и аз не съм чул нито един професионалист да се изказал по въпроса.

А относно каква кодировка и какви проблеми говориш пък изобщо не знам и никога не съм знаел да има подобни проблеми ще се радвам да науча нещо повече по въпроса

Аз знам само чрез едно - като гледам наличните фактите и от тях да вадя изводите. Освен горните три факта, имам и наблюденията по коментарите ви в новините, а именно че броят им е изключително малък. Дали това значи, че хората не ги вълнуват вашите новини, или че няма желаещи да коментират - не мога да преценя, но със сигурност това не би трябвало да трупа позитиви за новинарския ви екип и там също търпите критика. Уроци, ревюта... спирам дотук!

Все съм учил статистика в университета, но никъде не са ми споменали тъпаците, че интереса се измерва с брой коментари. Само ще ти спомена че в България колкото повече коментари има толкова е по-зле защото българина е по-склонен да напише нещо за да оплюе я правописна грешка я неточност от колкото да напише нещо похвално - замисли се... Коментарите са в социалните сайтове, например .. Станишев направи едни какво си.. и следват коментари: да му е*ба майката ... да ми не знам си какво. Тук една дънна платка колко да я псуваш? Ми няма за какво :hush:

Не, Кал, единственият повод да пиша в тази тема е, че имаше двоен стандарт, както и саморазправа от хора които злоупотребяваха с властта им дадена да помагат. И тук не иде реч за заяждания на WhiteHart дето решил да ми плюе поезията, да се изпуска че е хубава, пък после засрамен сам да си трие поста, това е лапешка история. Аз говорех за накърняване достойнството на потребители тук и за отзвукът в мен, когато същите са приемали като причина това за напускането си от форума. Аз смятам, че е възможно модераторът да си изпълнява задълженията, без личните му пристрастия да бъдат насочени към унижаването на потребители. Толерантност не значи да си добър с онези които харесваш, а да си добър, дори когато не ти харесват. И тук има много добри примери за това, като цяло модераторите които съм включил в графата "приятели" са хора които вземам за пример. Защо когато обаче напиша, че имат недобросъвестни колеги автоматично ме прави рецидивист и извън закона? Аз не съчинявам, а излагам факти. И ако помниш всичко започна с един безобиден въпрос "защо линкове които съм дал в раздел музика са изтрити?". Темата бе затворена. Не чух да е наказан модератор за това, но пък след предложението ми затварянето на темите да бъде обосновано, вече и аз престанах да се чувам. Само на мен ли звучи нелепо? Не се сещам за средство което не е опитвано срещу мен в опит да бъда достигнат, наранен, унижен пред другите. Аз не влязох във форумите на Калдата за да вземам, а за да давам, не за да трупам имидж като разни смешници, а просто да изразявам себе си, не да се големея, а да откривам човешко общуване. Честно да си кажа, някаква форма на мазохизъм е да виждам слабостта на хора които се чудят как да се заядат или ме провокират, само и само да са отгоре. И в тази тема това продължава. Имам си тема за комплексите. Аз не ги разглеждам като недостатъци, т.е. носителите им не трябва да бъдат винени за това, защото са били жертва на условията които са ги изградили. Вярвам в доброто, вярвам, че когато посочиш грешката на човек това му помага. Не ми е било смисъл на живота, нито съм вземал толкова навътре трепетите в граденето на виртуална елитарност. Имам скромен аватар, пиша сдържано и прилично, най-големият ми кусур е, че имам памет и очи, защото когато ги ползвам, това винаги е в мой ущърб.

Много е дълго за четене. Успех ти пожелавам и се радвам че си сред нас.

Много е дълго за четене. Успех ти пожелавам и се радвам че си сред нас.

Мерси : )

Ще съм доволен от теб, ако не съм ти още блокиран, за да мога да ти показвам кой модератор е за мъмрене и кой за катрана с перушина : )

• Администратор

Ще съм доволен от теб, ако не съм ти още блокиран, за да мога да ти показвам кой модератор е за мъмрене и кой за катрана с перушина : )

Не се безпокой, иия неща стигат до мен и без ти лично да ми ги пращаш :lol6:

Поздрави

Доволен съм! Като цяло, Кал си е подбрал добре колектива!

Наказана съм..., само се успокой. :)

am-am, дори и да приемем, че някой модератор ти е трил каквото и да е, ми идва пак едно противоречие на ум. Когато се въздържаме и не трием, се говори, че не си вършим работата. Като ти се изтрие нещо обаче, се вдига пепел до облаците. И ако събера в момента едно и две стигам до мисълта - "Трийте моля ви повече, ама само на другите нещата!" Малко е егоистично.

И да ти призная честно, за мен има значение дали потребителят е "ценен", или е от "групата на изгонените". В единият случай се опитвам да разбера какъв му е проблемът, в другия не ме касае това. И ако не разбираш, до момента няколко човека от екипа се опитаха да разберат какъв ви е проблемът (и на теб включително), ама уви... :yanim: Говори се с недомлъвки и без факти. Модератори обиждали - кажи ги кои са тия модератори (поезията я мразя от 4-ти клас и не влизам в съответните раздели), имало бъгове с кодировки някакви - дайте пример, до сега всички известни бъгове Калин е премахвал възможно най-бързо, качеството спадало - колко теми са на модератори и колко на потребители, колко са модераторите и колко са потребителите? Направете и вие нещо за това качество, само с недоволстване няма да го подобрите...

Защо масата не се оплакват от екипа, а само няколко човека? Според мен е който както си го направи...или казано по друг начин - клиентът (потребителят) е цар, докато се държи като такъв...

Абе принципно линкове не съм му трила, но ако ще е по-щастлив от това, да знае че съм наказана - така да е. :P

И neredoven, престани да се интересуваш колко пъти съм наказана, защото няма кой да задоволи любопитството ти. Дори и модераторите да търпят санкции от страна на администрацията, не си мисли, че някой ти дължи обяснение за това.

Абе ти в ква роля си се вживял?! Точно ти пък ще определяш кой какво заслужава. Как не те досрамя да го напишеш това! :yanim:

/офф

Революцията прогресира. Комитетът на ам-ам жъне успехи и набира персонал. :yanim:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.