Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

am-am не разбирам какво целиш, ама наистина :) Няколко пъти се опитах да те разбера, ама не става :) От 9 дерета вода носиш и се чудиш кой модератор да оплюеш. Нищо чудно вече и по мой адрес да си пускаш манипулативните приказки :biggrin:

Дали се опитваш да създадеш тайна групировка срещу екипа на сайта и да изкяриш от това? Кат гледам бая профили на потребители посещаваш с миловидни коментарчета :P Я признай какво си замислил :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кат гледам бая профили на потребителКи посещаваш с миловидни коментарчета :P

:offtopic_s:

Позволих си лека поправка, за да бъдеш перфектно точна в изказването си.

Надявам се нямаш нищо против...

Иначе може да е яхнал принципа "Оплюй модератора, за да го обикнеш". Аз съм нацвъкан яко, ама може пък след 10-ина години и да ме обикне, знае ли човек. Публикувано изображение

пп. Не бих се учудил, ако и теб те плювне лекичко. Все пак е добре да си обичана и ще ти отива, да знаеш (говорим за една друга любов, а не тази, на която се радваш и в момента). Публикувано изображение

....

Иначе може да е яхнал принципа "Оплюй модератора, за да го обикнеш". Аз съм нацвъкан яко, ама може пък след 10-ина години и да ме обикне, знае ли човек. Публикувано изображение

.......

:offtopic_s:

Стига с тези девиации, моля. Да се върнем на изконните принципи. А те са

"Опознай модератора (в случая) и т.н."

П.П. Макар че и това надали ще помогне на някои хора да приемат че и ние сме хора :P

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

От цялата история виждам само едно конструктивно нещо. Някой притежаващ талант и свободно време може да седне и да спише кратко разказче/комикс и в последствие да се направи филм по него. Жанра го виждам нещо от сорта на тежка душевна драма.

Мерси : )

Ще съм доволен от теб, ако не съм ти още блокиран, за да мога да ти показвам кой модератор е за мъмрене и кой за катрана с перушина : )

'am-am'!!!

В ролята на какъв се изживяваш в този форум.Та тук има наистина много повече заслужили от Теб, за да им се чуе мнението. И много по-отдавна.Аз не искам да те обиждам с нищо, но след този пост ще ти кажа, че нито поезията ти, нито постовете ти струват пукната пара.А ти, като прочитам тук там, обикновено се подвизаваш точно там, където има само празни приказки и глупости.Мислех, че като по-възрастен човек, можеш сам да престанеш да мрънкаш.За какъв чеп са ти тия няколко твои акаунта? Поет и писател, това няма до го допусне никога.Година назад, забелязвам, че мрънкащите сте почти винаги едни и същи.Еми не може за това да имат вина модераторите или глобалните.Четейки твои теми, се вижда че имаш много опоненти, несъгласни с теб. Или не си го забелязал?Във връзка с това, че модератор/от Велико Търново или София беше/ ти беше казал, че не струва поезията ти - това е почти така.Особено последната и сравнявайки я с японската култура. Дай, наблегни на българската.За Япония знаеш толкова, колкото и аз.И в края на краищата, правилно беше казал някой/не помня точно кой/но и аз го подкрепям. Когато този форум вече не ми харесва, аз ще си отида, а няма да развалям общото настроение и имиджа му с тъпите си изявления против този или оня. И се научете всички, да споменавате имена, а не инкогнито да се жалвате като хлапетии.Забравяте, че модераторите са няколко на 180000 човека и не всеки ще е доволен от тях. Има форум за поети и писатели/моите уважения към всички ТЯХ/ Защо не опиташ в него.Повярвай, винаги сте едни и същи хора, с които модераторите си губят от времето. Да назовавам ли? ТИ, TNN,и много други - вечно недоволни ни тук, ни никъде из пространството на интернет. Вашата работа е такава - от много места гонен, но ТУК - ПРИЕТ! Отстъпвам ти модераторските си права стига Калин да е съгласен, за да те видим какво ще представляваш и ТИ! Веднага съм съгласен.Трябва да знаете всички, че не може да има тук прекалена слободия. Има си и някакъв ред и той е задължителен за всички, щом сте се регистрирали в този форум.А на когото не му изнася - не сме му пращали ни телеграма, ни покана.Желаещи за форума има и ще има винаги. Не предричайте това, което няма да се случи. Аз съм от създаването на форума и съм чел много такива изявления. До ден днешен, не е станало и няма да стане.Масата от хора са движещата сила във форума, а ти си само една тяхна частица, макар и - недоволен. Не искам да ми отговаряш - споделих само личното си мнение, което не е насочено само към ТЕБ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Щом имаш наблюдения от преди години, значи трябва да помниш, че тогава подобни теми бяха недопустими.

Всяка тема, в която се споменаваше думичката "модератор" се затваряше. Постове, които бяха извън темите се триеха

директно без предупрежденията, които не ви харесват.

Не, напротив. Не е нужно да прекараш години тук, за да видиш някои неща. А и аз не съм от години, като повечето. Такива

теми винаги са били допустими и винаги дискусията МОДекип <-> потребител е била двупосочна. Достатъчно е да поразровиш и да прочетеш постовете на Кал. Така че, това което казваш не е вярно.

Но това се промени, не знам защо. И Кал го е казвал, че това е мястото, в което екипа комуникира най-много с

потребителите си и поне ги изслушва, без да ги напада. Точно в последно време се промени това и екипа се превърна в едно

малко затворено общество, с което почти не се говори, защото те смятат това за ненужно. А нали това е идеята на раздела.

С други думи, няма кой какво да им каже. Не се вслушват в никой, никога. Особено, когато говорим за персонална критика.

Или за да не казвам никога, нека е в 99.99% от случаите. Преди имаше комуникация, нормална, сега има лигавщини на няколко

човека. Казваш 1 дума, получаваш 5 минуса, при това само от членове на екипа. Защо? Просто, защото си изразил мнение,

което не съвпада с това на екипа. Същото е и с плюсовете. Вижте темата, тази тема. На всеки пост на член на екипа,

положителните гласове са 99% от колегите му. Това е показателно. Не мислиш ли? Да кажем последните 2-3 страници. Адски

безсмислен пост, който дори не е по темата, бива оценен с 5 плюса. хахаха А после, репутацията нямала значение за никого

и т.н.

Ако мога да обобщя: има няколко стари потребители, които имат чувството, че форума е техен.

Някой може ли да обясни защо?

Ще ти кажа сега какво е.

Някой от екипа казва - така е, аз го репликирам и казвам - не е така.

Получавам 10 минуса (майната им на тях, безполезни са, но те са само от членове на екипа) и ми се заявява: 2.19, довиждане.

Край!

Здравейте :)

........

Поздрави на всички.

Е да, но когато искаш да си тук някак си не ти е приятно, когато не те приемат, нали? Ще попиташ кой. Е, би трябвало да

знаеш, щом виждаш нещата.

Прекалено пресилено ми се струва изказването ти, и много изопачено. Дори показва неуважение, но форума е твой и като

домакин имаш пълното право да казваш каквото сметнеш за правилно.

Това за тръгването и апокалипсиса не е вярно. Аз не съм видял някой да се хвали по този начин и да тръби, че едва ли не

от него зависи форума. Не. Всички знаем, че няма незаменими потребители. Просто когато ти е приятно на едно място не ти е

хубаво да го напускаш по глупав начин.

Тук не се критикува това как е построен форума. За него се грижи администрацията (за функционалността говоря), а за

комфорта на потребителите се грижат модераторите. За някои от тях е направена тази тема. Не съм съвсем сигурен, че ги

следиш и знаеш кой как се държи. Или просто не ти пука. В това съм по-сигурен и дори убеден. Просто си над тези неща.

Дори се чудя как реши изобщо да се включиш в темата.

И за да не си говоря така, колко пъти член на екипа е обиждал съвсем директно потребител? Да, има случаи, при това не

малко. Ще кажете дай пример. Ако можех да си видя всички постове, щеше да бъде много лесно да го направя. Спомням си как

бях наречен лицемер и т.н. Последствия за този, който го каза? Ще ти кажа - НИКАКВИ. Никога не е имало и няма да има.

Привет,

..........

Поздрави и спокойна вечер.

Пак казвам и наблягам на това. Не бъркай конструктивната критика с това как и какви са разделите във форума, а за това

как се управляват те. Защото може би ти създаваш даден раздел след дадена идея на потребители или добавяш някаква

функционалност за улеснение, което е чудесно (както и посоченото от теб), но това няма абсолютно нищо общо с идеята на

темата, освен, ако нещо аз не се бъркам, а именно за това как екипа се грижи за потребителите тук и това дали на тях им

е най-вече приятно да посещават това място. Никой не казва, че форума като форум, ако щеш го наречи код, не функционира

правилно. Напротив. Дори и да има някакъв проблем всички знаем, че той бива отстраняван почти мигновено, а потребителите

уведомявани и т.н. Така че разбра за какво говоря и мисля виждаш разликата между твоята работа тук и това, което ти

правиш и работата, която прави МОДекипа. И никой не иска да се отчитате на потребителите, но нека стандарта бъде един.

Това е всичко.

.............

Не се безпокой, иия неща стигат до мен и без ти лично да ми ги пращаш :lighter:

Поздрави

Чудесно щеше да бъде, ако това, което казваш беше вярно и наистина имаше равенство.

Иначе примера е простичък. Появих се, казах две думи и бях наказан.

След това бях директно обиден, а човека който ме обиди, да, никакви последствия.

П.С. Ще се радвам, ако за този пост получа 8 минуса, задължително от членовете на екипа. :lol6: Малка провокация, за да не ми

ги дадете сега. Повечето хора са така. Правят нещата наопаки. :lol6:

Но на кой ли му пука за тези плюсчета и минусчета, когато така или иначе не са обосновани, а и не водят до никакви

последствия за никой. С други думи са излишни. Дори след като гласуването беше направено публично, се видя, че част от

екипа е лицемерничил спрямо потребители. :lol6: Но и това не е болка за умиране, хора сме, а и се отплесвам в друга тема, в

която може би ще пиша... някога.

Иначе чичо ви Стефчо доста неумело перефразира думите на Кал. Все едно чета него, само дето изказа е на 14 годишен (извинявай, но така мисля аз). Кал поне умее да се изразява и да държи положение. Ако трябва да съм честен, това не ми харесва в радиолюбителя. Парадира с възрастта си и времето прекарано тук, което не интересува никой. Искам да кажа, че не ме интересува нито на колко е, нито от колко е. Опитва се уж да респектира, но не става. Иначе ме кефи. Хем пробва да се кара и уж да бъде сериозен и строг, хем в същото време е добър. Но баланса е неумело изигран. Кажи си го направо де, не се страхувай за титлата. Твоята е пожизнена. :lol6: Искам да кажа, че няма нужда с мили думи да ми казваш, че не ме харесваш. Това лицемерие... да, от него вече ми писва. Не само тук, навсякъде. По бих приел да ме нахокаш едно хубава, дори да ме препсуваш, от колкото да чета разни измислици и само, за да не излизаш от прсловутите правила и винаги да можеш да кажеш, че си бил по правилата, да чета смешни историйки. И хей, аз не съм обидчив като повечето тук. Застани и кажи. Ти си тъп, невъзпитан и т.н., защото така и така, и това и това. Не ме кефиш, заради това и това... :P

В доста форуми датата на регистрация е скрита именно по тази причина препопалагам. За да не се изживява някой като по-старши по дата, а да съдят по него от заслугите му. А тук е: Хей, момче, аз съм регистриран от 5 години и бла-бла. И? Ако ще от 50 да си. Същия си си. Това не значи, че си лош. Вече си мисля, че трябва да пояснявам, за да не остана неразбран.

А си мислех да не пиша персонално за никой... все още. хуху

• Администратор

Привет, Поста е безумно дълъг, постарах се го прочета, но ме загуби още в началото където разискваш надълго и широко кой на кой как дава плюсове и минуси. Надолу признавам си вече четях през ред, но пак не видях нищо конструктивно ... говори се за някакъв комфорт да осигуряваме, какво точно имаш предвид не знам - до всеки стол на потребител да изпращаме и по една стриптизьорка ли ? Или комфорт ще имат тези 5-6 човека, които мрънкат тук ако бъдат оставени без контрол да вършеят във форума. Комфортът на едни винаги е за сметки на други и в тази тема май са другите. Защото ако го нямаше комфорта едва ли форума щеше да расте. Когато искаш нещо да се промени кажи това не е на ред трябва да се направи това и това .. не видях никакви конкретни предложения и критики освен за "комфорта" който не сме ти осигурили. Когато искаш и предлагаш нещо пиши по кратко с 2-3 думи ясно и точно може да ми го пращаш и на лично съобщение. Какво не ти харесва и евентуално предложение или идея как да се промени. Иначе другото си е чисто дълго мрънкане като ощипана ученичка за 2-3 минуса или плюса в репутацията. Поздрави и спокойна вечер.

Да поясня на уважаемата аудитория, че другаря прелюбодеец говори за разни неща и факти, но забравя, че те все още стоят черно на бяло във форума и могат да бъдат прочетени от всеки и по всяко време.

Чудесно щеше да бъде, ако това, което казваш беше вярно и наистина имаше равенство.

Иначе примера е простичък. Появих се, казах две думи и бях наказан.

Поредната лъжа, написана без грам мисъл.

Във връзка с цитираната извадка от мнението:

Това е темата с част от мненията, заради които беше наказан въпросния тъжител.

А това е причината, поради която същия беше наказан.

И да, въпросния потребител е лицемер. За да си взема думите назад, ще го помоля тук пред всички да каже изпрати ли ми (на Доктора също, но за него ще говори той самия) 4-5 ЛС, в които не ми се обясняваше в любов, а обидите и псувните бяха малко повече от добрия тон и разбирателство?

Хайде да видим сега кон боб яде ли...

Имаш ли някаква макар и малка чест и достойнство, драги ми прелюбодеецо?

Не, че не знам отговора, но може пък да се изненадаме този път...

• Администратор

Не влизайте в излишни спорове. То е ясно, че тази тема трябва да се прекръсти на Недоволни ли сте от екипа? Защото 99% в нея пишат само недоволни, които са наказани по една или друга причина и тук търсят трибуна да нападнат екипа за наказанието си. Както казах вече нищо конструктивно само начин за спор и провокация на екипа. Както казах комфорта на едни ще е за сметка на дискомфорта на други и тези други използват тази тема за конфронтации с екипа. За това в този и вид не виждам много смисъл да стои отключена и ако продължава да се развива в такава посока ще се наложи да я заключим. Няма да хабим време и усиля да обясняваме кой за какво е наказан.

kal, след като не си го прочел не мисля че трябва да го коментираш. Иначе те разбрах. Аз пиша, ти не четеш. Какъв тогава е смисъла да водим дискусия? Ясно и точно съм казал кое точно не ми харесва. Просто повечето хора са лицемери и страхливци и ги е страх да си го кажат. Иначе си шушукат само: да, така си е и т.н. И да, разбра се че форума расте. Това всички го знаем. Расте от регистрации. Виж потребители, активните. Пишещите. Виж колко коментара има вече в новините. Виж колко коментара има по смислените теми, а не направих си кафе, изпих го, сега отивам до тоалетната. А и там се вижда какво, как и кой пише. И стига с тези плюсове и минуси. Просто ги вметнах, за да им обърнеш внимание. Нали виждаш всичко. Не се хващай за тях. Не те са целта на поста. А и за прословутата репутация си имаше тема ако не се лъжа, която май е заключена. Не знам, не съм си правил труда да проверя. Достатъчно кратко е. :eek: Иначе личните не ги пазя. Няма никакъв смисъл от това. Или поне аз не виждам. А поста който е даден... какво точно за него? Извади ЛС-тата от твоя архив, ако ги пазиш разбира се. :) Иначе все си мислех, че личните са си лични. Искам да кажа, че е като на разговор на 4 очи. И когато аз кажа нещо... кой се чувства като ощипана ученичка? Ако ще да съм те препсувал, което не си спомням, но и не отричам разбира се. Нали сме на ЛС. Или просто си казваш: Сега ще го накажа този, нека му е, да види той аз какво мога. хахаха

....

И стига с тези плюсове и минуси. Просто ги вметнах, за да им обърнеш внимание. Нали виждаш всичко. Не се хващай за тях. Не те са целта на поста. А и за прословутата репутация си имаше тема ако не се лъжа, която май е заключена. Не знам, не съм си правил труда да проверя.

....

Ти започна с тях, и в горното ти изложение ги спомена поне три пъти. Което вече значи нещо. Кажи си че там ти е болката....

• Администратор

Привет отново,

Само да се уточним в качеството на какъв и ти ли си критерия за оценка на качеството на постовете във форума. Много оценителите се намериха в тази тема всеки някой оценява, един потребителите, друг постовете им. Няма нужда от твоите оценки разполагаме с много по-добри методи.

Относно наказанието ти и че псувните ти били чрез лично съобщение, моля запознай се с правилата на форума преди да го използваш и да даваш оценки за качеството на потребителите. Радваме се че повечето потребители не са "качествени" като теб и те съветвам ако мислиш да не се придържаш към правилата на форума да отидеш в някой с по-качествени потребители и постове:

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Сега може да се върнем пак към цитирания от теб "комфорт" и за да го осигурим на по-голямата част от потребителите, ако пак си позволиш да псуваш някой където и както да било в сайта ще лишим форума от безценното ти присъствие.

Поздрави и успех

capnemo, хехе, на плюс съм. Не ме грижи. :eek: Това е основното което ме тормози. Прав си. Позна. Дано никой не ми даде минус тук. Да да, знам за правилата, знам. :) Не, не съм аз критерия. Ни най-малко. Няма критерий, няма. Нито оценки съм тук да давам. Не го ли разбрахте? Критерия не си дори ти, нито който и да било тук. Абсолютно всеки има право да се изказва, както намери за добре (естествено, ако е по правилата). Критерия са потребителите, които пишат смислени постове. Те са критерия. Те ти убягват. Рабираш ли? За това споменах коментарите в новините, които бяха десетки. За това споменах коментарите по темите, които вече се изчерпват с няколко поста в празните приказки, както и другите, неща, които съм казал в поста, който не си прочел както сам каза. Да, те са критерия. Самите потребители, които пишат. На тях се гради всичко. Благодаря.

• Администратор

Привет Имаше една реклама се казваше... Тиии мигача остави на нас. Както казах по-горе в качеството на какъв се явяваш като контрол на качеството. Успял ли си да създадеш някой посещаван сайт или форум за да ни напътстваш кое как се прави ? Ако нямаш дялов капитал във фирмата, ни остави ние да си водим политиката и да решаваме има ли качество няма, как и на къде да се развива форума и т.н. Ако имаш някакви конкретни предложения с най-голяма радост ще ги прочетем, но да си чешеш езика с нас и да ни псуваш Аз няма да ти позволя. Поздрави.

Привет,...

...до всеки стол на потребител да изпращаме и по една стриптизьорка ли ?

Поздрави и спокойна вечер.

Публикувано изображение Обаче ако стане номера със стриптизьорката, тогава самочусвието ми ще ↑1 и едва ли ще е спокойна вечерта...Нещо тази вечер съм на кеф и затова:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dES6ckSaoOY

Да доволен съм от екипа-по-точно от хората с който общувам!

Публикувано изображение Обаче ако стане номера със стриптизьорката, тогава самочусвието ми ще ↑1 и едва ли ще е спокойна вечерта...Нещо тази вечер съм на кеф и затова:

Май на повечето точно липсата на стриптизьорка е проблемът. Ама и в случая законите на физиката не са за пренебрегване - каквото не се празни, се пълни и рано или късно избива някъде. За съжаление избива тук и ние сме потърпевшите :)

Май на повечето точно липсата на стриптизьорка е проблемът. Ама и в случая законите на физиката не са за пренебрегване - каквото не се празни, се пълни и рано или късно избива някъде. За съжаление избива тук и ние сме потърпевшите :baby:

Да, интерестното е че това за по-младите колеги няма как(легално) да е вярно, но има и някои "дърти", които сякаш им е изгорял бушона. То не че и аз винаги съм в кондиция...но се опитвам да си прощавам.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Писах на algor да ми изпрати псувните, за които говори, а аз не си спомням. За сега нямам отговор от него. Минаха около 2 дни. Може и другия потребител, който евентуално съм псувал също да го направи, за да не остават голословни в думите си. Нямам такива спомени, но не отричам, както вече казах и за това искам да видя тези писания. Ако има нещо такова, тогава просто ще им се извиня публично за стореното. Точно тук, пред всички.

но има и някои "дърти", които сякаш им е изгорял бушона.

Може ли да ми обясните какво имате впредвид.......?:)

Може ли да ми обясните какво имате впредвид.......?;)

Знаят, но не могат, за разлика от други, които могат но не знаят. Ние сме в златната среда...Нито можем, нито знаем, но се опитваме и понякога ни проработва - на късмет...който не винаги е добър късмет. Алабализми, штъ знайете. Но темата се беше затегнала, та рекох да я...Ау, щях да напиша "ароматизирам", но да не вземам функцията на Algor.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Стига де-с тоя стриптийз-

еротични помисли ми се завъртяха у главата...

:help:

Комфорта на потребителите не зависи пряко от модераторите, а от правилата на форума и тяхното спазване. Смятам, че екипа доста добре се справят със задачата си. Липсват елементарни, безсмислени, неграмотно написани теми, косвени обиди на потребители сбъркали форума с IRC. Най-много ме радва, че не се толерира разпространението на пиратски софтуер. Никой не вижда и не взема предвид постоянството на екипа. Ако някои потребители си мислят, че по цял ден седят безработни отчаяни тинейджъри пред компютъра и избиват комплекси върху тях много се лъжат. Въпреки всичко успяват да спазят добрия вид на форума. Репутацията зависи изцяло от самия потребител, а не от останалите. Естествено, че модераторите, които правят по 20-30 поста на ден в които липсва спам ще е отлична. Силно се съмнявам, но силно се надявам, че с поста си бих повлиял на някои хормонотрони. Всичко най-свежо и успешен ден. :rolleyes:

Смятам, че екипа доста добре се справят със задачата си.

Браво, трябва по-често да ги хвалим. Даже понякога се чудя къде мога да напиша добра дума за някой който ми е помогнал, но нито има време да чете спам раздела, нито след труда който е хвърлил безвъзмездно мога да му дам повече от едно "благодаря".

Но ето какво ми се припомня наново - че когато модератор (от феновете на Празните приказки) пожелае да затвори една тема, без да има причина за това, това става по еднотипен начин. Ето последният ми доклад: "Апропо това никога не съм го разбирал. Модератор те пита, ти отговаряш и това е повод за затваряне на темата. Някой би го нарекъл диалог, за мен е просто изпитан метод, като поредната клевета, която да послужи за повод за нещо което е планирано още с поглеждане кой е автор на това или онова."

Не съм написал доклада, защото вярвам, че той може да промени нещо, а за да мога да отговоря, т.е. да не си утежнявам виновното състояние с още писане не по темата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.