Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Аз така и не разбрах какво значи Хейтър..

Човек който мрази езика на който говори и наред .....това би трябвало да значи,но тук по скоро се употребява от хора които нямат отговор на неща за които ги питат и се измъкват с празни приказки за да не ги разберат хората. :speak:
  • Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доволен съм, но малко повече новини не биха ни навредили. Все пак винаги има какво да се желае.

Дойде и моя ред :yanim: да се оплача.

В темата "Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея" се заговори за жени и мъже шофьори.

След като модератора на раздела се скара.

Ще се пляскаме ми се струва. :withflowers:

Карайте по-темата, че хващам метлата.

Аз попитах.

?

Раздела не е ли празни приказки :withflowers: тоест тук отклоненията от основната тема са разрешени, или греша?

Гледам последните постове относно жените пък и мъжете шофьори са интересни :withflowers: щом са в разрез с правилата отделете ги в нова тема.

И днес съвсем случайно си намирам коментара ни в клин ни в ръкав пльоснат в някаква друга тема в която аз не съм искал да пиша.

Не съм глупендер :wub: и никога няма да пиша в тема с име "За какво си мислите в момента, глупендери?"

Така че ако може някои да ми обясни как моя пост се озова там а не в коша примерно.

Не искам да създавам излишно напрежение.

Пишещите в темата да не ми се сърдят просто аз така ги приемам нещата :withflowers:

не се смятам за глупендер и за мен е леко обидно поста ми да е там.

Знам правилата на форума писани и неписани, ще помоля да ми изтриете този пост.

п.п Не съм го докладвал но ще докладвам по късно.

Пратих поста ти от темата с глупендерското заглавие в коша, на останалите ти въпроси трябва да дадат отговор колегите от "важния" раздел. За мен е необяснимо как може тема с подобно заглавие да достигне над 90 страници... Въпрос на вкус...

Пратих поста ти от темата с глупендерското заглавие в коша, на останалите ти въпроси трябва да дадат отговор колегите от "важния" раздел. За мен е необяснимо как може тема с подобно заглавие да достигне над 90 страници... Въпрос на вкус...

Благодаря :)

Ако решите за да няма излишно напрежение изтрийте и горния пост че и този.

Днес съм малко "крив".

1-во да кажа че нямам намерение да обидя никой от екипа

2-ро аз смятам че екипа на Калдата си върши чудесно работата да пази форума чист и прилежен

(Но нали знаете всеки с мнението си)

И аз нямам забележки!Сайта ми харесва, има много полезна информация.Форума е на ниво.

Айде със здраве! :)

Дойде и моя ред :baby: да се оплача.

В темата "Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея" се заговори за жени и мъже шофьори.

След като модератора на раздела се скара.

Аз попитах.

И днес съвсем случайно си намирам коментара ни в клин ни в ръкав пльоснат в някаква друга тема в която аз не съм искал да пиша.

Не съм глупендер :nono: и никога няма да пиша в тема с име "За какво си мислите в момента, глупендери?"

Така че ако може някои да ми обясни как моя пост се озова там а не в коша примерно.

Не искам да създавам излишно напрежение.

Пишещите в темата да не ми се сърдят просто аз така ги приемам нещата :wors:

не се смятам за глупендер и за мен е леко обидно поста ми да е там.

Знам правилата на форума писани и неписани, ще помоля да ми изтриете този пост.

п.п Не съм го докладвал но ще докладвам по късно.

Лошо че са те преместили у кръжока,лошо

:P

И на мен не ми стана ясно що пък метли трябват - в този "ценен" раздел

Лошо че са те преместили у кръжока,лошо

:nono:

И на мен не ми стана ясно що пък метли трябват - в този "ценен" раздел

Май вече беше ревала по този въпрос, и ти се отговори достатъчно ясно... като не ти харесва, не пиши там ....... не влизай и дори не надничай :baby:

Знай си гьола и си вършей там ... ОК :wors:

Май вече беше ревала по този въпрос, и ти се отговори достатъчно ясно... като не ти харесва, не пиши там ....... не влизай и дори не надничай ;)

Знай си гьола и си вършей там ... ОК :huh:

Където си искам там ще ходя,ясно ли ти е?

Еййй аз не помолих ли да не се карата и да не спорите около моите писаници? Hamza това тук е свободно място и всеки може да ходи където си иска. haidukpikaso нямам нищо против хората пишещи в онази тема просто аз не се чувствам на място там. Що не опитате да се помирите сдобрите или поне не си обръщайте внимание, тези безкрайни препирни са леко досадни и дразнещи.

• 3 месеца по-късно...

Преди всичко, искам да е ясно, че това не е нищо друго, а конструктивна критика към екипа на сайта и най-вече към администрацията, която всячески се опитва да привлече и най-вече да задържи потребителите в този форум с награди, игри и др. , но всъщност напоследък май ефекта е точно обратен. Предполагам, че регистрациите са доста, но може би е важно и колко са активните потребители в края на краищата.

Пиша това във връзка с нещо, което ме подразни лично. В темата, която създадох писа дори глобален модератор и други модератори, които не направиха дори забележка, докато не се появи shefkata и не реши на своя глава да премести темата ми, като изтъкна нещо такова като довод, което лично на мен ми се струва доста смешно.

Винаги сте казвали, че искате конкретни имена и конкретни предложения. Обърнете внимание на отношението на екипа към потребителите.

Защо тази тема е в този раздел ? Тук влизаме определени хора. Що за дискусия се води, като си приказват няколко човека ? :cool:

Отиваме във "Всичко останало"...

Да, упрека ми е конкретно към нея и моля да бъдат взети съответните мерки, за да не продължите да губите активни потребители от форума и сайта си. Мисля си, че тя е от хората, които напоследък се самозабравя с начина, по който пише. Както и обкръжението от няколко потребители, видни за всички кои. Самият и изказ е прекалено надменен, както се вижда от цитирания пост. Това е крайно отблъскващо за всеки. Тези няколко човека са превзели и обсебили форума и в частност няколко раздела, като не допускат други потребители.

Мога ли да попитам какво ще рече: „Прекалено дълъг цитат" – и защо тя на собствена глава решава да редактира постове по този груб начин. Къде пише колко дълъг трябва да бъде даден цитат? Кой го преценява. А когато цитата е на друга страница какво? Трябва да се връщаме и да четем назад ли?

Същата тази група от потребители не оставя хората да се изказват свободно. Доста често нападат и налагат мнението си, а дори както виждаме се опитвам да мислят вместо потребителите. Къде отива свободата на словото тогава? Защо някой трябва да ми налага мнението си?

Не мисля, че това е правилният подход към потребителите на този сайт. Хубаво, дадохте и права, но нямаше да е лошо да и обясните да не прекалява с тях. Да бъде по-умерена и по-сдържана спрямо пишещите. Не е нужно навсякъде, където има права да оставя следа, само за да се знае, че е минала от там и е написала нещо, без значение дали е на място или не.

Някой изобщо поглежда ли какво и как правят модераторите? Това е отново въпрос към администрацията, свързан с посетителите и това, че те се опитват да ги задържат тук. Говоря за чисто човешката страна на отношенията между потребители и екип.

Моля администрацията да обърне внимание на този проблем, защото това определено е проблем и няма да се получи със затваряне на очи и... „Ще премине".

За всички е видно колко от качествените, активно пишещи потребители си тръгнаха от тук. Да, няма незаменими хора, но защо да ги губите.

Изказвания от типа по-горе на членове от екипа правят точно това. Отблъскват и създават неприятно впечатление.

Знам, че е дълго и отегчително, но е само малка част от това, което се случва.

Редактирано от Лин (преглед на промените)

Говоря за чисто човешката страна на отношенията между потребители и екип.

Ако беше така, щеше да постъпиш по начина, по който описах и в личното си съобщение към теб.

Нека от раздел 'Всичко останало' върнат темата ти там, където ти желаеш да бъде, нямам нищо на против. Днес обясних мотивите си и няма да се повтарям. Нямам нищо против и личните нападения спрямо мен, ще понеса всичките си последствия,но никак не ми харесва, че са обиждани и обругавани други потребители.

За мен, това не е чисто човешка страна на отношенията.

Мен лично ме дразни това, че админа тук е "недосегаем", ако му пишете нещо на ЛС, чакайте писмо от умрял...

Лин, от няколко месеца и по точно от както написах постовете над твоя рядко влизам във форума и още по рядко пиша. Влизам от време навреме заради познати да ги "видя". Форума се скапа и няма нищо общо с оня форум в които се регистрирах през 2007г. Количеството надделя за сметка на качеството.

Ако беше така, щеше да постъпиш по начина, по който описах и в личното си съобщение към теб.

Нека от раздел 'Всичко останало' върнат темата ти там, където ти желаеш да бъде, нямам нищо на против. Днес обясних мотивите си и няма да се повтарям. Нямам нищо против и личните нападения спрямо мен, ще понеса всичките си последствия,но никак не ми харесва, че са обиждани и обругавани други потребители.

За мен, това не е чисто човешка страна на отношенията.

След като споменаваш личната кореспонденция, може би няма да имаш нищо против, всички да видят , какви точно са мотивите ти да преместиш темата.

Редактирано от Лин (преглед на промените)

Ако някой има претенции към обсебено от мен, лично, място в някои раздели от настоящия форум винаги мога да му го отстъпя. Срещу съответната комисионна, естествено :eek:

След като споменаваш личната кореспонденция, може би няма да имаш нищо против, всички да видят , какви точно са мотивите ти да преместиш темата.

Личната кореспонденция именно заради това е лична, на тя с нищо не се различава от доводите ми, които съм поставила тук...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=178457&view=findpost&p=1993570

Напротив, различава се и ти много добре го знаеш. Точно за това може би те страх да бъде публикувана тук. Още повече, не би трябвало да те притеснява, след като е същата. Къде тогава е проблема?

Влизам от време навреме заради познати да ги "видя".

Форума се скапа и няма нищо общо с оня форум в които се регистрирах през 2007г. Количеството надделя за сметка на качеството.

Това мнение не следва да се приема за заяждане, нито взимане на страна в конкретния спор, но наистина моля за разяснение.

Тъй като думата от поста, подчертана от мен, в конкретния случай може да се приеме само в смисъл на качествен потребител, наистина моля за разяснение или даване на определение на понятието. Наистина моля и не се заяждам. Кой потребител е качествен и кой е... всъщност не знам какъв - но се налага думата некачествен. Ако не съм права и съм те разбрала погрешно, веднага ще се поправя.

Това мнение не следва да се приема за заяждане, нито взимане на страна в конкретния спор, но наистина моля за разяснение.

Тъй като думата от поста, подчертана от мен, в конкретния случай може да се приеме само в смисъл на качествен потребител, наистина моля за разяснение или даване на определение на понятието. Наистина моля и не се заяждам. Кой потребител е качествен и кой е... всъщност не знам какъв - но се налага думата некачествен. Ако не съм права и съм те разбрала погрешно, веднага ще се поправя.

Повече хора, по-малко компетентни коментари.

Напротив, различава се и ти много добре го знаеш. Точно за това може би те страх да бъде публикувана тук. Още повече, не би трябвало да те притеснява, след като е същата. Къде тогава е проблема?

Именно, защото в личната си кореспонденция ти обясних, че форума не е сцена, нито място за панаири и че когато имаш проблем с даден човек е хубаво да го решите лично, а не да правите свидетели всички останали, ти именно заради това явно държиш да публикуваш всичко наново. В такъв случай, да имам против да публикуваш моята лична кореспонденция. С това, прекратявам безмисления спор и казва отново. Аз ще си понеса моите последствия, ако администрацията сметне за необходимо, но на теб не ти прави чест да обиждаш потребителите в този форум.

Лека и спокойна вечер. :rolleyes:

Повече от 5 години съм в този форум - като потребител и като модератор и не виждам кой знае какви промени в "качеството" на потребителите. Вярно е, че имаше някои много умни и забавни хора, които вече не пишат тук. Появиха се обаче други, не по-малко приятни като хора и събеседници. Това е в реда на нещата. През цялото това време много хора обясняваха как форумът загива, но мисля, че той все още се държи :rolleyes:

Разбрах. И в този ред на мисли последно изречение, за чиято правота отново не претендирам - не мислите ли, че повечето некомпетентни мнения всъщност се дават от регистрираните преди 4, 5, 6 години? Мислите ли, че датата на регистрация определя качеството - на мнението, на компетентността, на човека? Благодаря и млъквам.

Лин,след малко ще ти напишат че това е като публичен дом-на когото не му харесва си излиза.

Или нещо такова беше правилото неписано.

Та не се хаби.

Разбрах. И в този ред на мисли последно изречение, за чиято правота отново не претендирам - не мислите ли, че повечето некомпетентни мнения всъщност се дават от регистрираните преди 4, 5, 6 години? Мислите ли, че датата на регистрация определя качеството - на мнението, на компетентността, на човека? Благодаря и млъквам.

Еми то остава по репутация.Ти моме имаш 2787 точки.От 18 август 2010.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.