Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Хубаво е, че признаваш грешката си и публично се извиняваш на Ицо. Останалото от поста ти обаче е напълно излишно. Не зная как е при китайците, но тук ще ти остане само идеята за доказване, че можеш да минеш през прокси и да напишеш няколко поста. Нищо повече. Форумният живот, който си имал до момента, изчезва. Така че е по-добре да смениш тактиката и да не си губим взаимно малкото време, което имаме. Давали сме втори шанс и на хора с далеч по груби изяви.:cool:

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първо за Ицо Тонев-още веднъж ИЗВИНЯВАЙ МНОГО бате.gogoge6 съм.На 39 години съм и не се срамувам да признавам грешките си даже били те и плод на прибързани заключения.Жив и здрав да си.Въпрос имам относно наказаните потребители и в частност за мойта мижитурна особа.Вечен бан.Колко ника могат да се забранят-на китайците им свършиха имената-около милиард и нещо значи.Забрана на динамично ип-абсурд.Забрана по МАСи той се сменя.Просто не разполагам с много свободно време за да доказвам и показвам на всеки желаещ че няма такова животно-gogoge6 получава вечен бан.Както казах не се гордея с причината довела до наказанието но няма да се спотайвам и като страхлива мижитурка.Още веднъж Ице ИЗВИНЯВАЙ.

Плюсчето е за това, че срещам за пръв път ЧОВЕК, който публично се извинява на свой колега. Съвсем не значи, че аз като съм два пъти по голям от Вас, мога да псувам наляво и надясно съфорумник. А точно този подфорум е един от най- посещаваните и хората, не си спомням да са отказали на някого помощ! Заслужават си положителните адмирации. То и друго не може да се направи.

След публичното извинение към Ицо Тонев наказанието се променя от вечен бан на 10 дена забрана за писане.

• 4 седмици по-късно...

Не видях тема къде да попитам това да не би да е старата версия на форума или някаква нова?

Не видях тема къде да попитам това да не би да е старата версия на форума или някаква нова?

Не, това е нова версия. Ето тук се дискутират нещата:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=31071

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Брутални ЕКСПЕРТИ във всяко отношение

най-добрите

• 1 месец по-късно...

Усещам двойни стандарти в някои от случаите или оставам с такова впечатление.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И кое те кара да мислиш така ... ?

Посочвате случаите, за да се направят съответните корекции. С недомлъвки не се приемат оплаквания. Защото екипа е 30 човека, а ползвателите - 200000. Замисляли ли сте се за обратната тема и колко страници щеше да бъде?

А аз мога ли да попитам за 2.19? Или само оставам с такова впечатление?

А аз мога ли да попитам за 2.19? Или само оставам с такова впечатление?

За радост не съм коментирал нищо конкретно за триене, затваряне или каквито и да е други модераторски действия(та дори не съм споменал и думата "модератор" в предният си пост). Ако съм в нарушение, извинявам се.

За радост не съм коментирал нищо конкретно за триене, затваряне или каквито и да е други модераторски действия. Ако съм в нарушение, извинявам се.

Аз само да напомня, защото наказанието беше именно за това

Аз само да напомня, защото наказанието беше именно за това

Тоест?

За радост не съм коментирал нищо конкретно за триене, затваряне или каквито и да е други модераторски действия(та дори не съм споменал и думата "модератор" в предният си пост). Ако съм в нарушение, извинявам се.

Аз държа да кажеш , кое те накара да напишеш първият пост от серията ти ... или така да се намираме на приказка ;) ?!?

Тоест?

редактиране на вече редактиран от модератор пост и добавяне на частта от поста, изтрита от модератор

Екипа си върши добре работата и това показва,че са експерти в това което правят.Единственото което не ми харесва и явно за това са отговорни web-дизайнерите на сайта, е че началната страница на сайта която за мен е много претрупана с информация и статии.Също така много се дразнят (не само аз) от изскачащите реклами и безинтересните анкети които стоят със седмици.Това е мое мнение и не искам да обидя никой,просто споделям моите впечатления от сайта,а друг е въпроса за отношението на някои потребители със висок ранг в сайта към останалите.

Редактирано от conficker91 (преглед на промените)

Аз се борех за повече права,да можеш да си триеш пост или обединяваш постове ава не става.После що флудиш.

редактиране на вече редактиран от модератор пост и добавяне на частта от поста, изтрита от модератор

Не е станало точно така. В момента, в който същият е бил редактиран, изглежда аз съм го променял/Редактирал/ Така не съм видял редакцията от модератор. След това, при submit-ването на ново, редакцията на модератора се е загубила. Няма как да редактирам пост и едновременно с това да видя редакцията.

Не е станало точно така. В момента, в който същият е бил редактиран, изглежда аз съм го променял/Редактирал/ Така не съм видял редакцията от модератор. След това, при submit-ването на ново, редакцията на модератора се е загубила. Няма как да редактирам пост и едновременно с това да видя редакцията.

По времето когато поста ти се редактира от модератор, тази функция за теб не е достъпна!

По времето когато поста ти се редактира от модератор, тази функция за теб не е достъпна!

А когато аз почна редакция, модератор почне и завърши редакция, преди да submit-на поста и след това аз submit-вам редактираният пост?

Доволен съм. Професионално , коректно , точно , актуално...... Продължавайте все така !

А когато аз почна редакция, модератор почне и завърши редакция, преди да submit-на поста и след това аз submit-вам редактираният пост?

Твоята няма да е валидна. Просто няма да има запис, който да постнеш(има фунция за запазване писаното, в този случай от теб в архив, който да бъде използуван от модератор или администратор по преценка за да възстанови текста, който си желал да постнеш по време на модерацията и не си успял поради което), освен ако не го копираш и пейстнеш след завършване на модериращото действие. Впрочем, искаш да изкараш случая си не като шестица, а като седмица от тотото. ;)

Твоята няма да е валидна. Просто няма да има запис, който да постнеш(има фунция за запазване писаното, в този случай от теб в архив, който да бъде използуван от модератор или администратор по преценка за да възстанови текста, който си желал да постнеш по време на модерацията и не си успял поради което), освен ако не го копираш и пейстнеш след завършване на модериращото действие. Впрочем, искаш да изкараш случая си не като шестица, а като седмица от тотото. ;)

Нищо подобно, но има определени ситуации на неопределености.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.