Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Здравейте,

За вашия проблем си има цял форум: Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта. Ако имате някакъв проблем със сайта там е мястото да попитате. Персонални проблеми или искане на помощ относно използването на сайта не са причина да пишете на администратор. На такива съобщения също не отговарям както и на молби за търсене на някоя програма или "крак" за нея.

Поздрави и хубав ден.

:) Благодаря,ще разгледам.Явно всички могат и имат достъп до настройките на форума.
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ужасен е, НЕ... Шегувам се бе уили..... Супер е :wors:

• 2 седмици по-късно...

shefkata: ...и защото, приятелите ми, не плюят в очите ми !

Лин: а зад гърба ти ли? аз мога да казвам нещата директно, ти защо не приемаш критика!?

shefkata : Ако за теб конструктивна критика е публично да излагаш даден човек, за мен не е !

Защо се чувстваш изложена? Пред кой те изложих? Пред лицемерните ти приятелчета ли? Тези, които не смеят да кажат две думи в очите. С това си изказване признаваш ли, че не беше права? Защо няма доблестта да го признаеш пред всички?Нали тази тема е за това. Отворена дискусия с екипа. Толкова ли е страшно да признаеш грешката си? За това ли не пожела да се види кореспонденцията ни? С кое те изложих, може би провокирах? Нещо излъгах ли? Или просто ти е по-приятно да не ти казват нещата в очите? Защо избягваш публична дискусия, след като твърдиш, че си права и нямаш какво да криеш? Притесняваш се за пробитата си табела ли, която спечели с толкова мазнене и постоянни забелжки към потребители държейки се като "скрит модератор"?

Аз не търся евтини сензации, а само истината, от която ти очевидно заравяш глава в пясъка с надежда всичко да отмине. Но това е така, защото по висшестоящите от теб не взимат мерки и са оставили няколко човека да вилнеят тук. Резултатите са на лице.

Така направеното цитатче,не е ли част от ЛС? И нямаше ли наказание за публикуването им без съгласието на другия участник? :blink:

Така направеното цитатче,не е ли част от ЛС? И нямаше ли наказание за публикуването им без съгласието на другия участник? :blink:

Какво е мнението ти, за публикациите на WikiLeaks ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Неудачна аналогия...

Ако е от ЛС и с публикуването му едната страна не е съгласна - да, ще има наказание за публикувалият.

Засега обаче няма подадена жалба от другия участник в кореспонденцията, и не е известно дали е ЛС.Публикувано изображение

Освен наказанието обаче, не мисля, че е етично да се показва публично частен разговор, независимо от мотивите на изложилият го, но това показва повече за умстеният "багаж" на публикувашият, както и води до съмнения в морала му.

Съответно и принизява цялата им дискусия, тъй като това е argumentum ad homini -тоест атака срещу личността на опонента.

Защо ? Всеки сам решава, какво може да пожертва.

Разликата е в това че нямам спомени в този сайт да са публикували ЛИЧНА кореспонденция

Защо ? Всеки сам решава, какво може да пожертва.

Е, може и така да се каже... Мислех, че цитатът е част от лична кореспонденция, но впоследствие видях, че това са коментари в профилите, така че няма нищо нередно.

Това, което е постнала Лин, не е лична кореспонденция, а коментари от профилите, но не са пълният разговор... На Лин, нямам какво да и кажа.

Тук говорим за изнасянето на лична кореспонденция публично, което е обидно и нарушава правата на личността.

СРС във форумен вариант.

Ти какво мислиш за това, че от полицията те подслушват, записват и в определен момент могат да изтъпанят във вестник частните разговори, или съдържанието на чатовете ти в Скайп ?

Това, което е постнала Лин, не е лична кореспонденция, а коментари от профилите, но не са пълният разговор...

На Лин, нямам какво да и кажа.

Значи-няма проблем с поста , нито пък ще има наказания :blink:

p.s.няма и нужда да и отговаряш - всички вече видяхме за какво иде реч, както и вече са ни ясни мотивите и.

Разликата е в това че нямам спомени в този сайт да са публикували ЛИЧНА кореспонденция

Имаше няколко случая в миналото.

Както и препращане на ЛС от един участник на друг ( тогава опцията "препрати ЛС" все още беше активна) .

Това доведе до доста обидени , до скандали и накрая до напускане на няколко потребителя.

Мхм.

Отдавна беше....Баси как помня тия неща.

Ако някой не мисли, че има проблем с постовете си и тяхното съдържание, не би следвало да има проблем и с тяхното цитиране в друга тема. (стига да са публични естествено, не визирам лични съобщения) Същото важи и за действията.

Редактирано от starstar (преглед на промените)

....

Имаше няколко случая в миналото.

Както и препращане на ЛС от един участник на друг ( тогава опцията "препрати ЛС" все още беше активна) .

Това доведе до доста обидени , до скандали и накрая до напускане на няколко потребителя.

Мхм.

Отдавна беше....Баси как помня тия неща.

Имах прдвид Уикилийкс под сайт, не калдата :ph34r:

Ако искате да затворя тема - продължавайте в същия дух :ph34r: Имате си ЛС, имате си чатове, обяснявайте се в любов един на друг там ! постовете съдържащи лични нападки и несвързани с настоящата тема са почистени.

Аз не съм доволен от екипа на Калдата! Един не се сети да почерпи я бира я туй онуй ...скръндзи ама хич ама хич не съм доволен,баси :ph34r: По цънцърски екип не бях срещал :ph34r:

Аз не съм доволен от екипа на Калдата! Един не се сети да почерпи я бира я туй онуй ...скръндзи ама хич ама хич не съм доволен,баси :ph34r: По цънцърски екип не бях срещал :speak:

Това го приех лично и ще се наказваме с теб ...

Както искаш ще се наказваме -на лични ,очи в очи или бира в бира ... :ph34r:

Аз съм доволен от ... теб !

Ако не беше ти мен нямаше да ме има тук !

Благодаря ти приятелю !

А и на Капитана искам да благодаря !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз не съм доволен от екипа на Калдата! Един не се сети да почерпи я бира я туй онуй ...скръндзи ама хич ама хич не съм доволен,баси :ph34r: По цънцърски екип не бях срещал :ph34r:

Не се приема., аз си счупих пръстите да ви каня на бира в Прага :speak:

Аз не съм доволен от екипа на Калдата! Един не се сети да почерпи я бира я туй онуй ...скръндзи ама хич ама хич не съм доволен,баси :ph34r: По цънцърски екип не бях срещал :speak:

Кажи кога ни е следващата среща, аз шЪ тЪ почерпя :ph34r:

И аз съм много доволен от Капитана,а Шефката си е счетоводител,стоководител,сметководител.Тоест скъндза. :ph34r:

Аз не съм доволен от екипа на Калдата! Един не се сети да почерпи я бира я туй онуй ...скръндзи ама хич ама хич не съм доволен,баси :) По цънцърски екип не бях срещал :)

Моля...я пак ! :lol6:

Първо за Ицо Тонев-още веднъж ИЗВИНЯВАЙ МНОГО бате.gogoge6 съм.На 39 години съм и не се срамувам да признавам грешките си даже били те и плод на прибързани заключения.Жив и здрав да си.Въпрос имам относно наказаните потребители и в частност за мойта мижитурна особа.Вечен бан.Колко ника могат да се забранят-на китайците им свършиха имената-около милиард и нещо значи.Забрана на динамично ип-абсурд.Забрана по МАСи той се сменя.Просто не разполагам с много свободно време за да доказвам и показвам на всеки желаещ че няма такова животно-gogoge6 получава вечен бан.Както казах не се гордея с причината довела до наказанието но няма да се спотайвам и като страхлива мижитурка.Още веднъж Ице ИЗВИНЯВАЙ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.