Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Форума се скапа и няма нищо общо с оня форум в които се регистрирах през 2007г. Количеството надделя за сметка на качеството.

Прав си :beer:

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно така - препоръката ми е хората посочени на този линк:

http://www.kaldata.c...tats&do=leaders

да се изписват като модератори когато пишат във форума. Ако под icotonev беше изписано "модератор" нямаше да се получи такова недоразумение.

В крайна сметка по темата господа - това ми е мнението и препоръката.

В линка който дадохте пише ли че е модератор? Пише. Да има само кой да чете....

:beer:

Здравей

Точно в този момент се чувствам като ръгбист, върху когото е целият противников отбор.

Вината е моя, затова и съжалявам че пуснах онзи пост малко по рано тази вечер.

Извинявай

Лека вечер

icotonev - отново не сте прав и по тази причина описвам случая и отправям препоръката. Никак не ми е приятно да гледам под името си - "предупреден". А след като така успешно намирате старите заключени теми, намерете и прочетете и темата поради която бях наказан и прочетете какво пиша там - прочетете го внимателно и дано го вземете предвид при бъдещата Ви помощ която оказвате на нас потребителите. Нямам нищо лично към Вас и не се заяждам утре може да се случи нещо подобно както на мен, така и на друг потребител - с Вас или с друг от въпросния списък - под чието име не пише, че е модератор.

За кое не съм прав ...затова че се опитах да ви помогна и ви препоръчах сканиране с две програми..съгласно правилата на подраздела..Ако не бяхте започнали да се съмнявате в компетентноста ми (аз така поне го приех) и да ми говорите че нямало смисъл ...аз как да ви накарам ...Ако бяхте попитали щях да ви кажа че ние използваме специализиран софтуер който не се инсталира....И ако няма смисъл да сканирате ...защо въобще търсите помощ...???

capnemo - в линка пише - да. Отговорете си сам - като пиша в Калдата и някой ми отговаря - всеки път ли трябва преди да му задам въпрос да го проверявам в списъка - да не взема да го разсърдя с въпроса си и да ми заключи темата. Между другото - никога не съм писал тема с идеята само някой който е модератор да ми помага. Откъде господина беше сигурен, че освен него нямаше да се намери някой друг съфорумец с подобен проблем и да ми помогне. Дано тези неща, които пишем се прочетат и от хора с по-глобално виждане по въпроса който е зададен в заглавието на темата - само би било от полза за сайта.

capnemo - в линка пише - да.

Отговорете си сам - като пиша в Калдата и някой ми отговаря - всеки път ли трябва преди да му задам въпрос да го проверявам в списъка - да не взема да го разсърдя с въпроса си и да ми заключи темата.

Между другото - никога не съм писал тема с идеята само някой който е модератор да ми помага. Откъде господина беше сигурен, че освен него нямаше да се намери някой друг съфорумец с подобен проблем и да ми помогне.

Дано тези неща, които пишем се прочетат и от хора с по-глобално виждане по въпроса който е зададен в заглавието на темата - само би било от полза за сайта.

След като отваряте тема в раздела проверете дали там не важат допълнителни правила (например в Нови програми, Музика и други). И след като сте отворити тема се приема че сте се съгласил(а) с тези правила!

capnemo - в линка пише - да.

Отговорете си сам - като пиша в Калдата и някой ми отговаря - всеки път ли трябва преди да му задам въпрос да го проверявам в списъка - да не взема да го разсърдя с въпроса си и да ми заключи темата.

Между другото - никога не съм писал тема с идеята само някой който е модератор да ми помага. Откъде господина беше сигурен, че освен него нямаше да се намери някой друг съфорумец с подобен проблем и да ми помогне.Дано тези неща, които пишем се прочетат и от хора с по-глобално виждане по въпроса който е зададен в заглавието на темата - само би било от полза за сайта.

Добре де, относно червения текст: какво значение има с кого си пишеш? Ако се държиш на ниво е без значение дали е модератор или прясно излюпен юзър! Относно синия текст: има си правила на раздела и ако ги беше прочел щеше да знаеш, че никой друг няма да ти помогне!

Тонев, предизвиквате да Ви отговоря. След случая разгледах по-подробно някои проверки които са правени /не само от Вас/ - с тези програми, за които говорите, след това лог-ове, после други 2-3 програми, пак лог-ове и така някой път в продължение на 2-3 и повече дни - и то с променлив резултат. Моите констатации по въпроса: 1. По този начин ние с проблемите се явяваме добър материал и поле за работа и усъвършенстване на Вас специалистите, които се стремите да се усъвършенствате в даденото направление. 2. Не се ли замисляте, че в повечето случаи проблема се решава непрофисионално и за 40минути - с преинсталация.

HJT Team, добре би било да обясните еднократно и подробно в една тема какво точно правите и защо, подробно за всяка стъпка и програма, защото тези стъпки искат сляпо доверие. Според мен, най-добре би било търсещите помощ да се научат да се оправят и сами, ако имат желание. Не се зачитам в раздела, ако някъде го има обяснено, добре. Другото което е, че поне според мен, някои от проблемите могат да се решат и по-лесно, добре би било от време на време да има теми отворени за дискусии, ще има малко повече интерес към тях и току виж, някой може да научи нещо полезно.

Не не мисля..и ако може да не ме учите как да си върша работата ......в нашия раздел не толерираме безразборната преинсталация.....!!!Това е ...спирам да ви отговарям .....и няма да влизам повече в излишни спорове....!Лека вечер..!

Просто отдавна не са в този сайт.

Тук са си хората...ама няма кой да ги съзре, под новите им дрехи / в превод - акаунти / :angry:

Почти всичките са тука. Днес един от най първите потребители в този форум / тези, дето ги цаните за изчезнали /, се заяде лично с мен, през два акаунта. Тук са си старите кримки, само дето са се облякли в 'новите дрехи на царя' :speak:

Тук са си хората...ама няма кой да ги съзре, под новите им дрехи / в превод - акаунти / :speak:

Почти всичките са тука. Днес един от най първите потребители в този форум / тези, дето ги цаните за изчезнали /, се заяде лично с мен, през два акаунта. Тук са си старите кримки, само дето са се облякли в 'новите дрехи на царя' :D

Тъй ли,супер-

Трагеди,Бацката,Драгозов - тука ли са

:angry:

При толкова регистрирани потребители представяш ли си по колко лични съобщения на ден получава админа.Незнам въпроса от какво естество е бил,може да е било за модератор.Като ми се скъса камуфлажа в казармата отидох при старшината,не при генерала.

Айде стига си се правил на интересен. Те се късат всеки ден да му пишат... Въпроса е бил точно за админа!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Относно програмите които използват HJT се иска сериозна подготовка ! 1. Трябва много добри познаване по самата ОС (Windows) 2. За тези програми в нета има достатъчно информация и който се интересува ще я намери. 3. Така , че ако някой иска да се учи има достатъчно в нета за четене. 4. Този екип е за да помага на хора които не са наясно , а не да обучава мен и теб. 5. Има си други форуми където се предлага такова обучение , но необходим определен набор от знания за да започне обучението. Така , че като пак се сетите да пишете против тях си замислете малко ! Правят го на добра воля и отделят от свободното си време за да решават на мен и теб проблемите защото не сме били достатъчно внимателни в интернет.Уважавайте труда на тези хора и тяхното свободно време ! Никой с нищо не ни е длъжен и не можем да им търсим сметка за собствените си грешки !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

HJT Team, добре би било да обясните еднократно и подробно в една тема какво точно правите и защо, подробно за всяка стъпка и програма, защото тези стъпки искат сляпо доверие. Според мен, най-добре би било търсещите помощ да се научат да се оправят и сами, ако имат желание. Не се зачитам в раздела, ако някъде го има обяснено, добре. Другото което е, че поне според мен, някои от проблемите могат да се решат и по-лесно, добре би било от време на време да има теми отворени за дискусии, ще има малко повече интерес към тях и току виж, някой може да научи нещо полезно.

Единствено в този подфорум,няма спам и някои май ги е яд :angry: Представям си една "дискусия"до какво ще доведе.Единственото полезное,че се слушат напътствията на един човек,който съвсем доброволно и безкористно отделя от свободното си време и хаби нерви за да помогне на нас.За останалите си има безброй теми,където да се правят на важни и интересни.

Последния път когато пусках тема в HJT форума, видях дебилното им отношение.Пуснах тема за проблем с моята машина, получих стандартния отговор за логове и подобни.Пуснах ги, и като видяха какво имам на машината май се уплашиха, 2-3ма погледнаха темата и никой нищо не писа повече, а аз чаках "експертно" мнение за вирусите.Пуснах още 1 пост с надеждата че някой не е забелязъл темата, уви те бяха вече наплашени явно, по скоро не им се занимаваше, защото знаеха че няма решение на моя проблем.Е не се оказаха прави, сам май се справих по добре :angry:

Явно постовете на iliev72 и yanakinn са до мен, затова ти отговарям: 1, 2, 3, 4, 5 - Аз нужда от подобна помощ нямам и никога не съм имал, а и по принцип съм свикнал да се оправям сам. Каквото съм научил (необходимия минимум), съм научил от чужди форуми, предимно англоезични или руски. Вярно е, има достатъчно информация в Интернет, стига да знаеш къде и как да я търсиш, но това се отнася до всичко обсъждано във форума, дори и не само техническите раздели. В сайта от подписа на icotonev съм влизал - аз лично не възнамерявам и нямам никакъв интерес към подобно обучение. Форум е за това, защото предполага дискусия, не монолог, не дори диалог. Темите могат и да не излизат на челно място в новините, както има други, които не излизат, защото друг не може да пише в тях и инструкциите с малки разлики са еднакви, не виждам причина да се четат примерно 10 такива теми, ако интересуват само екипа и питащия. Всички теми за проблеми с Windows се "прихващат" и пренасочват към екипа. Наистина е много добре, че помагат, не пиша против тях!, темата предполага да се дават предложения и аз давам такива. В този си вид, не ми се вярва нито един от потърсилите помощ да му е ясно какво прави и утре да не търси чужда помощ и да е научил нещо полезно, защото най-хубавото е, когато човек се оправя сам с проблемите, покрай тях и други. Не говоря за "тайните на занаята", а за това, че не за всичко е необходима специалната помощ на екипа (и съответните стъпки 1,2,3,4 и т.н.) и някои от темите трябва да са отворени за дискусии. Нека има неправилни съвети и грешки, така човек се учи най-добре.

djagi аз не не мога да се справя сам и затова ми е нужна помощ и в този форум съм я намирал.Не може всички да разбираме от всичко.Вярно е ,че има много информация в нета,но не всички имаме амбицията да се учим(поне аз :) ),а и не е необходимо всеки да е IT специалист,нали?По професия съм елтехник и ми е било най-трудно да оправям повреда след като някой "знаещ и можещ" се е пробвал преди мене ;) Затова не мисля,че след като имам проблем да следвам съветите на 100 човека и на метода грешка-опитай пак да си оправям каквото и да е.За всичко си има хора,специалист по всичко няма.

Ясно....аз не мога да разбера HJT ли е най-големия проблем на форума..? Ами може да стане много лесно....Администратора и собственика на сайта...може много лесно да реши проблема - прекратява дейноста му ..изтрива подраздела и край...Само че тогава ще започните да се занимавате с друг раздел и....Всеки казва аз влизам в други форуми -англоезични руски - е аз питам .нима там няма такива подраздели...и някой опитвал ли се да се прави на разбирател в тях....!Опитайте да пишете в един подобен раздел там и ще видите какво ще се случи..!Аз и екипа обаче сме се обучавали в тези чуждоезични форуми,доказали сме се,имаме достъп до закрити раздели...комуникираме с светила в борбата с вирусите.....нашите учители са написали софтуера който използваме...Благодарение на нас тези хора влизат в Калдата и проверяват нашите отговори а после обсъждаме грешки и проблеми.....Така че .....предлагам ...след като подраздела ''Премахване на зловреден софтуер ..'' пречи на толкова много хора...да бъде премахнат....а аз лично няма повече да толерирам негативното отношение тук....Пожелавм на всички лек ден...!:)

Ицо, не съм съгласен с теб, това не е правилното решение. Не може така с лека ръка да се затрие нещо съграждано с толкова труд и лишения. Знаеш че винаги има недоволни, било то наистина или просто за "спорта". Според мен не е редно да се съобразявате(екипа) с една "шепа" потребители, защото ще ощетите останалите, а те вече са почти 200 000 !

редакция: оправени праввописни/печатни грешки.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Няма негативно отношение! Съгласен съм с теб, прав си, но аз говоря за друго - който иска, нека ползва услугите на HJT Team, но нека не всички теми да попадат автоматично там, а които вече са там, нека не излизат в новините на сайта, защото са безсмислени за останалите. За мен тези теми не са интересни, но влизам в тях, защото няма индикация, че са в раздела. Отварям ги и почвам да чета логове... Ако не е станало ясно вече, това е и моето предложение! Не намирам нищо обидно в това, което съм написал.

Айде стига си се правил на интересен. Те се късат всеки ден да му пишат... Въпроса е бил точно за админа!

Айде кажи го тука въпроса,иначе няма как да се прецени.

Извинявайте,че се намесвам в спора,даже не ми е ясно и какво толкова си мерите.

Само да кажа че заставам зад Ицо,защото винаги се е отзовавал,когато съм имала проблеми с компчето и винаги ми е помагал.

Благодаря ти че те има,приятелю!

:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.