Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Без коментар.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Именно, защото в личната си кореспонденция ти обясних, че форума не е сцена, нито място за панаири и че когато имаш проблем с даден човек е хубаво да го решите лично, а не да правите свидетели всички останали, ти именно заради това явно държиш да публикуваш всичко наново. В такъв случай, да имам против да публикуваш моята лична кореспонденция. С това, прекратявам безмисления спор и казва отново. Аз ще си понеса моите последствия, ако администрацията сметне за необходимо, но на теб не ти прави чест да обиждаш потребителите в този форум.

Лека и спокойна вечер. :rolleyes:

И точно, след като личната кореспонденция може да послужи за разрешаване на даден спор аз смятам, че тя може да бъде публикувана публично, за да видят всички отношението. Нима се изплаши за титлата и табелката си? Аз просто исках да покажа какви са истинските мотиви, които ти криеш, очевидно от страх. А и нали казваш, че не казваш нищо различно.

Може би трябва да помолиш някой за помощ и съвет като му пратиш ЛС и му обясниш какъв е случая, за да те посъветва, как да го замажеш:)

Повече от 5 години съм в този форум - като потребител и като модератор и не виждам кой знае какви промени в "качеството" на потребителите. Вярно е, че имаше някои много умни и забавни хора, които вече не пишат тук. Появиха се обаче други, не по-малко приятни като хора и събеседници. Това е в реда на нещата. През цялото това време много хора обясняваха как форумът загива, но мисля, че той все още се държи :down:

Още в началото наблегнах на това, че това е конструктивна критика. Как виждам аз нещата, през моите очи. Никъде не споменавам, че форума загива и т.н. Напротив. Казвам, че не се задържат потребителите. Все по-малко нови са активни. Не казвам, че регистрациите са намалели.

Редактирано от Лин (преглед на промените)

Доволен съм от работата на екипа на форума. Нямаме сериозни оплаквания.

Калдата все пак си остава най-големият IT български портал. Това говори мн. за себе си.

Започнах да възприемам форума като обществото, тъй като това е единственият (известен) форум за всичко и всеки.

Ако искаме само компютри да бягаме в хардуер бг. Ако искаме про. аудио да отидем в bgaudioclub , и т.н. и т.н.

Между другото, манталитета на обществото ни се изменя доста бързо в последните години, би трябвало и форума да се променя и то е така. Все пак потребителите тук са предимно българи.

Без коментар.

То какво да се коментира мда-като си цъкате плюсове в Кой ми сра у гащите нали-

та ако някой се гордее с такава "репутация" - алал да му е.

Без коментар се пише не само, когато няма какво да се каже, но и когато няма смисъл да се казва каквото и да е.

То какво да се коментира мда-като си цъкате плюсове в Кой ми сра у гащите нали-

та ако някой се гордее с такава "репутация" - алал да му е.

След като многократно си обяснявала колко маловажна е за теб тази репутация, защо постоянно я дъвчеш? Впрочем за мен също е маловажна, и пет пари не давам за нея... На някои хора обаче им бърка в здравето...

Без коментар се пише не само, когато няма какво да се каже, но и когато няма смисъл да се казва каквото и да е.

На това му се казва Спам-ако не знаеш.

След като многократно си обяснявала колко маловажна е за теб тази репутация, защо постоянно я дъвчеш? Впрочем за мен също е маловажна, и пет пари не давам за нея... На някои хора обаче им бърка в здравето...

То затова ми шибнаха и темата от тука та при Празните приказки-щото не им изнася на много.

Мен лично ме дразни това, че админа тук е "недосегаем", ако му пишете нещо на ЛС, чакайте писмо от умрял...

При толкова регистрирани потребители представяш ли си по колко лични съобщения на ден получава админа.Незнам въпроса от какво естество е бил,може да е било за модератор.Като ми се скъса камуфлажа в казармата отидох при старшината,не при генерала.

Сега, за да бъда коректна в темата и да не бъда некоректна към Петьо Стоянов, се поставям в една много сложна ситуация, но… случва ми се често, със сигурност ще преживея. Петьо Стоянов, към когото бях отправила въпроса си всъщност, ми отговори нормално, коректно и изчерпателно на ЛС. Това е негово право. Пиша този пост обаче, за да изясня на другите, над мен, /които знаят какво е спам, но това не им пречи да свеждат всичко до най-елементарно ниво/, че написаното от Стоянов /както и допусках/ няма нищо общо с техните тълкувания. И само за сведение - казах на Стоянов, че ще постна това и го помолих за разбиране. И наистина последно, което исках да кажа по повод хората, които идват и си отиват. Считам, че на много елементарно ниво се тълкуват причините за нечие напускане или оставане във форума. Някак си съм убедена, че никой от „умните и забавни” хора, както ги определя Уайтхарт, не си е тръгнал точно заради промяната в баланса на качествени и некачествени потребители. Иначе не биха били умни и забавни.

Някак си съм убедена, че никой от „умните и забавни” хора, както ги определя Уайтхарт, не си е тръгнал точно заради промяната в баланса на качествени и некачествени потребители. Иначе не биха били умни и забавни.

Не говори за хора,които изобщо не познаваш.

Това бяха наистина стойностни личности-те си и остават такива де.

Просто отдавна не са в този сайт.

Май и аз точно това казах, а?! Едит - пардон. Сетих се какво не си разбрала... Кавичките ги слагам, защото цитирам Уайтхарт, а не защото... Боже, няма смисъл.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Май и аз точно това казах, а?!

:)

Ще взема пак да пусна Гугъла за превод че нещо грешно май преведе

Merryl....добре ....гледм ,чета и се чудя....вярно аз съм от екипа - значи съм от некачествените..и трудно зацепвам ...ама да те питам..Какъв ви е проблема в крайна сметка...?С какво толкова ние некачествените те обидихме че бълваш огън и жупел...!Предварително ви се извинявам ако съм ви засегнал...!!!

Тъй като темата е: Доволни ли сте от екипа на Калдата? слагам табелка ;)

Ето това не харесвам във форума - визирам горните постове от последните страници! Защо всичко се обръща на спор и излиза от нормалните граници? Да не говорим, че сигурно половината от постовете са нищо повече от СПАМ!

Не искам отговор от никого, просто споделям мнението си.

Благодаря за вниманието.

Ето и моето лично мнение: 1. Сайта на Калдата е специализиран основно в сферата на информацията за нов софтуер, хардуер и комуникации. Направен е добре и удобно за потребителя, дава своевременно актуална информация, която е добре представена. Според мен най-голямото достойнство на сайта е Форума - т.е. всички ние регистрираните потребители в сайта със своите мнения, въпроси, коментари, споделени проблеми и много други неща. Съответно Форума е и най-контролираното място в сайта от страна на определени лица - модераторите. 2. Препоръка - нека всички модератори, които са посочени като такива на определено място в сайта - да бъдат изписвани като такива и когато постват във форума. Какво имам предвид: Преди време открих някаква тема - компютъра ми не работеше добре. Потребители ми даваха различни мнения, едно от което беше с линк към специализирана тема за проверка и почистване на вируси и др. подобни. В тази специализирана тема също обясних проблема - с линк към моята и след като изпълних първото указание /свързано с изтегляне, инсталиране на програма и постване на резултат/. Малко след това от icotonev - изписан като "HJT Team", а не "модератор" ми бяха дадени допълнителни указания за изтегляне и инсталиране на нови 2 програми - за други проверки. След въпроса ми - какъв е смисъла от всичко това - господина най-демонстративно ми заключи темата. Без изобщо да предположа, че това е модератор - пуснах нова тема - със заглавие от сорта "Кой сте Вие icotonev" - моментално бях наказан от модератор. НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ Г-Н icotonev и моля ръководството на сайта да вземе мерки господина да бъде по-коректен и сдържан.

Не заблуждавайте хората .....защото има много свидетели...ето я въпросната тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173740

human1970, за раздела HiJackThis логове, има специални правила, които явно не сте си направили труда да прочетете. Това е един от най-ценните (даже най, по мое лично мнение) раздел в този форум, екипа в него помага безкористно, така че точно от тези хора които са там е нелепо да сте недоволни. Направете си труда да видите с колко случая се е занимавал icotonev преди да коментирате. Въобще направихте ли опит да изясните недоразумението тогава?

Чудесно - благодаря на icotonev, че ми намери заключената тема. Моля написаното в нея да бъде прегледано от ръководството на сайта и да бъдат взети съответните мерки - по преценка: или към мен или към icotonev.

Ето и моето лично мнение:

1. Сайта на Калдата е специализиран основно в сферата на информацията за нов софтуер, хардуер и комуникации. Направен е добре и удобно за потребителя, дава своевременно актуална информация, която е добре представена. Според мен най-голямото достойнство на сайта е Форума - т.е. всички ние регистрираните потребители в сайта със своите мнения, въпроси, коментари, споделени проблеми и много други неща. Съответно Форума е и най-контролираното място в сайта от страна на определени лица - модераторите.

2. Препоръка - нека всички модератори, които са посочени като такива на определено място в сайта - да бъдат изписвани като такива и когато постват във форума. Какво имам предвид:

Преди време открих някаква тема - компютъра ми не работеше добре. Потребители ми даваха различни мнения, едно от което беше с линк към специализирана тема за проверка и почистване на вируси и др. подобни. В тази специализирана тема също обясних проблема - с линк към моята и след като изпълних първото указание /свързано с изтегляне, инсталиране на програма и постване на резултат/. Малко след това от icotonev - изписан като "HJT Team", а не "модератор" ми бяха дадени допълнителни указания за изтегляне и инсталиране на нови 2 програми - за други проверки. След въпроса ми - какъв е смисъла от всичко това - господина най-демонстративно ми заключи темата. Без изобщо да предположа, че това е модератор - пуснах нова тема - със заглавие от сорта "Кой сте Вие icotonev" - моментално бях наказан от модератор.

НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ Г-Н icotonev и моля ръководството на сайта да вземе мерки господина да бъде по-коректен и сдържан.

А случайно да сте прочели правилата на раздела?

http://www.kaldata.c...ion=rules&f=137

А най-долу на стрницата с листа на разделите има линк и той води тук:

http://www.kaldata.c...tats&do=leaders

Чудесно - благодаря на icotonev, че ми намери заключената тема. Моля написаното в нея да бъде прегледано от ръководството на сайта и да бъдат взети съответните мерки - по преценка: или към мен или към icotonev.

Базира на горното кой е виновен за заключване на темата?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Merryl....добре ....гледм ,чета и се чудя....вярно аз съм от екипа - значи съм от некачествените..и трудно зацепвам ...ама да те питам..Какъв ви е проблема в крайна сметка...?С какво толкова ние некачествените те обидихме че бълваш огън и жупел...!Предварително ви се извинявам ако съм ви засегнал...!!!

Това пък вече е шах и мат с пешката!!! Толкова ли сложно се изразявам, че не ме разбирате?! Ами много сериозно ще се замисля..., но не знам дали за нивото на четящите ме или за моето ниво... Чета постовете си и... недоумявам къде съм написала нещата, които ми се приписват, че съм казала.

Къде съм сложила тъждество между екип и некомпетенстност, или екип и некачественост?!

Аз, когато нещо не разбирам, питам. Питам! Не тълкувам. Не преценявам и най-вече не оценявам хората, при това погрешно. Къде съм хвърляла огън и жупел?! Ицо?! Не ме засягаш, защото не мога да се засегна, когато някой реагира по подобен начин, а мога да изпитам съжаление.

Аз... Точно в този момент се чувствам като ръгбист, върху когото е целият противников отбор.

П.П. Може би пък наистина съм безидейна холограма, както ме описват в другия раздел...

Не, поради причината която посочих в първоначалния пост: не пишеше че господина е модератор. А по отношение това, че много потребители считат въпросния раздел за ценен - моето лично мнение е малко по-различно, но ще ми отнеме много време да обясня позицията си.

Не, поради причината която посочих в първоначалния пост: не пишеше че господина е модератор.

А по отношение това, че много потребители считат въпросния раздел за ценен - моето лично мнение е малко по-различно, но ще ми отнеме много време да обясня позицията си.

Да попитам втори път: прочетохте ли правилата на раздела? прегледахте ли листа с администратори и модератори?

Merryl, Взимам си думите назад..Извинявай...че те накарах да се позамислиш.....Съжалявам че въобще си позволих да пиша в тази тема....Винаги съм избягвал тези спорове....И въпреки всичко виждаш хората ме обвиняват че съм си изпълнил задълженията като модератор на подраздел....и съм се опитал да помогна.....А най - много боли когато съвсем доброволно ,отделяйки от времето си помагаш и оставаш неразбран......!!!Лека вечер..!:beer:

Мерките са взети...темата е в коша,друго?

Точно така - препоръката ми е хората посочени на този линк: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders да се изписват като модератори когато пишат във форума. Ако под icotonev беше изписано "модератор" нямаше да се получи такова недоразумение. В крайна сметка по темата господа - това ми е мнението и препоръката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.