Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

хайде и "Ненто1" да отиде там къде му е мястото ;)

TNN - ако продължаваш така - следващото което ще направя е блокиране на IP-то ти.

Почини малко, помисли си....

Това Iovi го пробва през февруари и можеш да взаимстваш опита му.Попитай го какво стана? Пробвай и пак, ако прецениш. Сещаш ли се колко IP-та мога да ползвам? Че аз своето IP защо да го помня ? Хи-Хи-хи - Обаче и ти ли искаш да ме разочароваш и защо? Кои правила конкретно съм нарушил или нарушавам? Искаш ли поздрави от най-новите проксита в света? Постоянно ги ползвам без никаква загуба на скорост. Нищо Вас не Ви заплашва конкретно - а на мен тук защо безпричинно ми се пробва налагане на Бан от няколко модератори? Млади момчета е добре да не пробват да ме съветват, въпреки, че и това ме прави много, много весел. Безпричинно още някой ще ме банва ли? И как точно това ще се случи - регистрациите ми отнемат минута, виждате само тези от тях, които аз съм определил. Десетина клонинга вече са на линия и никой от Вас не е наясно как да ги локализира. А и защо да се прави това- щом и те ще спазват правилата!? Помислете... Поздрави
  • Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това Iovi го пробва през февруари и можеш да взаимстваш опита му.Попитай го какво стана? Пробвай и пак, ако прецениш. Сещаш ли се колко IP-та мога да ползвам? Че аз своето IP защо да го помня ? Хи-Хи-хи - Обаче и ти ли искаш да ме разочароваш и защо? Кои правила конкретно съм нарушил или нарушавам? Искаш ли поздрави от най-новите проксита в света? Постоянно ги ползвам без никаква загуба на скорост. Нищо Вас не Ви заплашва конкретно - а на мен тук защо безпричинно ми се пробва налагане на Бан от няколко модератори? Млади момчета е добре да не пробват да ме съветват, въпреки, че и това ме прави много, много весел. Безпричинно още някой ще ме банва ли? И как точно това ще се случи - регистрациите ми отнемат минута, виждате само тези от тях, които аз съм определил. Десетина клонинга вече са на линия и никой от Вас не е наясно как да ги локализира. А и защо да се прави това- щом и те ще спазват правилата!? Помислете... Поздрави

Следващият път, ще бъде баннат доставчикът Ви на интернет достъп, а Вие може да попаднете под съдебна отговорност...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

"Пробата" не е на iovi, а на екипа на форума и след като хленчиш постоянно като първолачка, на която в голямото междучасие са и бутнали закуската на земята, значи има някакъв ефект. На теб ти отнема минута (което не го вярвам), на нас ни отнема около 10 секунди блокирането. Значи пак сме по-добри от теб. Можеш да регистрираш и 300 профила, след като не са активни, не ни пречи, но всеки активен профил ще бъде блокиран. Дори някой да успее да мине през ситото, пак ще бъде успех, значи ще сме успели да прекършим спамъджийската жилка у теб!

Надявам се да ти е минал грипа, ако не е, може да се обърнеш към момчетата от HJT Team за помощ ;)

И за малко да забравя, последният ти профил отиде в небитието, ама сигурно вече си забелязал.

P.S. Между другото погледни заглавието на темата. То не е "Кошчето за душевни отпадъци на TNN". Отново пълниш форума с офтопик.

Хайде заедно да спрем, Iovi - стига си ме карал да се правя на маймуна. Никой никога никъде не е успял да ми наложи Бан - няма да коментирам нищо повече. Наистина оспамихме няколко теми... Няма смисъл - по добре пак да спрем. Сега нямаш и 30 години - честно, ще ми е интересно как би разсъждавал примерно на 50. Пожелавам ти да си по-либерален в добрия смисъл. Нека бъдещето покаже! С най-добри пожелания...

Ей, тоя iovi много е лош! :cheers: Не мога да кажа категорично дали съм доволен от екипа. Имам впечатления от някои хора, добри са и от тях съм доволен. Някои имат, според мен, прекалено голям буфер на търпение, в това отношение не съм доволен. Но какво от това?!

Аз пък от екипа съм доволна. Ама от потребителите не съм :biggrin:

Доволен съм от екипа. Само от йови не съм доволен, защото не мога да го засека тоз човек ;d

П.П. Към вранКралив , извинявай за правописните и пунктОални грешки който съм допуснал !

Още една! Май се зле с правописа...да се чуди човек, как са те сложили за модератор?!?!

engineer , да си дам ли бележника . Толкова сте смешни, като почнете да издребнявате !

П.П. Пратих едно пекано агне на администрацията ... и еи ме на , модератор !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Това, което мога да кажа от личен опит, е, че се подхожда с двоен аршин във форума, като имам наблюдения, че "ножицата" все повече се разтваря! Един може да има подпис от..да речем 40 кВ, което е повече от "разрешените" 20, а друг не може! Наблюденията ми е, че форума изключително много се комерсиализира, удари го автора му, на печалба, и това все повече се отразява и при т.н. "модериране"! А беше уж безплатен форум...без реклами, без смс-чета и т.н....Където играе парата, нещата с времето се изродяват.

Между другото не мога да разбера, защо сте се заяли с Тодор (TNN)? Човека си е "капия" от всякъде, обича да спори...има си мнение (което понякога променя), но не разбирам какво толкова ви пречи? Много му се впрягате!

engineer , да си дам ли бележника . Толкова сте смешни, като почнете да издребнявате !

П.П. Пратих едно пекано агне на администрацията ... и еи ме на , модератор !

Извинявай пич, инженер съм, не съм литератор, ама правописните грешки, които правиш с очебийни! Разликата между "О" и "У" на клавиатурата не е малка....айде млъквам... :down:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Това, което мога да кажа от личен опит, е, че се подхожда с двоен аршин във форума, като имам наблюдения, че "ножицата" все повече се разтваря! Един може да има подпис от..да речем 40 кВ, което е повече от "разрешените" 20, а друг не може! Наблюденията ми е, че форума изключително много се комерсиализира, удари го автора му, на печалба, и това все повече се отразява и при т.н. "модериране"! А беше уж безплатен форум...без реклами, без смс-чета и т.н....Където играе парата, нещата с времето се изродяват.

Ти опитвал ли си да докладваш някой от тия подписи? Съмнява ме. Защото ако пуснеш един доклад, му се обръща веднага внимание. Ама не седим тук да гледаме на всеки подписа, дали е голям или не. Щом видиш такъв - докладвай. Всеки потребител има бутон за доклад в профила.

А реклами във форума има откакто аз съм регистриран..сигурно и от преди това. Прави си сметката колко време е това. А смс никой не те задължава да пращаш. Ползваш ли форума без да дадеш и стотинка - ползваш го.

Ти опитвал ли си да докладваш някой от тия подписи? Съмнява ме. Защото ако пуснеш един доклад, му се обръща веднага внимание. Ама не седим тук да гледаме на всеки подписа, дали е голям или не. Щом видиш такъв - докладвай. Всеки потребител има бутон за доклад в профила.

А реклами във форума има откакто аз съм регистриран..сигурно и от преди това. Прави си сметката колко време е това. А смс никой не те задължава да пращаш. Ползваш ли форума без да дадеш и стотинка - ползваш го.

Темата е за градивна критика спрямо екипа, аз смея да продължа с нея при това съвсем директно и откровено.

На теб това ти е проблема. Така и не се научи да комуникираш нормално с хората. Винаги нападателно, винаги прибързано, винаги надменно, винаги пресилено. Доказателствата не са далеч. Достатъчно е самият ти да поогледнеш мненията си и ще се увериш сам. Ненужен сърказам, също така нападки, често лични, подигравателно отношение и т.н.

За това не съм доволен от теб, като част от този иначе спретнат, културен, грамотен, търпелив и компетентен екип.

Доста има да учиш от някои хора. Дано успяваш да попиваш от тях. Наистина има какво да вземеш и да успееш.

Пожелавам ти го, защото си умно момче, но не това е начина и не това е пътя.

Нека подписа ти (маката да си го сложил съвсем на шега), не се окаже верен и скоро да те натъжава, вместо да те разсмива.

Аз не виждам да съм го обидил някъде. Питам го дали е докладвал, защото ако е - друго щеше да говори. Не въм видял един път да е докладван голям подпис и да не са взети мерки. Един път. В целия ми пост виждам само факти. Факти и за рекламите и смс-ите. Може коментарите ми да изглеждат остри - не споря, но ако ми познаваше в действителност и знаеше как говоря, как се държа не във форума, постовете ми щяха да ти изглеждат съвсем различно. Тук идва и нет-тона. Когато го прочетеш само, може нещо да ти изглежда агресивно, нападателно, шеговито, глуповато...както искаш така може да ти изглежда. Но в действотелност да е съвсем различно. Идеята на поста ми не е да ти променям мнението за мене. Ти си си го изградил от самото ти начало във форума. Когато ти бях споменал, че когато потребителите се регистрират, се съгласяват да спазват правилата, в които пише, че използването на търсачката е задължително. От тогава насам, за теб постовете ми са винаги нападателни. Макар и тогава идеята ми беше само да ви покажа с какво сте се съгласили като се регистрирате. И подписа ми винаги ще ме разсмива. Защото и той е на човек, който е чел само 10-20 мои поста и не ме познава въобще. Защото аз знам, че когато говоря не приказвам :super: Ако ме разбираш какво имам предвид.

Доволен съм от екипа. Само от йови не съм доволен, защото не мога да го засека тоз човек ;d

Фънки, наистина не се засичаме, аз нямам време от работа, а теб са те подгонили гаджетата... Гледай само да не те закачат дъщерите на ТNN, че тогава хептен ще ти загубим следите - те са малко като секта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

И подписа ми винаги ще ме разсмива. Защото и той е на човек, който е чел само 10-20 мои поста и не ме познава въобще. Защото аз знам, че когато говоря не приказвам :help: Ако ме разбираш какво имам предвид.

Едва ли съм чел 10-20 ваши поста за да съм си изградил това мнение . В реалния живот не Ви познавам защото там нямам вземане и даване с никои от форума но на форумно ниво Ви познавам добре макар и да не съм ви личен хроникьор . От най обикновенен потребител след регистрацията Ви във форума станахте много бързо модератор и още се чудя с какво и в кои раздел сте незаменим щом като всичките Ви постове са в празни приказки .

Искам само един пост от потребител да ми постнеш където сте оказали адекватна помощ и получавате благодарности !

Аз мога да модерирам и без дори да поствам във форума. Триенето на постове и теми, няма нищо, ама нищо общо с това дали ще пиша или не. Това къде пиша и къде не, си е лично мой проблем. А постове в които съм помогнал на някой, можеш и сам да намериш, ако имаш желание. И ако всичките ми постове бяха в празни приказки, под аватара ми нямаше да пише 1300+ мнения, драги. Не разбирам защо се хващате за неща, които нямат нищо общо с другото, ама вие си знаете..мене не ми пречи :) Плюс..какво като съм станал модератормного бързо модератор? Прати и ти 2 прасенца с 5 касички бира на администраторите и си готов :whist:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Аз мога да модерирам и без дори да поствам във форума. Триенето на постове и теми, няма нищо, ама нищо общо с това дали ще пиша или не. Това къде пиша и къде не, си е лично мой проблем. А постове в които съм помогнал на някой, можеш и сам да намериш, ако имаш желание. И ако всичките ми постове бяха в празни приказки, под аватара ми нямаше да пише 1300+ мнения, драги. Не разбирам защо се хващате за неща, които нямат нищо общо с другото, ама вие си знаете..мене не ми пречи :whist:

Аз пък се чудя, къде е полезният пост на иЗабел? Как той си позволява критика, от какви позиции?

Аз мога да модерирам и без дори да поствам във форума. Триенето на постове и теми, няма нищо, ама нищо общо с това дали ще пиша или не. Това къде пиша и къде не, си е лично мой проблем. А постове в които съм помогнал на някой, можеш и сам да намериш, ако имаш желание. И ако всичките ми постове бяха в празни приказки, под аватара ми нямаше да пише 1300+ мнения, драги. Не разбирам защо се хващате за неща, които нямат нищо общо с другото, ама вие си знаете..мене не ми пречи :) Плюс..какво като съм станал модератормного бързо модератор? Прати и ти 2 прасенца с 5 касички бира на администраторите и си готов :whist:

Аз между другото и точно този отговор очаквах , като че ли слушам бг политик . Доста уклончиво изказване . Аз знам как се става модератор в калдата не ми даваи съвети защото не ми е приоритет .И така съм добре , е от време на време почивам но ... иначе няма да е калдата ако ти дадът обяснение .

Та да модерираш без да пишеш ти за нещо много трудно ли го намираш !!! Че това ще го може и дъщеря ми след две години да го прави без проблем а след месец ще и чествам първия рожден ден !

Та да модерираш без да пишеш ти за нещо много трудно ли го намираш ???

Ама ме разбираш, де..хахахаха. Някъде да съм казал, че е трудно да модерираш, без да пишеш? Казах, че това къде пишеш, дали пишеш или не пишеш, няма нищо общо с това да модерираш някой раздел.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Ама ме разбираш, де..хахахаха. Някъде да съм казал, че е трудно да модерираш, без да пишеш? Казах, че това къде пишеш, дали пишеш или не пишеш, няма нищо общо с това да модерираш някой раздел.

Ами предполага се екип от професионалисти които са с ранг модератори трябва поне в 80% от случаите да са по компетентни от обикновенните потребители които търсят помощ във форума . Естествено че има и такива просто моето лично мнение е че Вие не сте между тях . Но това е някакво си мое мнение и не го приемаите на сериозно още по малко искам то да ви разсмива . Има си админи и щом те са преценили има защо , явно силата ви е в модерирането . А защо никои не ми отговори на въпроса от преди няколко страници , за да си взема бележка къде точно съм сгрешил за да не се повтаря .

Поздрави !

Ами предполага се екип от професионалисти които са с ранг модератори трябва поне в 80% от случаите да са по компетентни от обикновенните потребители които търсят помощ във форума . Естествено че има и такива просто моето лично мнение е че Вие не сте между тях . Но това е някакво си мое мнение и не го приемаите на сериозно още по малко искам то да ви разсмива . Има си админи и щом те са преценили има защо , явно силата ви е в модерирането . А защо никои не ми отговори на въпроса от преди няколко страници , за да си взема бележка къде точно съм сгрешил за да не се повтаря .

Поздрави !

Белчо, наеми мен да модерирам в Калдейта, на твои разноски! Цената ми е само $1500 седмично - не вярвам да те затрудни. Вземам също тринадесета и четиринадесета четворка седмични възнаграждения, около Коледните празници. Не отказвам и премии!

Белчо, наеми мен да модерирам в Калдейта, на твои разноски! Цената ми е само $1500 седмично - не вярвам да те затрудни. Вземам също тринадесета и четиринадесета четворка седмични възнаграждения, около Коледните празници. Не отказвам и премии!

Че защо аз да Ви наемам !!! Да не съм аз админа тук , аз съм един потребител даже и пари за по специален нямам .

То не е луд този дето е изял баницата ...

Цената ви е нищо , пари за семки но не мога да ви я предложа за да модерирате калдата . За работа от този сорт по принцип се плаща със едно спасое балшиба ! А аз съм човек дето уважава парите за да ги раздавам по лесен начин .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Аз пък от екипа съм доволна.

Ама от потребителите не съм :P

Няма пълно щастие,така е

:yanim:

...даже и пари за по специален нямам...

...Цената ви е нищо , пари за семки...

В Калдейта, модерирането е на доброволен принцип, т.е. не се заплаща(може и да има някакви промени напоследък, все пак доста реклами се нароиха, пък и се отвори абонамент за "специални", предполагам има прилични приходи, така че, може би Калин вече може да си го позволи). Поне аз, такъв отговор получих, когато преди време изказах мнение от типа, който на Вас не Ви е чужд.

Позволих си да цитирам поредното Ви противоречие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.