Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Докато не се научиш да спазваш ТОВА и да бъдеш по любезна към другите / мен кучета ме яли ... ама няма да обиждаш другите / ще е така !

П.П. За уточнение към другите ... визира мен че и пратих ЛС с което я помолих същото ... да не обижда потребителите на форума !

Държа да покажеш изказване мое , в което обиждам потребител на форума .

А колкото и да не е коректно сега аз тук ще постна прясно твое обръщение към мен:

"Казал съм ти ... толкова си зле , че повече няма накъде ... не ходя като копой ... а ти си " компетентна " по всички теми ... само че си в голяма грешка ... Мненията ти са кръгла нула ... никой не ги взима насериозно ... толкова си елементарна и плоска ... Кажи кой твой пост е приет сериозно ... от всички лъха само негативизъм и обида къв предният ... аз може да не съм целият форум , ама хората ме уважават , а не ме мислят за ... хайде да не казвам мнението им за теб . Колегите отдавна са ми казали да не се занимавам с теб ... ама аз си мислех че мога да променя нещо в теб ... НО разбирам че е загубена битка ... ти " нито се водиш , нито се караш "

Помисли малко над думите ми ..."

По-добре млъкни, че ще се размиришеШ страшно. Като си решил да ме баннваш ме банвай има хиляда проксита да вляза където си искам, но ти по -ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕШ!

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никой не е решил да те баннва ... и да се направих на неоправдана ... а за прокситата ... има си решение на въпроса .

И да не бъда голословен

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150686

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=19805&pid=1647493&st=30&#entry1647493

ха сега обясни на всички , какво ти е направила Shadow_skill / между другото момиче е ... поне да беше направила труда да провериш ... ама не ... само знае да ... / !??!

Никой не е решил да те баннва ... и да се направих на неоправдана ... а за прокситата ... има си решение на въпроса .

И да не бъда голословен

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150686

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=19805&pid=1647493&st=30&#entry1647493

ха сега обясни на всички , какво ти е направила Shadow_skill / между другото момиче е ... поне да беше направила труда да провериш ... ама не ... само знае да ... / !??!

Много моля господине, подчертайте ми в червено обидата към потребител от форума, защото аз не я виждам?

Цитирайте ми тук кое точно намирате за обидно!

И между дургото, въобще не ме вълнува мнението ти на колегите ти, нито пък твоето. Достатъчно ми е да ми публикуват постовете, пък то все ще се намери кой да ме оцени! :cool:

Познавам едни неврастеници, които бълват глупости във всеки един четен форум, но тях никой не ги закача... А защо ли?

Много моля господине, подчертайте ми в червено обидата към потребител от форума, защото аз не я виждам?

Не можеш да кажеш на един потревител " слон ти е стъпил на ухото " като не ти харесва неговото мнение ... е и аз не харесвам човека който боготвориш / Васил Траянов Бояном ( Азис ) / ама не съм употребил такива думи ...

Достатъчно ми е да ми публикуват постовете, пък то все ще се намери кой да ме оцени! :clap:

Те сами се публикуват ... никой не се занимава да ви ги чете първо и тогава да ги пуска :cool:...

А относно предният ви пост

...

По-добре млъкни, че ще се размиришеШ страшно. Като си решил да ме баннваш ме банвай има хиляда проксита да вляза където си искам, но ти по -ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕШ!

....

Човек съм си ... и няма да успеете да прамените мирогледа ми ... нека другите говорят за мен ... от такива като вас / да не казвам какви / мнение не искам !!!

Всеки ден имам право на 5 минусчета , а сега форумът ми позволи да сложа само 2. Защо така?

още едно потвърждение на думите ми , как живеете за едничката мисал за негативизъм и създаване на проблеми към другите ... Всичките ми ги сложете на мен ... минусите не говорят за човека , а деиствията му !

Със здраве

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

На тебе пък, като разсилен в този форум съвсем пък не ти прилича да обиждаш потребителите му, защото рибата се вмирисва от главата и вие сте хората, които налагат настроенията в този и другите форуми.

Разровете се да видите колко хора се оплакват от вас от надменно и подигравателно отношение! Всеки нов мъченик си започва въпроса с дълги извинения да не би да стане смешен и се извинява че пита! Това какво говори? Че ви е блажно, когато хората се въргалят в краката ви, когато молят за помощ! Като сте научили едни компютърни системи, си мислите че разбирате от всичко, а всъщност има доста моменти, на които ние да се посмеем :cool: .

Ей сега ще ти изпраскам един научен труд в темата за киселото мляко и ще те накарам да се почувстваш малък!

Как си позволявате да не отговаряте на хората по същество ами да им отбелязвате правописните грешки, да коментирате психичното им състояние? Факт е че сте доста надути, а това предизвиква съответната реакция !

Не можеш да кажеш на един потревител " слон ти е стъпил на ухото " като не ти харесва неговото мнение ... е и аз не харесвам човека който боготвориш / Васил Траянов Бояном ( Азис ) / ама не съм употребил такива думи ...

Те сами се публикуват ... никой не се занимава да ви ги чете първо и тогава да ги пуска :clap:...

А относно предният ви пост

Човек съм си ... и няма да успеете да прамените мирогледа ми ... нека другите говорят за мен ... от такива като вас / да не казвам какви / мнение не искам !!!

още едно потвърждение на думите ми , как живеете за едничката мисал за негативизъм и създаване на проблеми към другите ... Всичките ми ги сложете на мен ... минусите не говорят за човека , а деиствията му !

Със здраве

Мда , само 2 минуса ми позволи да ти сложа днес системата. Странна работа! Явно работиш само за одобрение и истината боли както е видно от нападките ти към мен.

Ако имаше и 100 минуса щях да ти сложа! Не може така да се отнасяте с хората, само защото не са ви от кръга добри познати.

Не говорете в множествено число ... и не бъдете голословна ... подкрепете думите си с факти !

И не с такива некултурна зададени , неточни , непълни и вече обсъждани въпроси във форума !

Ами може ли минусите ми да са 30 пък плюсовете 0?

след тези думи ... всичко друго е излишно ... Живееите си със злобата ... дано Ви ги дадат и всичките да ми ги сложите на мен !

От една страна признавам че са доста толерантни и разговорчиви хора-с тях определено можеш да се разбереш, и спазват Правилата, за разлика от жалките форумни геройчета от hardwarebg forum, които не спазват Правилата на техния форум.През тригодишния си престой там видях много селски тарикати от техния екип, системно обиждащи другите, дори смятах да публикувам няколкото писма, които си пазя от собственика на техния форум, Кирил Венев.Ако изпратиш съобщение на някой от екипа и изложиш гледната си точка и факти, получаваш ЛС или писмо с думи като " Ти къв си бе бай никой и за какво се бориш" (както ми пише въпросният Киро), а другите обиди просто няма да спомена, не искам да се унижавам да цитирам някой, който е с години под моето ниво.Раздават се баннове на килограм по услуга на някой-така мен ме баннаха заради темата срещу измамниците от Плесио, с цел да не мога да напиша истината.Супернекадърният Notebook journalist GeniusLoci ме преследва по други форуми със страшни обиди, като например в Xtremesystems forum, с цел да ми затрият темата там.Всички добре знаем как hardwarebg си е чисто и просто нелегално копие на XS, да не говорим колко теми, факти и други неща биват директно копирани и представяни за свои, без да споменават източника, особено темите за овърклок и за новостите на Пазара.Разни жалки шопчета на по 17 години пишат адски смешни простотии и невярни неща, и аз отнасях наказание заради тяхната некомпетентност, изтриваха темата с Бисерите...Просто държах да ви намекна каква космическа разлика имат нашите модератори с тяхните самозванци.Да сте чули Trichocephalus, lz4jw или Kokomil да говорят така?!

Публикувано изображение

Държа да покажеш изказване мое , в което обиждам потребител на форума .

А колкото и да не е коректно сега аз тук ще постна прясно твое обръщение към мен:

"Казал съм ти ... толкова си зле , че повече няма накъде ... не ходя като копой ... а ти си " компетентна " по всички теми ... само че си в голяма грешка ... Мненията ти са кръгла нула ... никой не ги взима насериозно ... толкова си елементарна и плоска ... Кажи кой твой пост е приет сериозно ... от всички лъха само негативизъм и обида къв предният ... аз може да не съм целият форум , ама хората ме уважават , а не ме мислят за ... хайде да не казвам мнението им за теб . Колегите отдавна са ми казали да не се занимавам с теб ... ама аз си мислех че мога да променя нещо в теб ... НО разбирам че е загубена битка ... ти " нито се водиш , нито се караш "

Помисли малко над думите ми ..."

Истината боли, нали :blink:

Относно поста ти който е в кошчето и който е адресиран до мен, ако те уважавах щях да се обидя. Подчертавам ако. Така че модераторите правилно са го изтрили.

А колкото до "оценяването" на постовете ти,на което отдаваш толкова голямо значение, и сама можеш да видиш долу в дясно дали е червеничко или зеленичко. : )

Хем мислех да го спомена...Благодаря, v 2.0, +1 от мене. А тая Прасковка кърти, направо трябва да погостува на пошли предавания като Слави-шоуто :lol6:

след тези думи ... всичко друго е излишно ... Живееите си със злобата ... дано Ви ги дадат и всичките да ми ги сложите на мен !

Модераторската гилдия се вдигнала на война с Прасито в защита на мистър кръвопиец :baby:

Модераторската гилдия се вдигнала на война с Прасито в защита на мистър кръвопиец ;)

Като гледам и тук си обект на атака,но и сама си ги предизвикваш де :baby: .Знам трудно е с аргументите и затова ти желая успех,може пък и да наваксаш за напред ;)
Боже, колко мъка има по този свят, Боже! ... както е казал великият Йордан Йовков / това е писател ... не е Васил Траянов Боянов ( Азис) / ... пак Ви е обхванала параноята !

:baby:

Само да попитам "Прасито" е галено на прасковка или на прасе?!?!

Този така ме наричаше на едно друго място ;)

Мда, определи модераторчета немогат да простят на себе си и за това си избиват комплексите на моята глава. За пореден път ми налагат тормоз, като отново ме лишиха от екстрите на профила ми.

Мда, определи модераторчета немогат да простят на себе си и за това си избиват комплексите на моята глава. За пореден път ми налагат тормоз, като отново ме лишиха от екстрите на профила ми.

В какво ни обвинявате сега ... световният глад , неравноправието м/у расите , земетресението в Хайти :) ???

В какво ни обвинявате сега ... световният глад , неравноправието м/у расите , земетресението в Хайти ;) ???

Не се занимавай да и отговаряш. Някои хора виждат конспирации навсякъде, дори в собственото си невежество...

В какво ни обвинявате сега ... световният глад , неравноправието м/у расите , земетресението в Хайти ;) ???

в схизмата между източно-православните и католици

:blink:

Прасковке, колкото и да съм на твоя страна не мога да се съглася с твърдението ти, че едва ли не всички модератори и целия екип на сайта са се обединили точно срещу теб и никой друг.Обикновено когато някой ги дразни по някакъв начин го наказват за да не се занимават с него.Кой би се занимавал да ти блокира иконките и на никой модератор не му пука дали ги използваш или не.Помисли малко по-логично.Някой си няма работа и си играе да базика точно твоя профил?

Направи си нов профил и ще видиш че никой няма да ти бара нищо по него ако много се съмняваш.

а освен останалите мизерии които ми спретват милите хора сега не ми отчита и броя мнения случайно да не взема да стана модераторка хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха господина кръвопиец го е страх да не му цъкам повече от 5 минуса на ден и да си загуби вятърничевия рейтинг /тук има ритаща човечка http://i43.servimg.com/u/f43/12/13/39/73/smiley10.png

а освен останалите мизерии които ми спретват милите хора сега не ми отчита и броя мнения случайно да не взема да стана модераторка хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

господина кръвопиец го е страх да не му цъкам повече от 5 минуса на ден и да си загуби вятърничевия рейтинг /тук има ритаща човечка

http://i43.servimg.com/u/f43/12/13/39/73/smiley10.png

Да не си с Интернет експлорер 6 или по-стара верися и вече да дава дефекти.Смени си браузера с Firefox нова версия или Opera пак нова версия.

а освен останалите мизерии които ми спретват милите хора сега не ми отчита и броя мнения случайно да не взема да стана модераторка хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

господина кръвопиец го е страх да не му цъкам повече от 5 минуса на ден и да си загуби вятърничевия рейтинг /тук има ритаща човечка

http://i43.servimg.com/u/f43/12/13/39/73/smiley10.png

Ти сиии..и аз не знам какво..обвиняваш модераторите за собственото си невежество, като ти изчезнат емотиконите и не си изчистиш кеша, при положение, че ти беше казано поне на 5 места да си изчистиш кеша. Обвиняваш модераторите, че не ти се отчита броя на мненията, а не можеш да си направиш труда и да напишеш една дума в търсачката...вземи обвини екипа и в атентата срещу САЩ на 11 септември...Ханибал беше замислил всичко тогава.

Хайде, приятно четене: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8570

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.