Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

На TNNxxx явно му е хвърлен пъпа тук :)

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

На TNNxxx явно му е хвърлен пъпа тук :P

Сега пак почнаха интересни мнения да ми изтриват - ами аз мога и да не ги пиша и определено ще е по-скучно.Няма проблеми. Всъщност на кого наруших правилата и този човек още не е ли разбрал, че съм едновременно и добросъвестен и ненаказуем!? Подобните на мен гледат с усмивка на възможен бан - не блокирайте IP-адреси на нищо не подозиращи хора.Сега отлитам и от 78.90.50.92 - да не вземе някой и него да го блокира. Поздрави

Сега пак почнаха интересни мнения да ми изтриват - ами аз мога и да не ги пиша и определено ще е по-скучно.Няма проблеми. Всъщност на кого наруших правилата и този човек още не е ли разбрал, че съм едновременно и добросъвестен и ненаказуем!? Подобните на мен гледат с усмивка на възможен бан - не блокирайте IP-адреси на нищо не подозиращи хора.Сега отлитам и от 78.90.50.92 - да не вземе някой и него да го блокира. Поздрави

С Бойко не се спори. С мод тук - също.

Повече няма да пиша, че да не ми се наложи да влизам с ник v2.0.1

:]

"Относно думата "бан" - предполагам ти си имал просто забрана за публикуване, защото наказанието "бан" те лишава от достъп до форума и няма практика то да се отменя." Iovi,защо е така? Тогава някои хора могат да регистрират тук всичките си братовчедки - пък който има време нека да проверява дали те съществуват. Ами тези с прокситата - кои IP-адреси ще блокираш като те могат непрекъснато да си ги променят. Нямало практика да се отменя ли? Та то не може да се наложи, че да бъде отменяно - това е истината. Иначе всички модератори тук заслужават добри думи за усилията си за запазване на етиката и добрия тон при събеседванията.Защото се вижда - има хора склонни да превърнат форума в "бой между негри в тъмна нощ".

Доволен съм от екипа.Аз не влизам всеки ден тук,но на базата на впечатленията ми се справя добре.Тук ми разрешиха проблема с овърклока който не беше разрешен в друг форум,за което съм признателен. :clap::yanim:

Не можеш да се оплачеш и от другия форум! Само аз колко пъти се опитах да помогна. Иначе доста от хората, може би, сме си същите ;)
  • 2 седмици по-късно...

Аз пък се радвам за едно нещо-не сложиха екиап ИПБ2 тема(има!) за ИПБ3.И едвяа тия дни усетих че съм и свикнал. Сега като вляза във друг форум със версия 3 поне ен затварям директно табчето... Свикнах ви и благодаря :biggrin: Всъщност..дизайна е по-добър катоп се замисля на 3...въпреки,че до преди седмица,от минаването към 3 твърдях обратното ама..

някой каже нещо хубаво и е подмазвач.колко елемнтарно мислене. дизайна е добър,но определено форума е по-бавен от преди.не знам как точно може да се засече времето за зареждане,но съм сигурен,че има начин.

някой каже нещо хубаво и е подмазвач.колко елемнтарно мислене.

дизайна е добър,но определено форума е по-бавен от преди.не знам как точно може да се засече времето за зареждане,но съм сигурен,че има начин.

FF+FasterFox добавка...Таймерът й ще ти каже за колко време се зарежда. :)

въпроса е,че не знам преди за колко е зареждал,за да го сравня със сега.

Доволен съм до момента, в който се появи нещо подобно - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=41091&view=findpost&p=1639454 Значи в останалите теми от Празните приказки може да се пише, каквото ти дойде на пръстите. В тази обаче, се искат обосновки на постовете. Аз не разбирам, какъв му е проблема на algor. Щом смята, че бисера е изкуствен да изтрие поста. Ако почна пък да докладвам всички постове, които на мен не ми харесват, каква ли ще е реакцията ? Трябва да пробвам.

Архив новините, трябва да се преправят.... излизат всичко на куп и е недодялано. Нека да бъдат под формата на текущата секция с картинки и коментар - просто да има примерно по - стари, по - нови - като опции в края на раздела(Софтуер, Хардуер и т.н.т) По голям range от програми и задължително трябва да се появи Editors Review, ежедневно или поне през ден. Поздрави.

въпроса е,че не знам преди за колко е зареждал,за да го сравня със сега.

Няма нужда да сравняваш, давам прост пример.

Eто размерите на всичките js скриптове в непипан IPB 2.3 - общо са под 30 КВ:

jscripts/ips_ipsclass.js
6.7KB
jscripts/ipb_global.js
16.9KB
jscripts/ips_menu.js
6.1KB

При IPB3 размерът се покачва на... 158 KB.

Ето защо много хора изпитват висок трафик и товарене на сървъра след инсталиране на IPB3 и дори Invision си го признават.

Само тук не се признава, че новата версия е чувствително по-бавна от старата.

акот това което е казваш е вярно е лошо,защото аз лично го усещам това забавяне,особено от тук в чужбина.дано да го оправят.не администраторите тук,защото вината не е тяхна,а тези които правят форумите по принцип.

Доволен съм до момента, в който се появи нещо подобно - http://www.kaldata.c...dpost&p=1639454

Значи в останалите теми от Празните приказки може да се пише, каквото ти дойде на пръстите. В тази обаче, се искат обосновки на постовете.

Аз не разбирам, какъв му е проблема на algor. Щом смята, че бисера е изкуствен да изтрие поста.

Ако почна пък да докладвам всички постове, които на мен не ми харесват, каква ли ще е реакцията ?

Трябва да пробвам.

:rolleyes:Публикувано изображение И отнесох -13 репутация, не, че ми пука, но Алгор сам нарушава прословутите Правила, но, нали е мод...Неговото заяждане с всичко живо сигурно е хронично, а с мен се заяжда на лична основа.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Аз уважавам труда на модераторите,но най вече тяхната човечност-преди време обидих един от модераторите и БАН,но след време ми стана много криво влязох през прокси и му се извиних и го помолих за прошка и ето ме тук .Искам лично да благсдаря на Михнев и на Администратора на сайта.Те са строги ,но справедливи :help::ph34r::ass:

Доволен съм от модераторите.Понякога се дразня че закриват теми които са интересни макар да са извън правилата но без тях форума ще заприлича на чат.

Към целият екип на Калдата. Много сте печени продължавайте в същия дух.:whist::baby::tease:

Някой от модераторите си е позволил да ми блокира емотиконите в профила. Явно само в това са компетентни милите хора с огромното сдамочувствие. Освен това умишлено са ми нацъкали някакъв рейтинг Много лошо поведение или нещо подобно, ще кажеш, че ме интересува.Целта е да ме изнервят и да ми сложат БАН-а. Аз си задавам въпросите, адекватни отговори не получавам, но за сметка на това получавам мръсотийки те си знаят какви. Мога да отида в друг форум за помощни теми за компютри, но няма смисъл понеже хората са едни и същи или се познават, както ми каза едно мило модераторче на лични ТИ СИ НИ С ЧЕРВЕНИ БУКВИ В ЧЕРНИТЕ СПИСЪЦИ /тоест айпито ми/. Сещайте се за какво въобще сатва въпрос!

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Проблема е при теб Praskovka72 ... обяснено е много добре в тази тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=31071

и в самият раздел / има поне още две обяснения как се оправа проблема / ... ама нали трябва все да си покажеш рогата ... !

А относно минусите ... замисли се по отношението към другите потребители на форума , " адекватно " / да правилно съм го сложил в кавички / зададените ти въпроси и ще разбереш защо ги имаш !

Проблема е при теб Praskovka72 ... обяснено е много добре в тази тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=31071

и в самият раздел / има поне още две обяснения как се оправа проблема / ... ама нали трябва все да си покажеш рогата ... !

А относно минусите ... замисли се по отношението към другите потребители на форума , " адекватно " / да правилно съм го сложил в кавички / зададените ти въпроси и ще разбереш защо ги имаш !

Аха проблем с форума , измислихте го, велики сте, направо сте били на обучение в Симеоново. Тесни връзки с лудниците нямате ли, че нещо много обичате да препращате неудобните там?

И за какви други потребители ми говорите, за другите ви никове, в които влизате и започвате да обиждате обикновените потребители като мен ли?

Мога само да ви кажа, че вашето отношение в случая е супер непрофесионално и ако ви бях една шефка щях да ви изрина всичките! Мойте принципи не допускат лични пристрастия на работното място!

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

какъв проблем със форума ... какви 5 лева ... че те мързи да прочетеш темата / линк за който ти дадох / и не си изчистиш кеша на браузера си е твой проблем ... Аман от неразбрани хора ... а ти Прасковке72 си най - неразбраният ... и не почвай пак с думата обиди ... както виждаш не съм употребил нито една цинична дума ... а мога !

какъв проблем със форума ... какви 5 лева ... че те мързи да прочетеш темата / линк за който ти дадох / и не си изчистиш кеша на браузера си е твой проблем ... Аман от неразбрани хора ... а ти Прасковке72 си най - неразбраният ... и не почвай пак с думата обиди ... както виждаш не съм употребил нито една цинична дума ... а мога !

Слушай какво , не ми се прави на умряла лисица и си спомни как в събота ходеше цял ден в темата "Кого не харесвате от форума" и се стараеше да ме предизвикаш. Тогава те парирах дипломатично , но явно свиня от кладенчова вода не разбира. И не врякай сега, че съм те обидила на свиня , такава е просто поговорката.

Аха проблем с форума , измислихте го, велики сте, направо сте били на обучение в Симеоново. Тесни връзки с лудниците нямате ли, че нещо много обичате да препращате неудобните там?

И за какви други потребители ми говорите, за другите ви никове, в които влизате и започвате да обиждате обикновените потребители като мен ли?

Мога само да ви кажа, че вашето отношение в случая е супер непрофесионално и ако ви бях една шефка щях да ви изрина всичките! Мойте принципи не допускат лични пристрастия на работното място!

Преди да ръсите обвинения наляво и надясно, може да си направите труда да погледнете темите в раздела. Мога да посоча най-малко 20 поста в които е обяснено от какво идва проблема с емотиконите. А именно във Вашия телевизор, а не ние сме ви виновни. Изчистете си кеша и бисквитките на браузъра и проблема ще се оправи.

дипломатично и твоят ник ... две противоположни неща ... и по леко с епитетите ... може да съм всякакъв ама няма да приема още обиди от личности като теб !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.