Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Абе какво й обръщате внимание... То е ясно, че не е добре девойката и че си търси мъж във форума.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

дипломатично и твоят ник ... две противоположни неща ... и по леко с епитетите ... може да съм всякакъв ама няма да приема още обиди от личности като теб !

Отговаряй си за товя ник на сериен убиец. Моят е на любимият ми плод.

Абе какво й обръщате внимание... То е ясно, че не е добре девойката и че си търси мъж във форума.

Айде на достатъчно глупости се начетох. Отивам в АБВ-то да си наточа ноктите с чичо Мак, че скоро не съм му била два шамара.

НЕ В 7 от 10 случая -грубо и арогантно ..

дипломатично и твоят ник ... две противоположни неща ... и по леко с епитетите ... може да съм всякакъв ама няма да приема още обиди от личности като теб !

Ето ви пример . Мръсно подсъзнание .И веднага лепна епитет . Тцтц , по леко младеж .....................................................................................................................................................................На мен ми се струва доста права да ви кажа . Praskovka72 имам предвид ..................................................................................................................................................................За v2.0 незнам какво повече от казаното мога да кажа .

важи най силно за него .Нищо лошо в това че харесваш мъже мой . Кой съм аз че да те съдя ......................................................................................................................................................................Пс.-Незнам какво пипате по сайта но нещо се поосра днес .Постовете не излизат както съм ги написал . Няма ги редовете и се налага да слагам точки . И емотиконите са...странни .Някой да вижда да съм сложил ?.....................................................................................................................................................................2 минуса от "анонимни потребители" . Да да . И един мармот увива шоколада в станиол .

Редактирано от rocnogu (преглед на промените)

Praskovka72, като чета писанията ви с Ханибал Лектар едва ли мога точно да определя кой е виновен и кой не.Сигурен съм че в форума има модератори които преувличават правата си (надявам се да не го приемат като критика това).Но и потребителите не са съвсем чисти.Абсолютно всичко модератори са като бензин, малко им трябва и почват да се заяждат с обикновения потребител и като им напишеш някой лек цинизъм.Почват да злоупотребяват с правото си да наказват за колкото си време искат.Да не обсъждаме и темата че администратора в 99% от случаите ги защитава и не ти остава никой на който да можеш да се оплачеш от некоректно отношение което съм сигурен че си получила.Като четох писанията ви си спомних колко некоректно отношение пълно с заяждане и неправилно използване на модераторски права получавах и колко много ме търпяха.Накрая ми забраниха да пиша .Не им се сърдя за един акаунт но можеше и да не се стигне до там.Мисълта ми е, че доста те търпят.Дори прекалено много което е странно за модератор.Сигурен съм че едва ли си нарушила кой знае колко важно правило но щом не се нравиш на някой от екипа със сигурност ще намери начин да ги направи мръсно. Всеизвестно е, че аз съм досадника на форума и съм на всяка манджа солта.Едва ли има тема в която да съм писал и да не съм я отклонил в друга посока.Винаги споря с всеки и дори съм изкарвал от нерви доста хора от екипа.Но съм го правил по такъв начин, че да не нарушавам правилата.Вярно е че съм стигал до границата на търпението на някои но пак не съм наказван с този акаунт.Почти всички знаят че с мен не се спори.Имам свойството да изкарвам фактите винаги да изглеждат верни.Дори и да знам че нещо е грешно мога така да го напиша така, че доста хора да помислят че е напълно вярно.Абсолютно никой не спори с мен за нищо защото знае че няма шанс.Колкото повече ме предизвиква и заплашва толкова по-жесток става спора и нервите не издържат.Заразлика от моито които не се късат толкова лесно.Искам да те посъветвам да не обръщаш внимание на закачките, заплахите и там другите неща както от потребители така и от модератори.Можеш да си сигурна че аз, още няколко потребители и няма да се заядат с теб за нищо.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Praskovka72, като чета писанията ви с Ханибал Лектар едва ли мога точно да определя кой е виновен и кой не.Сигурен съм че в форума има модератори които преувличават правата си (надявам се да не го приемат като критика това).Но и потребителите не са съвсем чисти.Абсолютно всичко модератори са като бензин, малко им трябва и почват да се заяждат с обикновения потребител и като им напишеш някой лек цинизъм.Почват да злоупотребяват с правото си да наказват за колкото си време искат.Да не обсъждаме и темата че администратора в 99% от случаите ги защитава и не ти остава никой на който да можеш да се оплачеш от некоректно отношение което съм сигурен че си получила.Като четох писанията ви си спомних колко некоректно отношение пълно с заяждане и неправилно използване на модераторски права получавах и колко много ме търпяха.Накрая ми забраниха да пиша .Не им се сърдя за един акаунт но можеше и да не се стигне до там.Мисълта ми е, че доста те търпят.Дори прекалено много което е странно за модератор.Сигурен съм че едва ли си нарушила кой знае колко важно правило но щом не се нравиш на някой от екипа със сигурност ще намери начин да ги направи мръсно.

Всеизвестно е, че аз съм досадника на форума и съм на всяка манджа солта.Едва ли има тема в която да съм писал и да не съм я отклонил в друга посока.Винаги споря с всеки и дори съм изкарвал от нерви доста хора от екипа.Но съм го правил по такъв начин, че да не нарушавам правилата.Вярно е че съм стигал до границата на търпението на някои но пак не съм наказван с този акаунт.Почти всички знаят че с мен не се спори.Имам свойството да изкарвам фактите винаги да изглеждат верни.Дори и да знам че нещо е грешно мога така да го напиша така, че доста хора да помислят че е напълно вярно.Абсолютно никой не спори с мен за нищо защото знае че няма шанс.Колкото повече ме предизвиква и заплашва толкова по-жесток става спора и нервите не издържат.Заразлика от моито които не се късат толкова лесно.Искам да те посъветвам да не обръщаш внимание на закачките, заплахите и там другите неща както от потребители така и от модератори.Можеш да си сигурна че аз, още няколко потребители и няма да се заядат с теб за нищо.

Ами какво по-мръсно от това, че айпито ми е в черните им списъци с големи червени букви. Където и да отида /в нов форум или чат/, отделни потребители започват да се държат така с мен все едно имаме общо минало и сме стари познайници. Колкото и да се правя че не ги познавам и съм нова, все ще се намери някой да ми намигне с някоя закачка да ми се "представи". Но това да изкарват хората луди е определено почерка им. Ченгесарница, кво да правиш. Живеем в ченгесарница и положението е неспасяемо към този момент. Това като непрекосновеност на личните данни , на личното простанство са само добро пожелание у нас. Всеки /с привилегии/ се чувства упълномощен да се вре в живота ти, в нещата ти, в миналото ти, в настоящето ти, да ти развява факти от живота ти и да се гаври, като си мисли, че кой знае с какво си му длъжен да му вървиш по гайдата. Просто живота ни на нас обикновените е в ръцете на ченгетата! Това е !

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Praskovka72, като чета писанията ви с Ханибал Лектар едва ли мога точно да определя кой е виновен и кой не.Сигурен съм че в форума има модератори които преувличават правата си (надявам се да не го приемат като критика това).Но и потребителите не са съвсем чисти.Абсолютно всичко модератори са като бензин, малко им трябва и почват да се заяждат с обикновения потребител и като им напишеш някой лек цинизъм.Почват да злоупотребяват с правото си да наказват за колкото си време искат.Да не обсъждаме и темата че администратора в 99% от случаите ги защитава и не ти остава никой на който да можеш да се оплачеш от некоректно отношение което съм сигурен че си получила.Като четох писанията ви си спомних колко некоректно отношение пълно с заяждане и неправилно използване на модераторски права получавах и колко много ме търпяха.Накрая ми забраниха да пиша .Не им се сърдя за един акаунт но можеше и да не се стигне до там.Мисълта ми е, че доста те търпят.Дори прекалено много което е странно за модератор.Сигурен съм че едва ли си нарушила кой знае колко важно правило но щом не се нравиш на някой от екипа със сигурност ще намери начин да ги направи мръсно.

Всеизвестно е, че аз съм досадника на форума и съм на всяка манджа солта.Едва ли има тема в която да съм писал и да не съм я отклонил в друга посока.Винаги споря с всеки и дори съм изкарвал от нерви доста хора от екипа.Но съм го правил по такъв начин, че да не нарушавам правилата.Вярно е че съм стигал до границата на търпението на някои но пак не съм наказван с този акаунт.Почти всички знаят че с мен не се спори.Имам свойството да изкарвам фактите винаги да изглеждат верни.Дори и да знам че нещо е грешно мога така да го напиша така, че доста хора да помислят че е напълно вярно.Абсолютно никой не спори с мен за нищо защото знае че няма шанс.Колкото повече ме предизвиква и заплашва толкова по-жесток става спора и нервите не издържат.Заразлика от моито които не се късат толкова лесно.Искам да те посъветвам да не обръщаш внимание на закачките, заплахите и там другите неща както от потребители така и от модератори.Можеш да си сигурна че аз, още няколко потребители и няма да се заядат с теб за нищо.

Много спорещия с всеки, много сговорчив се е показал с този пост.

Да те светна за една тайна - те фактите винаги са верни ;) Не зависят от свойствата ти.

Много спорещия с всеки, много сговорчив се е показал с този пост.

Да те светна за една тайна - те фактите винаги са верни ;) Не зависят от свойствата ти.

Знам че в повечето случай каквото напшиша е вярно.Нямаше нужда да го споменаваш.

Не споря с всеки, но ако се наложи бих го направил.

Ти преди около година може и повече беше модератор.Я сподели ама честно ти ако и сега беше модератор и някой постоянно се закача по някакъв начин с теб и се стигне до ожесточен спор с цинизми и ти като модератор с права би ли баннал опнента си в спора за някоко дена наказание без збачение кой е прав и кой крив?

Знам че в повечето случай каквото напшиша е вярно.Нямаше нужда да го споменаваш.

Не споря с всеки, но ако се наложи бих го направил.

Ти преди около година може и повече беше модератор.Я сподели ама честно ти ако и сега беше модератор и някой постоянно се закача по някакъв начин с теб и се стигне до ожесточен спор с цинизми и ти като модератор с права би ли баннал опнента си в спора за някоко дена наказание без збачение кой е прав и кой крив?

Никога, ама никога, не съм бил модератор.

Никога, ама никога, не съм бил модератор.

странно и аз съм останал с такова впечатление

някои беше споменал че вече неси и ти каза че са те разжалвали

така ми е останало , може и да греша или за друго да се е отнасяло

Прасковке, трябва да ти метна постовете в темата с бисерите. Написали сме ти IP-то не само в черния списък с червени букви, ами сме го разпратили и на всички по-важни институции - митници, банки, болници и т.н. Ако решиш да напуснеш държавата, митничарите със сигурност ще ти задават тъпи въпроси и ще ти ровят багажа заради нас, банкова сметка посмъртно не можеш да си откриеш, ама очевидно май са ти отказали и лечение. И всичкото това само защото ние, модераторите на Калдата, всичките ние сме ченгета и денонощно преследваме всяка твоя стъпка. Надявам се, че някой от колегите се е сетил точно в момента, в който си изчистила бисквитките, вафлите и кифлите от компютъра си, да ти махне забраната да ползваш имотиконите, за да изглежда, все едно не сме били ние... :computer8: Аз също не помня Кен да е бил модератор, но пък с удоволствие ще отговоря на въпроса - да, ще отнема правата на някой, който в разговор, дискусия или спор стане циничен и обиди опонента си. И ще го подкрепя с точка от правилата на форума, която забранява такъв вид поведение. Или предлагате да оставим тия със слабите реотани да ругаят и обиждат наред? Само прасковката не бих наказал, защото тя не си го иска :)

Не само форума ,но и сайта като цяло е много издържан и за момента е първият източник за информация в областта на компютри и софтуеър.

Не само форума ,но и сайта като цяло е много издържан и за момента е първият източник за информация в областта на компютри и софтуеър.

Което в най-голяма степен се дължи на потребителите му.

Някои хора са забравили да си пият хапченцата май...

Предполагам това си ти .

Докладвах това като спам , защото е .

По вашите правила .

Да видим дали ще бъде изтрит поста ти .

Понякога не е важно дали е по правилата, а дали се харесва на модератора. Примера го изтриха преди няколко дни.

Понякога не е важно дали е по правилата, а дали се харесва на модератора.

Примера го изтриха преди няколко дни.

Знам . То вече е очевадно .Имам и доказателства за това , освен това тук . Но понеже съм дебела шопска глава не се отказвам .Да живей

Предполагам това си ти .

Докладвах това като спам , защото е .

По вашите правила .

Да видим дали ще бъде изтрит поста ти .

По темата - явно не си доволен от мен хахах...

Мога ли да разбера на какво се дължи недоволството ти, или предпочиташ да запазиш мнението си за теб?

По темата - явно не си доволен от мен хахах...

Мога ли да разбера на какво се дължи недоволството ти, или предпочиташ да запазиш мнението си за теб?

бате ... не му се вързвай на този ... това е rocnogu , ама през прокси ... хихихихи ... скрил се е ... уж !

хахахахахахаха

http://www.facebook.com/rocnogu

разкрит си ;) !

Разкрил си какво ? че ползвам интернет от години .

Ползвай гуглето олииии .

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=rocnogu&meta=&aq=f&oq=rocnogu&fp=e4b830dde1aaa3e

бате ... не му се вързвай на този ... това е rocnogu , ама през прокси ... хихихихи ... скрил се е ... уж !

Вече ти казах . От мишки не се крия .

Лично мнение: Не, не съм доволен от екипа на Kaldata съобразно хората от него, с които съм контактувал.

Лично мнение:

Не, не съм доволен от екипа на Kaldata съобразно хората от него, с които съм контактувал.

Разбира се - това и преди една година го каза :

hlevoust = spam

djagi =spam

capnemo = spam

kaldata.com = spam

Никой не казва нищо по темата - прочетете заглавието.

Интересно къде бяхте умници като имах нужда от помощ цял месец ?

Като се справих сам станахте големите разбирачи.

Колко сте жалки.

:)

Нещо ново да имаш ?

А всъщност kaldata.com бях аз... Ама Кал каза да си избера друг ник и ми го смени :P

Някои хора си позволяват да ми трият неудобни за тях постове и да ме заплашват на лични. По никой начин не нарушавам правилата на форума, просто си имаме противоречия от едни други места ...и гледат да ме изфъшкат от тук... ДРУГАРИ, СБЪРКАЛИ СТЕ ВРЕМЕТО И ЕПОХАТА! :cool:

Докато не се научиш да спазваш ТОВА и да бъдеш по любезна към другите / мен кучета ме яли ... ама няма да обиждаш другите / ще е така !

П.П. За уточнение към другите ... визира мен че и пратих ЛС с което я помолих същото ... да не обижда потребителите на форума !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.