Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Аз не влизам в раздела, просто гледам от сайта. Въпросът с рейтингите е сбъркан още в самото начало. Освен това да не забравяме, че випчетата пак са с привилегии дори в това отношение. Всъщност мнението ми е, че сайтът беше по-добър преди време. Е, сега е - плащаш си или си с връзки - получаваш бонуси.

Всичко на този свят се плаща по един или друг начин. А след като смятате че ВИП имат привилегии, които вие нямате, но желаете, то намерете начин да се сдобиете с тях.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да бе... Аз флашблокер ползвам, та ще плащам, а? Има тарикати, ама има и по-тарикати.

Всичко на този свят се плаща по един или друг начин. А след като смятате че ВИП имат привилегии, които вие нямате, но желаете, то намерете начин да се сдобиете с тях.

офтопик

с първото изречение съм съгласен но във второто долавям нотки на шантаж

та аз лично не разбирам потребители които се притесняват за някакъв реитинг в калдата , все едно от тоя реитинг ми зависят месечните приходи

офтопик

с първото изречение съм съгласен но във второто долавям нотки на шантаж

та аз лично не разбирам потребители които се притесняват за някакъв реитинг в калдата , все едно от тоя реитинг ми зависят месечните приходи

О, не, не е шантаж, просто предложение (с лек привкус на злорадост, в тон с автора). А за рейтинга - ами целта му е друга, но нейсе

Мен не ме притеснява рейтинг, ама вземете пример от други форуми, където модераторите са справедливи, а форумът далеч не е толкова комерсиален. Всички знаем къде пишат най-добрите специалисти.

Мен не ме притеснява рейтинг, ама вземете пример от други форуми, където модераторите са справедливи, а форумът далеч не е толкова комерсиален. Всички знаем къде пишат най-добрите специалисти.

А мога ли да попитам кога съм бил несправедлив, защото дискусията започва да ми намирисва на лично отношение?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Нищо лично към никого конкретно. Въпросът е, че се толерират определени потребители.

Нищо лично към никого конкретно. Въпросът е, че се толерират определени потребители.

Извинявай, но на колко години си, тотално равенство и справедливост има само при комунизма. В модераторския екип работят живи хора с техните страсти, предпочитания, интереси. Как очакваш всичко да е идеално?

Значи не са добри модератори. И все пак дори при демокрацията има правила. Блокирам рекламите само в определени сайтове. Причината - след като нямаме равни правила, значи нямаме и равни задължения. Помагам на google, тъй като те се грижат за потребителите.

Нещо не ми стана ясно. Като знаеш "къде пишат най-добрите специалисти" защо висиш по цял ден тук, а не там? Като толкова не ти харесва тук стой си там. Съмнявам се някой да те е вързал насила тук.

Мен не ме притеснява рейтинг, ама вземете пример от други форуми, където модераторите са справедливи, а форумът далеч не е толкова комерсиален.

Винаги съм се дразнела когато се сравняват форуми по форумна политика, по форумни правила, по администриране и/или модериране, по комерсиалност и по не знам си още какви показатели.

Всички знаем къде пишат най-добрите специалисти.

Аз примерно не знам, ще ме светнеш ли :yanim:

Редактирано от LadyCruella (преглед на промените)

Значи не са добри модератори. И все пак дори при демокрацията има правила. Блокирам рекламите само в определени сайтове. Причината - след като нямаме равни правила, значи нямаме и равни задължения. Помагам на google, тъй като те се грижат за потребителите.

Не са добри модератори защото са хора? Намери си форум с модератори -роботи

Не са добри модератори защото са хора? Намери си форум с модератори -роботи

Това са парадоксите в живота - не му пука за рейтинга, ама омрънка света, че му е негативен. Не му харесва екипа на форума, както и нивото на потребителите, виси обаче по цял ден тук, "в Антивирусния раздел всички са идиоти - едните, че са се заразили, другите, че им помагат", а той не е "идиот" с това, че очевидно следи раздела... Поредният потребител, който "знае какво иска" и изразява "градивна" критика!!! :down:

Извинете, че се намесвам, ама:

Причината - след като нямаме равни правила, значи нямаме и равни задължения. Помагам на google, тъй като те се грижат за потребителите.

Приятел, къде в регистрационната форма, попълни задължително поле, при което възможното попълване е само - "Задължавам се да пиша във форума, или задължавам се да помагам с всичко, което мога".Никой няма задължения в този форум (говорим за потребители като нас) и като не ти харесва, не влизаш и това е.

И другото, което е ... искаш да кажеш, че в "google" всички ви гледат като писани яйца?Това и да искаш не мога да го повярвам поради мноество причини, които и сам можеш да се сетиш.И тук се грижат за потребителите, но не може да се угоди на всеки.Като толкова не ви харесва ... какво правите тука .. само мрънкате, тоя бил такъв, оня не знам си какъв ... Разберете, че не може на вски да се помогне... все пак има 169903 потребители!Опитай един ден да угодиш на толкова потребители с глупави искания(е не всички де, но по-голямата част.. ) .. Та затова и оправдавам някои модератори, тъй като те вече си имат задължения и няма къде да бягат, ако искат да си запазят поста ;):)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

в Антивирусния раздел всички са идиоти - едните, че са се заразили, другите, че им помагат, а той не е "идиот" с това, че очевидно следи раздела

Чел съм много форуми по целия свят , но за пръв път виждам модератор да нарича потребители ИДИОТИ.

В антивирусния радел всички са идиоти. Браво! Благодаря,че ме наричате идиот.

А като съм по четвърт ден в този раздел,дали съм 1/4 идиот?

Чел съм много форуми по целия свят , но за пръв път виждам модератор да нарича потребители ИДИОТИ.

В антивирусния радел всички са идиоти. Браво! Благодаря,че ме наричате идиот.

А като съм по четвърт ден в този раздел,дали съм 1/4 идиот?

Прочети целия пост, това са думи на друг човек, цитирани от Йови!

Прочети целия пост, това са думи на друг човек, цитирани от Йови!

Извинявам се.По-късно прочетох последните 7 страници от раздела и не разбрах много,освен че тази тема е нещо като мини-скандал между няколко потребители,и междудругото,много прилича на някакъв Турски сериал.

Nikssi, някой от глобалните модератори е решил да налага бан на TNN. Съфорумецът е предупреждаван за нарушения с крак-патч-фикс-кейген. На тази тема обеща да спре и спря. Клонирането нарушение ли е - тук е пълно с клонинги. Ако спазват правилата на никой не пречат - даже става по-интересно и по-весело. Другото смешно - той не бил знаел какво допълнително е нарушил и щял да черпи лично този модератор, който успее да чу наложи реален БАН...Трябвало да затворят Калдата за да не може да влиза при съфорумците си. Това пише от 78.109.164.71 - United Kingdom.Поздрави

Тодоре, знам знам но ми липсва ника ти :mad: Клонингите атакуват.

Ще взема и аз да се клонирам и тогава окончателно ще е**м майната на форума. .... и си дадох мнението,също така считам,че търпимостта явно във форума е в зависимокт от връзките на високо ниво.Колкото повече безсмислици пишеш и мазниш - толкова си по тачен.

Хубав виц нали :mad:

Редактирано от capnemo
2.19!!! (преглед на промените)

Тодоре, знам знам но ми липсва ника ти :lol6: Клонингите атакуват.

Ще взема и аз да се клонирам и тогава окончателно ще е**м майната на форума. .... и си дадох мнението,също така считам,че търпимостта явно във форума е в зависимокт от връзките на високо ниво.Колкото повече безсмислици пишеш и мазниш - толкова си по тачен.

Хубав виц нали :yanim:

Какъв виц - ти понякога дори си още по-критичен от TNN,ама никой не пробва да ти налага БАН.Добрe, че е на ниво Capnemo - да е жив и здрав! Иначе и клонинги да разказват вицове няма лошо - обаче на моите токувиж съм им изгубил бройката.Нещо много станаха тези дни заради някаква си там цензура. Те и противодействуват и тя няма шанс, ама някои още не са го разбрали... Ако е нужно - клонингите ще се увеличават още - после и вицове ще разказват. Поздрави

Какъв виц - ти понякога дори си още по-критичен от TNN

Наскоро заради мои критики към една муцуна получих официално предупреждение от модераторският екип. Казвал съм го и ще го казвам винаги - толерира се спама и рекламата. В нито един сЕриозен форум бил то и от тъмната страна такова толериране не съм срещал.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Спамът наистина доста дразни. Видях предупреждението ти - обаче аз и другата гледна точка осмислям и не бих нарекъл никои свои съфорумци "муцуни".Спам и реклама не мисля, че се толерират тук - форумът е добър и е редно още по-добър да става. Ако съм си го заслужил - нека получа БАН. Кой как би реагирал после е съвсем друга серия от теми. Поздрави

Прав си. Но терминът просто ми се изплъзна...все пак не става все да ме хулят пък аз да си трая нали? Може и да се присъединя към четата на ползващите прокси. Считам също,че не е редно да се блокират акаунти по IP защото например моята съпруга ползва също интернет и влиза във форума. Гости ми идват и четат и дори пишат в други раздели.Какво ще ми баннат IP ако някой друг има нарушение ли? Дали форума ще стане по добър зависи от пишещите тук,от тяхната култура и естествено от правилата във форума. Трябва ли да има отлив към конкурентни такива заради честият спам? До миналата година например във Софт=визия нямаше кой знае каква дискусия. Виж сега какво става.

Аз съм с този акаунт вече 2 седмици (след почти едногодишно отсъствие), и с ръка на сърцето мога да кажа, че модераторите са супер. За тези, които протестират безпричинно, е единствено вярна приказката: 'Каквото посееш, това ще пожънеш".

TNN! тук пак го "баннаха" уж и следващият от същите си е отново на линия. Има и още много други подобни. Екипът тук е добър - но още не са му обяснили на TNN какво конкретно е сгрешил и затова той ще се клонира по още хумористични начини.Нямал бил право да посещава форума - кой измисли това невярно твърдение? Уж нищо не e посял - искат и нищо да не пожънe...Няма как да се получи. И как ще му създадат ограничителна цензура при хиляди налични проксита под реален и пряк контрол !? Има си програми и за това. Поздрави

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.