Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

;) Според мене няма да стигнете далеч с тълкуване на правилата както ви скимне и според случая ;) Това и за Капитана са отнася ;)
  • Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък искам да попитам освен екипа на форума също и кучето , върши ли си екипа съвестно работата или чакат указанията на шефчето за начина на отношение към някои по-специални посетители ? Случвало ли се е потребителят да зададе интересуващ го проблем и те да не му дадат нужната помощ, само защото шефчето се е произнесло : На тази никаква помощ защото ще ви счупа главите!? Пример: зададох въпрос за програма Ахроник знае ли някой защо не ми иска ключ и получих отговор ДА /И НИЩО ПОВЕЧЕ/! Задавам въпроси свързани със сигурността ми , те започват да ми се лигавят сякаш сме в Амура или Розалито. Ай сиктир вършете си работата, за която отговаряте!Ако ви позволи шефа ви де/малка подробност/!

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

;) Според мене няма да стигнете далеч с тълкуване на правилата както ви скимне и според случая ;) Това и за Капитана са отнася ;)

Прочети поста над твоя, там ясно е казано

Аз пък искам да попитам освен екипа на форума също и кучето , върши ли си екипа съвестно работата или чакат указанията на шефчето за начина на отношение към някои по-специални посетители ?

Случвало ли се е потребителят да зададе интересуващ го проблем и те да не му дадат нужната помощ, само защото шефчето се е произнесло : На тази никаква помощ защото ще ви счупа главите!?

Пример: зададох въпрос за програма Ахроник знае ли някой защо не ми иска ключ и получих отговор ДА /И НИЩО ПОВЕЧЕ/!

Задавам въпроси свързани със сигурността ми , те започват да ми се лигавят сякаш сме в Амура или Розалито.

Ай сиктир вършете си работата, за която отговаряте!Ако ви позволи шефа ви де/малка подробност/!

"Кученцето" вероятно съм аз, така че отговарям на "плодчето" - никой не забранява в този форум на когото и да е да оказва помощ! И не забравяй, че задаването на подобен въпрос изисква съмненията да бъдат подкрепени с факти, в противен случай може да се счита като обида и "празно лаене", което пък съответно се наказва по подобаващ начин ;) .

P.S. В посочения от теб случай е трябвало да ползваш бутона "Докладвай" или да се свържеш на ЛС с някой от екипа!

Аз коментара над мен много добре го прочетох - сега и ти ако ми кажеш с какво това ще промени факта, че далеч с различни стандарти не се стига ще сам ти много благодарен. Дори запетайка преди ЧЕ слагам във ваша чест ;) ПП. И ми кажи дали не съм прав и за червените точки - смешно е.

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

Аз коментара над мен много добре го прочетох - сега и ти ако ми кажеш с какво това ще промени факта, че далеч с различни стандарти не се стига ще сам ти много благодарен. Дори запетайка преди ЧЕ слагам във ваша чест ;)

ПП. И ми кажи дали не съм прав и за червените точки - смешно е.

Не е мое решение за червените точки за това не мога да го коментирам. А по повод стандартите - не виждам връзката между изискването да се пише на български и това че сме различни хора и че всеки има своята гледна точка и тълкуването на нещата

"Кученцето" вероятно съм аз, така че отговарям на "плодчето" - никой не забранява в този форум на когото и да е да оказва помощ! И не забравяй, че задаването на подобен въпрос изисква съмненията да бъдат подкрепени с факти, в противен случай може да се счита като обида и "празно лаене", което пък съответно се наказва по подобаващ начин ;) .

P.S. В посочения от теб случай е трябвало да ползваш бутона "Докладвай" или да се свържеш на ЛС с някой от екипа!

Направих го това с бутона! ;)

Лаенето по чатовете не се води като доказателство за доказване вина за обида ! ;)

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Не говоря за това дали да има точки или да няма - в онзи пост който изтри преди малко бях написал, че червените точки в тази тема конкретно са си предимно от вас към критиците - не от други потребители. Просто от това ми стана смешно как се търпи критика ;) Цялата работа е излишна полемика - ние тълкуваме - вие тълкувате - ама табелката и панелчето са във вас ;) ай лека вечер и леко модериране ;)

Е, що бе, аз съм потребител и пак ти хакнах минуса с кеф. Просто не ме забавляваш, детска атракция си ми.

Последните няколко коментара са далеч от темата, моля да бъдат изтрити, включително и тези на модераторите.

Шегата на страна,

Аз съм доволен от модераторите, няколко от тях са ми помагали доста пъти, като основно capnemo.

С други пък съм се карал(Underwater), но естествено бях виновен от една страна, но и той не беше напълно справедлив.

В крайна сметка, потребителите сами си изграждат мнението на модератори и това на другите обикновени/VIP потребители.

Като пишат много безсмислени коментари, то те няма да бъдат оважавани и ако стане въпрос мнението/питането им да бъде разглеждано,

то модераторите няма да отделят нужното време, понеже имат мнение за този потребител.

Въпреки всичко не толерирам, това че потребители, които пускат 1/2/3 мнение биват изтривани, без предупреждение(не всички теми естествено).

Това е и причината на 3 пъти да ми бъдат изтривани по над 300 мнения понеже пиша в такива теми.

Цялата работа е излишна полемика - ние тълкуваме - вие тълкувате - ама табелката и панелчето са във вас :) ай лека вечер и леко модериране :)

Е това е... Верен извод. Все някой трябва да модерира. Грешките са неминуеми, както и това, че винаги ще има недоволни, но това е положението. Ако всички вие, писалите в тази тема, станете модератори, и от вашето модериране ще има недоволни и ще пишат "Пък тоя ***** е баси арогантния мод, как ми изтри мнението в оная тема" Нищо ново под слънцето...

Не знаех, че някой е тук за да забавлява теб или който и да е друг освен сам себе си. И дали поста ми е детски или пчеличките и черните точици, калинчиците... - като от детската градина пак е спорна работа - аз за всяко едно нещо което съм написал мога да кажа и да покажа - а ти? Едно друго нещо което ми направи впечатление - екипа има навика всяко нещо да го приема лично - без значение дали е така или не. Вярно е, че като се коментира работата ти не може да не те засегне лично - ама малко се прекалява. И едни други мисли по детски - всяка критика - и най скапаната, носи повече истина и полза от каквато и да е похвала - хвалбите те правят единствено немарлив... И една похвала като за финал - нещо което от вчера забелязах - доволен съм, че екипа поне се мъчи да си обоснове действита и има диалог. За сравнение правила от другаде - "Мнения коментиращи действията на екипа не се толерират и се трият, и наказват без предупреждение..." ПП. Абсолютно съгласен, че недоволни винаги ще има. Ако се действа стриктно по правилата колкото и да са недоволните няма от какво да се притесняваш - казваш - Правилото е такова и точка. Правилата грешки не правят - съдиите са тези които бъркат.

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

Екипа си върши работата...е не отлично,но се справя долу-горе...

Aragorn(Elesar)- е момче,което също се взима на серизно без да е показал каквото и да е покритие на самочувствието си.крепи го само табелката.

На тебе с удоволствие бих ти предоставил табелката си и да видим дали ще има промяна в самочувствието ми.

Дрън-дрън...

А ако за теб предупрежденията за спазването на правилата е заплаха - до сега половината форум съм го заплашил значи. Я се съберете и елате да ми метнете един бой, че то от толкова заплахи трябва да ви е писнало.

Ами всички са си супер със изключение на арагорн[елесар] или както е.Но не сме ли всички екипа - който е дал е помогнал секи помогнал става часто от екипа?

А тебе хич не виждам смисъл да те коментирам. Предупредих те, че не спазваш правилата и писна, като ощипана госпожичка. Чудно ми е само как не ревна по-рано, че съм толкова гаден и, че съм ти съсипвал репутацията. Ама понеже съм с табелка имах право и да ти праскам по 3-4 минуса на пост сигурно и ти я разпилях тотално, та взе чак по профила ми да ревеш.

Аман от такива ощипани госпожички. Който е недоволен от мене, да дойде с конкретни факти, скрийншотове, цитати и т.н. и да каже от какво му е недоволството, а не щото просто го дразня, да реве. Смешни сте ми големи хора, като дори и не знаете от какво се оплаквате. Да дойде някой и да каже "Арагорн умишлено не наказа еди кой си, при положение, че му се оплаках" или "Арагорн не изтри еди кое си при положение, че докладвах" и е с основание или пък каже къде съм му отправял предупреждения, че при следващо неспазване на правилатаще последва наказание, без да съм имал основание, обещавам да му предоставя "трона си", че нали съм богоизбран и на него ми се крепи самочувствието... :hush:

Аз пък съм доволен. Визирам екипа като цяло, а не отделните личности. Основание за мнението ми е сравнението с други два форума, които следя. В единия се заяждат за щяло и нещяло, и грубият тон от страна на админите се приема за нещо нормално. В другия - обратното, админите се намесват само ако се стигне до бой (образно казано), и всеки пише каквито си глупости иска, където му падне.

В Kaldata нещата са общо взето добре балансирани. Естествено, има и изключения. Но няма как всичко да е съвършено, и да харесва на всички.

Offtopic:

Но не сме ли всички екипа - който е дал е помогнал секи помогнал става часто от екипа?

FodoR, ти не си част от Екипа. Ти си потребител - както и аз, и много други. Това, че си писал нещо в някоя тема, и си мислиш, че си помогнал на някого, не ти дава права на модератор. И всеки път, когато критикуваш някой потребител за неспазване на правилата, всъщност ти ги нарушаваш - и по-конкретно т. 2.9. За което съм те докладвал, и ще продължа да го правя.

На тебе с удоволствие бих ти предоставил табелката си и да видим дали ще има промяна в самочувствието ми.

А ако за теб предупрежденията за спазването на правилата е заплаха - до сега половината форум съм го заплашил значи. Я се съберете и елате да ми метнете един бой, че то от толкова заплахи трябва да ви е писнало.

А тебе хич не виждам смисъл да те коментирам. Предупредих те, че не спазваш правилата и писна, като ощипана госпожичка. Чудно ми е само как не ревна по-рано, че съм толкова гаден и, че съм ти съсипвал репутацията. Ама понеже съм с табелка имах право и да ти праскам по 3-4 минуса на пост сигурно и ти я разпилях тотално, та взе чак по профила ми да ревеш.

Аман от такива ощипани госпожички. Който е недоволен от мене, да дойде с конкретни факти, скрийншотове, цитати и т.н. и да каже от какво му е недоволството, а не щото просто го дразня, да реве. Смешни сте ми големи хора, като дори и не знаете от какво се оплаквате. Да дойде някой и да каже "Арагорн умишлено не наказа еди кой си, при положение, че му се оплаках" или "Арагорн не изтри еди кое си при положение, че докладвах" и е с основание или пък каже къде съм му отправял предупреждения, че при следващо неспазване на правилатаще последва наказание, без да съм имал основание, обещавам да му предоставя "трона си", че нали съм богоизбран и на него ми се крепи самочувствието... :)

50%+1 потребители ли трябва да ти кажат, че имаш проблем, за да направиш опит за замисляне ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Трябва да организираме "Ден на отворените врати", когато потребителите ще стават модератори за 1 ден :)

Арагорн, аз ще ти изляза с конкретни факти.както и 1:1 в спортна проява, по каквито правила кажеш-MMA, Vale Tudo, Muay Thai, Boxing...Хич не ми трябват няколко човека, аз винаги излизам 1:1, и само с блокиране ще те накарам да се откажеш.Мислиш ли, че е редно човек от екипа да петни името на Калдата с приказки като " Какво, бе, госпожичке?! Ако не ти харесва, можеш да си го навреш...знаеш къде" -това точно ти го написа на мен.Как ще коментираш? Може да лесно да се паля, но никога не говоря така, нито имам хамалски речник в малкия си джоб.Там ми е портфейлът.Разчитам още на спортните си умения, и на думите си.Но не и да падна до такова ниво.Смеем си се ние на Data.bg, а хора от екипа на Калдата как говорели...Само аз ли сигнализирах какъв си? Ако е за събиране и мятане на бой, трябва да го направят други от екипа, задето си осрал цялото лице на Калдата.Как може да псуваш така?! После, не си се имал за богоизбран.И виж как излизаш - "елате ми метнете един бой " - е, ако това не доказва с неоспорима сигурност кой е keyboard warrior, тогава не знам какво би доказало Публикувано изображение Едно време, на купона на форума, видях Stalik, и пред Kal му напомних за заканите и за онова, което има да ми казва.Горкият, какъвто е слаботелесен (което не е чак толкова лошо, аз имам малко кила отгоре), не може да свари да каже " нямам, нямам " и да се отдалечи в другия край на заведението... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

50%+1 потребители ли трябва да ти кажат, че имаш проблем, за да направиш опит за замисляне ?

Не, 99%+1.

Не, 99%+1.

Това вече е наглост, момче, и за пореден път доказваш нашите думи.Ще си позволя да напомня, че тази тема е за добро, не е за лошо, не е съдник, нито е място за безполезни нападки.Трябва всички да си вземем поука, но хората от екипа са първите, които трябва да го направят, вижте заглавието на темата.Може да се пусне и тема, вкоято модераторите да критикуват отделни потребители.Но няма да стане работата, ако всички не си вземат поука, тук аршинът трябва да е еднакъв.Аз се старая всячески да си оправя изказа, избухливостта и нещата, които не се харесват на другите.Не е трудно, изисква усилия, наистина изисква, но не струва пари да опиташ...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

......

Покажи ми това, къде съм псувал, Фиксчо, защото да кажеш "ти каза това" е най-лесно. Аз си пазя всички лични съобщения, мога да ти ги покажа, ако искаш и тогава да търсиш къде точно са тия думи.

А за мятането на боя, се вижда, че въобще не си сханал в какъв смисъл съм го казал. Помисли още малко :)

Твърдо ДА,защото повечето неща които съм научил е благодарение на ЕКИПА на КАЛДАТА Благодаря Ви :)

Изтрих последните няколко поста, тей като те нямаха нищо общо с "Доволни ли сте от екипа на Калдата?" Моля придържайте се към добрия тон и темата. Дано сега не ревне някой, че по най-арогантен начин съм затрил постове на тема "Кой има нужда от виагра"... :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.