Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

разбира се че съм доволен Публикувано изображение продължавайте в същия дух :clap:

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Екипът на Калдата е винаги дежурен и въвеждат ред в форумът,който се задръства със съобщения от новаците,който не са прочели правилата .Лично аз съм много доволен от тях.Забелязвам,че Backata и Fifa и lz4jw много помагат-както и ostavime.Много научих от този форум и за напред ще гледам да спазвам правилата и да глдам да помагам!

Поздрави: :clap:

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

PoliceMan, браво пич. Виждам, че ти идва акъла в главата, за което много се радвам. Надявам се да си си избил от главата онези помисли, които имаше преди 3-4 дни. Ти си снаеш за какво говоря.

Успех.

Страхотен екип :yanim: Винаги на линия. :)

И аз съм много доволен от екипа.Много добре си вършат работата да продължават все така.

Добре е да взимат уроци по български език и литература преводачите ви.

Много съм доволен от екипа на калдата..винаги помагат на, когото трябва .Това е сигурно наи големият и наи добрият форум в БГ...Особено като чета различни теми backata много помага на всички :down::wors::P:wors::)

PoliceMan, браво пич. Виждам, че ти идва акъла в главата, за което много се радвам. Надявам се да си си избил от главата онези помисли, които имаше преди 3-4 дни. Ти си снаеш за какво говоря.

Успех.

ostavime дори забравех какво съм писал преди 3-4 дни.Даже за някой неща изскам да помагам и като немога се ядосвам.Ти винаги си ме подкрепял даже от началото.Всеки път когато сядам пред компютъра първо отварям форумът за да вида кой какво пита и с какво се помага.Ако се запази същият екип на Калдата винаги ще влиам редовно и форумът ще е все така подреден.

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

ostavime дори забравех какво съм писал преди 3-4 дни.Даже за някой неща изскам да помагм и като немога се ядосвам.Ти винаги си ме подкрепял даже от началото.Всеки път когато сядам пред компютъра първо отварям форумът за да вида кой какво пита и с какво се помага.Ако се запази същият екип на Калдата винаги ще влиам редовно и форумът ще е все така подреден.

Прав си пич, И аз съм на същото мнение :):sobbing::sobbing::)

Поздравления на екипа,който винаги ми помага,когато се нуждая от помощ или имам питане за нещо,то винаги е имало човек срещу мен,който да ми отговори коректно:headphones:

да доволен съм и го поздравявам екипа на KALDADA.com Публикувано изображение

чудно ми е защо обаче допускат в сайта юзари с псевдоними на латиница?

да доволен съм и го поздравявам екипа на KALDADA.com Публикувано изображение

Ми юзърите с никове на кирилица се броят на пръсти.

При цялото ми уважение, но това е недопустимо. Всеки избира прякора си според вкуса си и има право да го напише както си пожелае. Забрана на псевдоними на латиница би било нарушаване на личните права. Писането на кирилица в темите, макар и да има допирни точки с псевдонимите, тези точки са малко и двете неща като цяло са доста различни.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Ми юзърите с никове на кирилица се броят на пръсти.

Тук си прав. И също както каза Night_Raven, изборът на потребителско име е чисто право на потребителя и забраната му нарушава личните права.

@ПИКСИ

Все едно да ти ограничат избора на имена при кръщенето, чатна ли :P

Като чета колко са строги малееееее.... :) обаче току-що така мило се държаха с мене че напраоо :baby: ! Абе то понякога си тряа строгост! Публикувано изображение

И специални благодарности на Night_Raven!

Редактирано от mim_s (преглед на промените)

Като чета колко са строги малееееее.... :hush: обаче току-що така мило се държаха с мене че напраоо :wors: ! Абе то понякога си тряа строгост! Публикувано изображение

И специални благодарности на Night_Raven!

Понякога трябва и строгост :hush: ,но като цяло екипът на калдата поддържат форумът чист и подреден и си има правила за всяко едно нещо за което можеш да се сетиш ;) Браво,че съществува този форум :):wors:;)

Така и така ми попадна темата, макар и стара - ще се възползвам пак да обърна внимание на нещо - новините. Като оставим на страна екипа на форума (т.е. нямам забележки), новинарите според мен са слабото звено в този сайт, защото редовно забелязвам:

• Стари новини
  • Малко на брой и често зле подбрани (някой въобще интересувал ли се е какво и дали ги вълнува хората?)
  • Зле написани (като структура) - понякога няма сайт източник, няма важни пояснения (като лиценза или евентуално датата/версията на излизане) или твърде кратки.
  • Повтаряне на информацията (стара болежка, но и до сега актуална) при излизане на нови версии. Мисля, че ако така и така се занимавате да ги следите би било редно да се даде малко информация от вас - т.е. впечатления от новата версия, съответни алтернативи и т.н...
Ако трябва да обобщя - забелязвам тенденция да копират механично (или да правят пряк превод ако е от чужд сайт) без да се усеща "отпечатъка" на Kaldata, така както е примерно в The Inquirer/Register.

В предвид насочеността на сайта, според мен е важно да се обърне внимание на тези "малки" подробности или рискувате хората да се насочат основно към форума...

Защо като попитам чрез PM създателя на сайта нещо, относно VirtuaNews ( как да бачка форума горе в дясно да се виждат последните теми ) или за превод на форума + блог-а + галерията получавам проценти с reason: неправилно използване на търсачката. Добре, като не съм я използвам - поне ми дайте линк ( от този форум ), където има инфо как да бачка VirtuaNews с IPB, превод за IPB ( този от сайта, не някакъв измислен ) и превод за дневниците ? Нали уж всичко трябва да се споделя, а то какво излиза...

Аз съм доволен от екипа и нямам засега определени забележки ;)

Защо като попитам чрез PM създателя на сайта нещо, относно VirtuaNews ( как да бачка форума горе в дясно да се виждат последните теми ) или за превод на форума + блог-а + галерията получавам проценти с reason: неправилно използване на търсачката. Добре, като не съм я използвам - поне ми дайте линк ( от този форум ), където има инфо как да бачка VirtuaNews с IPB, превод за IPB ( този от сайта, не някакъв измислен ) и превод за дневниците ? Нали уж всичко трябва да се споделя, а то какво излиза...

Благодаря за отговора, също и за бъгавия динамичен URL warn... Като не искате да се слага над 20kb - просто изключете функцията за динамичен аватар. Аз бях си сложил - махнаха го. Е няма как хубав динамичен аватар да е под 20kb... Публикувано изображение

Редактирано от ¦•••SHERIFA•••¦ (преглед на промените)

Хич не искам да се подмазвам на екипа (най-много мразя мазненето пред модератори и админи), но просто засега екипът на калдата е най-добрия - откъм поддръжка на форум, който съм виждала. Това си личи и по самия вид на форума - подразделите са подредени логично, след като се появи неподходяща тема, тя се затваря или премества за няколко минути, не се допуска флууд и чат във важните теми , постовете се броят само в смислените раздели (не че "Смях" и "Празни приказки" не са смислени, но все пак :eek: ), банът не постига юзърите изневиделица, ами всеки има време да се "поправи" (чрез системата за репутация, където се отбелязват "прегрешенията") ... много дълга ми стана мисълта , затова спирам с хвалбите. Засега критики нямам, но ако имам, ще ги отнеса към "ръководството" Публикувано изображение

За мен това е най-добрият форум в България. А най-добрия форум се прави и поддържа от най-добрият екип. Живи и здрави, "дръжте" здраво, както досега и наздраве :eek:

п.п. Ира, кой е подлога във второто ми изречение, че след дву-минутен размисъл и местене на т-то не можах да се сетя Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.