Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Да,доволен съм! Защо ли?

Защото екипа Kaldata е обединен от дадена идея ,за постигането или по-точно ,за просперирането на която се борят усилено.Ето тук идват на помощ зададените правила/ако мога така за се изразя/.Хубавото е ,че наказанията и поощтренията /+ и - / се правят без пристрастия към когото и да било /лично мнение/.Радвам се ,когато голям кръг от хора с различни интереси са обединени в някаква кауза и се стремят да постигнат нещо повече от другите,да бъдат полезни за околните.А че безгешни няма ,това е ясно!Важното е да се следва пътят на победата Публикувано изображение и да си помагаме взаимно.Както са казали - Погледни с едното,за да те погледнат с двете....

Поздрави и Успехи. :bye:

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като цяло съм доволен с някои дребни забележки разбира се.Става въпрос че когато пиша на администратор за нещо се реагира бавничко.Форума и сайта са супер,има дисциплина което най-много ми допада.

на мене ми харесва като изцяло форума е сайта но разбира имам 1-2 забележко ..понякога са доста строги .... е наистина това е начина да има ред във форума ....... хубаво е да има такова сайтче като KALдата.ком .. :yanim: мерси и на администрацията ....:down:

Засега нямам причини да не съм доволен и ако имах не ме притеснява да си кажа.Иначе си мисля че екипа добре се справя. Предлагам userite които казват че не са доволни нека да споделят причините за това.

Екипа на сайта е готин!Аз ценя работата им без която този форум нямаше да е същия!Поздрави на всички! :bye:

Щом и аз, newcomer и пенсионер, нямам оплаквания значи ,че всичко е наред! Като редовен посетител на форума научих много неща за което благодаря както на екипа на Калдата,така и на неговите отзивчиви участници.Внучето е до мен-кажи дядовото "Thank you!"

Напълно съм доволен от модераторите и както казаха в предните постове никога не съм оставал с лошо впечатление до сега , но дано и занапред да е така :bye:

Член съм и на други форуми,както и на Kaldata,и мога да кажа,че съм доволен от екипа на последния.Мисля,че повече натежава плюсовата оценка за тях,в сравнение с минусовата.Е,хора сме всички тук,всички грешим,но трябва и да си прощаваме.Моето мнение е,че те проявяват нужната доза търпеливост,понякога даже и в повече,но...колкото членове,толкова и характери и съответно изрази на тях.Сложно е да се прецени понякога...

С една дума - удовлетворен съм от действията им!Най-искрено им пожелавам успехи и за в бъдеще! :wors:

Добрият и доброжелателният тон преди всичко,това е мотото за мен!Дано да е и за всички останали.Нека се уважаваме,въпреки,че не винаги се познаваме лично!!! :bye:

Редактирано от pland (преглед на промените)

Разбира се.Да са живи и здрави:wors:

Доволен съм, да. Обаче имам една две критики. Има един член-новинар дето има новини с доста грешки. Правописните напоследък намаляха, но има още какво да се желае, най-малкото като стил, а и термини. Другото за което се сещам е работата на модераторите и админите(ако това им е работата). Виждал съм няколко пъти теми написани на хубав руски, с руско заглавие, че и дублирани, триплирани и прочие. Както и заглавия на теми с английски думи написани грешно на кирилица, като "кънтър". Би било хубаво да се позатегне контрола, че напоследък нещо се е разхлабил. А аз това харесвах в тукашния форум, че не е като в кварталните и/или data.bg. С най-добри намерения. :clap:

Редактирано от lastcyrol (преглед на промените)

Като цяло съм доволен с някои дребни забележки разбира се.Става въпрос че когато пиша на администратор за нещо се реагира бавничко.Форума и сайта са супер,има дисциплина което най-много ми допада.

Не съм чел цялата тема, но тук се чувствам длъжен да отговоря.

dragozow, сайта го правим за кеф, не си вадим хляба от него. Аз и всички останали работим, имаме си собствени ангажименти и т.н. както всички хора и не можем постоянно да сме тук и да отговаряме на въпросите, желанията и т.н.

Всеки си има време, в което посещава сайта и си върши 'работата'. Поне при мен това време е различно - понякога това време може да е цял ден, а друг път - като днес или утре - да се вясна за максимум 15 минути :clap:

Съвсем не исках да кажа че някой няма собствени ангажименти.Говорех когато умишлено не се отговаря на въпроси и за срокове по-големи от ден.

Съвсем не исках да кажа че някой няма собствени ангажименти.Говорех когато умишлено не се отговаря на въпроси и за срокове по-големи от ден.

Амиии аз мога да говоря от моята гледна точка.

Случвало ми се е и няколко дена да не влизам или пък да вляза и за малко, та дори и личните съобщения да не прочета или пък да не обърна внимание, че имам такива :clap:

Това е един много готин форум, а екипа, по подразбиране, също ме кефи! Калдата е един от най-избестните сайтове и с голям коефициент в сравнение с други подобни страници и в частност форуми! :clap:;):);):wors::)

Амиии аз мога да говоря от моята гледна точка.

Случвало ми се е и няколко дена да не влизам или пък да вляза и за малко, та дори и личните съобщения да не прочета или пък да не обърна внимание, че имам такива :clap:

И на мен ми се случва да имам по няколко ЛС като вляза тук,предполагам ти получаваш повече.Аз сортирам нещата така: тези които са на латиница в кошчето без и да ги чета даже,тези които ми се струват откровенно глупави и безмислени прочитам все пак(за да разбера че са такива) и трия без да отговарям.На останалите отговарям въпреки че не всеки път ми се отговаря.

Екипа е чудесен сайта също. Публикувано изображение

аз сам много доволен от хората саздали този саит, и от самия саит какво то и да се говори против тях няма да го поварвам защото е нужно много тарпение, време и най-вече нерви за да се направи такова прекрасно нещо и ние потребителите трябва да им отдадем заслувено уважение ! :) и се надявам да е все така :bye:

За работата на екипа съдя по правилата и по строгостта на прилагането им-а всичко е на ниво! Може би заради това и в момента това е единствения форум,който уважавам. Поздрави на всички и продължавайте в същия дух :bye:

И на мен ми се случва да имам по няколко ЛС като вляза тук,предполагам ти получаваш повече.Аз сортирам нещата така: тези които са на латиница в кошчето без и да ги чета даже,тези които ми се струват откровенно глупави и безмислени прочитам все пак(за да разбера че са такива) и трия без да отговарям.На останалите отговарям въпреки че не всеки път ми се отговаря.

Аз пък чета всичко...

рано или късно :)

Хубаво де... аз директни и ясни критики не видях?

Едва ли е щото няма какво да се критикува - винаги има.

Не мисля, че трябва да ви е страх да си заявите позицията и да си кажете ясно и честно мнението.

Аз лично, а мисля и колегите винаги ценим чуждото мнение.

Ето един цитат, които казва по-ясно това, което искам да кажа:

"Може да не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

Волтер

Аз пък чета всичко...

рано или късно :wors:

Хубаво де... аз директни и ясни критики не видях?

Едва ли е щото няма какво да се критикува - винаги има.

Не мисля, че трябва да ви е страх да си заявите позицията и да си кажете ясно и честно мнението.

Аз лично, а мисля и колегите винаги ценим чуждото мнение.

Ето един цитат, които казва по-ясно това, което искам да кажа:

"Може да не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

Волтер

еми Fifa ако имаме критика или нещо което Екипа да обнови .... си правим тема .... обесняваме що не е наред ..... и след това виждаме резултата ( ако има такъв )

Фифа, какви критики очакваш, човека съвсем тактично намекна за личните бележки и така се завъртяха нещата че едва ли не той е виновен, а представяш ли си ако изразя някоя по-сериозна критика? Ще стане лудница. Аз лично посещавам само IT форума и ми е супер интересно, останалите форуми почти не чета и не ме вълнуват, но за IT форума дума не може да се каже, за мен си е като енциклопедия и много благодаря всички момчета там, особено на Wankata и на Чичомитко, техните постове са като от учебник. Успех.

Единственият форум, който уважавам поради простата причина, че винаги намирам отговора на въпроса, който съм задал :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.