Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Чичо Стефане, ми от 2004 само 30 мнения не е много стимулиращ показател, помагай повече на форума щом ти харесва. Само така може да върви на пред.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напълно доволен съм от екипа. Макар да съм има няма и месец много ми харесва сайта. Уникален е. Браво на екипа. Но май хвалбите станаха много. Накрая искам да кажа само едно: ВИНАГИ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!! :down:

Чичо Стефане, ми от 2004 само 30 мнения не е много стимулиращ показател, помагай повече на форума щом ти харесва. Само така може да върви на пред.

Не количеството е важно, а качеството :down:

За мен е най-дбрия бг сайт. Не ,че нещо , ама си е така.Аз по цял ден киста пред него и пак не ми писва.

И аз най-редовно влизам в Калдата,и тук с удоволствие чета най смислените и спокойни постове.Найстина общуването във форума е на доста високо ниво което не съм срещал никъде в други форуми.А и да допълня ,че повечето съфорумци са много отзивчиви и веднага предлагат решение на проблема. Надявам се и за напред да се развива този портал в положителна посока :)

Редактирано от shumarov (преглед на промените)

И да и не! В сравнение с други форуми тук е по-"културно" Единствено ме дразни понякога, че стават флеймове, но екипа не е виновен за това все пак. Ами досега винаги когато съм питал някой от екипа ми е помагал. Не е случайно, че е един от малкото форуми които следя.

Въпрос: "Доволни ли сте от екипа на Калдата?" Отговор: Много Имам едно предложение относно асистента. Това е чудесен уред за навигация и аз го използвам непрекъснато. Та идеята ми е... може ли по подразбиране да излиза менюто "мнения", а не "информация". Едно кликване разлика е, но все пак, ако не представлява трудност... ще е по-удобно.

• Администратор

Въпрос: "Доволни ли сте от екипа на Калдата?"

Отговор: Много

Имам едно предложение относно асистента. Това е чудесен уред за навигация и аз го използвам непрекъснато. Та идеята ми е... може ли по подразбиране да излиза менюто "мнения", а не "информация". Едно кликване разлика е, но все пак, ако не представлява трудност... ще е по-удобно.

Не е ли по-лесно направо да си щракнеш "Вижте Новите Мнения" а не "Асистент"

Иначе съм съгласен, че е по-добре да отваря "Нови мнения" тъй като Информация със сигурност е много по-малко използваната функция

Не е ли по-лесно направо да си щракнеш "Вижте Новите Мнения" а не "Асистент"

Иначе съм съгласен, че е по-добре да отваря "Нови мнения" тъй като Информация със сигурност е много по-малко използваната функция

На мен поне ми е по-приятно да използвам "Асистент" и ще се обоснова защо.

1. Отваря се в отделен прозорец - не се налага да излизаш от темата в която си за да научиш какво ново става и после пак да се връщаш.

2. Визията е по-добра - кратко и ясно си пише заглавията на обсъжданите теми, без останалата информация.

Доволна ли съм? Доволна съм :) Добре си вършат работата :)

най-добрите!!!

Не,не сам доволен и ако продължават в същия дух няма и да бъда!!!

Не,не сам доволен и ако продължават в същия дух няма и да бъда!!!

от кое не си доволен братле?

и аз има доста неща от които не съм доволен като се замисля сега....

лошото е че много неща май не зависят от тях.

Най ме е яд че като ми трябва кракче или сериалче не мога да си намеря вече,ама знам че не са виновни момчетата.каквото могат правят.

Редактирано от ozzy (преглед на промените)

Здравейте! Аз като ваш почитател и дългогодишен юзер моля за Вашата намеса към статията "MP3 наръчник" Оценете изказванията и вземете под внимание този, който разваля добрия тон на форума. Лично на мен не ми е приятно да чета нападките на едномесечен посетител и неговите 150 поста, от които 20 за Gizmo. Ако така се събира репутация и се става член или почетен член, то аз с номер 350 от 2004 година, да съм в ръководството на форума. Да, ама не!!!!! Бих желал Вашата писменна информация. С уважение към Всички!!!! Стефан - LZ4JW! 73!

Доста взе да се нажежава обстановката напоследък в някои теми.Някои юзери изглежда мислят че този сайт им е бащиния .Имам предвид като поведение,тон на разговорите,самочуствието им.Опорочават системата за репутация.Някои си правят по няколко акаунта,евентуално могат да дават рейтинг неколкократно повече.А мотивите които се посочват са направо смешни. Но като цяло форума е добър,много добър.

Да така е ,като че ли има оливки тук-там ,ама така е по-добре ,отколкото модераторите да раздават справедливост и всички да говорят като монахини в лудница.

Да така е ,като че ли има оливки тук-там ,ама така е по-добре ,отколкото модераторите да раздават справедливост и всички да говорят като монахини в лудница.

да това за монахините ми хареса-и аз съм на това мнение Публикувано изображениеПубликувано изображение

Здравейте!

Аз като ваш почитател и дългогодишен юзер моля за Вашата намеса към статията "MP3 наръчник"

Оценете изказванията и вземете под внимание този, който разваля добрия тон на форума. Лично на мен не ми е приятно да чета нападките на едномесечен посетител и неговите 150 поста, от които 20 за Gizmo. Ако така се събира репутация и се става член или почетен член, то аз с номер 350 от 2004 година, да съм в ръководството на форума. Да, ама не!!!!! Бих желал Вашата писменна информация.

С уважение към Всички!!!!

Стефан - LZ4JW!

73!

Ха,без майтап трийсет и няколко поста - 11 репутация ;) може би не са те видяли още Публикувано изображение А относно краковете може да се измисли нещо ;) който иска на пм.

Като гледам напоследък колко теми има изтрити или затворени - представете си дневно по 10-15 теми да се моткат и екрана ви?! Поне правилата работят на 100%

Мразя форумите, но тук се регнах. Този факт говори сам по себе си. Изумявам се колко полезни факти мога да науча действа ми доста добре на общата култура... Правилата са си правила не ми харесват някои неща, но съм навита да ги спазвам, в крайна сметка никой не те задължава да влизаш ако не ти харесва. Абе готино си е сайтчето:))))

Бърза, ефективна и най-вече постоянна потдръжка относно програми, форуми и новини. Браво. Дано и вбъдеще да е така. :)

Не съм доволен ,щуро-баджинащинията е навсякъде :)

По-доволен просто не мога и да бъда!!!! :):bye1::nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.